Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Voi Achizitiona un Megane Sedan II, Niste Intrebari

TRANCA
post 16 Mar 2008, 20:53
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: IALOMITA

ESP ar fi pe primul plan...daca poti, face toti banii...apoi xenon-ul ... si climatronic si tot ce tine de confort sunt binevenite...niste suruburi antifurt obligatoriu...alarma pentru CASCO...
Senzorii de parcare sunt mai buni cei non-origine, mai ales ca au si display cu afisaj de avertizare color, pe langa cea sonora...si iti spun ca sunt f.f.utili (iti mai da cativa zeci de centimetri in plus la manevrele cu spatele) chiar daca stim sa parcam...stiu un caz in care cineva a calcat mortal un copil mic care se juca in spatele masinii, apoi alt caz al unei matusi care a stat 3 saptamani cu piciorul in gips fiindca a fost lovita de cineva care a dat cu spatele intr-o parcare dintre blocuri, apoi personal am evitat a lovi un batran ce traversa prin spatele masinii si altadata cand am oprit in bara unui Audi A4 aflat in spate dreapta, grabit fiind si doar uitandu-ma in oglinda sofer...deci si-a scos banii inmiit.....
Apoi daca nu pui optionalele acum, vei vrea sa le ai mai tarziu pe masina si ori nu se mai poate, ori te costa de zeci de ori mai mult...Bafta la masina care o alegi!

This post has been edited by TRANCA: 16 Mar 2008, 20:54

--------------------
A FOST RENAULT MEGANE II SEDAN 2004 1.5 dCi
Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 18:50
Dacia