Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 25 26 27 28 29 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

Hack
post 30 Jul 2008, 07:35
Post #781

Megan' ti-ai luat?!

Group: Members
From: The Moon

Cocalar, masina il da de gol laugh.gif , oare cine e cel cu megane-ul? O fi de pe forum?

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NadaLina
post 30 Jul 2008, 08:38
Post #782

Membru

From: constanta

cocalar ...necocalar ce conteaza ...faza e ca din cauza lui 41 de persoane au suferit . sleep.gif
politia spune stop accidentelor asa .....

http://www.protv.ro/stiri/social/politia-r...-de-viteza.html

un colt al accidentelor se poate ?
acolo sa postam filmulete cu accidente si efectele lor

This post has been edited by veronik: 30 Jul 2008, 08:40

--------------------
Renault Symbol 2007
+
dinoss
post 30 Jul 2008, 09:59
Post #783

Membru incepator

From: Bucuresti

As mai putea da o replica celor ce zic de femei ca sunt "blonde" toate la volan si anume ca: barbatii sunt cei "nesimtitori" de-ti iau fata, se baga fara sa le pese de masina (lasa ca opreste prostu' din spate ca nu are chef sa se plimbe pe la politie)!
Intrebare: a-ti vazut voi femeie sa se bage chiar asa urat? tongue.gif

--------------------
opel pd II corsa 1.3 DTJ
+
DrK
post 30 Jul 2008, 10:03
Post #784

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

da. singura diferenta este ca barbatii (unii) risca masina, iar femeile (unele) nu realizeaza ce au facut.

This post has been edited by DrK: 30 Jul 2008, 10:04

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Avani
post 30 Jul 2008, 10:11
Post #785

Membru autentic

From: Capitala gri

Aprob... .femeiile (nu generalizez, deci nu toate) nu realizeaza unde au gresit. Din punctul lor de vedere, tu esti badaran daca cobori geamul in dreptul portierei ei si ii spui una alta (fara injuraturi) ... ea mirata pleaca si se gandeste la cat de dobitoc ai putut tu sa fii. Am patit-o eu.. cand ne-a prins stopul si incercam sa-i explic ca a gresit, in respectivul punct unde ne-am intalnit, EU aveam prioritate (dupa regulile de circulatie) si ca daca nu opream intram in ea..... nu a contat ca eu aveam rombul si ea triunghiul, tot eu sunt nesimtit si raspunsul ... "si ce daca, ete nah".... no comment.

--------------------
. . .
Think forward !
+
geocosma
post 30 Jul 2008, 11:07
Post #786

Membru autentic

Hai ca mi-ai adus aminte de o faza…

Stateam parcat pe partea dreapta a unui drum, asteptand pe cineva. In fata si spatele meu alte masini, parcate paralel cu axa drumului. Si pe partea cealalta erau parcate masini. La un moment dat, privind in oglinda retrovizoare din stanga, observ o Skoda care mergea cu spatele foarte aproape de masina mea, astfel ca era sa acroseze oglinda mea cu oglinda ei. Deschid repede geamul, rabatez oglinda si clacsonez. Spre fericirea mea, Skoda s-a oprit si abia atunci am observat soferul, o ea, ca mergea cu spatele uitandu-se doar in oglinda retrovizoare din interior, fara sa observe cat de aproape era de masinile parcate. Ii explic politicos ca este foarte aproape de masinile parcate si poate sa le acroseze. Foarte bine: merge putin in fata, dupa care se repune in miscarea de mers cu spatele, de data aceasta la o distanta “mult mai mare”, de cca.10 cm, desi in partea cealalta avea liber vreo 1,5m (drumul respectiv era de fapt o fundatura, drum lateral de acces la o cladire de birouri, unde parcau angajatii). Vazand manevra ei, am continuat sa o supraveghez, rugandu-ma sa nu-mi atinga masina. Cand a trecut prin dreptul meu ce credeti ca mi-a spus, cu o privire senina? “Nu vezi ca dau cu spatele?” Adica trebuia sa-i fac loc ca sa dea ea cu spatele, nu? Nu cred ca o interesa prea mult de masina ei, pentru ca era de la firma. Am ramas perplex, bucurandu-ma ca totusi masina a ramas neatinsa, si vazand-o cum intra pe drumul principal cu spatele, asa cum probabil a invatat la scoala, cu toate ca existau zone unde putea intoarce masina pana in drumul principal.
Ca o concluzie, pana la urma mi-a dovedit ca poate trece pe langa masini fara sa le atinga, chiar daca am intrerupt-o eu din manevra ei initiala (cand era sa raman fara oglinda). Dupa aceea mi-a multumit (“Nu vezi ca dau cu spatele?”). Mai bine tacea, ca altfel uitam faza si nu aveam ce scrie aici...

