Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
sadi |
![]()
|
||
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
lexa1312, pana una alta recunoaste ca tu ai starnit discutia, ai cam intrat cu bocancii plini de noroi pe covorul persan cu care forumul ii primeste pe nou-veniti, la ce tip de reactii te asteptai?
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am vazut femei pe dube. era sa intre in mine la iesirea de pe A2 ( E81, sau care o fi) ca a facut o triplare, a fost super sweeet
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
lexa1312 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 April 08 ![]() |
QUOTE(adip @ 30 Jul 2008, 15:10) lexa1312, pana una alta recunoaste ca tu ai starnit discutia, ai cam intrat cu bocancii plini de noroi pe covorul persan cu care forumul ii primeste pe nou-veniti, la ce tip de reactii te asteptai? ![]() ![]() ![]() si ca propunere.. in termenii introductivi ai forumului da-ti niste indicatii despre cum trebuie sa "pasesti" pe "covorul persan". Mi-am permis sa fac o propunere nu din nestiinta de cauza, ci pentru am participat la acest fel de intalniri si mi s-a parut super ok. Nici eu nu agreez foarte mult ideea de cort si discomfort, lipsa de facilitati, etc....dar cand am vazut atmosfera...nu mi-a mai pasat. Oricum dupa parerea mea...indiferent daca o propunere e proasta sau buna....nu mi se pare ok sa fie primita cu "manusi de box" cu atat mai mult cu cat vine de la un "membru incepator"....nu cred ca e strategia ideala de a "atrage" membrii noi pe forum....dar probabil ca unii nu urmaresc asta 30 Jul 2008, 16:08: si vorba lui semit.....revenim la subiecte de toata jena ![]() 30 Jul 2008, 16:11: sadi...scuze.... ce face oboseala (munca) din om... ![]() This post has been edited by lexa1312: 30 Jul 2008, 16:11 |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2001/ 1.4 16v unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
nu e problema, de paste astept mielul
![]() sustineam si eu miscarea feminista de pe forum, dar am renuntat.. am obosit ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
lexa1312 |
![]()
|
probabil ca o sa renunt si eu in curand......decat sa sustin "femei...uniti-va fortele!!"
![]() ![]() ![]() nu am asa mult timp la dispozitie pentru dezbateri de genul asta care duc la nesfarsit cat despre miel....mai negociem? nu se poate doar o pulpa? ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(DrK @ 30 Jul 2008, 14:55) chestia cu accidentele este o statistica.. daca sunt mai multi barbati cu carnet este logic sa existe mai multe accidente cauzate de barbati... Era vorba de accidente grave iar statistica nu ar mai exista daca s-ar face asa. Evident ca se exprima in procente ....XX % femei au provocat accidente grave fata de YY % barbati care au provocat accidente grave. Eu raman la parerea ca un procent mult mai mare de barbati soferi provoaca accidente grave fata de femei si e bazata si pe experienta proprie....toate situatiile potential cu urmari grave in care am fost implicat au fost cauzate de barbati...una am descris-o mai sus. ca sa schimb subiectul...o faza de toata jena mi se pare faptul ca bulevardul Carol a inceput sa fie decopertat pe sensul spre Piata Rosetti desi era in buna stare pentru a fi reasfaltat dupa nici trei ani cred. Parerea mea e ca pana cand in tara asta nu se va intampla ceva cu totul catastrofal nu vom putea scapa de sistemul asta oricat am alterna culoarea politica la primarii, presedentie si parlament. This post has been edited by dan73205: 30 Jul 2008, 22:09 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
lexa1312 |
![]()
|
revenind la faze de toata jena mi-a povestit un coleg o faza super dura:
era in tramvai si coloana de masini langa. Afara f cald.....toata lumea stationa..aglomeratie..etc O gagica (cu regret o spun) era intr-o masina langa tramvai...si din cauza caldurii au apucat-o mancarimile....a bagat fata frumos mana sub fusta si a inceput sa se scarpine.....neobservand tramvaiul de langa ea...si toata lumea din el care se holba. cand a observat intr-un final dupa ce toate privirile erau asupra ei...s-a inverzit...si ar fi fugit dar nu avea unde....ca deh....coloana. Asta mi s-a parut o faza de toata jena...mai ales pt ea ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Lexa, Ce zici de doamna respectabila din Mercedes-ul GL cat o casa care se scobea elegant intre dinti la Piata muncii? Ma asteptam sa scoata cel putin o pulpa...de miel.
