Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 176 177 178 179 180 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

spy_oh_joy1389
post 29 Jun 2010, 20:29
Post #5311

Megane zen și un mare plimbăreț

Group: Members
From: Sibiu

Treceam cu prietena mea pe sebastian sa mergem la cofetarie, iar pe banca un mos pomeneste ceva de un numar de telefon ca nu stie sa foloseasca. A zis asta cand nu prea eram atenti. Cand ne uitam la el, zice: Da-mi si mie taica 50 de mii, ca imi trebuie pentru medicamente. Sunt si eu pensionar si imi mai trebuie doar atata sa imi iau, uite reteta, sunt din campulung etc...
I-am dat, am plecat la cofetarie si cand ma intorc, o femeie era gata sa ii dea si ea. Ma duc la el: "Ce faci domne? Nu ai zis ca mai aveai nevoie doar de 50 de mii? Nu-i mai dati doamna, ca i-am dat si noi!" Ne-a multumit tanti si a plecat mai departe.
Mosul: "Pai nu ti-am zis ca-s din Campulung, si n-am bani de bilet sa ma intorc..."
Da, sigur! rolleyes.gif
Am mai dat de doua ori de niste tipi care tot asa voiau sa le dau 2 lei ca atata le mai trebuia sa se intoarca acasa nu stiu unde. Se pare ca asta e cea mai noua replica. A naiba treaba amandoi erau muncitori. Ultimul zicea ca imi da buletinul radmasa.gif

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tamango
post 29 Jun 2010, 21:16
Post #5312

Biciclist

From: Bucuresti

Mie mi s-a intamplat o alta chestie, in parcare la Dedeman vine unu' la mine cu o curea de alternator in mana ca i se bulise si vroia bani ca sa cumpere una noua ca sa se intoarca acasa. Era din Giurgiu. Peste o saptamana acelasi tip imi cere din nou bani ca ramasese fara benzina. Acum era din Craiova smile.gif

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
skorpio_bog
post 29 Jun 2010, 21:28
Post #5313

Sports cars are difficult to justify, but easy to love

From: UK/RO

tot in aceeasi idee eram odata la OMV-ul de jos de pe vasile milea cand cobori dinspre apaca spre grozavesti, ma duceam de la facultate in regie la prietena mea. mai aveam fix un milion de care am bagat motorina ca eram aproape pe gol. trag la pompa la care bag de obicei, langa mine opreste unu cu un X5. eu desfac busonu, iau pompa in mana si cand sa ma pregatesc sa bag motorina, lasa ala geamu in jos si ma striga. omu ditai cocalaru, imbracat la camasa cu geaca de piele, ochelari de soare freza, piranda langa el cu aur pe ea si ce vroia omu. incepe sa imi turuie acolo o poveste cum ca e din brasov si a patit un mare necaz, i s-a spart baia la masina si nu mai are bani de benzina sa se intoarca acasa, ca sa ii dau lui banii de benzina, ca imi lasa roata de rezerva etc. ma uit la el si ii zic: prietene si cam ce crezi ca fac eu cu roata ta de rezerva de X5? o pun la megane? el ca nu, ca e si sotia bolnava si se grabeste sa ajunga acasa, ca imi lasa permisu si roata de rezerva. Iti dai seama, imi lasa permisu dar el pleca cu masina acasa radmasa.gif. in fine i-am zis ca nu am de unde sa ii dau ca aia erau ultimii mei bani si sa se duca la astia cu masini mai tari de pe acolo sa ceara.

--------------------
Renault Megane 4 RS Trophy 300 EDC 2019
VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012
Renault Megane 2 1.5dci 2007
+
utzi22
post 29 Jun 2010, 21:40
Post #5314

Membru

From: Undeva langa Bucuresti

x5 parca nu are roata de rezerva unsure.gif . eu stiam ca are cauciucuri run flat

This post has been edited by utzi22: 29 Jun 2010, 21:40

--------------------
Renault Megane Sedan Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
+
DumitruBM
post 29 Jun 2010, 21:40
Post #5315

Membru incepator

uite asa evoluezi pe scara sociala, azi in parcare la dedeman cu o curea de alternator in mana, maine cu X5-ul in benzinarie incercand sa-i faci plinu' smile.gif. Cine zicea ca romanii duc lipsa de modele in viata...

