Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
SorinCT |
![]()
|
||
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|||
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
dar de leduri in interior se pot lega? spre exemplu de ledurile de sub bord care lumineaza pedalierul la sofer si pasager?
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(semit @ 23 Jun 2010, 22:42) On topic: ora 21.30, semafor Mosilor spre UNIRII 1. vine maestrul cu ”acordionu”.. ma fac ca nu-l vad, insista, dau muzica mai tare si pleaca 2. dintre masini masini apare o cioara de sex feminim cu un puradel in brate, vine la geam si iar ma fac ca nu o bag in seama, la care ea IMI BATE IN GEAM, fgm de cioara! Ca tot mi-ai amintit. Sunt spalatorii aia de geamuri la politehnica la leu, langa fast food, ai naiba exact cand nu sunt atent se arunca pe geam. O data vorbeam cu prietena mea, d-abea oprisem la semafor, am intors capul, atunci s-a aruncat si el pe parbriz. A doua oara ma gandeam la ceva si tot asa ma uitam in dreapta cand incep sa aud pocnituri in geam. Ii mai si fac semne ca nu vreau si fraierul tot insista. Am dat drumul la stergatoare, i-a lovit teul si se uita asa milog la cauciucul ala de parca i-l stricasem sa ii iau unul nou ![]() Cel mai tare e cand d-abea ai spalat masina si vine unu d-asta sa ti-o faca si mai curata ![]() Apropo, acuma ca-i vara si pot sa stea tiganii mai mult afara, aveti grija pe unde va alegeti locurile de parcare ca se strang astia peste tot cica sa te ajute sa iti gasesti loc de parcare. Chiar daca nu te ajuta vin sa iti ceara bani. Am patit asta pe la Bancorex, bine ca e parcare cu plata si paza un pic mai incolo. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() am auzit doua ciori de astea de te ajuta sa parchezi (pe langa gara de nord) cum comentau ca i-am sfidat, vezi Doamne ca nu mai aveam a iesi din masina ... parcarea aia in spic goala-goluta, parchez de capul meu si aia vin cu mana intinsa ![]() Polutia Comunitara ce dreq face, nu-i vede? de ce puii mei platim comunitarii astia? sa-mi fie mie teama ca n-am sa-i dau marunt sau efectiv nu vreau sa-i dau boratului bani si ma trezesc cu masina tunata? This post has been edited by crisolro: 24 Jun 2010, 07:53 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
adevarul e ca sunt absolut peste tot... politia se face ca nu-i vede.
o faza de toata jena de acum 2 zile: pentru pietoni rosu, totusi unu se credea mai destept si a luat-o la fuga pe trecere, masina din fata mea a pus frana... pun si eu frana si cocalarul mi-a luat portbagajul in brate..dupa care a luat-o din nou la fuga si s-a urcat in tramvai. Intr-o zi asta o sa aibe permis de condus ![]() ![]() This post has been edited by rtBK: 24 Jun 2010, 08:01 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
au aparut ciorile la parcare de cand a disparut daly parking
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 23 Jun 2010, 23:23) Ma bucur ca e de toata jena aia cu F1 Team...si domnul AlexV are asa ceva si ma bucur sa aud parerea voastra....si nu e singurul. Iar treaba cu SNPPC...care e treaba voastra daca lucrez in domeniu,in fond nu e lipit pe masina voastra si pun pariu ca nu stii nici ce inseamna sau cu ce se mananca...asa ca eu zic sa stai cuminte...dar o sa fac google minuni si pentru tine ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
1.am spus ca ef oan tim este stoc..nu de toata jena...se vede in postul meu....dar tu ai bagat improvizatii..
2.M-am referit eu la tine? ![]() 3. ''care e treaba voastra daca lucrez in domeniu''' .Aici ai cam intrat pe accesul interzis.....poti sa fii contabil la o firma privata ![]() ![]() This post has been edited by M i h a i: 24 Jun 2010, 09:31 |
--------------------
------
------
------
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 24 Jun 2010, 10:28) penibil grav este atunci cand ai asa ceva lipit si nu ai pic de treaba cu ce scrie pe sticker...este??doar la intrebarea asta doresc sa raspunzi....Este PENIBIL sa ai asa ceva lipit pe masina si sa nu ai pic de treaba cu snppc? ![]() Da,asa este, dar iti zic eu ca fraza ta se poate interpreta in multe feluri,nu chiar penibil. Daca ai sticker cu ceva anume il pui oarecum intr-un scop nu de dragul de a-ti lipi ceva pe masina...stickerele cu F1 Team sunt lipite dintr-un motiv,poate sunt fan F1 si mai sunt exemple... Daca iti lipesti stiu eu TDI pe masina sau "monograme de 1.9 dci" pe o masina care nu e (am dat un exemplu) atunci chiar e PENIBIL...si cred ca aici imi poti da dreptate...atata timp cat iti pui pe masina ceva ce nu este al ei...eu mi-am pus stickere cu F1 Team nu pentru a zice lumea ca am RS ci pentru simplul fapt mentionat mai sus. Am vorbit la modul general,acum de tine depinde cum interpretezi ![]() This post has been edited by eduardsebe: 24 Jun 2010, 09:42 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
eduardsebe |
![]()
|
daca ti se pare ca ma cert cu M i h a i , te inseli....dpmdv este doar o discutie obisnuita
![]() totusi suntem oameni care traim civilizat...nu? This post has been edited by eduardsebe: 24 Jun 2010, 09:49 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu doar am pofta de popcorn..atat...
