Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Tamango |
![]()
|
||
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Nu mai avem de unde comanda aparatura electronica?.. .
![]() ![]() ![]() This post has been edited by luck33ro: 1 Jul 2010, 10:32 |
--------------------
**
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, si statul ne suge tot in stil romanesc. Deci solutii romanesti. Ia sa aiba mai mult grija de proprii cetateni, taxe mici, bun simtz etc, sa vezi cum ne trece cheful de evaziuni si inselatorii.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tamango @ 1 Jul 2010, 11:22) ... Sa faci stoc de marfuri perisabile, da, mi se pare o prostie, dar sa cumperi aparatura electrocasnica mi se pare o idee buna... Pai am primit mail de la emag ca in lunia Iulie suporta ei cresterea, asa ca da-i bice ![]() Si banuiesc ca nu sunt singurii care procedeaza asa. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Tamango |
![]()
|
Inca o faza: am facut comanda pe net la niste cosmeticale. Bun, cum timpul inseamna bani, aleg sa-mi fie livrate prin curier rapid cu plata ramburs. Ma suna dobitocul de la firma de curierat ca daca vreau sa ma intalnesc cu el undeva sau sa vin la sediul lor sa ridic coletul. Un mucos arogant cu fitze in cap, de parca eram sluga lui. "Pai ba boule, iti platesc tie tocmai pentru a nu ma deplasa la posta. Tu vrei pe timpul si banii mei sa-ti faci treaba ? Asa ca fa bine si adu pachetul in timpul promis sau poti sa ti-l bagi in cwur" Zdrang. Sunt curios daca ajunge
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
sa nu-ti ajunga cosmeticele respective amestecate toate in cutie, ca sa vezi atunci ce timp pierzi...
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Tamango |
![]()
|
Pai au trecut 24 ore ... daca maine nu ajunge, il refuz, chiar daca vine la usa
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ce firma, Tamango?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Tamango |
![]()
|
Habar n-am ... a blamajit ala ceva la telefon si n-am inteles. O sa va zic cand ajunge coletul.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Tamango, te-a intrebat daca vrei sau ar fi vrut chiar sa te duci la ei la sediu?
Mi s-a intamplat ceva asemanator cu FedEx dar nu era vina lui ca eu nu eram acasa. Am mutat locatia si am rezolvat problema ![]() This post has been edited by DrK: 1 Jul 2010, 14:51 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Tamango |
![]()
|
A zis ceva cu "daca vreti" ... un ametzit care nu stia pe ce lume se afla.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
luck33ro |
![]()
|
Mai poate avea GPSu stricat baiatu...
![]() |
--------------------
**
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skorpio_bog @ 29 Jun 2010, 22:28) tot in aceeasi idee eram odata la OMV-ul de jos de pe vasile milea cand cobori dinspre apaca spre grozavesti, ma duceam de la facultate in regie la prietena mea. mai aveam fix un milion de care am bagat motorina ca eram aproape pe gol. trag la pompa la care bag de obicei, langa mine opreste unu cu un X5. eu desfac busonu, iau pompa in mana si cand sa ma pregatesc sa bag motorina, lasa ala geamu in jos si ma striga. omu ditai cocalaru, imbracat la camasa cu geaca de piele, ochelari de soare freza, piranda langa el cu aur pe ea si ce vroia omu. incepe sa imi turuie acolo o poveste cum ca e din brasov si a patit un mare necaz, i s-a spart baia la masina si nu mai are bani de benzina sa se intoarca acasa, ca sa ii dau lui banii de benzina, ca imi lasa roata de rezerva etc. ..... Foarte tare, sa va zic eu urmarea ![]() Ieri ajung acasa, dau sa parchez, in dreptul intrarii in parcare, oprit pe mijlocul strazii, un X5 cu numere de Italia, cu un cocalar la volan, vorbea la telefon (ochelari de soare maro pe juma de fatza, tricou alb mulat, etc.). X5-u' oprit fix cat sa nu am loc sa trec de el. Las geamul jos, ii zic ca n-am loc sa trec, el imi raspunde ca i-a murit bateria. Eu ii zic ca s-o dea mai in spate sa aiba loc masinile sa treaca, el "da' cum crezi ca misc eu masina asta" (la 1 m in spatele masinii incepea o mica panta, numai buna sa-l ajute sa mearga mai usor pe roti). Ma rog, fac eu o manevra, intru in parcare altfel, la cateva minute nu mai era X5-u' acolo, l-a impins si parcat pe strada. Comentez cu angajatul de la hotel care ma cunoaste despre faza, la care el imi da vestea: NU MAI AVEA BENZINA X5-u', nu era bateria de vina ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
fantastic
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
luck33ro |
![]()
|
da pe asta nu o stiti?:
QUOTE CITAT (DieselCRDI @ 26th June 2010, 16:46) * In timp ce faceam plinul, in benzinarie, opreste langa mine un BMW, din care se da jos "maria sa" care "ordona" angajatului de la benzinarie: "Pune-mi de 20 de RON dar sa fie de calitatea cea mai buna!" w00t.gif lol.gif roll2.gif |
--------------------
**
|
|
Tamango |
![]()
|
Tare ! I-o fi lasat spaga aluia de i-a pus benzina sau nu avea marunt ?
