Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 134 135 136 137 138 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

Flamingo
post 29 Oct 2009, 21:40
Post #4051

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Vreti sa incepem ?

A, nu... nu en imic in neregula, doar ca...

- ca de 4352674 de ori pe an vin pe la usa mea diversi calugari sau pseudocalugari, uneori si preoti, sa ceara bani pentru nu stiu-ce biserica din zona
- ca la parastasuri cand intrebi un preot care sta in "capul" mesei de una de alta despre vechiul sau noul testament te ia cu "fiule crede dar nu cerceta, si da si tu painea aia si niste vin ca nu mai am"...
- ca se tin cel putin 2 catastife pentru cei care doneaza bani in biserica, unul pentru patriarhie si unul la misto dupa care se imita semnaturie celor care doneaza
- ca la inmormantari se tipa in biserica "taci babo, nu mai zbiera (a se citi, nu mai plange acum), plangi dupa, ca tre' sa termin slujba"
- ca de regula se intind pe pamant mai mult decat le prevede primaria, si pe langa "noua" biserica isi mai fac si alte acareturi, garaj, cote, boutiqeuri
- ca la preluarea unei biserici sau la unele examene de grad se dau bani grei de ordinul zecilor de mii de euro...

..in rest nu-i nimic de toata jena. E doar a doua putere in stat, daca nu cumva prima... dupa care se invarte tot universul, pardon, statul, politicienii, snobii si oamenii sarmani cu asa-zisa frica de dumnezeu.

Edit:
Sau vorba lui Buzasparta... care vorba am tot repetat-o in alte randuri, in alte topicuri, daca nu cumva si aici. Manipulare nene, si soacra-mea sau babele din bloc sau de la tara de la ea pun botul mai ceva ca la pensie...

This post has been edited by Flamingo: 29 Oct 2009, 21:43

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
buzasparta
post 29 Oct 2009, 21:45
Post #4052

Membru autentic

Group: Members
From: Judetul Romanica

aia de conduc tara ii doare in cot de biserica. aia vor sa ia ei tot iar noi se mancam din aer ca musca. ei doar se folosesc de biserica.

This post has been edited by buzasparta: 29 Oct 2009, 21:46

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
Flamingo
post 29 Oct 2009, 22:02
Post #4053

Membru "SPARKY Team"

Ba' permite-mi sa te contrazic...

Ii cam doare, pentru ca la orice actiune mai politicianistica asa, apare cate un preafericit, sau preainalt sau mai rau, patriarh al besericii... Eu cred ca tu nu prea te uiti la TV sa afli "stirile". wink.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
buzasparta
post 29 Oct 2009, 22:29
Post #4054

Membru autentic

eu cred ca apare politicianul unde e gloata adunata la moaste. vezi cazul bisericii de la Cotroceni si altele .si recunosc la stiri nu prea ma mai uit sau daca din titlul stirii nu ma imi starneste interesul nu ma uit.

This post has been edited by buzasparta: 29 Oct 2009, 22:30

--------------------
233 SP 94
+
Flamingo
post 31 Oct 2009, 20:10
Post #4055

Membru "SPARKY Team"

Fotbal romanesc, meci din divizia 1.

Astra - Ceahlaul = 1-1.

Liviu Ganea, jucator imorumutat de la Dinamo LOVESTE CU PICIORUL UN ADVERSAR cazut la pamant. Il loveste de 3 ori. Carton rosu si eliminare. mad.gif

http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=27898&autoplay=1

Nu se poate asa ceva oameni buni. mad.gif

P-asta l-as suspenda pe viata din fotbal. Numele Ganea se pare ca este sinonim cu marlania, huliganismul si probabil cu Dinamo. Celalalt Ganea a ajuns in conducerea Dinamo. mad.gif

Dati acum pe GSPtv ca se discuta intens cazul lui Liviu Ganea.

This post has been edited by Flamingo: 31 Oct 2009, 20:13

--------------------
+
M i h a i
post 31 Oct 2009, 20:44
Post #4056

a demonstat ca are o boala psihica...

