Etriere Laguna II, probleme, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Etriere Laguna II, probleme, sfaturi
mihhai |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 3
2014 pisi 318i cabrio '97 1.8i
|
|||
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Ok, incerc sa reinviu topicu' asta...poate, poate are careva vreo idee. Am niste etrieri de Megane RS, care as vrea sa ii montez pe L2, dar aparent e nevoie de niste adaptori (pe care ii gaseac sub diferite denumiri straine - brakets, shime, etc) pentru ca etrierii de RS nu au port etrier, ci vin cumva direct pe fuzeta. Am rasturnat internetu' cu susu' in jos si nimic, aparent. Poate poate are careva dintre voi vreo idee. Totodata, daca nu exista solutii, am sa ma las pagubas, dar niste etrieri mai mari tot as vrea sa ii pui, dar nu stiu care anume se potrivesc, de pe ce alta masina.
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.884 Joined: 4 February 09 ![]() |
Pe forumul asta incerci sa gasesti informatiile? Nu vezi ca nu mai e ca acum 15 ani cand la o banala intrebare raspundeau 10 colegi? Eu incerc sa aflu chestii simple si nu reusesc si tu vrei sa faci ce am incercat si eu (chiar pe un forum de specialitate in tuning).
Multi citesc dar nimeni nu raspunde, informarea personala e cea mai sigura. Daca nu gasesti informatia, nu modifici. Etrieri mai mari inseamna jante mai mari, pe 17" si 2.0T nu are omologate aceste jante daca masina e cumparata noua din Ro (ca a mea). Pe afara sunt si cu jante pe 17", Drenalic cele mai frumoase. Initial am vrut si eu sa modific sistemul de franare dar apoi nu i-am gasit sensul. Las-o asa ca franeaza foarte bine. ![]() This post has been edited by audiofilu': 24 Sep 2022, 07:07 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
solutia este:
etrieri alfa 159 - varianta brembo cu 4 pistonase discuri focus 2 rs - 330 mm portetrier custom (si jante de minim 17) dar inca e in lucru si la mine, si posibil sa nu vada lumina zilei niciodata. daca o sa imi bat capul suficient cat sa le fac, o sa fac 2 - 3 seturi poate mai vrea careva. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(pishky @ 24 Sep 2022, 21:40) solutia este: etrieri alfa 159 - varianta brembo cu 4 pistonase discuri focus 2 rs - 330 mm portetrier custom (si jante de minim 17) dar inca e in lucru si la mine, si posibil sa nu vada lumina zilei niciodata. daca o sa imi bat capul suficient cat sa le fac, o sa fac 2 - 3 seturi poate mai vrea careva. Si oare unde as putea sa fac niste portetrieri custom? Am gasit un gagiu din UK care a pus niste etrieri mai mari pe o L2, dar astept sa vad daca raspunde gagiu'. Jantele nu-s o problema pentru etrierii astia de M2 RS, ca merg si de 17", dar oricum pe masina am 18", culmea, chiar de M2 RS. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
grig1960 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
Salut. De curiozitate cat este distanta intre gauri la portetrier Luaguna 2? Ca am gasit pe undeva etriere Brembo cu 4 pistoane si adaptoare cu distanta de 100 mm si 150 mm. Sunt interesat de subiect, trebuie sa masor cat este distanta intre gauri la al meu Koleos, care din fabrica are jante pe 17 et. 40, discuri pe fata de 320 mm si etrier cu doua pistoane.
This post has been edited by grig1960: 25 Sep 2022, 12:42 |
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.0dci, 4x4, 173 CP
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
https://www.olx.ro/d/oferta/kit-etrieri-fra...son=observed_ad
cu baietul asta incepusem ceva, dar s-a sistat lucrarea. poate daca ne adunam mai multi il tenteaza iar ideea. eu am fuzeta sa ii duc, etrierii, blacutzele si discurile le-am luat de la el, urmand sa faca el portetrierul custom. intre timp am acces la un atelier de strungarie, dar trebuie timp, chef si spatiu sa iau din aproape in aproape si sa fac schitele si portetrierul. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Dom Vasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 November 22 ![]() |
QUOTE(grig1960 @ 25 Sep 2022, 11:14) Salut. De curiozitate cat este distanta intre gauri la portetrier Luaguna 2? Ca am gasit pe undeva etriere Brembo cu 4 pistoane si adaptoare cu distanta de 100 mm si 150 mm. Sunt interesat de subiect, trebuie sa masor cat este distanta intre gauri la al meu Koleos, care din fabrica are jante pe 17 et. 40, discuri pe fata de 320 mm si etrier cu doua pistoane. Salut,m-ar interesa pe mine perechea de etrieri daca mai sunt de vanzare. Poti pune poze cu etrierii Brembo? This post has been edited by Dom Vasi: 8 Nov 2022, 14:50 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance 1,5dci 65cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:16 |