Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 26 27 28 29 30 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

sadi
post 30 Jul 2008, 14:57
Post #811

tanti moderatoreasa

Group: Moderatori
From: Bucuresti

lexa1312, nu e vorba de o primire rece.. ca mai fac baietii misto de fete pe forum, asta e alta treaba
trebuie doar sa stii de gluma biggrin.gif

hai sa terminam cu offtopicul si sa continuam cu fazele de toata jena dry.gif

--------------------
VW Passat Confortline - numar de moldova :) 2.0 TDI 140 cp 2009
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adip
post 30 Jul 2008, 15:10
Post #812

Banned

Group: Members
From: Melbourne, Victoria

lexa1312, pana una alta recunoaste ca tu ai starnit discutia, ai cam intrat cu bocancii plini de noroi pe covorul persan cu care forumul ii primeste pe nou-veniti, la ce tip de reactii te asteptai? smile.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
rtBK
post 30 Jul 2008, 15:55
Post #813

Unique like everyone else

Si eu am vazut femei pe dube. era sa intre in mine la iesirea de pe A2 ( E81, sau care o fi) ca a facut o triplare, a fost super sweeet wub.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
lexa1312
post 30 Jul 2008, 16:04
Post #814

Membru incepator

QUOTE(adip @ 30 Jul 2008, 15:10)
lexa1312, pana una alta recunoaste ca tu ai starnit discutia, ai cam intrat cu bocancii plini de noroi pe covorul persan cu care forumul ii primeste pe nou-veniti, la ce tip de reactii te asteptai? smile.gif
*

dry.gif daca prin faptul ca din neatentie nu am vazut ca exista un topic "intalniri" si ca am propus o iesire cu cortul...inseamna ca am "intrat cu bocancii plini de noroi pe covorul persan" atunci...sorry...il duc eu la curatatorie tongue.gif

si ca propunere.. in termenii introductivi ai forumului da-ti niste indicatii despre cum trebuie sa "pasesti" pe "covorul persan".

Mi-am permis sa fac o propunere nu din nestiinta de cauza, ci pentru am participat la acest fel de intalniri si mi s-a parut super ok. Nici eu nu agreez foarte mult ideea de cort si discomfort, lipsa de facilitati, etc....dar cand am vazut atmosfera...nu mi-a mai pasat.
Oricum dupa parerea mea...indiferent daca o propunere e proasta sau buna....nu mi se pare ok sa fie primita cu "manusi de box" cu atat mai mult cu cat vine de la un "membru incepator"....nu cred ca e strategia ideala de a "atrage" membrii noi pe forum....dar probabil ca unii nu urmaresc asta

30 Jul 2008, 16:08:
si vorba lui semit.....revenim la subiecte de toata jena smile.gif

30 Jul 2008, 16:11:
sadi...scuze....
ce face oboseala (munca) din om...tongue.gif

This post has been edited by lexa1312: 30 Jul 2008, 16:11

--------------------
Renault Clio Bicorp 2001/ 1.4 16v
unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
+
sadi
post 30 Jul 2008, 16:16
Post #815

tanti moderatoreasa

nu e problema, de paste astept mielul biggrin.gif

sustineam si eu miscarea feminista de pe forum, dar am renuntat.. am obosit laugh.gif

--------------------
+
lexa1312
post 30 Jul 2008, 16:23
Post #816

Membru incepator

probabil ca o sa renunt si eu in curand......decat sa sustin "femei...uniti-va fortele!!" radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
nu am asa mult timp la dispozitie pentru dezbateri de genul asta care duc la nesfarsit

cat despre miel....mai negociem? nu se poate doar o pulpa? biggrin.gif

--------------------
+
Dan73
post 30 Jul 2008, 16:27
Post #817

Membru autentic

QUOTE(DrK @ 30 Jul 2008, 14:55)
chestia cu accidentele este o statistica.. daca sunt mai multi barbati cu carnet este logic sa existe mai multe accidente cauzate de barbati...
*

Era vorba de accidente grave iar statistica nu ar mai exista daca s-ar face asa. Evident ca se exprima in procente ....XX % femei au provocat accidente grave fata de YY % barbati care au provocat accidente grave. Eu raman la parerea ca un procent mult mai mare de barbati soferi provoaca accidente grave fata de femei si e bazata si pe experienta proprie....toate situatiile potential cu urmari grave in care am fost implicat au fost cauzate de barbati...una am descris-o mai sus.
ca sa schimb subiectul...o faza de toata jena mi se pare faptul ca bulevardul Carol a inceput sa fie decopertat pe sensul spre Piata Rosetti desi era in buna stare pentru a fi reasfaltat dupa nici trei ani cred. Parerea mea e ca pana cand in tara asta nu se va intampla ceva cu totul catastrofal nu vom putea scapa de sistemul asta oricat am alterna culoarea politica la primarii, presedentie si parlament.