Sau de domnisoara care pe DN1 a pus superbele picioruse pe volan pentru o sedinta de pedichiura, de ii vedea toata lumea lenjeria (Victoria's Secret, e drept)? Lasam la o parte barbatii exploratori in nas sau in alte locuri intime ca parca cu marlanii ne-am obisnuit. Poate sunt eu prea batran sau prea conservator, dar parca de la o femeie / fata te astepti la altceva. De ce nu vedem asa ceva si mai la Vest de noi? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Of of mai fetelor, sa va spun eu vreo 3 faze de toata jena traite doar in dupa-amiaza zilei de 30.07.2008:
1. in zona rond Alba Iulia, vaca ( a se citi stimata doamna)cu Modus care a intors in fata mea pe linie dubla continua la vreo 5 metri asa 2. dupa vreo 2 minute in drum spre Mall Vitan, un taximetrist parcat pe dreapta, dau semnal sal depsasesc, in spatele meu un Megane, nu schiteaza nici un gest, cand ajung in pozitia de a depasi taxiul VACA PROASTA ( a se citi distinsa persoana de sex feminin) din Megane o calca sa intre in mine ![]() 3. ora 19.30 strada Matei Basarab in drum spre fosta Disco Why Not, proasta (a se citi inteligenta domnisoara) cu Golf Plus statea pe mijocul strazii fara semnal fara nimic, de pe contrasens nevenind nimic, dupa vreo 10 secunde de claxoane se misca si ea de pe loc, dar merge numai cu 20 la ora cam 1 km unde n-am avut loc sa o depasesc.. urmeaza drum la stanga, iar sta sa mediteze vreo 5-10 secunde, dupa care da semnal si pleaca tacticos.. daca erati in locul meu, ce le livrati.. salam sau floricele? ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar cea mai crunta faza, Fabia verde in fata mea, pe prima banda, se opreste la semafor, eu cuminte in spatele ei, ea se da jos, rabateaza oglinda stanga si pleaca, pleaca,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Va atasez si o poza, sa stiti unde sa va feriti...... Eu inca rad......... ![]() ![]() This post has been edited by Mutzunache: 30 Jul 2008, 22:53 Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 48.29k ) Number of downloads: 102 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
ai fost, te-au dat la ProTV
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 29 Jul 2008, 16:23) ... pilosii/marlanii cu relatii tot trec fara probleme de ea, si tot pe omul de rand care n-a dat spaga cade pacatul. Cum se intampla si la ITP de exemplu. Cate masini dupa strada merita sa treaca ITP-ul ? Dar toate rablele mai in varsta ca mine circula fara probleme, si de picat pica tot cei care nu dau spaga, fie ei cu masina noua, ca deh, nu le-a mers un proiector de ceata. Cand zici de ITP si proiectoare, te referi cumva la mine?... ![]() ![]() QUOTE(lexa1312 @ 30 Jul 2008, 11:44) taximetristii nu pot fi confundati cu nimic.... nu exista termen de comparatie cu ei...(ma rog.,...majoritatea lor...ca poate or exista si "baieti buni") Bravo, lexa! ![]() Achiesez la parerea ta! Daca ma intrebi pe mine aproops de taximetristi... ![]() Ii pun pe picior de egalitate cu agentii constatatori de la ASIROM... ![]() Adica..Untermensch... QUOTE(andu911 @ 30 Jul 2008, 11:53) si pe mine ma enerveaza multi taximetristi, care-s prosti si se baga aiurea...dar pentru ca incearca si ei sa scoata ceva bani in plus intr-o zi, nu-i condam... Taximetristii?..Majoritatea se cred regii soselelor..Care ruleaza dupa legi proprii si personale, la fel de instabile ca cea elanorata de Parlamentul Romaniei... Si cand se mai "opresc" in cate o alta masina, iti raspund cu nonsalanta: "Nu stiu, frate, ce s-a intamplat..." Daca ai