Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Mr.NiceGuy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|||
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Bine ca nu era genul lui Base, ca ar fi spus ca a pus GPL sa scada poluarea..............stofa sa ai ca popor gasesti!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
Da, intradevar ar fi fost un argument mult mai bun asta cu poluarea. Nici nu te faci de ras printre dorobantisti si in plus te si "privesc" de respect.
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Faza de toata jena este motivul pentru care pune GPL-ul pe masina, nu faptul ca l-a pus. in Franta si Belgia si poate si in alte parti dar nu stiu eu, este incurajat montajul de GPL pe masina, in sensul ca ai o multime de reduceri la autostrada, la impozitul anual si multe alte chestii. Sa vezi pe acolo gipuri cu motoare de 3+L cu GPL si nu rade nimeni de ei...
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Legatura este la Cotroceni, de unde se pleaca la Gara de Nord! Stim noi de ce! Faza e ca populismul da bine la mase! Nu spunea Base ca tine doar cu popporul? Care popor?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
aphophis |
![]()
|
esti ca aia de la antene ,base e vinovat si pt ca aia au diaree din cand in cand
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Ieri, un jeepan mare (nissan, cred) da sa iasa de pe o alee intr-o strada, urmand a face stanga.
Din stanga lui venea o dacie, din dreapta lui, un Audi A6 ![]() Dupa ce ca are pozitie la volan cat sa vada curbura pamantului, se baga cu botu in mijlocul intersectiei. Prost prost, dar si cu talent. Se misca incet, incet. Ala cu dacia avea viteza mica, il vede si opreste.. Ala cu Audiu parca nu-i venea sa creada.. el venea cu vreo 50-60. Animalul s-a bagat, le-a taiat calea celor 2, ala cu audiu a franat si el in cele din urma, si a apucat doar sa dea un claxon scurt. Soferu era unu pe la vreo 50-60 de ani, alb ![]() Cum dracu exista tampiti d'astia care se baga ca **** in intersectii, cu tupeu, in ideea ca au jeepan ?? daca o sa prind unu d'asta care sa-mi taie calea, si o sa fie cu portiera soferului spre botul masinii mele, cred ca o sa-l ard ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
Cum ar fi aratat imaginea Romaniei fara ei......................
![]() http://www.jurnalul.ro/stire-diaspora/petr...urt-529276.html |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
2006/ Lux Privilege Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
http://www.reno.ro/mi-au-furat-proiectoare...ml#entry2170707 - Da-o naiba de treaba,chiar asa?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
de ce nu?...
in preziua turului 2, unei astre i-au saltat "baietasii" numai ce au avut comanda: strict oglinda retrovizoare stanga si capacul oglinzii.. astra pagubita e bleumarin si se pare ca flacaii au avut "nevoie" de un capac neaparat bleumarin, caci, in parcarea cu pricina, mai sunt inca trei astra classic II, dar una alba si alta gri metalizat, parcate mai la intuneric. pe cand cea "canibalizata" sade sub un felinar al carui bec functioneaza... asa ca, sa ne mai miram de o pereche de proiectoare...?... |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu mi-am lasat Mercedes-ul aseara pe Vergului, unde am gasit si eu loc ca acolo e ca la razboi, daca vi dupa 8 parchezi la prima statie. Dupa 2 ore cand m-am dus la masina, pauza oglinda de la sofer si cred ca a iesit destul de greu ca s-a enervat si mi-a lovit si aripa fata de a facut-o caz de revopsit. Tin sa multumesc crizei mondiale ca a repatriat toti ciordacii care faceau foamea in Spania, de parca erau prea putini si ne era dor de ei...
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
Plusez si eu cu bandou usa stanga spate de pe mirificul reno megane din dotare. Se duc naibii firmele de piese ca incepem sa ne "donam" unii la altii piesele prin "comenzi" la baietii descurcareti. Totusi un proiector, un bandou costa deci logic lumea il fura dar semanalizatoarele de pe aripi? Am dat 8 lei pe el nou. Cu cat naiba l-a vandut second?
|
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
l-o fi dat bonificatie la bandou...
