Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
vallixx |
![]()
|
||
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eintrain vroia sa ramana preturile de acum 5 ani..o ciorba 19 lei.
Acu e 33...de vacuta. |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@Einstein: ai dreptate ca erau multi dar in weekend, acum sunt si in timpul saptamanii. Si proprietarii au recunoscut ca voucherele i-au salvat. Bombardierii de unde vouchere?
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
de pe olx. unii le vand la jumatate de pret.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Ai dreptate.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Fix acu-s la fratii bulgari, mai precis balcic. Care e una din destinatiile vizitate des, alaturi de nessebar (doar orasul vechi). Orasul nou este un fel de mamaia, nisipurile la fel. In alte parti nu am fost decat in trecere.
Balcicul, mai precis acea zona de faleza, cu terase multe este super ok. Preturi la terase (terasele aproape toate sint fix pe mare, pe piloni). Si avem asa: berica kamenitza sau zagorka, 0.5l la sticla, intre 3.9 leva si 4.5 leva. Vrei un amstel 5 leva. Ciorba 6 leva. Pizza intre 10 si 15. Stavrizi prajiti 12 leva. Apa mare la 1.5 l 5 leva. Cafea intre 2 si 4 leva. Inghetata 3.5 leva suta de grame (o inghetata belea la niste tonete roz de scrie Raffy pe ele). Calamar pane cu ceva cartofi si usturoi 14 -16 leva. Au niste lipii faine, ca niste pizza putin mai mici, cu branza cascaval si usturoi - intre 4 si 6 leva. 2 lipii d-alea si 2 beri si ai facut matzu mare. Mie preturile la halău mi se par super ok fata de ce e la noi. Adica la ce terasa de pe litoralul romanesc, fix de-asupra marii, terasa super faina, bei o bere cu 10 lei. Sau poate or fi si nujtu io. Cat despre nessebaru vechi e fain de tot. Iar leva e intre 2.55 si 2.7 depinde de unde-o iei. Eu dau aproape numa cu cardu, ca rata de schimb e chiar mai buna decat la case de schimb. Chiar imi pare rau de litoralul romanesc, ca are potential, dar e plin de escroci care nu vor decat sa te faca la buzunar. This post has been edited by CGB: 22 Jul 2023, 08:24 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Am stat la Maria Palace anul trecut la Balchik. Tzipla. Hotel nou, mobilier nou, mic dejun ok, totul perfect. Toate carciumile alea din zona : hamburgheri, inghetata, cofetarie, carciuma de piloni sunt ale lor cred.
Balchik..jpg ( Size: 64.67k ) Number of downloads: 599 Cand s-a pus problema sa mergem cu matusi-mea si cu ai mei cateva zile la inceput de septembrie undeva la mare nici nu am ezitat. Pe 31 august aterizez din Tunisia si pe 1 septembrie plec la Balchik. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.405 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
![]() ![]() ![]() Eu as zice sa nu platim deloc popa la nunta, botez, inmormantare. Dc sa faca bani dp urma lui dumnezeu? |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Mie, dupa atata amar de vreme de la Revolutie, inca mi se pare fantastic de jegos tupeul nesimtit cu care ne minte PSD-ul in fata.
