Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
crisolro |
![]()
|
||
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CGB @ 10 Mar 2010, 11:15) daca nu ne-ar trebui ptr procreere, femeile ar trebui starpite. au prea multe toane. ma uit la a mea cum reuseste sa ma aduca in stadiu' s-o strang de gat cateodata prin toanele si felul de-a fi la un momentdat. ptr ca apoi, cand mai am oleaca si fac congestie cerebrala sa spuna suav: "nu vream decat putina atentie" Da, da... nu esti departe de adevar... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Dan, daca nu-mi zici in toate felurile, numa' yochanna nu
![]() Se poate sa stiti si voi genul urmator de femeie: Ii place sa fie in centrul atentiei, sa i se faca poftele, iar cand un barbat apare si nu-i face curte, precum e obisnuita din partea celorlalti, " hopa! ", pe ala i se pune pata, nu se lasa pana nu-l inebuneste, dupa care-i spune pa!, multumita fiind de sine... cunosc specimene... |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Yochanna @ 10 Mar 2010, 10:41) Dan, daca nu-mi zici in toate felurile, numa' yochanna nu ![]() Se poate sa stiti si voi genul urmator de femeie: Ii place sa fie in centrul atentiei, sa i se faca poftele, iar cand un barbat apare si nu-i face curte, precum e obisnuita din partea celorlalti, " hopa! ", pe ala i se pune pata, nu se lasa pana nu-l inebuneste, dupa care-i spune pa!, multumita fiind de sine... cunosc specimene... Cunoastem, cunoastem.....Yochanno ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Yochanna @ 10 Mar 2010, 11:41) Se poate sa stiti si voi genul urmator de femeie: Ii place sa fie in centrul atentiei, sa i se faca poftele, iar cand un barbat apare si nu-i face curte, precum e obisnuita din partea celorlalti, " hopa! ", pe ala i se pune pata, nu se lasa pana nu-l inebuneste, dupa care-i spune pa!, multumita fiind de sine... cunosc specimene... Sau altfel... ma rog, sau mai rau... Daca se simte nebagata in seama sau stie ca nui-l poate avea pe Gigel, face tot posibilul incat sa-l desfiinteze psihic si daca mai sunt si colegi la job si ea e mai veche ori ceva sefa, saracul GIgel a pus-o orginal. QUOTE(crisolro @ 10 Mar 2010, 11:44) da mah, nu zic ca e departe da' sa-ti dai drumu' in halu' asta pe forum ... trea sa ne dea PM la toti membrii - (minus) membre ... nu?! Bre, omul e sincer, este iesit din tipar si asta de regula nu face bine la pisicul pudibonzilor. Fiti bre voi insiva ce dreaq... Nu va mai ascundeti dupa deget. Unii sunt adeptii a "ce-i in gusa-i si-n capusa" spre dezamgirea altora prea conservatori. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(crisolro @ 10 Mar 2010, 10:44) da mah, nu zic ca e departe da' sa-ti dai drumu' in halu' asta pe forum ... trea sa ne dea PM la toti membrii - (minus) membre ... nu?! "sa-ti dai drumu pe forum" suna foarte....erotic ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
@NadaLina: Dupa 1 si 8 martie ce sa te astepti? Ne-au iesit femeile pe nas... Am uitat de 1 iunie. Ziua copilului. Si toti stim ca in toate femeile de langa noi se ascunde cate un prunc. Asadar, pregatiti florile baieti!
![]() |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(the_tavi @ 10 Mar 2010, 12:35) @NadaLina: Dupa 1 si 8 martie ce sa te astepti? Ne-au iesit femeile pe nas... Am uitat de 1 iunie. Ziua copilului. Si toti stim ca in toate femeile de langa noi se ascunde cate un prunc. Asadar, pregatiti florile baieti! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
NadaLina |
![]()
|
e valabil si pt voi barbatii daca femeia nu iti acorda putina atentie voi barbatii incepeti"sigur ai pe altu, pai eu snt invizibil....."
si sincer iti spun acum am niste pofte induse ...vreau sa vad daca sotul meu e capabil de orice pt mine si pt copilul pe care il port in pantec asa ca ...la 12 noaptea vreau te miri ce mancare ..daca vad ceva la tv vreau si eu... si ma iubeste fuge "gheghe" si cumpara ![]() daca nu eram insarcinata ![]() ![]() ![]() bine..sa il fereasca sfantul sa poftesc la o vila cu piscina , la nu stiu ce masina si la cine stie ce cont in banca...ca e de rau... ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
No, amu eu ce sa zic?!? Sa ne traiti, ca flori sunt destule pentru toata fetele si toate sarbatorile!