This post has been edited by geocosma: 30 Jul 2008, 11:08

--------------------
Renault Megane Estate II.1 - 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
+
lexa1312
post 30 Jul 2008, 11:31
Post #787

Membru incepator

eu am patit o faza foarte cretina zilele trecute. Lucrez in Otopeni...deci fac DN-ul zilnic...
Intr-o zi m-am oprit in Carrefour Baneasa si la intoarcere....sub pod am prins inevitabila imbulibaseala unde toata lumea se baga pe cate 5 randuri ca sa intre pe 2 benzi...in fine...
Reusesc sa intru pe banda....si nu aveam decat sa merg inainte. La urmatoarea intrare in sensul giratoriu...unde vin cei dinspre selgros spre carrefour...vine un taximetrist....pe contrasens...si incearca sa se bage in fata mea.
pentru ca m-a enervat nesimtirea (deh....noi celalti care am stat la coada eram prosti....el era destept ca a venit pe contrasens)...nu l-am lasat sa se bage si m-am apropiat de tipa din fata mea...care avea o skoda octavia...lasand totusi o distanta de bun simt in cazul in care ii pica masina in spate la plecarea de pe loc.
Numai ca...ghinion....fata cautand ceva prin masina ...a luat piciorul de pe frana...si s-a oprit in mine...
Masinile nu au patit nimic.....dar...cand ne-am dat jos sa vedem daca s-a intamplat ceva....taximetristul imi spune razand "vezi curva proasta daca nu m-ai lasat sa intru.....te-a vazut D-zeu".
M-a lasat fara replica...in special apelativul "curva proasta"...dar in fine....

--------------------
Renault Clio Bicorp 2001/ 1.4 16v
unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
+
semit
post 30 Jul 2008, 11:33
Post #788

Private Spice

Group: Moderatori

radmasa.gif ce mitocan sad.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
DrK
post 30 Jul 2008, 11:34
Post #789

Lapins Creed Assassin

nu confunda taximetristii cu soferii de rand...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
lexa1312
post 30 Jul 2008, 11:44
Post #790

Membru incepator

taximetristii nu pot fi confundati cu nimic....
nu exista termen de comparatie cu ei...(ma rog.,...majoritatea lor...ca poate or exista si "baieti buni")

--------------------
+
Hack
post 30 Jul 2008, 11:53
Post #791

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Taximetristi sunt o specie aparte de ...... de ceva laugh.gif .

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
andu911
post 30 Jul 2008, 11:53
Post #792

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

bine ma, dar si voi prea faceti pe justitionarii pe sosea... e valabil si pt femei si pt barbati

lexa... asta pentru ca ai vazut taximetrist, daca vedeai 2 tigani cu un X5, le faceai si semn sa se bage

si pe mine ma enerveaza multi taximetristi, care-s prosti si se baga aiurea...dar pentru ca incearca si ei sa scoata ceva bani in plus intr-o zi, nu-i condam...

This post has been edited by andu911: 30 Jul 2008, 11:58

--------------------
- - -
+
lexa1312
post 30 Jul 2008, 12:03
Post #793

Membru incepator

nu este adevarat....nu fac ura de rasa sau profesie..si nici chiar de tipul masinii...ca e tigan, ca umbla cu manelele la max, ca e taximetrist sau ca e blond cu ochi albastri, ca are X5 sau trabant...chiar nu am nici un stres pe tema asta..pt ca nu ma intereseaza

Nu imi plac oamenii nesimtiti.....care se cred mai smecheri decat ceilalti.....
Adica tu stai in coloana ca omu' civilizat.....iar el....vine pe contrasens ...sau pe banda de stanga sau dreapta....sau ma rog...pe unde reuseste el....doar ca sa ajunga in fata.

In general las soferi sa se bage...daca vin de pe stradute laterale sau ies din parcare.......dar pe nesimtiti nu ii las.