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
vroia omu sa incerce benzina cea mai buna si la final sa faca o alegere... si voi
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Tamango |
![]()
|
Da' ce, se credea la mall unde se parfuma cu testere gratuite ? Da-i ma dracu, vorba lui semit, fgm de ciori
This post has been edited by Tamango: 2 Jul 2010, 19:45 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
QUOTE(padre @ 2 Jul 2010, 20:19) Foarte tare, sa va zic eu urmarea ![]() Ieri ajung acasa, dau sa parchez, in dreptul intrarii in parcare, oprit pe mijlocul strazii, un X5 cu numere de Italia, cu un cocalar la volan, vorbea la telefon (ochelari de soare maro pe juma de fatza, tricou alb mulat, etc.). X5-u' oprit fix cat sa nu am loc sa trec de el. Las geamul jos, ii zic ca n-am loc sa trec, el imi raspunde ca i-a murit bateria. Eu ii zic ca s-o dea mai in spate sa aiba loc masinile sa treaca, el "da' cum crezi ca misc eu masina asta" (la 1 m in spatele masinii incepea o mica panta, numai buna sa-l ajute sa mearga mai usor pe roti). Ma rog, fac eu o manevra, intru in parcare altfel, la cateva minute nu mai era X5-u' acolo, l-a impins si parcat pe strada. Comentez cu angajatul de la hotel care ma cunoaste despre faza, la care el imi da vestea: NU MAI AVEA BENZINA X5-u', nu era bateria de vina ![]() ![]() ![]() ![]() padre, probabil era ruda cu ala care mi-a cerut mie bani sa ii fac plinu contra rotii de rezerva ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
urmaream acum pe realitatea, cei de la petrom au oferit 5000 de euro pentru cei afectati de inundatii. De toata jena....
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.270 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
aseara impreuna cu niste amici- dupa mult timp am reusit sa ne mai gasim toti din cauza programelor noastre- am hotarat sa mergem azi sa aruncam la cos, ca baschet nu se poate spune ca jucam dar ne mai miscam putin, si nu am gasit nicaieri unde sa putem face asta.ori nu erau panouri,ori nu era inel la panou fie nu era nimic nici panou nici stalp macar , iar acolo unde era si panou si inel si tot nu ne-a lasat sa jucam nici contra cost ca era paza.in schimb sunt terenuri de fotbal.multe.si nu joaca nimeni ca e cu bani.ce sa mai ...in tara asta cu un fotbal de mare calitate ce sa mai faci si altceva? in tara asta de rahat doar hotii si fotbalistii conteaza.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
luck33ro |
![]()
|
Romania tara tuturor hotilor - azi judecatorii!
|
--------------------
**
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
o sa apara imediat cgb si o sa ne zica ca e buna pensia asta si meritata pe deasupra
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Dar voi stiati ca magistratii au un fond special de pensii in care NU contribuie omul de rand?
|
--------------------
Sedan
Negru
|
luck33ro |
![]()
|
Pe bune?! Acolo depun ei banii care-i produc cu sudoarea fruntii ?
![]() ![]() ![]() Pai atunci fiecare sa-si cotizeze in fondul personal si sa dispara complet sistemul asta de CAS- pensii. Macar sa stim o treaba! ![]() This post has been edited by luck33ro: 5 Jul 2010, 10:13 |
--------------------
**
|
|
DrK |
![]()
|
Contribuie toti cu o suma de bani in fiecare luna...
This post has been edited by DrK: 5 Jul 2010, 10:40 |
--------------------
Sedan
Negru
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Parcare gen ML-uri, X-uri, CHIU-uri...desi erau tone de locuri de parcare...
Attached thumbnail(s) Image0124.jpg ( Size: 573.99k ) Number of downloads: 258 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 16:18 |