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(eduardsebe @ 24 Jun 2010, 10:42) colegu de forum...lasa ef oan tim ca nu de el m-am legat.m-am legat de cei care pun stickere snppc(si mai pot da exemple de stickere de genul)iar ei nu au pic de treaba cu asa ceva....Aia da..sunt chiar Penibili...acum nu poti spune la fel ca la ef oan tim...ca sunt fani politia romana...fan snppc..etc.... cei care nu au treaba in ce scop il pun? simplu...ei cred ca daca cineva vede stickerul o sa zica...vaii lucreaza la politie...hmm..om al legii ,Ualcăr politist texan.....ori daca sunt opriti il trafic de politie o sa i ajute la ceva stickerul ala..eh...nu o sa i ajute deloc.. ![]() gotty.. ![]() This post has been edited by M i h a i: 24 Jun 2010, 10:01 |
--------------------
------
------
------
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
stickerul ala neinsotit de legitimatie e egal cu zero.
|
--------------------
Renault
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(rcosmin @ 23 Jun 2010, 23:00) Nu vad de ce ne-ar da amenda pt ele,sunt rosii,deci respectam culoarea iluminatului pe "spate".Multi necunoscatori ma intrebau de unde am cumparat stopurile ![]() Pe "fata" am lumina "normala"4300k,acum chiar nu imi mai fac probleme ca lumineaza albastrui.Eu zic ca sunt in legalitate,mai putin cu taxa de drum ![]() ![]() Aveti grija, la vama, cand vreti sa iesiti din tara va pot cere la control taxa de drum. (parca AC/DC au dat spaga fara sa fie chiar nevoie ![]() |
--------------------
**
|
|
eduardsebe |
![]()
|
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am trecut in martie de vreo 3 ori la sarbi si nu m-a intrebat nimeni nimic de sanatate
si bine au facut, ca oricum nu aveam bine, acum de cand cu foamea de bani la buget e posibil sa fi primit noi indicatii de la centru |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
luck33ro |
![]()
|
La bulgari deja am patit-o de 3 ori - acolo au gherete ratatii de la Drumuri Nationale ptr. taxa de pod - javrele naibii
![]() |
--------------------
**
|
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Azi a avut accident un prieten. A intrat un chinez cu un cls350 in el, a vrut sa o ia la stanga de pe banda 1. Chinezul nu avea asigurare. Cati or fi in trafic ca el?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
Nasol ... si nici macar nu avea nr. de BG !
|
--------------------
.
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Aia au toate actele in regula ca-i vaneaza poolitaii ca pe ultimii criminali
![]() |
--------------------
**
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(semit @ 23 Jun 2010, 23:42) On topic: ora 21.30, semafor Mosilor spre UNIRII 1. vine maestrul cu ”acordionu”.. ma fac ca nu-l vad, insista, dau muzica mai tare si pleaca 2. dintre masini masini apare o cioara de sex feminim cu un puradel in brate, vine la geam si iar ma fac ca nu o bag in seama, la care ea IMI BATE IN GEAM, fgm de cioara! povestea continua: la semafor vine un moș, putin gipsy, da-mi si mie 5000 sa iau o paine, ma uit la el.. nu stiu ce a fost in capul meu, caut in buzunare, doar o hartie de 50lei, in rest nimic, ma uit la scrumiera si gasesc 20 bani sau 2000lei vechi, ii dau pe aia la care mosu nedumerit :”pai nu-mi ajung...” ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Acu' ceva timp eram la coada la benzina ( ca doar am un 16V insetat ) si asteptam sa platesc.
Inaintea mea, un puradel mic fara picioare de la genunchi in jos, pe un placaj d'ala cu rulmenti, astepta sa cumpere si el ceva. Eu curios eram atent ce cumpara ala din benzinarie. Cere baiatul 3 pachete de Kent le plateste cu un pumn de monede de 50 de bani si un fisic de bancnote de un leu si pleaca fericit, lasand in urma un parfum imbietor de jeg combinat cu un alcool ieftin. Pai d'aia nu le ajunge de paine .... |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Haha, tare ! Eu l-am vazut pe ala de care zici tu cand isi cumpara o sticla de johnnie walker. Are gusturi fine omu'
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar oricum nu mai conteaza! Picioare tot nu mai are!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(semit @ 29 Jun 2010, 16:26) povestea continua: la semafor vine un moș, putin gipsy, da-mi si mie 5000 sa iau o paine, ma uit la el.. nu stiu ce a fost in capul meu, caut in buzunare, doar o hartie de 50lei, in rest nimic, ma uit la scrumiera si gasesc 20 bani sau 2000lei vechi, ii dau pe aia la care mosu nedumerit :”pai nu-mi ajung...” ![]() Aceiasi faza in Mangalia: vine un puradel la mine. "Nene da-mi si mie 5000 sa-mi iau ceva de mancare". Eu ii raspund: "N-am ma, dai drumu. Am doar de 50 de lei". Baiatu' scoate un teanc de bani (de 1 leu si de 5 lei) si imi zice: "Da-mi asa ca-ti dau eu rest". WTF?? ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Vedeai tu rest numa' daca reusesc eu sa-mi vad ceafa fara oglinda
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sunt constient de asta, vroiam doar sa zic ca "aurolacii" o duc foarte bine
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
deci concluzia: jos aurolacii
![]() |
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 09:47 |