Si ca o completare sa nu credeti ca tin partea femeilor oricum ar conduce....recunosc ca foarte putine sunt femeile care iti multumesc cand le lasi sa se bage....macar din avarii.
Am vazut femei care se scuza daca fac cate o boacana....si te opresti fata in fata cu ele....dar femei care sa multumeasca ca le lasi sa se bage...mai rar.

--------------------
+
andu911
post 30 Jul 2008, 12:16
Post #794

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

si eu faceam ca tine inainte, dar mi s-a luat, ii las sa se bage... nu mai stau sa imi obosesc creierii si cu asa ceva...

--------------------
- - -
+
lexa1312
post 30 Jul 2008, 12:23
Post #795

Membru incepator

ai si tu dreptate...dar ti se ia pana la urma sa tot ii intelegi pe fiecare.
iar pe DN crede-ma ca sunt o gramada de "neintelesi" de care ma lovesc zilnic sad.gif

--------------------
+
NadaLina
post 30 Jul 2008, 12:24
Post #796

Membru

From: constanta

e lasa ca am patita_o eu ...cam tot asa la carrefour constanta ..la semafor...spre ovidiu (e atat de scurt incat daca trec 4 masini zici multumesc)coada ca la balamuc in fata ~10masini,in spatele meu inca 5-6 masini la un moment dat ma trezesc cu o masina care se opreste in dreptul meu .....individul a depasit coloana pe contra sens ....cobor geamul ma uit ..linie continua ...il privesc ma vede si ridica din umeri ...in fine verde ....plec eu ....cretinoidul pleaca si el scopul lui sa intre in fata mea....nu il las.... se uita la mine ..eu ridic din umeri si ii arat coada.noi soferii celor 15 masini eram prosti iar el destept. deschide geamul si incepe sa ma injure:vesnica "proasta la volan",a descris o micro ferma si a incheiat cu o injuratura legata de tupeul , nesimtirea si mama bucurestenilor(am nr B-xx-xxx)singura replica a fost ...tinere esti tu smecher da ete eu iti arat ca snt mai a draq...am plecat el a ramas la mila celor din spate.
astfel de oameni gasesti peste tot indiferent de masinile pe care le conduc .

--------------------
Renault Symbol 2007
+
semit
post 30 Jul 2008, 12:32
Post #797

Private Spice

Group: Moderatori

Puteti face topic: "coltul fetelor frustrate in trafic de miiisogiiini" Nu ne suparam smile.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
DrK
post 30 Jul 2008, 12:35
Post #798

Lapins Creed Assassin

radmasa.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
+
L!nuX
post 30 Jul 2008, 13:03
Post #799

Membru decent

si eu mai o iau pe linia de tramvai (nici o data pe contrasens )cand ma grabesc sau sunt in criza de timp , insa in marea majoritate a cazurilor stau in coloana , asta ma face nesimtit ?tongue.gif

ps : las sa se bage toate fetele , la cele dragute care imi multumesc cu avariile le dau si eu un flash mic inapoi (cu placere)

This post has been edited by L!nuX: 30 Jul 2008, 13:03

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
lexa1312
post 30 Jul 2008, 13:26
Post #800

Membru incepator

semit.....poate sunt eu un pic paranoica dar de ce orice comentariu il face o fata /femeie (soferita) este luat in ras sau ca o "frustrare"?
de curiozitate te intreb si fara pic de suparare.
Am impresia ca orice am spune (noi fetele) pe forumul acesta este luat "la misto".
Parca ar fi forum femei vs forum barbati

Poate gresesc dar impresia asta o am de cand am inceput sa "frunzaresc" si eu forumul....adica de cateva zile

Aveam impresia ca este un forum Renault pt posesorii/posesoarele de Renault...

--------------------
+
M i h a i
post 30 Jul 2008, 13:30
Post #801

QUOTE(lexa1312 @ 30 Jul 2008, 13:26)
Am impresia ca orice am spune (noi fetele) pe forumul acesta este luat "la misto".
*

Corect spus...ai doar impresia..nu vad ce te face sa crezi asa ceva blink.gif

--------------------
------ ------ ------
+
lexa1312
post 30 Jul 2008, 13:32
Post #802

Membru incepator

ok...inseamna ca mi s-a parut.