--------------------
Renault Megane - PH 12 HHO 2010 - Expr 1.6
+
Avani
post 29 Jun 2010, 22:04
Post #5316

Membru autentic

From: Capitala gri

Faza cu cersitul "elegant" mi s-a intamplat si pana in Paris.
Eram cu prietena mea si trageam de doua trolere pe la metrou... ne pregateam sa iesim dintr-o gura de metrou si sa luam un autobuz care sa ne duca la aeroportul din Beauvais (cca 60 km de Paris). Cum ieseam de la metrou, prietena mea a inceput sa vb cu mine, in romana... eu eram 2 pasi mai in fata si ea striga dupa mine sa o astept smile.gif

Nici nu stiu de unde a aparut langa noi un domn pe la vreo 40 si un pic de ani cu o poveste de carte... ca are nevoie de bani, ca nu mai are credit pe telefon sa-si sune cunostintele sa-l ajute (la faza asta ma gandeam ca-mi cere telefonul sa sune), ca are cardurile goale (la faza asta, deja scenariul meu era ca-mi cere sa mergem la un atm sa scoatem niste bani), ca trebuie sa ia trenul sa se duca nu stiu unde si mai are nevoie de vreo 20 de EUR... i-am dat ultimii mei EUR din buzunar, cca 7 EUR biggrin.gif ... si i-am spus ca daca ma minte (eram sigur ca e asa) e pacatul lui... mi-a multumit omul si a spus ca era super fericit ca daduse de romani.

Banii i-am dat fara regret... mai aveam banuti pe card...

Romanii nu se dezmint de obiceiurile cersetoriei oriunde s-ar duce.

RO_flag.gif

This post has been edited by Avani: 29 Jun 2010, 22:06

--------------------
. . .
Think forward !
+
vallixx
post 30 Jun 2010, 15:39
Post #5317

Membru nesuferit

Din pacate cam asta a fost si primul meu contact cu Parisul. Iau metroul ( RER ) de la aeroport, trag troller-ul din drum, ma asez fericit pe scaun, era prima data cand ajungeam in Paris dupa ce imi dorisem treaba asta de mic....ma rog, deci eram super fericit si incantat, ma uitam pe geam admiram peisajul.
La prima statie se urca una mai maslinie ( nimic anormal pentru Paris ), cu un puradel de mana si incepe in franceza sa creseasca: Madam e mesio..bla bla....cu o cutie de conserva cu cativa centi acolo...
Eu zic, uite mah ca si astia au cersetori si fac atata pe pretiosii.
Stupoare, incepe sa cante o balada de dor si jale intr-o romanesca clara....

Si aceeasi faza si in Italia si in Spania, trase la indigo.

Pai de aia suntem catalogati ca tigani oriunde mergem...ca dupa intalnirile astea de gradul 3 mi-era rusine sa mai zic ca sunt roman cand ma intreba cineva de unde sunt....

P.S. In piata de la piciorul turnului Eiffel, stateau "fustele inflorate" la furat, ca na mai umbli la portofel sa cumperi un suvenir, sa platesti intrarea in turn...etc.
Vorbeam cu nevasta in engleza pt. ca daca vorbaem in romaneste incepeau sa se bage cu tine in seama....
Vorba lu' semit: fgm de ciori...

This post has been edited by vallixx: 30 Jun 2010, 15:44

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
spy_oh_joy1389
post 30 Jun 2010, 15:47
Post #5318

Dar cum e sa ajungi in Paris si sa te imbolnavesti de varicela biggrin.gif ?
Asa bolnav cum am fost tot m-am dus la Disneyland pe o ploaie imposibila. Eram ud pana la chiloti. La intoarcere in tara, in autobuz era si o cucoana tot bolnava de varicela si dadea vina pe mine ca din cauza mea a luat ea varicela. Nu voia sa inteleaga ca dupa 2 saptamani apare rolleyes.gif

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 30 Jun 2010, 15:48

--------------------
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
Dan73
post 30 Jun 2010, 15:51
Post #5319

Membru autentic

@vallixx radmasa.gif ...Si eu am vazut ceva asemanator...tot in metroul din Paris. Era aglomerat si nu ii vedeam dar ii auzeam cantand la acordeon niste sansonete. Cantau bine de ce sa zic...chiar bine. A cantat ala mai multe statii si cand au ajuns aproape de mine s-a oprit. In momentul ala am auzit clar si distinct: "Jane, hai ba" radmasa.gif Au iesit grabiti si abia atunci m-am uitat la ei...erau evident tigani de-ai nostri dar mai spalati. Unu mai in varsta cu acordeonul si un pustan...adica Jean biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 30 Jun 2010, 16:01

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
vallixx
post 30 Jun 2010, 15:55
Post #5320

Membru nesuferit

Aaaa deci si tu te-ai intalnit cu "jean".. laugh.gif laugh.gif

In Roma la Fontana di Trevi faceau baitza puradeii si adunau monedele pe care le aruncau turistii pt. noroc. 'Tu'le norocul lor de puradei.
Cand se auzea in departare vreo sirena in 2 min dispareau, cand disparea si sirena venau in haita ca lupii, aproape ca dadeau peste tine.

