Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 24 25 26 27 28 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

DrK
post 29 Jul 2008, 09:44
Post #751

Lapins Creed Assassin

Group: Members
From: From: From:

iar incepem discutia cu femeile anti-talent la volan?
@lexa: prietenul / sotul tau are urme de misoginism si nesimtire?

This post has been edited by DrK: 29 Jul 2008, 09:44

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bhal
post 29 Jul 2008, 10:23
Post #752

Membru autentic

din experienta proprie, sub 10% din femei isi cer scuze pentru o prostie sau nesimtire. asta ca raspuns la mesajul indignat.

Cat despre barbati, sunt mult mai multi nesimtiti, insa in cel putin 80% din cazuri iti dai seama ce vor sa faca si te poti pregati dinainte. ceea ce nu se poate spune intotdeauna pentru femei.

Sunt misogin la volan? Nu stiu, hai sa o intrebam pe blonda care a considerat ca este un lucru bun sa iasa cu pejoul ei decapotabil de pe o straduta laterala chiar daca m-a vazut ca vin, chiar daca a vazut ca nu mai era nici o masina in spatele meu, si s-a oprit blocand sensul meu de mers ca sa ma intrebe nervoasa de ce o injur. Apai sa zici sarumana ca mai am o urma de minte sa nu te bag in spital si masina in service. basca sa te las fara carnet.

(cred ca raspunsul e da....)

--------------------
Renault Megane 2.2 Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
+
Avani
post 29 Jul 2008, 12:35
Post #753

Membru autentic

From: Capitala gri

Eu as prefera sa stau dupa un dobitoc care taie benzile fara semnalizare, care accelereaza pana la 80km/h in 100-200 m dupa care pune frana brusca, decat sa stau dupa o femeie care marcajul de pe sosea o induce in eroare, asa ca prefera sa stea cu juma de masina pe prima banda si cealalta juma` in banda a doua.

Sunt o gramada de femei care spun, ele fiind soferite, ca femeiile conduc mai prost decat barbatii. Mai grav este ca daca o comit in vreun fel, nu realizeaza unde au gresit. Ca sunt dobitoci unii la volan (barbati ei fiind), sunt si eu patit, si culmea, desi sustin ideea ca femeiile conduc mai prost, sunt patit unde soferii erau barbati.

--------------------
. . .
Think forward !
+
NadaLina
post 29 Jul 2008, 12:52
Post #754

Membru

From: constanta

si uite asa pentru o femeie intimidata de un anumit man tragem noi restu si avem stigmatul de "proaste la volan". domnilor nu toata lumea sa nascut cu cheile de la masina in mana dreapta si permisul in stanga si oo la mijloc ,minunea asta se intampla numai la voi... barbatii ...... si deci snt superiori proastelor care va incurca in trafic (ironie). wink.gif toata lumea greseste.... noi femeile .....dar mai ales voi ...barbatii pt ca nu aveti rabdarea de a astepta cuvantul "multumesc " si incepeti cu injuraturi si semne de sanatate. happy.gif

--------------------
Renault Symbol 2007
+
sadi
post 29 Jul 2008, 12:53
Post #755

tanti moderatoreasa

Group: Moderatori
From: Bucuresti

coltul misoginilor s-a inchis de ceva vreme.. dry.gif

--------------------
VW Passat Confortline - numar de moldova :) 2.0 TDI 140 cp 2009
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
NadaLina
post 29 Jul 2008, 12:57
Post #756

Membru

asa e sadi dar tr sa mai refuleze si ei ...nu?

--------------------
Renault Symbol 2007
+
M i h a i
post 29 Jul 2008, 12:58
Post #757

Nu conteaza ca esti barbat sau femeie la volan...conteaza ce educatie ai......cei 100 ani de acasa biggrin.gif ..etc...Avand in vedere ca si femeile injura cot la cot cu barbatii si chiar sar la bataie (am vazut 4 cazuri pana acum) nu mai zic nimic...Educatia si felul in care ai fost crescut de parinti isi spune cuvantul.. Hai ca si topicul asta a luato razna... wacko.gif

--------------------
------ ------ ------
+
andu911
post 29 Jul 2008, 13:06
Post #758

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Nu fiti si voi prea subiective... daca povestesc ca in trafic m-au injurat la fel de multe femei cat si barbati, nu cred ca sunt misogin...
Doar ca, eu aveam pretentii mai multe de la sexul feminin, decat de la cel masculin... in privinta politetii si a bunelor maniere...

