Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
DjurdjaK |
![]()
|
||
![]() Member of .. Group: Members Posts: 170 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 85CP
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
extrem de multe gropi au aparut in bwukale dupa zapada cea mare. in zone unde asfaltul era perfect, dupa ce s-a dus zapada, au aparut nejte gropane de toate frumusetea.
si alta faza: cismigiu, seara, luminite, lume multa la plimbare, spiritu' craciunului, copii razand, alea alea. la o intersectie de alei, un el si-o ea, un domn si-o doamna, el cu cojoc scump de piele si caciula de nutrie, ea c-o blana impresionanta si-o caciula pe masura, tineau in lesa o monstruozitate de caine (parca era un urs) care se caca in mijlocul drumului. fix in mijloc. in jurul kktului imens (zau ca era cat un tort) zona se eliberase p-o raza de 2 metri. lumea ocolea prin noroi, numa sa nu simta mirosul de kkt ce-l emana...kktul. iar doamna, plina de mandrie la vederea muntelui de kkt se adreseaza domnului:"uite tavi,vezi ce mult a mancat". dupa care, cu-n gest parintesc mangaie patrupedul pe cap, in timp ce patrupedul se scutura de ultimele bucati de rahat. parerea mea de rau este ca n-am avut sprayul paralizant la mine, ca zau ca-i parfumam pa toti trei: domn, doamna si caine. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
da'cu animalu'ce aveai?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
CGB |
![]()
|
nimic, doar din sadism. asa cum procedez cu toti maidanezii pa care-i intalnesc: fie picioare in gura, fie paralizant in mufa (si ma gandesc serios sa-mi iau si-un pistol cu bile sau cu gloante de cauciuc). daca altii nu iau masuri sa-si educe proprii caini, atunci ii educ eu. si pe viitor poate patrupedul va asocia usturimea paralizantului cu actiunea de-a face caca in drum. si poate se va abtine.
sint satul de cainii lasati liberi (fie maidanezi, fie caini cu stapan dar care totusi umbla fara lesa si botnita). si daca nu vrea nimeni sa se ocupe de ei, atunci trebuie sa ne rezolvam singuri problemele. si sint satul de imbecilii care scot cainii la plimbare sau la cacare, si-i lasa liberi. iar in momentul in care animalu' se repede la cineva, stapanul spune candid: "stati linistit ca nu musca". e bine in momentul in care un astfel de caine va sari spre mine, sigur nu va sfarsi bine, indiferent de ce zice stapanul. cainele va sfarsi schilodit in cel mai bun caz, iar stapanul probabil va ajunge sa dea declaratii la politie. ieri seara, a trebuit sa merg pana-n dedeman militari. si-am luat-o pa jos de la intersectia cu iuliu maniua pana la magazin. pe la ora 5 juma. stiti cati caini sint pana acolo? pe valea cascadelor. care chipurile pazesc magazinele din zona. cel putin fro 20-30. in haite de cel putin 3-4 exemplare. am prapadit aproape un tub cu paralizat pana in dedeman. si-am tocit varfu la bocanc in botu a cel putin 4 exemplare de patrupede. ce se intampla daca eram un copil sau o fata si sareau animalele pa mine? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CGB @ 29 Dec 2009, 10:05) extrem de multe gropi au aparut in bwukale dupa zapada cea mare. in zone unde asfaltul era perfect, dupa ce s-a dus zapada, au aparut nejte gropane de toate frumusetea. si alta faza: cismigiu, seara, luminite, lume multa la plimbare, spiritu' craciunului, copii razand, alea alea. la o intersectie de alei, un el si-o ea, un domn si-o doamna, el cu cojoc scump de piele si caciula de nutrie, ea c-o blana impresionanta si-o caciula pe masura, tineau in lesa o monstruozitate de caine (parca era un urs) care se caca in mijlocul drumului. fix in mijloc. in jurul kktului imens (zau ca era cat un tort) zona se eliberase p-o raza de 2 metri. lumea ocolea prin noroi, numa sa nu simta mirosul de kkt ce-l emana...kktul. iar doamna, plina de mandrie la vederea muntelui de kkt se adreseaza domnului:"uite tavi,vezi ce mult a mancat". dupa care, cu-n gest parintesc mangaie patrupedul pe cap, in timp ce patrupedul se scutura de ultimele bucati de rahat. parerea mea de rau este ca n-am avut sprayul paralizant la mine, ca zau ca-i parfumam pa toti trei: domn, doamna si caine. Le faceai o poza cu telefonul , ei catelu si kkt-u si o dadeai pe la ziare , click , libertatea si altele , poate poza unu si o puneai si pe net , se raspandea , sa vezi ce frumos era ![]() si pe mine ma enerveaza la culme maidanezii din bucuresti , nu poti sa mergi pe bicicleta de ei |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
CGB |
![]()
|
complicat ce spui tu. si apoi iesisem la plimbare, nu la facut poze. nici n-aveam cu ce imortaliza minunatul moment.