N-am avut " norocul" sa dea vre-unul si peste mine ca-l inecam in fantana. wacko.gif

This post has been edited by vallixx: 30 Jun 2010, 15:59

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
Dan73
post 30 Jun 2010, 16:00
Post #5321

Membru autentic

Aseara ma uitam la un documentar pe History cu sarazinii din Spania. Documentarul era insotit evident si de imagini luate pe strazi din diverse orase din Spania. PE la mijlocul documentarului aud un "Valurile Dunarii" de toata frumusetea radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 30 Jun 2010, 16:04

--------------------
+
buzasparta
post 30 Jun 2010, 16:22
Post #5322

Membru autentic

From: Judetul Romanica

eu nu le dau nimic la cersetorii astia care au vazut "filantropica".doar clanta.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
Tamango
post 30 Jun 2010, 21:42
Post #5323

Biciclist

QUOTE(vallixx @ 30 Jun 2010, 15:39)
La prima statie se urca una mai maslinie ( nimic anormal pentru Paris ), cu un puradel de mana si incepe in franceza sa creseasca: Madam e mesio..bla bla....cu o cutie de conserva cu cativa centi acolo...
Eu zic, uite mah ca si astia au cersetori si fac atata pe pretiosii.
Stupoare, incepe sa cante o balada de dor si jale intr-o romanesca clara....
*

Am fost si eu acum mult timp si era plin metroul de balade cersetoresti in romana ... problema era ca inaripatii specificau clar asta: "madam e mesio je vu chant un chanson de ma pays" ... ne-au facut de ras nenorocitii, nici macar romani nu sunt.

QUOTE(vallixx @ 30 Jun 2010, 15:39)
Vorba lu' semit: fgm de ciori...
*

up.gif

--------------------
+
hitman1234
post 30 Jun 2010, 21:42
Post #5324

Bringing secsi back

Mama ce era in benzinarie acu'... blink.gif

--------------------
bemfe vewe .
"Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
+
Mutzunache
post 30 Jun 2010, 21:46
Post #5325

Milk my sheep, bitch!

Sa vezi toate benzinariile, pline ochi.

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
spy_oh_joy1389
post 30 Jun 2010, 22:04
Post #5326

Eram in Paris prin metrou. Vad ca la o statie urca o cucoana prezentabila, alba la piele ca sa nu aveti dubii, cu o boxa dupa ea(parca intr-un carucior de genul cum umbla bebelusii in desenele americane), la boxa fiind conectat un ipod si un microfon. Pune mana pe microfon si incepe sa cante, taica! Sa te tii! Ce canta? "Daca pleci, ia-ma si pe mine, daca pleci..."
blink.gif

Pe langa asta, in RXR, a venit o cersetoare veritabila de-a lor. Clar nu avea fata de altceva decat de frantuzoaica batrana. "Donner un euro?"(sau cum se scrie)

P.S. Nici pana in ziua de azi nu am pus mana pe un iPod cum avea cersetoarea aia

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 30 Jun 2010, 22:05

--------------------
+
Bwwlan
post 30 Jun 2010, 22:29
Post #5327

Membru autentic

From: .de, ex Cluj

Faza de toata jena mi se pare ca acum, la mai bine de 5 ani de la denominare, mai sunt (si din pacate, mai sunt DESTUI) care "baga motorina de un milion jumate" si nu de 150 lei, isi iau tigari cu "o suta zece mii" nu cu 11 lei, sau paine cu "saptespe mii cinci sute," nu cu 1leu75. Nu doar batranei sclerozati, ci din toate categoriile sociale si de varsta.
Penibil si jenant.
...iar cel mai penibil si mai jenant e ca sunt berechet si in sistemul bancar. Mah, da' n-ar gresi unu' de-asta sa-mi vireze in cont, in loc de 8.300, 83.000.000? Mi-as da demisia in secunda 2. Si nu pe stilul Basescu wink.gif

Cam cat trebuie sa treaca pentru ca respectivii anacronici sa se prinda ca 4 zerouri s-au vaporizat? huh.gif Sau e prea indragostit romanul de ideea de a fi milionar, astfel incat, cu obida in suflet nu mai castiga "dooj de meleoane" ci "doo mii di lei amarati."

+1: la fel de penibili mi se par si aia care zic "25 de roni." 25 de ce, mah? De cand, ma rog, e ronu' moneda nationala a Romaniei?
Cred ca am istorisit pe-aici ca fusesem la OP1 din Boozau sa trimit 500 lei la Büküreș si ma intreaba aia "500 de lei noi?" Nu stiam ce sa fac, sa rad de ea ca-i proasta de bubuie, sau sa ma enervez ca ma ia la misto. I-am zis: "nu, 500 de-aia vechi. 50 de bani de-astia noi." Penibil, jenant...