Mai ramane sa vad femei care se scobesc in nas in timp ce conduc si care deschid geamul si scuipa... Care arunca tigarile pe geam sunt destule.

--------------------
- - -
+
adip
post 29 Jul 2008, 13:34
Post #759

Banned

From: Melbourne, Victoria

Discutiile astea cu femeia vs barbatul la volan sunt ca alea cu steaua vs. dinamo sau bruzli vs. vandam smile.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Johnny78
post 29 Jul 2008, 14:02
Post #760

Membru autentic

From: Bucuresti, Jud. Bacau

pana in momentul asta, nu am vazut o singura femeie care sa zica "multumesc" din avarii macar dupa ce imi taie fata mla nivel de milimetri. cele mai tari mi se par alea care au si un copil pe langa ele de face bietul kinder ca mingea de ping-pong prin masina.

ce sa -i mai zic aleia care mi-a luat fata cu un A6 pentru ca voia volanul ei sa mearga pe banda din mijloc pana la 3 metri de intresectie si apoi sare pe banda 3? asta in timp ce vorbea la telefon...
Doamnelor si domnisoarelor, desi printre dumneavoastra sunt persoane care conduc absolut superb, media e coborata de restul care au impresia ca regulile de politete de la restaurant se aplica si pe sosea. cam tot cele care cred ca oglinzile sunt pentru admirat si rujat iar "betele" de langa volan sunt de scobit in urechi.
Nu neg ca sunt si barbati in aceeasi categorie, dara parca mai multe femei... SORRY, dar asta e !!!

This post has been edited by Johnny78: 29 Jul 2008, 14:08

--------------------
Renault Laguna 2.0 - BC 99 AEB 1994/Business
De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
+
Dan73
post 29 Jul 2008, 15:20
Post #761

Membru autentic

@johnny78....Ei asta e buna...nu ai intalnit femei care sa iti multumeasca...eu am intalnit chiar azi doua, e drept ca aveau si de ce sa imi multumeasca. Din cate stiu eu in restaurant barbatul intra primul...extrapoland are prioritate biggrin.gif .
Domnilor...ce sa mai zic....cred ca o statistica a accidentelor grave provocate de femei versus accidente grave provocate de barbati ar spune totul.

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Avani
post 29 Jul 2008, 15:48
Post #762

Membru autentic

From: Capitala gri

Dar nu stiu cat de relevanta ar fi o asemenea statistica... hai sa luam in considerare si cati conducatori auto sunt barbati / femei.

Daca din 10 soferi, 8 sunt barbati, cred si eu sa existe mai multe accidente in care titulari de evenimente sa fie barbatii.

--------------------
. . .
Think forward !
+
adip
post 29 Jul 2008, 16:04
Post #763

Banned

Avani, spre surprinderea ta statisticile respective au fost facute avandu-se in vedere raportul de soferi barbati/femei. Si nu se refera la accidente de genul zgariat usa vecinului in parcare, ci la accidente grave, cu victime. Si nu s-au facut doar in Romania, ci si in alte tari, unde, iarasi spre surprinderea ta, femeile au o pondere mult mai mare printre soferi decat in Romania. Si tot spre surprinderea ta, statisticile coincid, femeile conduc mai prudent si fac mai putine accidente grave.
Ah, ca ne e usor sa vedem paiul din ochiul altuia (alteia), sau ca apare cate-un forumist / forumista care sa reia periodic tema femeii la volan, despre asta nu mai comentez.

Eu as prefera sa stau dupa un dobitoc care taie benzile fara semnalizare, care accelereaza pana la 80km/h in 100-200 m dupa care pune frana brusca
Iti recunosti scrisul? smile.gif Eu nu inteleg cum poti merge dupa un dobitoc care conduce in halul descris de tine, ce faci daca te bagi dupa el in depasire si va ia tirul pe-amandoi? Ca vorba aia, n-avea sens sa mai judeci cu capul tau situatia, ti-a suficient ca agariciul e bun in manevre, te poti baza pe el, nu?
Fara sa vrei ai descris exact ceea ce face diferenta intre tine si un sofer prudent, imprudenta ta. Si deci nu ai nici un drept sa-ti dai cu parerea despre cum conduc altii, ca-s barbati sau femei deopotriva wink.gif

This post has been edited by adip: 29 Jul 2008, 16:05

--------------------
* * *
+
lexa1312
post 29 Jul 2008, 16:12
Post #764

Membru incepator

Buna ziua!