This post has been edited by dan73205: 30 Jul 2008, 22:09

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
lexa1312
post 30 Jul 2008, 16:59
Post #818

Membru incepator

revenind la faze de toata jena mi-a povestit un coleg o faza super dura:
era in tramvai si coloana de masini langa.
Afara f cald.....toata lumea stationa..aglomeratie..etc
O gagica (cu regret o spun) era intr-o masina langa tramvai...si din cauza caldurii au apucat-o mancarimile....a bagat fata frumos mana sub fusta si a inceput sa se scarpine.....neobservand tramvaiul de langa ea...si toata lumea din el care se holba.
cand a observat intr-un final dupa ce toate privirile erau asupra ei...s-a inverzit...si ar fi fugit dar nu avea unde....ca deh....coloana.
Asta mi s-a parut o faza de toata jena...mai ales pt ea radmasa.gif

--------------------
+
Johnny78
post 30 Jul 2008, 17:23
Post #819

Membru autentic

From: Bucuresti, Jud. Bacau

Lexa, Ce zici de doamna respectabila din Mercedes-ul GL cat o casa care se scobea elegant intre dinti la Piata muncii? Ma asteptam sa scoata cel putin o pulpa...de miel.

Sau de domnisoara care pe DN1 a pus superbele picioruse pe volan pentru o sedinta de pedichiura, de ii vedea toata lumea lenjeria (Victoria's Secret, e drept)?

Lasam la o parte barbatii exploratori in nas sau in alte locuri intime ca parca cu marlanii ne-am obisnuit.

Poate sunt eu prea batran sau prea conservator, dar parca de la o femeie / fata te astepti la altceva.

De ce nu vedem asa ceva si mai la Vest de noi?

--------------------
Renault Laguna 2.0 - BC 99 AEB 1994/Business
De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
+
Dan73
post 30 Jul 2008, 22:16
Post #820

Membru autentic

QUOTE(Johnny78 @ 30 Jul 2008, 17:23)

Sau de domnisoara care pe DN1 a pus superbele picioruse pe volan pentru o sedinta de pedichiura, de ii vedea toata lumea lenjeria (Victoria's Secret, e drept)?

*

Pesemne ca scria cu litere de-o schioapa de ai putut citi firma de pe chiloti.

--------------------
+
semit
post 30 Jul 2008, 22:24
Post #821

Private Spice

Of of mai fetelor, sa va spun eu vreo 3 faze de toata jena traite doar in dupa-amiaza zilei de 30.07.2008:
1. in zona rond Alba Iulia, vaca ( a se citi stimata doamna)cu Modus care a intors in fata mea pe linie dubla continua la vreo 5 metri asa
2. dupa vreo 2 minute in drum spre Mall Vitan, un taximetrist parcat pe dreapta, dau semnal sal depsasesc, in spatele meu un Megane, nu schiteaza nici un gest, cand ajung in pozitia de a depasi taxiul VACA PROASTA ( a se citi distinsa persoana de sex feminin) din Megane o calca sa intre in mine blink.gif
3. ora 19.30 strada Matei Basarab in drum spre fosta Disco Why Not, proasta (a se citi inteligenta domnisoara) cu Golf Plus statea pe mijocul strazii fara semnal fara nimic, de pe contrasens nevenind nimic, dupa vreo 10 secunde de claxoane se misca si ea de pe loc, dar merge numai cu 20 la ora cam 1 km unde n-am avut loc sa o depasesc.. urmeaza drum la stanga, iar sta sa mediteze vreo 5-10 secunde, dupa care da semnal si pleaca tacticos..

daca erati in locul meu, ce le livrati.. salam sau floricele? rolleyes.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Mutzunache
post 30 Jul 2008, 22:49
Post #822

Milk my sheep, bitch!

