Etriere Laguna II, probleme, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Etriere Laguna II, probleme, sfaturi
manwell |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 30 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2001, Autentique
- DB 12 TOT
|
|||
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai tot topicul asta iti explica, exista kit de reparatie
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
instabil13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 August 10 ![]() |
o sa gasesti cazuri in care ertierul a fost reparat si n-a tinut mai mult de o luna.....
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Mda, la service au zis ca pot sa repar etrierul, dar de fapt problema ar fi de la ceva parghie de la frana de mana, care e dusa...
Nu stiu ce sa mai cred acum. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
si eu am probleme la etrierul fata dreapta. la mine nu tot timpul sta blocat. am fost si la un service unde a curatat pistonasul si a mers vreo luna bine, dupa care a reaparut problema. am sa schimb si eu kit-ul de garnituri sa vad daca tine
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
Am eu etriere de vanzare la preturi bune: 80 RON ( fata / spate ).
Marius |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
instabil13 |
![]()
|
@Marius. Astept etrierul asa cum am vorbit. Stanga spate cu tot cu disc. Ti-am dat mesaj pe telefon cu adresa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
claudiuvoinescu |
![]()
|
![]() Membru de oroare Group: Members Posts: 350 Joined: 27 March 07 From: Bucuresti ![]() |
salutare,
ma poate ajuta cineva cu dimensiunile exacte ale garniturilor, inelelor din kitul de reparatie etrier. in bucuresti am tot cautat si nu am gasit kitul, singura solutie care o am in acest moment este sa iau din magazine specializate. multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 - Estate - 79kw
- cl 03 wzm
|
|
instabil13 |
![]()
|
Incearca pe autokarma. Am vazut ca exista. costa foarte putin insa eu prefer sa cumpar unul de la dezmembrari decat sa ma apuc sa-l repar pe asta apoi sa-mi faca figuri din nou.
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
claudiuvoinescu |
![]()
|
![]() Membru de oroare Group: Members Posts: 350 Joined: 27 March 07 From: Bucuresti ![]() |
autokarma, unix, autonet etc. nimeni nu are !
![]() am ajuns la concluzia ca am nevoie de dimensiunile fiecarei piese din kit pt a le comanda separat. apropo daca are cineva documentatia tehnica pentru sistemul de franare si/ sau descrierea completa a modului de functionare a sist. de franare raman dator de cinste. multumesc. ps. la dezmembrari sub 400 ron nu discuta, sa nu mai vb de riscurile pe care le implica folosirea unei piese sh. prefer sa il reconditionez pe cel de pe masina, sa stiu ce piese folosec pe masina personala si starea in care sunt. numai bine This post has been edited by claudiuvoinescu: 18 Aug 2010, 11:15 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 - Estate - 79kw
- cl 03 wzm
|
|
instabil13 |
![]()
|
Cam exagerata acea suma...ce il cumperi nou de la dezmembrari? Incearca pe forum sa cauti dezmembrari. Cu siguranta gasesti preturi mult mai bune. Eu mi-am luat si caseta de directie si o planetara si au fost foarte bune. Acum o sa iau si etrierul stanga spate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
claudiuvoinescu |
![]()
|
intr-un final am gasit kit reparatie etrier spate maine incep operatie de demontare si reconditionare etrier.
inca o data mi-ar fi de folos documentatia pentru functionarea sistemului de franare, particularitati pentru sistemele cu abs. multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 - Estate - 79kw
- cl 03 wzm
|
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Salut! Ia vezi link-ul asta, nu e chiar ce avem noi, dar e foarte aproape : http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=2770104.
![]() This post has been edited by 12AHD: 18 Aug 2010, 19:52 |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
Adrian_Ilies |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 August 10 ![]() |
am si eu toate 4 etrierele
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2001, 1.9DCI, 107CP
|
|
instabil13 |
![]()
|
daca sunt de vanzare eu vreau stanga spate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
Lucian_19 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 302 Joined: 21 October 08 ![]() |
am vazut ca au si pe autokarma kit de reparatie etriere.a folosit cineva?sunt bune de ceva garniturile alea?acolo au 2 tipuri de kit-uri de la aceeasi firma pentru etrierele spate,de dimensiuni diferite(36 si 38 mm).la masina mea care sunt bune?
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.2 DCI 150 CP
2003/Dynamique
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
cine comanda ceva de pe autokarma vreu si sa-mi comande un kit de garnituri pt etrier fata dreapta
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
salut la toti
am comandat zilele trecute un kit de reparatie pt etrier spate de laguna si a fost 28 lei tot setul de garnituri,si pot sa zic ca nu mai imi incalzeste roata ![]() |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
renodood |
![]()
|
De unde?