ghinionul si ii atingi, se aduna mai abitir ca furnicile pe cubul de zahar, care mai de care cu gura mai mare, care mai de care mai amenintator si mai ''promitator" de vendete si schingiuiri daca indraznesti sa le pretinzi sa mearga la sectia de Politie competenta teritorial...!... QUOTE(veronik @ 30 Jul 2008, 12:24) e lasa ca am patita_o eu ...cam tot asa la carrefour constanta ..la semafor...spre ovidiu (e atat de scurt incat daca trec 4 masini zici multumesc)coada ca la balamuc in fata ~10masini,in spatele meu inca 5-6 masini la un moment dat ma trezesc cu o masina care se opreste in dreptul meu .....individul a depasit coloana pe contra sens ....cobor geamul ma uit ..linie continua ...il privesc ma vede si ridica din umeri ...in fine verde ....plec eu ....cretinoidul pleaca si el scopul lui sa intre in fata mea....nu il las.... se uita la mine ..eu ridic din umeri si ii arat coada.noi soferii celor 15 masini eram prosti iar el destept. deschide geamul si incepe sa ma injure:vesnica "proasta la volan",a descris o micro ferma si a incheiat cu o injuratura legata de tupeul , nesimtirea si mama bucurestenilor(am nr B-xx-xxx)singura replica a fost ...tinere esti tu smecher da ete eu iti arat ca snt mai a draq...am plecat el a ramas la mila celor din spate. astfel de oameni gasesti peste tot indiferent de masinile pe care le conduc . Bravo! Absolut! This post has been edited by Adila16: 30 Jul 2008, 23:34 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
romania 2008. targoviste - pitesti - ramnicu-valcea - sibiu - alba-iulia = 9 ore.
la intors: alba-iulia - sibiu - transfagarasan - pitesti - targoviste = 10 ore. sa ma c*c in ele de drumuri, in ea de tara, in ei de politicieni.... de toata jena sa faci atat de mult pe aprox 300 km. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Aici subscriu si eu cu un antirecord: Bucuresti - Pitesti - Rm. Valcea - Sibiu - Alba-Iulia - Turda - Cluj - Tg. Mures 11 ore...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Dan73 |
![]()
|
E greu de facut autostrazi...munca multa, utilaje scumpe, oameni pregatiti si bine platiti. Nu mai bine asfalteaza ei bulevardele din centrul Bucurestilor din trei in trei ani chiar daca nu trebuie ca nu e mare lucru: o racaiala de trei cm, 15 betivi cu lopeti, un d'ala de netezeste si gata...iese banu'. E si vina poporului ca prea e prost(it)....ia sa dai cu ei cu cracii in sus sa vezi cum se schimba treaba.
This post has been edited by dan73205: 31 Jul 2008, 07:55 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
QUOTE(Mutzunache @ 30 Jul 2008, 22:49) Dar cea mai crunta faza, Fabia verde in fata mea, pe prima banda, se opreste la semafor, eu cuminte in spatele ei, ea se da jos, rabateaza oglinda stanga si pleaca, pleaca, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Va atasez si o poza, sa stiti unde sa va feriti...... Eu inca rad......... ![]() ![]() Ha, am vazut si eu faza.. parcasem in fata la Unicredit acolo si ma duceam pe jos pana la o florarie in apropiere. Cand am traversat Rosetti am auzit claxoane, nervi etc.. Se pusese verde si aia nu intelegeau de ce masina din fata nu pleaca... Cand m-am intors eu de la florarie alte masini si alti nervi... Pe moment nu intelegeam ce e cu masina aia acolo, credeam ca a fost vreaun accident sau se stricase masina... Acu inteleg... BTW, parca sapt trecuta a fost, vineri daca nu ma insel... This post has been edited by SwatKat: 31 Jul 2008, 08:09 |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, saptamana trecuta....