cat despre maidanezi si plimbat pe toacla fa asa: cand reperezi un grup de patrupede in departare, tu pe bicicleta fiind si avand obligatoriu in dotare 2 tuburi cu paralizant sau spray cu piper (15 lei costa tubu'). scoti un tub si-l tii la indemana si te avanti cu bicla fix intre catei. eventual pocnindu-l pe unu cu roata. ei initial se sperie si fug 5-10 m. dupa care revin, dar te gasesc deja pregatit sa-i parfumezi cum se cuvine. doar un puf in nasul sensibil al unui patruped si schelalaitul crancen al victimei ii va face pe ceilalti sa se duca fara sa priveasca inapoi. in tot acest timp te vei pozitiona intre bicla si caini. iar sprayul ai grija sa aiba duza de iesire ptr exterior. ca daca iei d-ala cu duza mica de interior, nu faci nimic. eventual te parfumezi si tu, ceea ce este tare neplacut (io am invatat pe propria piele, ptr ca n-a avut cine ma sfatui). faza de mai sus e valabila la maidanezi. la cainii cu stapan e mai complicat. nu te poti repezi aiurea in el. tre doar sa fii cu bagare de seama cand treci pe langa asa ceva. ptr ca nu se stie niciodata cum se smuceste animanlu din lesa (in caz ca e in lesa) si sare la tine. tre sa ai mereu sprayul la indemana. io-l tin atarnat de cablul de frana. o alta gaselnita ar fi piuitoarele anti caini. o minune cu baterie care cica emite un sunet deranjant ptr patrupede. da' nu dau randament mereu. un tovaras era sa fie muscat desi aparatul din dotare ii piuia in draci. o alta metoda de aparare la care ma gandesc serios este aceasta nu trebuie nici un fel de permis, sint asemanatoare cu cele de se vand la tarabe prin piata (doar ca astea is mult mai calitative, avand si parti metalice, sau chiar full metal. prcatic is replici ale unor arme reale), doar ca mult mai eficiente. bile de plastic sau metal. si dor al dracu de tare. This post has been edited by CGB: 29 Dec 2009, 10:51 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ai probleme grave tinere
![]() |
--------------------
**
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
pistol din ala am si eu de merge cu bile de metal...l-a confiscat un prieten de-al meu care lucra la aeroport
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Mda...
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 29 Dec 2009, 11:32) Ai probleme grave tinere ![]() din contra. taman ptr a evita unele probleme grave, imi iau toate masurile de precautie. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Profilaxia, mama medicinei...
Sau, prevenirea, semn de intelepciune ... ;-) |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
CGB, cand te-oi plange tot p-aici ca ti-ai furat-o rau de tot, sa nu te intrebi de ce
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
medicamenteeeeeeeeeeeeeee!!!
