Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.270 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
aia de conduc tara ii doare in cot de biserica. aia vor sa ia ei tot iar noi se mancam din aer ca musca. ei doar se folosesc de biserica.
This post has been edited by buzasparta: 29 Oct 2009, 21:46 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Ba' permite-mi sa te contrazic...
Ii cam doare, pentru ca la orice actiune mai politicianistica asa, apare cate un preafericit, sau preainalt sau mai rau, patriarh al besericii... Eu cred ca tu nu prea te uiti la TV sa afli "stirile". ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.270 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
eu cred ca apare politicianul unde e gloata adunata la moaste. vezi cazul bisericii de la Cotroceni si altele .si recunosc la stiri nu prea ma mai uit sau daca din titlul stirii nu ma imi starneste interesul nu ma uit.
This post has been edited by buzasparta: 29 Oct 2009, 22:30 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
Flamingo |
![]()
|
Fotbal romanesc, meci din divizia 1.
Astra - Ceahlaul = 1-1. Liviu Ganea, jucator imorumutat de la Dinamo LOVESTE CU PICIORUL UN ADVERSAR cazut la pamant. Il loveste de 3 ori. Carton rosu si eliminare. ![]() http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=27898&autoplay=1 Nu se poate asa ceva oameni buni. ![]() P-asta l-as suspenda pe viata din fotbal. Numele Ganea se pare ca este sinonim cu marlania, huliganismul si probabil cu Dinamo. Celalalt Ganea a ajuns in conducerea Dinamo. ![]() Dati acum pe GSPtv ca se discuta intens cazul lui Liviu Ganea. This post has been edited by Flamingo: 31 Oct 2009, 20:13 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
a demonstat ca are o boala psihica...
|
--------------------
------
------
------
|
|
buzasparta |
![]()
|
asta e fotbalul din tara asta: curve, masini, figuri, batai si cind ii pune preparatorul fizic la antrenament se plang saracii ca sunt persecutati. eu sunt uimit ca mai se lasa lumea pacalita de blaturile si figurile lor de mari sportivi.stiti ca e reclama la o bere si e si chivu in ea si ala de vrea sa fie el mare si tare spune ca nu e nevoie sa stii fotbal ca sa traiesti ca o vedeta. parerea mea ca nici chivu nu prea stie ca deaia ia nationala goluri cu sacul. ca e apararea buna.am mai spus si o repet: fotbaliatorilor de la noi li se dau bani prea multi pentru nimic si sunt profesionisti numai cind vine vorba sa fie platiti.in rest sunt basca si intra in tot felul de combinatii cu masini furate si altele.
This post has been edited by buzasparta: 31 Oct 2009, 21:40 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
liviu ganea asta e ruda cu ionel ganea ala de la dinamo ?
31 Oct 2009, 23:41: QUOTE(Flamingo @ 31 Oct 2009, 21:10) Numele Ganea se pare ca este sinonim cu marlania, huliganismul si probabil cu Dinamo. Celalalt Ganea a ajuns in conducerea Dinamo. ![]() la ce echipa vroiai sa ajunga, la timisoara, la cluj, la care ? normal ca la dinamo... ![]() This post has been edited by caktuss: 31 Oct 2009, 22:41 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Da de cand au scos labexii de la GSP.ro sistemul de plata la video clipuri?
![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
De vreo saptamana...
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
luck33ro |
![]()
|
I-a regulat piata cum s-ar zice...
![]() Flamingo d.c. ai scos silicoanele alea misto?! |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
1. Alea nu pareau silicoane si stiu c-au fost discutii pe aceasta tema, une principalul "gica contra" era Afrodita. Atunci cineva de pe forum a spus o replica celebra ce si acum o tin minte. Parca Buzasparta a afirmat intr-un dialog mai aprins cu Afrodita care sustinea ca tanti de la avatar poarta silicoane: "doar pentru ca am, asta nu inseamna ca ma pricep la penisuri"
2. Acum fatuca de la avatar este "intreaga", adica are si fatza ![]() ![]() Deci momentan asta ramane. Si mai cititi fratilor si ce scriu, nu doar va uitati la poza... Sa inteleg ca sunteti de acord cu toate ideile mele ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
luck33ro |
![]()
|
Deci asta sigur nu are silicoane...aialalta eu zic ca avea...
![]() |
--------------------
**
|
|
buzasparta |
![]()
|
cu Afrodita nu am avut nici un dialog referitor la silicoane. de altfel nu am facut nici un comentariu legat de silicoane sau pozele de la avatar.
This post has been edited by buzasparta: 1 Nov 2009, 20:41 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
Flamingo |
![]()
|
Am spus "parca Buzasparta", deci nu eram sigur daca tu sau altul a afirmat. Un lucru este cert, acea fraza mi-a ramas in minte. Poate Pcs a spus-o, nu mai stiu.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
buzasparta |
![]()
|
nu e nici o problema. daca sunt puse calumea si arata bine si silicoanele "e bune" . sunt si silicoane puse prost care arata ca dracu' .
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Pass, nici eu nu m-am pronuntat pro sau contra silicoane!