A fost dobitocul ala de Orban la Bucuresti. S-a dat o declaratie de presa prin care se comunica angajamentul celor doua tari pentru a construi o linie de TGV intre Budapesta si Bucuresti. ![]() Ba, aloooo, Balaceancaaaaa. La 16 milioane un cost mediu/km, x 800 km. = 12,8 miliarde Euro. Las linia asta de sus separata, ca poate se intipareste mai bine pe retine. Miliarde, da? Co-finantat de doua dintre cele mai bogate state din Europa ![]() "Partenerul" Ungariei e Romania, unde se fura la devize de lucrari ca-n codru, unde n-am fost in stare sa terminam o singura autostrada care sa traverseze Carpatii de 33 de ani, unde trenurile au o viteza medie mai mica nu doar raportat la acum 35 de ani, ci raportat la 1935. 10% din PIB-ul Ungariei pe 2023 5,8% din PIB-ul Romaniei pe acelasi an Asta nu doar ca n-o se intample in decursul vietii mele asta e de-aia, cand o sa fie intr-adevar inaugurat primul port stelar pentru calatorii interdimensionale sau cu viteze supra-luminice, mno, cam p-atunci o sa taie si astia panglica la TGV-ul Bucuresti-Budapesta. Cine dreq pune botul la asa ceva? ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(tomageorgian @ 22 Jul 2023, 20:48) ![]() ![]() ![]() Eu as zice sa nu platim deloc popa la nunta, botez, inmormantare. Dc sa faca bani dp urma lui dumnezeu? Eu mi-am amintit de George Carlin: https://www.youtube.com/watch?v=QZ8hefESt7c |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
bwwlan, daca nu ma insel e ceva plan european pt linii de tren de mare viteza
https://op.europa.eu/webpub/eca/special-rep...ail-19-2018/en/ deci copoii vizeaza banii aia cred https://op.europa.eu/webpub/eca/special-rep...ail-19-2018/en/ https://edition.cnn.com/travel/article/euro...work/index.html This post has been edited by einstein1984: 24 Jul 2023, 07:48 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 22 Jul 2023, 21:17) Asta nu doar ca n-o se intample in decursul vietii mele asta e de-aia, cand o sa fie intr-adevar inaugurat primul port stelar pentru calatorii interdimensionale sau cu viteze supra-luminice, mno, cam p-atunci o sa taie si astia panglica la TGV-ul Bucuresti-Budapesta. Cine dreq pune botul la asa ceva? ![]() Bah, io nu stiu de ce iti trebuie TGV de atatia bani cand e tren care face deja un timp decent. A facut fati-miu (deh, are si ele zilele lui cand e masichist si nu ma pot pune in calea fericirii lui), cu un grup de amici, 16 ore de la Bucuresti la Felix. D'acolo mai sunt vreo 5-6 ore pana la Budapesta deci 16 + 6 = 22. 22 ore mi se pare chiar decent....e sub o zi.....deci mai cheltium aiurea milioanele alea de euroi? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by vallixx: 24 Jul 2023, 08:35 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Si sa prinzi un vagon in care nu merge ac-ul...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
Uimitor ar fi sa gasesti unul cu "AC" (binenteles functional)
|
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
vallixx |
![]()
|
N-as sta 16 ore in kur pe scaun in tren indiferent de AC , ac sau whatever.
In 2023 (2022 in cazul lu' frati-miu) mi se pare aberant sa faci 600 km in 16 ore, deci ....... Iar daca vreau sa iau vagon de dormit....well....ma costa mai putin sa ma duc cu masina. Si fac si mai putin de jumatate din timp. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 22 Jul 2023, 19:16) Inainte asta mi se parea ok, dar vad ca a luat-o si el pe aratura. Din pacate febra asta cu zeciuiala e bine intiparita in mintea unor enoriasi. De ex, acu >10 ani, cand aveam un job de facultate la verificari credite la o banca, la sectiunea alte debite dintr-o cerere a unei pensionare era trecuta o suma echivalentu a 10% din pensie (nu mai retin suma, cred ca <1000). Nevazand niciun grafic de rambursare ori contract de credit ori altceva, am intrebat-o p aia din front office ce e aia trecuta acolo si cica este o femeie foarte credincioasa si nu vrea sa minta si ea are de dat 10% din venituri lunar la biserica. Si sa fie atenta dna ce lucra la banca sa o treaca acolo, ca altfel o vede Dumnezeu. Nu stiu daca era membra in vreo secta, dar cazu asta mi-a ramas bine intiparit la categoria "bravo lor de baeti destepti". 24 Jul 2023, 15:58: QUOTE(vallixx @ 24 Jul 2023, 11:47) N-as sta 16 ore in kur pe scaun in tren indiferent de AC , ac sau whatever. In 2023 (2022 in cazul lu' frati-miu) mi se pare aberant sa faci 600 km in 16 ore, deci ....... Am mers cu trenul de la 10 dim pana a doua zi la 12 (CET) parca, Braila - Nurnberg, cu pauza vreo 3 ore -n gara de nord si in Viena <o ora la dus. Eram cls 11, alte timpuri, dar acu n-as mai face asta decat in orient express. Si n-am avut cuseta, nu ni s-a spus motivul, probabil fonduri, ca era proiect cu scoala. Bine ca era-n martie, nu era nevoie de AC. Am vazut si diferenta dintre rapidul romanesc vs ICE, sina romaneasca vs de la Nadlac incolo, pe langa altele. This post has been edited by SandelBS: 24 Jul 2023, 15:58 |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
TGV Bucuresti - Budapesta era doar un subiect ca sa para ca au vorbit ceva. Ambele tari sunt atat de falite si de corupte ca nu se pot inhama la asemenea proiect faraonic. Ca de obicei, Orban vine in România cu temele lui de scandal si acu Ciolacu a zis sa se bage si el in seama. Si ala l-a luat la misto dupa aia.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Da, că îi și greu să iei la mișto un covrigar de Buzău cu bacu' luat pe pile
![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
Diac |
![]()
|
Pai si la golanie Orban e cu o clasa peste Ciolacu, ca pâna una alta si Viktor Orban tot un golan este.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.231 Joined: 13 October 06 ![]() |
De bine, de rau, macar in Romania a existat o alternanta la putere.