Marty....no comment

Alex....nu in toate cazurile hainele sunt problema....este foarte adevarat ca sunt femei carora le place sa atraga atentia....si se imbraca in acest sens....dar mai sunt si altele care nu se imbraca in acest scop. Crezi ca sotia lui Ciobi era in costum de baie cand plimba copilul? si cu toate astea ai citit si tu replica taximetristului.

MHY...limbajul nu imi apartinea ci era o redare a vorbelor auzite de-a lungul timpului din gura barbatilor de pe strada

Drk...da mai are si el urme de misoginism...nu neg dar asta nu inseamna ca e ok.

Eu nu am zis ca femeile sunt mai bune la volan decat barbatii. Sunt femei vitezomane, unele prudente,unele chiar nascute "cu volanul in mana", altele dezorientate, unele...scapa piciorul de pe frana cand masina este in panta...deoarece isi cautau ceva in geanta...etc
La fel, sunt si barbati care conduc astfel incat iti poti bea cafeaua linistit fara sa o versi pe tine, sunt si vitezomani, sunt si ametiti....care fac stanga -dreapta indiferent de banda...si asa mai departe.
Ideea era ca se accentueaza foarte mult greselile femeilor in detrimentul barbatilor..
Daca greseste o femeie...."aaaa...era o femeie la volan" dar daca greseste un barbat...nu auzi.."aaaa era un barbat la volan".
Asta era ideea cu femeia vs barbatul la volan.

--------------------
Renault Clio Bicorp 2001/ 1.4 16v
unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
+
DrK
post 29 Jul 2008, 16:15
Post #765

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

tu te lupti cu noi si stai cu lupu-n casa...
parerea mea este ca te agiti degeaba iar daca greseste un barbat la volan auzi: aaaa era un bou la volan / prost/ cretin / tzaran / etc...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Mutzunache
post 29 Jul 2008, 16:16
Post #766

Milk my sheep, bitch!

Nu stiu voi cum faceti, dar eu unei femei la volan nu ii mai cedez trecerea, nu o las sa se bage, datorita multor, multor, multor incidente/accidente pe care era sa le am din cauza lor.... chiar azi la Casa Radio.. B 17 WWF Ford Mondeo, lucreaza la Ford pe Giulesti, cand o prind, o injur si daca pot ii inverzesc si clanta (banuiesc ca si cel cu tico in care era sa intru in el, ca vroia donsoara sa intre de pe banda care se face stanga pe banda care merge inainte, chiar daca eu eram in dreapta ei).

Asa ca doamnelor in trafic va arat degetul si va injur de imi sar dintii din gura...indiferent ca mi-ati facut sau nu ceva...

O sa spuneti ca sunt taran, needucat, cocalar, fara respect, in acest caz da sunt, daca ar fi dupa mine as da lege... o data pe an examen in trafic...pentru toata lumea....

This post has been edited by Mutzunache: 29 Jul 2008, 16:17

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
lexa1312
post 29 Jul 2008, 16:20
Post #767

Membru incepator

eu nu ma lupt cu nimeni....unii dintre voi aveti impresia asta...si este o impresie gresita.
Pur si simplu era un punct de vedere apropo de ce spunea Ciobi ca a patit sotia lui.

Pacat ca nu toti percep aceasta sectiune a forumului ca una de discutii ci ca una de "lupta" sau "atac"

--------------------
+
A l e x
post 29 Jul 2008, 16:23
Post #768

Showing the fangs of rage

"daca ar fi dupa mine as da lege... o data pe an examen in trafic...pentru toata lumea...."

Si ca orice lege radicala, problema ar fi ca pilosii/marlanii cu relatii tot trec fara probleme de ea, si tot pe omul de rand care n-a dat spaga cade pacatul. Cum se intampla si la ITP de exemplu. Cate masini dupa strada merita sa treaca ITP-ul ? Dar toate rablele mai in varsta ca mine circula fara probleme, si de picat pica tot cei care nu dau spaga, fie ei cu masina noua, ca deh, nu le-a mers un proiector de ceata.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
adip
post 29 Jul 2008, 16:28
Post #769

Banned

Si toate astea din cauza ca s-a inchis Coltul misoginului. Daca era deschis, si mai aveam si un Coltul feministei, eventual lipite intr-un subiect comun, nu mai era asa aiurea poluat topicul asta. Femeile conduc la fel de prost peste tot, barbatii la fel, unde e problema? Ca barbatii injura? Asa i-au educat mamele si tatii lor!
Mutzunache, ca sa fiu on-topic, cu cine vrei sa se tina examenul, cu jartelele alea penale de la Pitesti? Eu cred ca daca in Romania s-ar da examen auto pe bune, minim jumatate dintre soferi l-ar pica.