De ex acum seara venind dupa un drum mai lung, cu geamurile inchise nu auzeam nimic Cu geamul jos insa, roata dreapta spate efectiv suiera, scartaia, nici nu stiu cum sa denumesc zgomotul. Se facea liniste daca apasam frana, si tacea ptr cateva secunde, apoi iar. In ce consta kitul acela de reparatie? |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
gsalexandru |
![]()
|
Am cumparat si eu 2 kit-uri pt etrierele fata. Cand am desfacut etrierul sa-i schimb garniturile, cea mare era rupta si din aceasta cauza a ruginit putin pistonul care impinge plcauta. Drept urmare, nu am avut ce repara si am cumparat alt etrier. Pe un kit am platit 28 lei si contine garnitura anti-mizerie si una care vine intre cilindru si piston plus toate dopurile de cauciuc
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
|
|
graurcristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 9 August 09 ![]() |
O intrebare am si eu.
Discurile frana spate se pote schimba separat? |
--------------------
renault
laguna 2
1,9 diesel tel 0745077978
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Se poate dar nu se face. Discuri, placute, amortizoare, se schimba intotdeauna pereche, pe aceasi punte.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bestmale |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 21 June 10 ![]() |
mie nu imi tine frana de mana de loc, adica daca o trag se intareste cablu si tot dar masina o ia la vale. La 2 serviceuri au zis ca tre' sa schimb placutele si discurile spate dar nu sunt f uzate iar la un service mi-au zis ca trebuie sa schimb etrierii, ca unul ar fi blocat si la celalalt numai stiu ce a zis. Credeti ca as putea sa ii repar cu acest kit sau sa cumpar altii de la dezmembrari?
|
--------------------
renault
laguna II
2002/grandtour
- CT 27 BBO
|
|
gsalexandru |
![]()
|
in cazul tau trebuie schimbat tot etrierul. Si la mine ramanea blocat din cand in cand si cand am vrut sa schimb garniturile am vazut ca pistonasul avea putin rugina pe el. Din acest motiv am schimbat etrierul
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
|
|
bestmale |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 21 June 10 ![]() |
O sa le schimb zilele astea pe amandoua pentru ca e urat fara frana de mana. Mersi pentru raspuns.
|
--------------------
renault
laguna II
2002/grandtour
- CT 27 BBO
|
|
renodood |
![]()
|
Eu de vreo luna nu mai folosesc frana de mana deloc, si parca, parca, nu mai suiera la fel de mult. Oricum, candva pe viitor trebuie sa rezolv zgomotul ala de la roata dreapta spate, ca poate e si impresia mea, dar parca franeaza mai rau masina de la o vreme incoace...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
ceahlau |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 15 November 10 From: PIATRA NEAMT ![]() |
SALUTARE TUTUROR! AM UN SCARTAIT CAND MERG IN MARSARIER CU LAGUNA MEA SI ALTUL SI MAI PUTERNIC CAND FRANEZ SI MASINA E APROAPE DE PUNCTUL DE OPRIRE.PLACUTELE SUNT NOI CUMPARATE SI SCHIMBATE AFARA! SCARTAITUL CARE SE AUDE CAND MERG INAPOI INCETEAZA DACA CALC 1 PIC FRANA SAU TENSIONEZ FOARTE PUTIN FRANA DE MANA! ARE CINEVA CEVA SFATURI?AMBELE SUNT FFFFF ENERVANTE! MULTUMIRI!
|
--------------------
renault
laguna II
grantur 1.9dci 88kw
|
|
ceahlau |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 15 November 10 From: PIATRA NEAMT ![]() |
sunt sigur ca cineva ma va ajuta in vreun fel.....
|
--------------------
renault
laguna II
grantur 1.9dci 88kw
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.884 Joined: 4 February 09 ![]() |
Nu stiu daca la toate e la fel insa pe spate placutele de pe interior au niste arcuri care trebuie fixate intr-un sant de la capatul extern al pistonasului...nu se pune placuta acolo si se monteaza etrierul.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
ceahlau |
![]()
|
QUOTE(audiofilu' @ 29 Nov 2010, 18:44) Nu stiu daca la toate e la fel insa pe spate placutele de pe interior au niste arcuri care trebuie fixate intr-un sant de la capatul extern al pistonasului...nu se pune placuta acolo si se monteaza etrierul. ms! arcurile sunt la locul lor ,insa am observat ca placutele au o insertie de bronz,poate fi din cauza asta,nu-mi ramane decat sa skimb placutele cu altele fara insertie. |
--------------------
renault
laguna II
grantur 1.9dci 88kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 09:23 |