Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
un user cu 3 posturi primeste felicitarede la reno/dacia.ro si eu nu primesc!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
vezi in spam
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
nu e!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.269 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
ti-o trimit pe a mea daca vrei ca eu am primit.daca o mai am la inbox.o impartim.
This post has been edited by buzasparta: 24 Dec 2009, 11:24 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
gotty, sigur s-a trimis si catre tine, dar am trimis inca una acum
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 24 Dec 2009, 10:55) Acolo e cumul de faze de toata jena. ![]() La inceput e rau, violent, apoi evaluarea masinii lui de njdemii de ieuro, apoi plange ca un copil mic, refuza sa deblocheze traficul si cel mai important uita ca e membru in diaspora. L-au votat si dupa cateva ore nu il mai suporta pe baselu da noi 5 ani cu el cum sa ne simtim? ![]() Reportajul se incheie misto... au asigurari deci nu e o problema chiar asa de grava. |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
gotty |
![]()
|
oricum acolo nu cred ca e doar vina celor care au facut drumul respectiv ...revine iar problema materialelor proaste si ieftine care se folosesc la deszapezire...de ex.pe mihai bravu la trecerea de pietoni de pana in pasajul muncii au aparut 2 cratere de toata frumusetea dupa ce a disparut zapada...acolo nu era niciun semn ca s ar forma vreo groapa in viitorul apropiat....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
Locul accidentului e pasajul peste calea ferata de la Remetea Mare-Izvin pe drumul spre Lugoj. Ala din start a fost astupat doar cat sa treaca alegerile deci cu siguranta materilalele proaste "si-au facut datoria" acolo. Din acelasi lot de lucrari penibile e si giratoriul de la aeroport-centura unde tot asa au aparut gropi dupa zapada. Cinste asfaltarii pe ploaie si la grade cu minus.
|
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
gotty |
![]()
|
pe principiul:"da'cu calu'ce ati avut?"ce or fi avut cu bietu'om?
acum stau si ma gandesc:care i faza de toata jena:ca si a rupt masina in 2 sau ca s a comportat ca un animal?pentru ca mai ca mi vine sa ma bucur ca si a rupt masina cand l am vazut ce comportament de maimuta are.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
asta am observat si la iesirea din bucuresti spre pitesti... urmeaza sa se strice de tot drumul.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
faza de toata jena azi si ieri la brd. Aveam nevoie de marunt, asa ca merg la banca unde firma isi are conturile. Ieri una noua blonda, cica nu poate sa schimbe ca nu e operatiune bancara si ca nu le permite banca. Colega, care ma cunostea astazi, cica nu are ca i-a aprovizionat doar cu monezi de 50 de bani
![]() ![]() oricum slabe vanzari fata de anul trecut ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Nici eu nu am primit felicitare!
![]() |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
"Revelionul fara numar" numai la protv
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Fratzica |
![]()
|
nu uita de paranghelionul de la antena1.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce, nu scapam de manelisti nici anul asta ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A observat cineva craterele din drumul proaspat asfaltat la intrarea in Bucuresti, DN1? Sunt zone de asfalt care nu au inca 1 an de la turnare... si totusi au aparut niste cratere imense! Asta da faza de toata jena...
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Hmm.. DN2 Afumati-Voluntari-Bucuresti, asfaltat in toamna. PRAFFFFFF, sper ca pana in martie cand revin la rotile pe 17 sa mai plombeze si ei macar ceva
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
tot bucurestiu s-a umplut de cratere
dupa ce sa topeste tot sa va tineti gropane |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Asa e in toata tara....
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Nu-i chiar in toata tara... La noi in Neamt s-au injumatatit craterele: cele mici s-au unit si din doua au facut unul mare.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
2008 - Lux Privilege 1.6 16v Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
![]() |
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
1999/ 1.4 RT "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
Fratzica |
![]()
|
azi era coada la intrarea in bucuresti dinspre voluntari pt ca imediat dupa pod, in fata trecerii de pietoni e sapat un transeu de vreo 20 cm adancime in care daca dai, exersezi toata gama de injuraturi pe care o cunosti. Transeul se continua si pe celalalt sens. 5 masini erau pe la 21.30 trase pe dreapta cu anvelopele sparte. Berceanule, sa te vedem ingropat in gropile astea din sosea.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 24 Dec 2009, 11:55) Doamne ce capsunar obosit. Doamne fereste. Fitziar masina ta de 15 mii de euro care nu ai o chifla in burta sa iti faci si un Casco. Doamne ce oameni ![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Fratzica, santul ala e de 2 saptamani acolo, dar joi era turnat, pe ambele sensuri intrare si iesire din Bucuresti. Deja s-a stricat???
This post has been edited by Mutzunache: 28 Dec 2009, 02:54 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Fratzica |
![]()
|
stiu ca e de ceva vreme acolo, dar s-a mai adancit intre timp. Nu se vede nici o urma de asfalt proaspat.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
DjurdjaK |
![]()
|
![]() Member of .. Group: Members Posts: 170 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Bascov-Dedulesti rupt pe ambele sensuri, cu cratere in care poti sa ascunzi lejer un tico. Parca era drum european si parca doar ce-l facusera de vreo 2-3 ani?
|
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 85CP
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca mi-ai zis ... am de gand sa ma duc pe acolo ... A1 cum e ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Mai toate lucrarile noi sunt de proasta calitate. Pe DN6, dupa Alexandria, pe la Naipu cred, intr-o curba cedase asfaltul dupa 10 ani de cand a fost reabilitat drumul asta. Reparatia facuta prin primavara a cedat deja. Dar oare pe Antiaeriana pt ce au sapat idiotii santurile alea?
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 12:17 |