--------------------
------ ------ ------
+
buzasparta
post 31 Oct 2009, 21:39
Post #4057

Membru autentic

asta e fotbalul din tara asta: curve, masini, figuri, batai si cind ii pune preparatorul fizic la antrenament se plang saracii ca sunt persecutati. eu sunt uimit ca mai se lasa lumea pacalita de blaturile si figurile lor de mari sportivi.stiti ca e reclama la o bere si e si chivu in ea si ala de vrea sa fie el mare si tare spune ca nu e nevoie sa stii fotbal ca sa traiesti ca o vedeta. parerea mea ca nici chivu nu prea stie ca deaia ia nationala goluri cu sacul. ca e apararea buna.am mai spus si o repet: fotbaliatorilor de la noi li se dau bani prea multi pentru nimic si sunt profesionisti numai cind vine vorba sa fie platiti.in rest sunt basca si intra in tot felul de combinatii cu masini furate si altele.

This post has been edited by buzasparta: 31 Oct 2009, 21:40

--------------------
233 SP 94
+
caktuss
post 31 Oct 2009, 22:39
Post #4058

Membru autentic

From: Iasi

liviu ganea asta e ruda cu ionel ganea ala de la dinamo ?

31 Oct 2009, 23:41:
QUOTE(Flamingo @ 31 Oct 2009, 21:10)
Numele Ganea se pare ca este sinonim cu marlania, huliganismul si probabil cu Dinamo. Celalalt Ganea a ajuns in conducerea Dinamo. mad.gif

la ce echipa vroiai sa ajunga, la timisoara, la cluj, la care ? normal ca la dinamo... radmasa.gif

This post has been edited by caktuss: 31 Oct 2009, 22:41

--------------------
Renault Megane Sedan II - numar cu gaura 1.6 16v 05-2005
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
luck33ro
post 1 Nov 2009, 08:08
Post #4059

Membru autentic

Da de cand au scos labexii de la GSP.ro sistemul de plata la video clipuri? icon_mrgreen.gif

--------------------
+
Flamingo
post 1 Nov 2009, 08:21
Post #4060

Membru "SPARKY Team"

De vreo saptamana... tongue.gif asta dupa ce au primit carne-n frigider la greu, inclusiv de la mine. Nu de alta, dar le scazuse traficul pentru ca se mutasera toti pe www.sport.ro ! biggrin.gif

--------------------
+
luck33ro
post 1 Nov 2009, 08:26
Post #4061

Membru autentic

I-a regulat piata cum s-ar zice... icon_mrgreen.gif
Flamingo d.c. ai scos silicoanele alea misto?!

--------------------
+
Flamingo
post 1 Nov 2009, 08:42
Post #4062

Membru "SPARKY Team"

1. Alea nu pareau silicoane si stiu c-au fost discutii pe aceasta tema, une principalul "gica contra" era Afrodita. Atunci cineva de pe forum a spus o replica celebra ce si acum o tin minte. Parca Buzasparta a afirmat intr-un dialog mai aprins cu Afrodita care sustinea ca tanti de la avatar poarta silicoane: "doar pentru ca am, asta nu inseamna ca ma pricep la penisuri"

2. Acum fatuca de la avatar este "intreaga", adica are si fatza tongue.gif iar poza cu ea intreaga am postat-o pe la Poza zilei daca nu ma insel si a fost apreciata inclusiv de catre cei de pe Daciaclub... biggrin.gif

Deci momentan asta ramane. Si mai cititi fratilor si ce scriu, nu doar va uitati la poza... Sa inteleg ca sunteti de acord cu toate ideile mele ?radmasa.gif

--------------------
+
luck33ro
post 1 Nov 2009, 08:56
Post #4063

Membru autentic

Deci asta sigur nu are silicoane...aialalta eu zic ca avea... unsure.gif

--------------------
+
buzasparta
post 1 Nov 2009, 19:53
Post #4064

Membru autentic

cu Afrodita nu am avut nici un dialog referitor la silicoane. de altfel nu am facut nici un comentariu legat de silicoane sau pozele de la avatar.

This post has been edited by buzasparta: 1 Nov 2009, 20:41

--------------------
233 SP 94
+
Flamingo
post 1 Nov 2009, 20:18
Post #4065

Membru "SPARKY Team"

Am spus "parca Buzasparta", deci nu eram sigur daca tu sau altul a afirmat. Un lucru este cert, acea fraza mi-a ramas in minte. Poate Pcs a spus-o, nu mai stiu. rolleyes.gif

--------------------
+
buzasparta
post 1 Nov 2009, 20:45
Post #4066

Membru autentic

nu e nici o problema. daca sunt puse calumea si arata bine si silicoanele "e bune" . sunt si silicoane puse prost care arata ca dracu' .