![]() ![]() ![]() This post has been edited by the_tavi: 10 Mar 2010, 13:22 |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
Flamingo |
![]()
|
Apropos de pofte... si de topic, alta faza de toata jena...
Povestea o colega ca in urma cu multi ani, ca gavida fiind, si-a sunat barbatul care era in delegatie prin tara si urma sa vina in aceeasi zi acasa, sa-l roage sa-i cumpere o shaorma ca tare pofta ii mai era. Asta saracul i-a promis ca ii va aduce si 2 shaorme numai sa-i fie ei bine, numai ca pe drum omul si-a luat amenda de circulatie de 2 ori, si cand a ajuns in Bucuresti a avut un accident minor astfel ca a uitat complet de shaorma. Ajuns acasa, omul si-a varsat nervii, femeia la consolat facandu-i mancarea preferata si spunandu-i ca nu e un capat de tara ce-a patit, iar omul s-a mai calmat... La un moment dat sa-i ramana mancarea-n gat ca uitase sa-i cumpere nevestei shaorma. De fapt 2, c-asa ii promisese... Spasit, se duce la sotie si-i cere scuze... La care aia incepe sa rada diabolic... si-i spune, Stai linistit ca eu si uitasem. A fost o pofta de moment. Atata tot... si oricum stiam ca va dura ceva timp pana sa vii deci nu-mi pusesem mari sperante. Concluzia ? Trageti-o voi singuri. N-as vrea sa va spun concluzia femeii... pentru ca s-ar simti multi de pe aici jigniti. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Flamingo |
![]()
|
Faza de toata jena intamplata unei colege de-a mele care fara ajutorul Evenimentului Zilei nu a putut rezolva problema.
Abonament abuziv Oare cine-o fi devina ? Politica Orange sau firma Euro-GSM ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.409 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai Euro-GSM au sediul in Cluj si de aici s-au intins.... este o firma foarte serioasa... care la angajare iti promit si-ti dreg.... ca dupa aceea sa aflii ca salariul este cel minim pe economie si restul in plic... la negru.... chestie care o stiu de la o cunostinta de-a mea... proaspat angajata ca shopmanager si dupa 1 zi a plecat cand a aflat minunea.... asa ca nu mira nimic la ei...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe bulevardul Nicolae Grigorescu zace o Toyota Land Cruiser cu toate cele 4 jante furate
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.136 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Corect ar fi sa nu platesti de 2 ori salariul, ca angajator - unul la angajat si celalalt la stat
![]() |
--------------------
**
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
i-ati vazut bai nene p-aia de prin iasi parca. prezenti la deschiderea unui mr. bricolage. cum se bateau pa aplice si pa masini de gaurit. phuai de plm. incredibil. s-adunasera de la 4 dimineata in fata magazinului cateva sute de tembeli. si la ora deschiderii au dat buzna ca animalele. si-apoi se catarau pa rafturi sa apuce aplice si masini de gaurit. bai nene, neandertalienii aia au drept de vot.
gasiti pe net si alte filmulete cum se calcau in picioare si se cocotzau ca maimutele pa rafturi. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Erau foarte revoltati ca s-a epuizat stocul de bormasini
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
mie mi a placut ca stiau ca sunt la promotie dar nu stiau pretul:))
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
Deci nu erau gratis si totusi lumea s-a inghesuit, si cozi de la 4 dimineata? Avansam domle`, evoluam.
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
A mai zis cineva o vorba "Daca la noi s-ar imparti palme, tot s-ar gasi cativa sa stea la coada"
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
|
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
1999/ 1.4 RT "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ieri pe Nicolae Titulescu: Megane bej sau gri dracu' sa-l ia, B75GYL, cu sticker mare pe luneta cu reno.ro, mare nesimtit!A blocat un alt Megane ca nu stiu ce-i facuse! Si a incercat sa-i dea si o flegma! Nasol e ca flegma a fost spray mai mult! Gestul de cocalar oricum ramane! Iar daca citeste ce scriu aici: Data viitoare, daca vrei sa fii Rambo, incearca sa nu blochezi si restul participantilor la trafic!Restul nu avem nici o vina!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd August 2025 - 13:46 |