--------------------
VW Golf Sportsvan 2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline
"Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous
+
skorpio_bog
post 30 Jun 2010, 22:35
Post #5328

nu stiu de ce esti asa mirat si ce ti se pare asa penibil si jenant. nu ai mai vazut si oameni care inca scriu cu î in loc de â si sînt in loc de sunt? fiecare cum a fost invatat la vremea lui. e bine ca nu le incurca asa cum ti-ai dori tu si ca doar pronunta ca inainte.

--------------------
VW Tiguan R-Line 2023
+
spy_oh_joy1389
post 30 Jun 2010, 22:41
Post #5329

Exact. Cum e cand mai scrii acuma "nici un" si te trezesti ca trebuie "niciun". Sau in loc de "capsune", sa zici "capsuni" ca nu mai e corect cum ai fost invatat la scoala, e corect cum scrie in piata(sau acuma sunt amandoua acceptate, cine mai stie.)

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 30 Jun 2010, 22:42

--------------------
+
skorpio_bog
post 1 Jul 2010, 00:33
Post #5330

va agitati degeaba smile.gif tara arde si baba se piaptana laugh.gif

ON: creste tva-ul sa vedeti preturi la motorina si benzina de acum wacko.gif

This post has been edited by skorpio_bog: 1 Jul 2010, 00:35

--------------------
VW Tiguan R-Line 2023
+
DrK
post 1 Jul 2010, 08:22
Post #5331

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

la naiba... s-au scumpit tigarile cu zece mii radmasa.gif

This post has been edited by DrK: 1 Jul 2010, 08:22

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Tamango
post 1 Jul 2010, 09:11
Post #5332

Biciclist

Ma las de fumat sau cumpar de contranbanda ... se cheama ca am evazionat statul ? icon_mrgreen.gif Decat sa dau bani la stat sa-si indoape el clientela politica mai bine la contrabandisti. ph34r.gif

This post has been edited by Tamango: 1 Jul 2010, 09:13

--------------------
+
luck33ro
post 1 Jul 2010, 09:24
Post #5333

Membru autentic

Cat de penibil sa fii sa stai la cozi cu orele ptr. 5% amarati? Daca imi luam masina intelegeam, dar asa - un plin de benzina ? sleep.gif
Altii s-au dus in hipermarketuri si au luat mancare sa se strice etc...
Am noutati ptr. astia, majoritatea comerciantilor nu o sa scumpeasca stocul actual de marfa ca e prea complicat contabiliceste... radmasa.gif

This post has been edited by luck33ro: 1 Jul 2010, 09:24

--------------------
+
DrK
post 1 Jul 2010, 09:27
Post #5334

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

m`a amuzat teribil ce am vazut pe la televizor radmasa.gif
Baxuri peste baxuri de produse doar ca erau cu 5% mai ieftine decat azi... cata prostie...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Dan73
post 1 Jul 2010, 09:29
Post #5335

Membru autentic

QUOTE(Tamango @ 1 Jul 2010, 09:11)
Ma las de fumat sau cumpar de contranbanda ... se cheama ca am evazionat statul ?  icon_mrgreen.gif Decat sa dau bani la stat sa-si indoape el clientela politica mai bine la contrabandisti.  ph34r.gif
*

Pai o parte din banii contrabandistilor tot pe acolo ajung. Tu crezi ca sunt de capul lor? biggrin.gif

--------------------
+
luck33ro
post 1 Jul 2010, 09:31
Post #5336

Membru autentic

Aia de la stiri da...fazani care traficheaza cu papornita 3 cartuse dry.gif

--------------------
+
b76bgaarh
post 1 Jul 2010, 09:34
Post #5337

Membru autentic

QUOTE(Bwwlan @ 30 Jun 2010, 22:29)
in loc de 8.300, 83.000.000? Mi-as da demisia in secunda 2.
*

sa intelegem ca te lauzi cu salariul?

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Dan73
post 1 Jul 2010, 09:35
Post #5338

Membru autentic

Fazani sau figuranti. biggrin.gif Ia si omu' un ban cinstit la o filmare biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 1 Jul 2010, 10:42

--------------------
+
Bwwlan
post 1 Jul 2010, 09:53
Post #5339

Membru autentic

From: .de, ex Cluj

@b76bgaarh: moi? jamais dans la vie.
eu nu mi-s nici macar salariat. vorbeam cu cineva care are banu' asta si cand "digitam" ideile, mi-a venit in cap suma pe care o auzisem ca o incaseaza respectivul.

--------------------
VW Golf Sportsvan 2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline
"Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous
+
Hack
post 1 Jul 2010, 09:55
Post #5340

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Bietul de el rolleyes.gif ...

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
1353 Pages « < 176 177 178 179 180 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th August 2025 - 06:05
Dacia