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Mdea.. sa faca economie.. Sa nu se prezinte de 2 ori...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Vad ca e datat 05.FEB.2009
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
pacat de pomi...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.267 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
asta seara la tvr o tanti pusa director la cnadnr- tiron parca spunea ca se numeste- spunea ca din cauza soferilor care au fost surprinsi de iarna cu masinile nepregatite de iarna este gheata si zapada pe sosele. penibil. si madama asta ia o roaba de bani salariu.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
am vazut aseara o dacie papuc cu hid-uri..
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
E tot mai plin de d'astia
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Fratzica |
![]()
|
Trebuia sa ma fac politist, sa vezi ce ii ardeam cu amenzi. Ii puneam sa desfaca tot de fata cu mine, timp in care citeam si eu un ziar si mancam ceva, si dup-aia le dadeam amenda ca nu au faruri functionale si ii puneam sa lase masina acolo si sa plece sa-si ia halogene si cand se intorceau ii intrebam daca halogenele sunt autorizate rar si daca nu erau autorizate le retineam talonul (pentru a treia oara probabil de la oprirea in trafic) si ii trimiteam din nou dupa becuri autorizate rar, si dupa ce veneau cu becurile isi dadeau seama ca nu mai au vechea instalatie si nu au la ce sa le lege si ma intrebau daca le pot lega asa pe direct si le mai luam o data talonul pentru instalatie artizanala si .... si .... siii.....
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Fratzica |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
Cred că realizați că lucrurile merg prost în țară din cauza coloraților,ca să nu spun borâți...Oricât aș vrea să fiu de tolerant,nu îi pot suferi...ne fac țara de râs,și mai mult,nu au cultură(manele).Și nu am nimic cu ungurii sau alte popoare..dar țiganii nu au naționalitate..sunt paraziți societății și s-au îmbogățit pe seama proștilor care cred în rahaturi de genul TOLERANȚĂ sau INTEGRAREA RRROMILOR...
Ca să fiu in asentiment cu ce se discută pe aici,să știți că,mai nou,toți țăranii și ordinarii fac în ziua de azi facultate..mă plimb prin campus și cămine studențești și se aud din mai toate camerele manele,mai ales cu SALAM,care e regele poluării fonice Da,România a devenit Rromânia,țara cocalarilor,a parveniților fără școală și bun simț dar cu tupeu,a pițipoancelor proaste,a maneliștilor ...oare mai avem vreo șansa? La câte chestii kitschoase îs în țara asta nici Dumnezeu nu ne mai poate scăpa! This post has been edited by Mihai 90: 18 Dec 2009, 04:59 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.267 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@mihai 90: un razboi ne scapa si de ciori si de tot.Cat despre Dumnezeu si-a luat demult ochii de pe noi.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Tara nu e facuta de ras numai de rromi, e plin si de romani get-beget care fura, dau in cap, etc...
Din pacate asta e si mai trist. Nu numai tiganii sunt inculti, hoti, etc.. E plin si de romani cu exact acelasi comportament. Acum asta cu toleranta eu unul o inteleg. Nu toti rromii sunt asa. E drept, procentul e mic, dar exista si rromi care nu vor decat sa se integreze in societate, ba chiar incearca sa-si ascunda etnia din cauza ca le e rusine de semenii lor. La fel cum si printre romanii "puri" exista foaaaarte multe scursuri. Sa nu uitam ca aceasta tara e cum e din cauza romanilor de la putere, mai ales cei care au pus mana pe ea dupa '89. Asta e. Din nou, se putea si mai rau. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aphophis |
![]()
|
iliescu e tigan. Nastase se pare ca si el e la fel. deci
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 07:03 |