Dar cea mai crunta faza, Fabia verde in fata mea, pe prima banda, se opreste la semafor, eu cuminte in spatele ei, ea se da jos, rabateaza oglinda stanga si pleaca, pleaca, blink.gif blink.gif , am zis ca sunt la camera ascunsa, cineva face misto de mine, nu se poate, e imposibil..... radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

Va atasez si o poza, sa stiti unde sa va feriti......

Eu inca rad......... radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by Mutzunache: 30 Jul 2008, 22:53

Attached thumbnail(s)
Untitled.jpg ( Size: 48.29k ) Number of downloads: 102

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
daniel4ro
post 30 Jul 2008, 23:08
Post #823

forumist anti

From: B U Z Ă U city

ai fost, te-au dat la ProTV smile.gif)

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
Adila16
post 30 Jul 2008, 23:22
Post #824

mecanic aero (sau aerian?)

QUOTE(A l e x @ 29 Jul 2008, 16:23)
... pilosii/marlanii cu relatii tot trec fara probleme de ea, si tot pe omul de rand care n-a dat spaga cade pacatul. Cum se intampla si la ITP de exemplu. Cate masini dupa strada merita sa treaca ITP-ul ? Dar toate rablele mai in varsta ca mine circula fara probleme, si de picat pica tot cei care nu dau spaga, fie ei cu masina noua, ca deh, nu le-a mers un proiector de ceata.
*

Cand zici de ITP si proiectoare, te referi cumva la mine?... biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(lexa1312 @ 30 Jul 2008, 11:44)
taximetristii nu pot fi confundati cu nimic....
nu exista termen de comparatie cu ei...(ma rog.,...majoritatea lor...ca poate or exista si "baieti buni")
*

Bravo, lexa! wink.gif
Achiesez la parerea ta!
Daca ma intrebi pe mine aproops de taximetristi... smile.gif
Ii pun pe picior de egalitate cu agentii constatatori de la ASIROM... biggrin.gif
Adica..Untermensch...

QUOTE(andu911 @ 30 Jul 2008, 11:53)
si pe mine ma enerveaza multi taximetristi, care-s prosti si se baga aiurea...dar pentru ca incearca si ei sa scoata ceva bani in plus intr-o zi, nu-i condam...
*

Taximetristii?..Majoritatea se cred regii soselelor..Care ruleaza dupa legi proprii si personale, la fel de instabile ca cea elanorata de Parlamentul Romaniei...
Si cand se mai "opresc" in cate o alta masina, iti raspund cu nonsalanta: "Nu stiu, frate, ce s-a intamplat..."
Daca ai ghinionul si ii atingi, se aduna mai abitir ca furnicile pe cubul de zahar, care mai de care cu gura mai mare, care mai de care mai amenintator si mai ''promitator" de vendete si schingiuiri daca indraznesti sa le pretinzi sa mearga la sectia de Politie competenta teritorial...!...

QUOTE(veronik @ 30 Jul 2008, 12:24)
e lasa ca am patita_o eu ...cam tot asa la carrefour constanta ..la semafor...spre ovidiu  (e atat de scurt incat daca trec 4 masini zici multumesc)coada ca la balamuc in fata ~10masini,in spatele meu inca 5-6 masini  la un moment dat ma trezesc cu o masina care se opreste in dreptul meu .....individul a depasit coloana pe contra sens ....cobor geamul ma uit ..linie continua ...il privesc ma vede si ridica din umeri ...in fine verde ....plec eu ....cretinoidul pleaca si  el  scopul lui sa intre in fata mea....nu il las....  se uita la mine ..eu ridic din umeri si ii arat coada.noi soferii celor 15 masini eram prosti iar el destept. deschide geamul si incepe sa ma injure:vesnica "proasta la volan",a descris o micro ferma si a incheiat cu o injuratura legata de tupeul , nesimtirea si mama bucurestenilor(am nr B-xx-xxx)singura replica a fost ...tinere esti tu smecher da ete eu iti arat ca snt mai a draq...am plecat el a ramas la mila celor din spate.
astfel de oameni gasesti peste tot indiferent de masinile pe care le conduc .
*

Bravo!
Absolut!