--------------------
233 SP 94
+
pcs
post 1 Nov 2009, 22:05
Post #4067

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

Pass, nici eu nu m-am pronuntat pro sau contra silicoane! radmasa.gif
Da' pe de alta parte, sunt de acord cu cela afirmate de colegul buzasparta - daca-s frumosi, nu prea are importanta siliconul...

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
Flamingo
post 1 Nov 2009, 22:43
Post #4068

Membru "SPARKY Team"

Gata, dupa vreo 15 mnute de cautari am gasit... Colegul papa_mulo a fost cel care a spus...

QUOTE(papa_mulo @ 14 Jul 2009, 16:19)
Afro...doar pentru ca am nu inseamna ca ma pricep mai bine decat o femeie la putze!  wink.gif

Afirm cu tarie ca la varste fragede pot exista tzatze ca cele din avatar fara ca detinatoarea sa fie corpolenta sau siliconata!
*

biggrin.gif

Post luat de aici.

--------------------
+
luck33ro
post 2 Nov 2009, 00:30
Post #4069

Membru autentic

Parca era un topic despre silicoane... Eu zic sa facem si un sondaj: cred ca multi prefera naturale tongue.gif

--------------------
+
Fratzica
post 5 Nov 2009, 02:52
Post #4070

Zen

Group: Moderatori

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
zeu_4u_sweety
post 6 Nov 2009, 15:26
Post #4071

Membru autentic

Bai frate am vazut azi o faza de era sa imi sara basca ph34r.gif erau muncitorii aia care sapa sa faca santuri pt gaze, fire etc.... bai frate trec pe langa unu si vad ca luceste ceva la el in mana, ce credeti ca era?!?! Nokia N97 !!!!!! excl.gif excl.gif blink.gif blink.gif am crezut ca mor acolo langa el!!! Va dati seama ca ala munceste 5-6 luni casa stranga bani sa cumpere telefonu ala (bine 5-6 luni sa nu cumpere nimic din salariu)....ce nebuni....Asa era unu la Dab, portaru ala mai tanar si figurant daca il stit...omu era rupt de foame da cand a aparut N95 l-a avut primu, la N96 la fel, N 97 are acum de 2 saptamani....
Ce inconstienti...Poate ca mi se pare ciudat ca acum trebuie sa ma intretin singur si nu mai imi permit sa arunc banii pe prostii...Asta e viata!

si app de faza cu rca u ...ziceti repede ca va fac eu ca am ocup cu asa ceva biggrin.gif blush.gif

This post has been edited by zeu_4u_sweety: 6 Nov 2009, 15:27

--------------------
BMW 318 1998/touring/M43
+
cj98czh
post 6 Nov 2009, 15:35
Post #4072

Membru de la Cluj ...

From: Cluj-Napoca

eu am un coleg de servici... un om super.. angajat de 1 an... baiat muncitor, bine crescut etc, etc.... dar salarul nu il are mare ca este incepator.... dar omul are E Klasse, apartament facut beton.... prin simplu fapt ca parintii lui au multi bani... si ii dau cred ca de 3 ori mai mult decat salarul lui.... asa ca sunt si oameni norocosi.... biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
zeu_4u_sweety
post 6 Nov 2009, 15:38
Post #4073

Membru autentic

eh...la hyundai , receptioner in expozitiei .... baiatu smecheras, tot asa parinti bastani .... in fiecare zi venea cu alta masina, bani de innota in ei si can il intreb de ce vine la munca: m am plictisit frate acasa ce sa mai fac...mai vin si eu aici sa iau salariu sa scot benzina de la masini smile.gif))

--------------------
BMW 318 1998/touring/M43
+
cj98czh
post 6 Nov 2009, 15:49
Post #4074

Membru de la Cluj ...