--------------------
* * *
+
lexa1312
post 29 Jul 2008, 16:29
Post #770

Membru incepator

si eu am avut incidente cu femei in trafic... spre ex eram pe straduta la piranha....si am mers cu spatele toata strada (ingusta si cu masini parcate stanga dreapta dupa cum incape fiecare....cunoscatorii stiu despre ce vb) iar in capatul strazii...la iesirea pe bulevard da sa intre una cu un touareg (vorbind la tel)...care spre uimirea mea avea pretentia sa ma duc inapoi si sa o las pe ea sa intre....desi chiar daca eu as fi intrat....ea tot nu avea loc sa se duca unde avea nevoie...poate sa ma sara eventual (ca nu sunt tocmai mare).
Trecatorii s-au luat de ea sa dea ea jumatate de metru in spate ca sa pot iesi eu ...si apoi sa se duca unde avea nevoie....si ea ...nu si nu ca nu are unde...(desi bulevardul era gol in spatele ei).
Asa ca a trebuit sa ma strecor intre ea si stalpi pentru a putea iesi....pt ca doamna cu Touareg....avea o durere sa dea jumatate de metru mai in spate.

Asa ca nu zic ca femeile sunt super soferite.....ca fiecare am avut parte de un show......dar prea se generalizeaza.

--------------------
+
A l e x
post 29 Jul 2008, 16:37
Post #771

Showing the fangs of rage

lexa, ce spui tu are legatura cu marlania, baietii vorbesc de acele femei care nu au treaba cu condusul propriu-zis si nu-si tin banda in curbe, nu semnalizeaza, etc....

Si aici nu e vorba decat de un singur lucru. Foarte multor femei le e frica de masina, sau in cel mai bun caz le vad doar ca un mijloc de transport, nimic mai mult. Asa se explica de ce merg speriate la volan, si cand mergi asa, faci numai prostii.

Barbatilor le place sa conduca, cati stii tu care nu sunt pasionati de masini, macar putin ? Multi invata sa stapaneasca masina cat de cat (ca nu le cere nimeni sa scoata timp bun pe Nurburgring, doar sa nu faca greseli) pentru ca se urca cu placere in ea inca de la 18 ani.

Femeile in schimb sunt foarte speriate. Cati dintre voi nu se cearta cu mamele care le tot reproseaza ca merg prea "tare" sau prea "periculos" pe cand cu tatii n-au avut niciodata discutii ? Nu e vorba de misoginism, e pur si simplu o realitate.

Ca sunt si exceptii in ambele cazuri, de acord, dar in general asta e explicatia zic eu.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Mutzunache
post 29 Jul 2008, 17:52
Post #772

Milk my sheep, bitch!

lexa1312 - nu atac pe nimeni, stai linistita, vorbim de trafic acum, dar sunt satul pana peste cap...

Am uitat sa mentionez mai sus, tot respectul pentru femeile, care sunt barbate la volan stiu sa se strecoare si sa ne dea clasa...

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
M i h a i
post 29 Jul 2008, 18:27
Post #773

Astazi eram la stop la Victoriei...o ''tanti'' intr un Range Rover ..automat desigur...statea cu piciorul stang pe bord (la megane ar veni chiar in zona la tweeter) si isi dadea cu crema... rolleyes.gif binenteles ca mergea total aiurea,era sa intre si in mine..sa incadrat pe banda de stanga si ea defapt vroia sa ajunga pe prima banda din dreapta... blush.gif binenteles cu piciorul sus pe bord....inteleg sa ai automata...dar cat de bas....s sa fii sa incurci tot traficul... ph34r.gif