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
lexa1312 |
![]()
|
am fost si noi weekend-ul trecut in apuseni la Padis (jud Bihor)
La dus am facut 12 ore deoarece am stat 2 ore pe autostrada Buc-Pitesti, deoarece cineva f inteligent (si cu aprobare de la Politia Rutiera) s-a gandit ca ar fi bine sa faca un pasaj/pod/nu stiu ce naiba la Bascov. Si dupa ce ca am stat 2 ore ...ajungem la locul "in constructii" si ghici......de pe 2 benzi de autostrada...intri pe o banda ingusta ce ocoleste locul cu pricina si mai trece si o cale ferata pe el....daca mai ai si ghinionul sa prinzi bariera..."om esti" La intoarcere am facut 10 ore pt ca am reusit sa trecem usor de Bascov. Cat despre drumuri.....calatoria s-a soldat cu o janta stramba si un capac pierdut..din cauza unei "gropite"... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
QUOTE(sadi @ 30 Jul 2008, 17:16) nu e problema, de paste astept mielul ![]() sustineam si eu miscarea feminista de pe forum, dar am renuntat.. am obosit ![]() eu am o curiozitate din 34.776 membrii inscrisi doar 3 snt femei? ![]() daca da atunci e o faza de toata jena ca voi barbatii nu apreciati ca cel putin noi 3 snt pasionate de sofat ![]() cat despre primirea baietilor ![]() ![]() ![]() bun venit in jungla.........a barbatilor ![]() ![]() This post has been edited by veronik: 31 Jul 2008, 08:49 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
lexa1312 |
![]()
|
QUOTE(veronik @ 31 Jul 2008, 08:48) eu am o curiozitate din 34.776 membrii inscrisi doar 3 snt femei? ![]() daca da atunci e o faza de toata jena ca voi barbatii nu apreciati ca cel putin noi 3 snt pasionate de sofat ![]() cat despre primirea baietilor ![]() ![]() ![]() bun venit in jungla.........a barbatilor ![]() ![]() ![]() cum am zis si mai sus...am crezut ca este un forum al "proprietarilor/proprietarelor de Renault) nu al barbatilor...dar oricum.....nu e nici o suparare....si hai sa nu mai revenim la subiectul femei vs barbati ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Hai sa schimbam numele forumului in testosteron.ro
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
testostreno
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Cand zici de ITP si proiectoare, te referi cumva la mine?"
Nu. Sincer nici nu te tin minte. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Exceleeent!
![]() Povestioara ITP-ului masinutei mele se incadreaza la fix in cuvintele putine pe care le-ai folosit...: respins la ITP pentru proiector crapat... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
<span class='edit'>31 Jul 2008, 23:31:</span>
QUOTE(veronik @ 31 Jul 2008, 09:48) eu am o curiozitate din 34.776 membrii inscrisi doar 3 snt femei? ![]() daca da atunci e o faza de toata jena ca voi barbatii nu apreciati ca cel putin noi 3 snt pasionate de sofat ![]() cat despre primirea baietilor ![]() ![]() ![]() bun venit in jungla.........a barbatilor ![]() ![]() Domniță,nu te supara pe mine dar cred ca te inseli un pic!In momentul in care m-am inregistrat pe acest forum nu am vazut nici un fel de avertisment de genul:"No girls allowed!"Eu cred ca numarul redus de fete inregistrate se datoreaza interesului destul de scazut al segmentului feminin fata de domeniul auto.In plus,daca ai impresia ca ai primit un pic de na-na la fund sunt convins ca au fost doar niste glumite pe care tu(in spirit perfect feminin!) le-ai pus prea tare la suflet!La fel ca si colega lexa!Asa ca ia nu va mai fandositi atata si puneti mana si postati ca nu va taie nimeni capu'! ![]() This post has been edited by marian-j: 1 Aug 2008, 08:09 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
sadi |
![]()
|
|
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 04:50 |