This post has been edited by Adila16: 30 Jul 2008, 23:34

--------------------
Renault Megane BiCorp 1.6 16v - / aka Kurulina Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
...The more I get to know people, the more I like my dog...
+
CGB
post 31 Jul 2008, 07:41
Post #825

CGB

From: behind

romania 2008. targoviste - pitesti - ramnicu-valcea - sibiu - alba-iulia = 9 ore.
la intors: alba-iulia - sibiu - transfagarasan - pitesti - targoviste = 10 ore.
sa ma c*c in ele de drumuri, in ea de tara, in ei de politicieni....
de toata jena sa faci atat de mult pe aprox 300 km.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
xcss
post 31 Jul 2008, 07:48
Post #826

Born to Be Epic

Aici subscriu si eu cu un antirecord: Bucuresti - Pitesti - Rm. Valcea - Sibiu - Alba-Iulia - Turda - Cluj - Tg. Mures 11 ore...

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Dan73
post 31 Jul 2008, 07:54
Post #827

Membru autentic

E greu de facut autostrazi...munca multa, utilaje scumpe, oameni pregatiti si bine platiti. Nu mai bine asfalteaza ei bulevardele din centrul Bucurestilor din trei in trei ani chiar daca nu trebuie ca nu e mare lucru: o racaiala de trei cm, 15 betivi cu lopeti, un d'ala de netezeste si gata...iese banu'. E si vina poporului ca prea e prost(it)....ia sa dai cu ei cu cracii in sus sa vezi cum se schimba treaba.

This post has been edited by dan73205: 31 Jul 2008, 07:55

--------------------
+
SwatKat
post 31 Jul 2008, 08:07
Post #828

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

QUOTE(Mutzunache @ 30 Jul 2008, 22:49)
Dar cea mai crunta faza, Fabia verde in fata mea, pe prima banda, se opreste la semafor, eu cuminte in spatele ei, ea se da jos, rabateaza oglinda stanga si pleaca, pleaca,  blink.gif  blink.gif , am zis ca sunt la camera ascunsa, cineva face misto de mine, nu se poate, e imposibil..... radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif

Va atasez si o poza, sa stiti unde sa va feriti......

Eu inca rad......... radmasa.gif  radmasa.gif
*

Ha, am vazut si eu faza.. parcasem in fata la Unicredit acolo si ma duceam pe jos pana la o florarie in apropiere. Cand am traversat Rosetti am auzit claxoane, nervi etc.. Se pusese verde si aia nu intelegeau de ce masina din fata nu pleaca... Cand m-am intors eu de la florarie alte masini si alti nervi... Pe moment nu intelegeam ce e cu masina aia acolo, credeam ca a fost vreaun accident sau se stricase masina...

Acu inteleg...

BTW, parca sapt trecuta a fost, vineri daca nu ma insel...

This post has been edited by SwatKat: 31 Jul 2008, 08:09

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
Mutzunache
post 31 Jul 2008, 08:23
Post #829

Milk my sheep, bitch!

Da, saptamana trecuta....

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
lexa1312
post 31 Jul 2008, 08:36
Post #830

Membru incepator

am fost si noi weekend-ul trecut in apuseni la Padis (jud Bihor)
La dus am facut 12 ore deoarece am stat 2 ore pe autostrada Buc-Pitesti, deoarece cineva f inteligent (si cu aprobare de la Politia Rutiera) s-a gandit ca ar fi bine sa faca un pasaj/pod/nu stiu ce naiba la Bascov. Si dupa ce ca am stat 2 ore ...ajungem la locul "in constructii" si ghici......de pe 2 benzi de autostrada...intri pe o banda ingusta ce ocoleste locul cu pricina si mai trece si o cale ferata pe el....daca mai ai si ghinionul sa prinzi bariera..."om esti"
La intoarcere am facut 10 ore pt ca am reusit sa trecem usor de Bascov.
Cat despre drumuri.....calatoria s-a soldat cu o janta stramba si un capac pierdut..din cauza unei "gropite"... sad.gif

--------------------
+
NadaLina
post 31 Jul 2008, 08:48
Post #831

Membru

From: constanta

QUOTE(sadi @ 30 Jul 2008, 17:16)
nu e problema, de paste astept mielul  biggrin.gif

sustineam si eu miscarea feminista de pe forum, dar am renuntat.. am obosit  laugh.gif
*

eu am o curiozitate din 34.776 membrii inscrisi doar 3 snt femei? blink.gif
daca da atunci e o faza de toata jena ca voi barbatii nu apreciati ca cel putin noi 3 snt pasionate de sofat rolleyes.gif
cat despre primirea baietilor laugh.gif , lexa nu esti singura si eu am patit la fel asa e cand femeile "violeaza "intimitatea...... biggrin.gif teritoriul ...barbatilor tongue.gif ,intai "mananci bataita" si pe urma te intreaba ce cauti aici.
bun venit in jungla.........a barbatilor happy.gif ipotetic vorbind biggrin.gif