![]() Da' pe de alta parte, sunt de acord cu cela afirmate de colegul buzasparta - daca-s frumosi, nu prea are importanta siliconul... |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Flamingo |
![]()
|
Gata, dupa vreo 15 mnute de cautari am gasit... Colegul papa_mulo a fost cel care a spus...
QUOTE(papa_mulo @ 14 Jul 2009, 16:19) Afro...doar pentru ca am nu inseamna ca ma pricep mai bine decat o femeie la putze! ![]() Afirm cu tarie ca la varste fragede pot exista tzatze ca cele din avatar fara ca detinatoarea sa fie corpolenta sau siliconata! ![]() Post luat de aici. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
luck33ro |
![]()
|
Parca era un topic despre silicoane... Eu zic sa facem si un sondaj: cred ca multi prefera naturale
![]() |
--------------------
**
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
Bai frate am vazut azi o faza de era sa imi sara basca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce inconstienti...Poate ca mi se pare ciudat ca acum trebuie sa ma intretin singur si nu mai imi permit sa arunc banii pe prostii...Asta e viata! si app de faza cu rca u ...ziceti repede ca va fac eu ca am ocup cu asa ceva ![]() ![]() This post has been edited by zeu_4u_sweety: 6 Nov 2009, 15:27 |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.409 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu am un coleg de servici... un om super.. angajat de 1 an... baiat muncitor, bine crescut etc, etc.... dar salarul nu il are mare ca este incepator.... dar omul are E Klasse, apartament facut beton.... prin simplu fapt ca parintii lui au multi bani... si ii dau cred ca de 3 ori mai mult decat salarul lui.... asa ca sunt si oameni norocosi....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
eh...la hyundai , receptioner in expozitiei .... baiatu smecheras, tot asa parinti bastani .... in fiecare zi venea cu alta masina, bani de innota in ei si can il intreb de ce vine la munca: m am plictisit frate acasa ce sa mai fac...mai vin si eu aici sa iau salariu sa scot benzina de la masini
![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.409 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
asta din contra... este un om foarte simtit si bine crescut... munceste de rupe... si nu se plange deloc... nicidecum nu a venit la munca de plictiseala ci pt. ca vrea a faca o cariera si sa reuseasca singur.... oricum are un mare avantaj... cand ai startul asigurat..
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
poti sa zici si asa daca vrei ...
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
hai sa povestesc ceva... astazi am fost "gunoier "voluntar
azi dimineata plec spre munca, ajung in parcare si sub masina noastra era indesat un ditamai sacul de gunoi menajer...am incercat sa plec fara a scoate sacul de gunoi si el nu si nu se tinea scai de masina ...cobor il scot si evident il cocot in portbagaj .plimbarea a fost scurta ...pana la pubela~50m concluzia snt oameni care scot gunoiul din casa si in loc sa il duca la pubela prefera sa il bage sub masini ori sa il lase in parcare...cu toate ca pubelele snt in drumul lor. "bunul simt nu creste in pom" |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hai fata cum sa cari sacul de gunoi in portbagaj....
da ce sac gros domnu dan.... nu ai injurat si tu cu voce tare...poate aude cineva si se simte? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
![]() cat despre "caratul "gunoiului cu masina imi pare rau de meganutu de nu mai pot ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
ce sa mai vb de gunoaie....era un bmw ursulet cu esapamentu final cat 2 burlane frate... parcat langa o saormerie. ghici ce avea omu in tevile de esapament
![]() ![]() ![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Treceam eu azi frumos pe strada Plantelor venind dinspre Popa Nan. La intersectia cu Mihaileanu e semn de cedeaza trecerea, destul de vizibil, deci aia de pe Mihaieleanu au prioritate. Intersectia e destul de urata ca e in X si sunt si multi parcati pe colt. Pe cand incetineam cascand ochii bine sa ma asigur mai ales din dreapta ca e mai greu de vazut acolo, ma pomenesc din spate cu un Suzuki d'ala mic verzui ca era cat pe ce sa se urce pe mine. Reuseste sa ma evite prin stanga si trece cam cu 60 la ora claxonandu-ma cu furie fara sa se asigure in nici un fel. A avut mare noroc ca nu s-a nimerit nimeni in momentul ala sa vina pe Mihaileanu. Trec si eu si merg mai departe pe Plantelor pana la rondul cu parculetul care e la intersectia cu Sf. Stefan. Ocolesc frumos prin dreapta parculetul si mi-o prind pe mandra, ca mandra era, cand sa intru si eu in Sfantu Stefan. Ea mersese pe partea stanga a parculetului dupa care a facut dreapta. Las geamul, ii zic cateva, ca avea cedeaza, ca sa caste ochii...ea gesticula isteric in continuare.
Eu am senzatia ca sunt din ce in ce mai multi tembeli pe drumuri. Merg la plesneala si dupa ureche cum s-ar spune si culmea, tot ei sunt cu gura mare. Nici macar nu stau o clipa sa se gandeasca daca si ce au gresit. This post has been edited by Dan73: 10 Nov 2009, 11:35 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 15:52 |