From: Cluj-Napoca

asta din contra... este un om foarte simtit si bine crescut... munceste de rupe... si nu se plange deloc... nicidecum nu a venit la munca de plictiseala ci pt. ca vrea a faca o cariera si sa reuseasca singur.... oricum are un mare avantaj... cand ai startul asigurat.. biggrin.gif

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
zeu_4u_sweety
post 6 Nov 2009, 16:04
Post #4075

Membru autentic

poti sa zici si asa daca vrei ...

--------------------
BMW 318 1998/touring/M43
+
NadaLina
post 6 Nov 2009, 16:20
Post #4076

Membru

From: constanta

hai sa povestesc ceva... astazi am fost "gunoier "voluntar
azi dimineata plec spre munca, ajung in parcare si sub masina noastra era indesat un ditamai sacul de gunoi menajer...am incercat sa plec fara a scoate sacul de gunoi si el nu si nu se tinea scai de masina ...cobor il scot si evident il cocot in portbagaj .plimbarea a fost scurta ...pana la pubela~50m
concluzia snt oameni care scot gunoiul din casa si in loc sa il duca la pubela prefera sa il bage sub masini ori sa il lase in parcare...cu toate ca pubelele snt in drumul lor.
"bunul simt nu creste in pom"

--------------------
Renault Symbol 2007
+
b76bgaarh
post 6 Nov 2009, 16:27
Post #4077

Membru autentic

hai fata cum sa cari sacul de gunoi in portbagaj....

da ce sac gros domnu dan....

nu ai injurat si tu cu voce tare...poate aude cineva si se simte?

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
NadaLina
post 6 Nov 2009, 16:38
Post #4078

Membru

From: constanta

blush.gif iti dai seama ca am ala care a lasat sacul de gunoi are acum frigiderul plin de carne pt un an...cine era in parcare la 7:30?nimeni asa ca degeaba am vociferat eu
cat despre "caratul "gunoiului cu masina imi pare rau de meganutu de nu mai pot plange.gif

--------------------
Renault Symbol 2007
+
zeu_4u_sweety
post 6 Nov 2009, 16:42
Post #4079

Membru autentic

ce sa mai vb de gunoaie....era un bmw ursulet cu esapamentu final cat 2 burlane frate... parcat langa o saormerie. ghici ce avea omu in tevile de esapament radmasa.gif ambalaje si servetele de la saoarma radmasa.gif merita o poza da nu aveam timp!cred ca la sfarsitu programului angajatii de la saormerie curatau esapamentul din oficiu ca sa aiba clientii cos de gunoi pt a doua zi radmasa.gif

--------------------
BMW 318 1998/touring/M43
+
Dan73
post 10 Nov 2009, 10:54
Post #4080

Membru autentic

Treceam eu azi frumos pe strada Plantelor venind dinspre Popa Nan. La intersectia cu Mihaileanu e semn de cedeaza trecerea, destul de vizibil, deci aia de pe Mihaieleanu au prioritate. Intersectia e destul de urata ca e in X si sunt si multi parcati pe colt. Pe cand incetineam cascand ochii bine sa ma asigur mai ales din dreapta ca e mai greu de vazut acolo, ma pomenesc din spate cu un Suzuki d'ala mic verzui ca era cat pe ce sa se urce pe mine. Reuseste sa ma evite prin stanga si trece cam cu 60 la ora claxonandu-ma cu furie fara sa se asigure in nici un fel. A avut mare noroc ca nu s-a nimerit nimeni in momentul ala sa vina pe Mihaileanu. Trec si eu si merg mai departe pe Plantelor pana la rondul cu parculetul care e la intersectia cu Sf. Stefan. Ocolesc frumos prin dreapta parculetul si mi-o prind pe mandra, ca mandra era, cand sa intru si eu in Sfantu Stefan. Ea mersese pe partea stanga a parculetului dupa care a facut dreapta. Las geamul, ii zic cateva, ca avea cedeaza, ca sa caste ochii...ea gesticula isteric in continuare.
Eu am senzatia ca sunt din ce in ce mai multi tembeli pe drumuri. Merg la plesneala si dupa ureche cum s-ar spune si culmea, tot ei sunt cu gura mare. Nici macar nu stau o clipa sa se gandeasca daca si ce au gresit.

This post has been edited by Dan73: 10 Nov 2009, 11:35

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
1353 Pages « < 134 135 136 137 138 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd August 2025 - 15:52
Dacia