--------------------
------ ------ ------
+
sadi
post 29 Jul 2008, 21:39
Post #774

tanti moderatoreasa

QUOTE(A l e x @ 29 Jul 2008, 17:37)
Femeile in schimb sunt foarte speriate. Cati dintre voi nu se cearta cu mamele care le tot reproseaza ca merg prea "tare" sau prea "periculos" pe cand cu tatii n-au avut niciodata discutii ? Nu e vorba de misoginism, e pur si simplu o realitate.
*

la mine e exact invers: tata zice sa merg mai incet laugh.gif

--------------------
VW Passat Confortline - numar de moldova :) 2.0 TDI 140 cp 2009
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
marian-j
post 29 Jul 2008, 22:24
Post #775

Membru autentic

From: Timișoara

Buuuuun!"Coltul misoginilor" a fost inchis din cauza de motiv.Topicul ce se referea la soferite (un soi de "Coltul misoginilor 2") a murit de moarte naturala.Toata lumea isi vedea de treaba si astfel s-a pus batista pe tambal!Pai atunci,mai fetelor,ma intreb:de ce ne provocati?Sau nu stiati cam ce gen de raspunsuri veti primi?Sau credeati ca ne-am schimbat?Muahaahaha!No way!Tanti moderatoreasa,zi matale ca stii mai bine! sleep.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
gotty
post 29 Jul 2008, 23:28
Post #776

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

QUOTE(adip @ 29 Jul 2008, 13:34)
Discutiile astea cu femeia vs barbatul la volan sunt ca alea cu steaua vs. dinamo sau bruzli vs. vandam smile.gif
*

sau diesel vs.benzina radmasa.gif

--------------------
Private Spice Member
+
oake
post 30 Jul 2008, 00:54
Post #777

Membru incepator

QUOTE(Mutzunache @ 29 Jul 2008, 16:16)
Nu stiu voi cum faceti, dar eu unei femei la volan nu ii mai cedez trecerea, nu o las sa se bage, datorita multor, multor, multor incidente/accidente pe care era sa le am din cauza lor.... chiar azi la Casa Radio.. B 17 WWF Ford Mondeo, lucreaza la Ford pe Giulesti, cand o prind, o injur si daca pot ii inverzesc si clanta (banuiesc ca si cel cu tico in care era sa intru in el, ca vroia donsoara sa intre de pe banda care se face stanga pe banda care merge inainte, chiar daca eu eram in dreapta ei).

Asa ca doamnelor in trafic va arat degetul si va injur de imi sar dintii din gura...indiferent ca mi-ati facut sau nu ceva...

O sa spuneti ca sunt taran, needucat, cocalar, fara respect, in acest caz da sunt, daca ar fi dupa mine as da lege... o data pe an examen in trafic...pentru toata lumea....
*

OK.. si daca mie mi s-a intamplat asta cu 2-3 soferi... de acum trebuie sa le arat degetul la toti? si sa-i injur pe toti de sa-mi sara dintii din gura???

--------------------
Renault Megane Estate 2005
+
adip
post 30 Jul 2008, 01:41
Post #778

Banned

QUOTE(Mutzunache @ 30 Jul 2008, 01:52)
Am uitat sa mentionez mai sus, tot respectul pentru femeile, care sunt barbate la volan stiu sa se strecoare si sa ne dea clasa...
"men would rather admit they're bad lovers than bad drivers" smile.gif

--------------------
* * *
+
Hack
post 30 Jul 2008, 06:45
Post #779

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

As vrea sa-l vad si eu pe ala care mi-a dat cu minus la reputatie pentru postul meu de aici, binenteles anonim, probabil vreun mecanic de pe la reno care s-a simtit lezat, tin pe aceasta cale sa-i transmit cate ceva de bine 251.gif 251.gif 251.gif si pe viitor daca mai face asa ceva sa se semneze ca sa stiu cu cine am de-a face wink.gif .

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
NadaLina
post 30 Jul 2008, 07:33
Post #780

Membru

QUOTE(dan73205 @ 29 Jul 2008, 16:20)
@johnny78....Ei asta e buna...nu ai intalnit femei care sa iti multumeasca...eu am intalnit chiar azi doua, e drept ca aveau si de ce sa imi multumeasca. Din cate stiu eu in restaurant barbatul intra primul...extrapoland are prioritate biggrin.gif .
Domnilor...ce sa mai zic....cred ca o statistica a accidentelor grave provocate de femei versus accidente grave provocate de barbati ar spune totul.
*

incep eu ?
uite un "as" in ale soferiei.... barbat.......
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/42-de-...nstanta-si.html

--------------------
Renault Symbol 2007
+
1353 Pages « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th August 2025 - 00:14
Dacia