![]() cgb-ule, lasa-te de pistoale.. E un sfat prietenesc si bazat pe experienta. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 29 Dec 2009, 12:47) CGB, cand te-oi plange tot p-aici ca ti-ai furat-o rau de tot, sa nu te intrebi de ce ![]() nici gand profesore. n-am de ce ma plange. radule, pistolul respectiv e mai mult o jucarie. si-n cazu-n care mi-as lua unu, l-as folosi strict impotriva patrupedelor prea zeloase. si mai ales in timpul plimbarilor pe doo roti cand te trezesti c-o javra d-asta brusc in lateral iesind de sub fro masina si din cauza surprizei sa fie cat p-aci sa ma urc p-o alta masina in mers. intre mine si patrupedu respectiv, cred ca ma aleg pe mine. chiar m-am saturat pana peste cap de potaile fara stapan, la fel cum m-am saturat si de "iubitorii" de animale care-si scot potaile la rahatit in mijlocul trotuarelor sau in mijlocul parcurilor. fara lese, fara botnite. cine-si iubeste asa mult animalu, sa-l tina sub supraveghere si sa-l duca la rahatit pe iarba sau pe unde nu trece lume. ptr ca de luat rahatu in punga si dus la cosu de gunoi, inca nu poate fi vorba in romania. This post has been edited by CGB: 29 Dec 2009, 13:33 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba poate fi vorba, in Sectorul 1 sunt pe trotuar cutii speciale din care stapanii de animale se pot servi cu pungi in care sa adune rahatul... Si in parc am vazut asa ceva. Am vazut chiar pe cineva folosind, deci o speranta exista. Suntem departe de unde ar trebui sa fim, muuult prea departe, dar "s-a spart gheata"!
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
la mai putin de 10cm e pericol oriunde ai trage...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Apropos de pistoalele de jucarie. Vine baiatul al mic dintr-o excursie cu scoala cu un pistol de asta cu bile de plastic, cumparat dint-un bazar de la marginea drumului in Cheile Bicazului. Il confisc urgent si trecem la testare conform normelor europene -nu trebuia sa strapunga o foaie de hartie la distanta de un metru. Trag si bila trece ca si cand foaia nici nu era acolo - am gasit-o la vreo cinci metri in capatul holului. Ma intreb ce se intampla daca in locul foii era ochiul altui copil? Cat despre cainii vagabonzi si biciclisti, dintr-o amara experienta, sustin ideea lui Cristi cu sprayul cu piper - daca nimeresti seful haitei, ai rezolvat din prima!
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
zilele trecute era sa imi ia gatul o turma de caini (vro 8 - 10) nu am avut timp sa ii intreb pe fiecare ce nume au!
a sarit unul la mine, am vrut sa trec mai departe, in general NU am avut probleme cu cainii... dar nu si atunci, insa mi-a blocat calea, apoi au sarit si ceilalti caini care erau acolo stand jos. m-am apucat sa ii hulesc, sa zbier la ei, ma bagasera la mijloc, ei latrau, eu ma infoiam la ei... si latram si eu. Dupa ce am dat cu niste zapada peste ei si la cel mare un bocanc sa rontaie, moment in care acesta a plecat, ceilalti s-au mai linistit si am reusit sa ies din ei. Un anume domn care statea cu inca 2 la taifas: "de ce nu vorbesti frumos cu ei?" - Da domnu o sa ii rog frumos sa nu imi rupa gatul! Si ei nu au schitat nimic... asistau ca la TV.. cacanarii! Am in masina niste spray cu piper si o ranga... la urmatoarea trecere pe acolo o sa le fac o vizita. Ma intreb.. daca trecea un copil? Eu cat sunt de mare si m-am speriat cand i-am vazut pe toti latrand la mai putin de 1 metru de mine... dar un copil? |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Cobor azi dimineata si obeserv ca una dintre masini avea un ou spart pe plafon, la fel si alte masini din parcare...Mai nou ploua cu oua? Chestia asta cu ouale aruncate de la balcon nu am mai vazut-o....