--------------------
+
L!nuX
post 30 Jul 2008, 13:36
Post #803

Membru decent

nu are nimeni nimic cu fetele sau cu tine personal , doar ca fiecare vorbeste din prisma evenimentelor pe care le-a avut in trafic si in multe cazuri au fost fete la volan , dar fii fara grija si barbatii sunt destui care nu au ce cauta in spatele unui volan (aviz celui de mi-a lovit mie masina sad.gif)

bine ai venit pe forum kiss.gif fleur.gif

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
lexa1312
post 30 Jul 2008, 13:46
Post #804

Membru incepator

nu era vb de personal aici...desi primirea nu a fost tocmai "calduroasa" smile.gif)...mai degraba un dus f rece

era vb de ironiile care se pare ca mi s-au "parut"

30 Jul 2008, 13:48:
multumesc L!nuX

This post has been edited by lexa1312: 30 Jul 2008, 13:48

--------------------
+
vladd1923
post 30 Jul 2008, 13:49
Post #805

Membru autentic

fara suparare fetelor dar prea putine sunt cele care stiu sa manuiasca covrigul, sau mai bine zis masina... ca de semnal si oglinzi nu prea am vazut sa stie cum trebuie folosite. probabil au chiulit la prima ora la sc de soferi (parca acolo iti explica cum se foloseste semnalizarea si cum se folosesc oglinzile

--------------------
VW Passat 2005 TipTronik, 1.9tdi
+
lexa1312
post 30 Jul 2008, 13:52
Post #806

Membru incepator

smile.gif la fel cum prea putini barbati stiu legislatia, limita de viteza, semnalizarea la schimbarea benzilor si apropo....ca nu ai voie sa te urci baut la volan.
Ce zici? Exista pe undeva "echitate" biggrin.gif

--------------------
+
shteffanivlad
post 30 Jul 2008, 14:04
Post #807

Membru cu ESP/ASR

Dar hai sa facem alt calcul. Cati barbati din 100% al soferilor sunt? Restul sun femei.

Cat % din barbati conduc beti sau nu stiu legislatia?
Cat % din femei se rujaza in oglinda retrovisoare sau nu stiu ce face maneta din stanga volanului?

Daca ajungem la egalitate, jos palaria, ai dreptate. Daca nu, atunci e o problema undeva smile.gif

Si bun venit pe forum!! Nu lua in seama "cearta" cu Marty, o sa ajungi (speram) sa ii cunosti pe membri acestui forum (chiar daca nu personal) si vei vedea ca sunt personalitati si personalitati. Marea lor majoritate, formeaza o comunitate, cu bune, rele, glumeti, suparati, bucurosi etc. smile.gif

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi - B-81-LXV Ianuarie 2008 / LMSE
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
lexa1312
post 30 Jul 2008, 14:11
Post #808

Membru incepator

stai linistit....ca nu am luat-o prea in serios. M-a cam "socat " pe moment....dar...mi-am revenit repede.. radmasa.gif
Fiecare cu personalitatea lui... nu il cunosc personal asa ca nu il pot "eticheta".....si nici nu sunt genul de pun eticheta dupa o "discutie" si cateva poze pe hi5... biggrin.gif

Cat despre discutia barbati vs femei.....cred ca poate dura la nesfarsit si tot nu se ajunge la o concluzie.....ideea e ca toti suntem soferi...si e mare pacat ca nu ne respectam intre noi.
Cand suntem intrebati toti spunem..."domne...suntem un popor de needucati....in alte tari e civilizatie etc"....dar nimeni nu ia nici o masura sa isi corecteze comportamentul....toti ne luam la intrecere "prosteste" ...asa si cu sofatul.
Dar in schimb cand ajungem in alta tara....suntem uimiti de "civilizatie" sad.gif

--------------------
+
dinoss
post 30 Jul 2008, 14:27
Post #809

Membru incepator

dry.gif Majoritatea colegilor mei din liceu si din facultate cu permis auto avusesera traseul aranjat cu d'om plitist si erau gen masculin!
In schimb am inceput sa vad din ce in ce mai multe femei conducand tiruri, camioane, masini cu tonaj mai mare de 3.500! Ce ar trebui sa inteleg din asta, se ajunge oare la egalitate?
PS: puteti sa-mi spuneti de vreo femeie sofer de masina cu greutate (deci exclus automobil) care a fost prinsa bauta la volan? tongue.gif

--------------------
opel pd II corsa 1.3 DTJ
+
DrK
post 30 Jul 2008, 14:55
Post #810

Lapins Creed Assassin

chestia cu accidentele este o statistica.. daca sunt mai multi barbati cu carnet este logic sa existe mai multe accidente cauzate de barbati...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
1353 Pages « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 09:54
Dacia