This post has been edited by veronik: 31 Jul 2008, 08:49

--------------------
Renault Symbol 2007
+
lexa1312
post 31 Jul 2008, 09:00
Post #832

Membru incepator

QUOTE(veronik @ 31 Jul 2008, 08:48)
daca da atunci e o faza de toata jena ca voi barbatii nu apreciati ca cel putin noi 3 snt pasionate de sofat  rolleyes.gif
cat despre primirea baietilor laugh.gif , lexa nu esti singura si eu am patit la fel asa e cand femeile "violeaza "intimitatea...... biggrin.gif teritoriul ...barbatilor  tongue.gif ,intai "mananci bataita" si pe urma te intreaba ce cauti aici.
bun venit in jungla.........a  barbatilor happy.gif  ipotetic vorbind biggrin.gif
*

radmasa.gif
cum am zis si mai sus...am crezut ca este un forum al "proprietarilor/proprietarelor de Renault) nu al barbatilor...dar oricum.....nu e nici o suparare....si hai sa nu mai revenim la subiectul femei vs barbati smile.gif

--------------------
+
Hack
post 31 Jul 2008, 09:29
Post #833

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Hai sa schimbam numele forumului in testosteron.ro radmasa.gif tongue.gif .

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
xcss
post 31 Jul 2008, 09:31
Post #834

Born to Be Epic

testostreno tongue.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Hack
post 31 Jul 2008, 09:32
Post #835

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

radmasa.gif

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
DrK
post 31 Jul 2008, 09:37
Post #836

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

mda...
dar tot aici se ajunge:
00034412.jpg

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
A l e x
post 31 Jul 2008, 12:44
Post #837

Showing the fangs of rage

"Cand zici de ITP si proiectoare, te referi cumva la mine?"

Nu. Sincer nici nu te tin minte.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Adila16
post 31 Jul 2008, 18:58
Post #838

mecanic aero (sau aerian?)

Exceleeent! biggrin.gif

Povestioara ITP-ului masinutei mele se incadreaza la fix in cuvintele putine pe care le-ai folosit...: respins la ITP pentru proiector crapat... biggrin.gif

--------------------
Renault Megane BiCorp 1.6 16v - / aka Kurulina Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
...The more I get to know people, the more I like my dog...
+
marian-j
post 31 Jul 2008, 21:31
Post #839

Membru autentic

From: Timișoara

<span class='edit'>31 Jul 2008, 23:31:</span>
QUOTE(veronik @ 31 Jul 2008, 09:48)
daca da atunci e o faza de toata jena ca voi barbatii nu apreciati ca cel putin noi 3 snt pasionate de sofat  rolleyes.gif
cat despre primirea baietilor laugh.gif , lexa nu esti singura si eu am patit la fel asa e cand femeile "violeaza "intimitatea...... biggrin.gif teritoriul ...barbatilor  tongue.gif ,intai "mananci bataita" si pe urma te intreaba ce cauti aici.
bun venit in jungla.........a  barbatilor happy.gif  ipotetic vorbind biggrin.gif
*

Domniță,nu te supara pe mine dar cred ca te inseli un pic!In momentul in care m-am inregistrat pe acest forum nu am vazut nici un fel de avertisment de genul:"No girls allowed!"Eu cred ca numarul redus de fete inregistrate se datoreaza interesului destul de scazut al segmentului feminin fata de domeniul auto.In plus,daca ai impresia ca ai primit un pic de na-na la fund sunt convins ca au fost doar niste glumite pe care tu(in spirit perfect feminin!) le-ai pus prea tare la suflet!La fel ca si colega lexa!Asa ca ia nu va mai fandositi atata si puneti mana si postati ca nu va taie nimeni capu'! tongue.gif

This post has been edited by marian-j: 1 Aug 2008, 08:09

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
sadi
post 31 Jul 2008, 22:37
Post #840

tanti moderatoreasa

QUOTE(marian-j @ 31 Jul 2008, 22:31)
Asa ca ia nu va mai fandositi atata si puneti mana si postati ca nu va taie nimeni capu'! tongue.gif
*

confirm laugh.gif

--------------------
+
1353 Pages « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th August 2025 - 04:50
Dacia