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(CGB @ 29 Dec 2009, 10:49) complicat ce spui tu. si apoi iesisem la plimbare, nu la facut poze. nici n-aveam cu ce imortaliza minunatul moment. cat despre maidanezi si plimbat pe toacla fa asa: cand reperezi un grup de patrupede in departare, tu pe bicicleta fiind si avand obligatoriu in dotare 2 tuburi cu paralizant sau spray cu piper (15 lei costa tubu'). scoti un tub si-l tii la indemana si te avanti cu bicla fix intre catei. eventual pocnindu-l pe unu cu roata. ei initial se sperie si fug 5-10 m. dupa care revin, dar te gasesc deja pregatit sa-i parfumezi cum se cuvine. doar un puf in nasul sensibil al unui patruped si schelalaitul crancen al victimei ii va face pe ceilalti sa se duca fara sa priveasca inapoi. in tot acest timp te vei pozitiona intre bicla si caini. iar sprayul ai grija sa aiba duza de iesire ptr exterior. ca daca iei d-ala cu duza mica de interior, nu faci nimic. eventual te parfumezi si tu, ceea ce este tare neplacut (io am invatat pe propria piele, ptr ca n-a avut cine ma sfatui). faza de mai sus e valabila la maidanezi. la cainii cu stapan e mai complicat. nu te poti repezi aiurea in el. tre doar sa fii cu bagare de seama cand treci pe langa asa ceva. ptr ca nu se stie niciodata cum se smuceste animanlu din lesa (in caz ca e in lesa) si sare la tine. tre sa ai mereu sprayul la indemana. io-l tin atarnat de cablul de frana. o alta gaselnita ar fi piuitoarele anti caini. o minune cu baterie care cica emite un sunet deranjant ptr patrupede. da' nu dau randament mereu. un tovaras era sa fie muscat desi aparatul din dotare ii piuia in draci. o alta metoda de aparare la care ma gandesc serios este aceasta nu trebuie nici un fel de permis, sint asemanatoare cu cele de se vand la tarabe prin piata (doar ca astea is mult mai calitative, avand si parti metalice, sau chiar full metal. prcatic is replici ale unor arme reale), doar ca mult mai eficiente. bile de plastic sau metal. si dor al dracu de tare. sunt misto si eficiente 2 modele 1 Sig Sauer ,2 Glock 17 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
sau o jucarie pe care am vazut-o de curand, FN F2000. sigur rezolva problemele
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 29 Dec 2009, 19:53) la momentul actual cea mai eficienta arma individuala de aparare este SIG SAUER calibrul 9x19 mm precizie mare , are o cadenta mare de tragere iar in combinatie cu un laserpoint este super este folosita de trupele speciale ale FBI GLOCK-UL este pe locul 2 , avantajul la glock este ca trage si la foc automat ![]() |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Jucariile alea nu o sa faca decat sa enerveze un caine adevarat. Nu faceti greseala sa le folositi pe caini de paza si aparare ca nu se stie cand dati de vreunul dresat la manson si ramaneti fara mana
![]() |
--------------------
**
|
|
DrK |
![]()
|
QUOTE(rombul @ 29 Dec 2009, 19:59) la momentul actual cea mai eficienta arma individuala de aparare este SIG SAUER calibrul 9x19 mm precizie mare , are o cadenta mare de tragere iar in combinatie cu un laserpoint este super este folosita de trupele speciale ale FBI GLOCK-UL este pe locul 2 , avantajul la glock este ca trage si la foc automat ![]() Oh, ce dreptate ai. ![]() Cu mentiunea ca Sig-ul are P226 si P229 in top ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
CGB |
![]()
|
mai razboinicilor, io pomeni de nejte jucarii cu bile si voi incepurati sa va insirati cunostintele despre arme reale. nu neg ca acele pistoale cu bile nu sint periculoase. dar la fel de periculoase erau si tevile cu cornete cu care ne jucam in copilarie si anglitele cu scoabe de metal si prastiile cu zarzare samd.
cat despre intalniri cu caini dresati ptr paza si aparare, acu dumnezeu cu mila. pa principiu asta te poti intalni si cu ursu printre blocuri. sau iti sare vreun tigru in beregata din fro ghena de bloc. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
Pai aia e. Tocmai de aceea iti recomandam ce-i mai bun.. daca nu iti place recomandarea lui valeron_x (FN-ul) pot sa te indrum cu caldura spre un Famas...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 12:58 |