Orbanu e premier de vreo 13 ani si presedinte fidesz de vreo 30 ani. Spre comparatie, Ceasca n-a apucat decat vreo 24 ani ca secretar general al PCR. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.231 Joined: 13 October 06 ![]() |
Asa ceva, doar in curte la nea Teo poti sa vezi:
https://www.replicaonline.ro/inregistrari-b...re-video-564023 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
vallixx |
![]()
|
Te miri ca in curte la un fost securist (probabil si actual, ca de aia e tinut acolo si i se trec cu vederea toate derapajele) exista si o "posibila" colaboratoare a serviciilor secrete, adica in traducere libera....o securista?
This post has been edited by vallixx: 2 Aug 2023, 15:16 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Bwwlan |
![]()
|
Știe careva pe unde mai hălăduiește ilustrul nostru Președinte?
Pe presidency, din 15 august agenda e goală, pe facebook și tweeter nu mai apare nicio postare nouă. Mai pontează, sau pur și simplu a ajuns să-l doară la trei metri în fața p? Oricum, mooye mai mare decât cu sasu' nu am luat de la niciun politician pană acum. Și îs cu atât mai nervos cu cât îs nervos pe mine, că doar eu m-am dus de binăvoie la sute de km. distanță și am stat ore întregi la coadă ca să-l votez de patru ori, plus referendumul lui pește prăjit... Că-l votam pe Ponta sau pe Dăncilă tot un drac era. Mergeți la vot, că fiecare vot contează ![]() This post has been edited by Bwwlan: 22 Aug 2023, 11:49 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
are si el dreptul la concediu, nu?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(Bwwlan @ 22 Aug 2023, 11:49) Știe careva pe unde mai hălăduiește ilustrul nostru Președinte? Pe presidency, din 15 august agenda e goală, pe facebook și tweeter nu mai apare nicio postare nouă. Mai pontează, sau pur și simplu a ajuns să-l doară la trei metri în fața p? Oricum, mooye mai mare decât cu sasu' nu am luat de la niciun politician pană acum. Și îs cu atât mai nervos cu cât îs nervos pe mine, că doar eu m-am dus de binăvoie la sute de km. distanță și am stat ore întregi la coadă ca să-l votez de patru ori, plus referendumul lui pește prăjit... Că-l votam pe Ponta sau pe Dăncilă tot un drac era. Mergeți la vot, că fiecare vot contează ![]() Man, nu-ti impartasesc 100% convingerile....ma gandesc ca putem fi de acord ca nu trebuie neaparat sa fim de acord. Eu consider, exclusiv din punctul meu de vedere, ca mooya cea mai mare, din trecutul oarecum recent am luat-o cu Baselu, nu cu neamtul. Nu-i sunt un fan neamtului, sa ne intelegem. L-am votat de ambele dati.....prima data pentru ca am crezut ca....., iar a doua oara pentru ca nu exista alta varianta, dar in pofida celor 2 voturi nu consider ca le-a meritat, macar aici suntem de acord. Cu mersul la vot, in teorie ai dreptate, practic la sesiunea care va urma....cred ca e prima unde nu ma voi duce. Nu vad niciunul in momentul asta despre care sa zic....."hai bah, poate cu asta o sa facem pe dracul ghem". Nu vad....ori ca sa ma duc sa votez politic (iar), gen...."ca sa nu iasa X-ulescu", sincer....am obosit pentru ca am tot facut asta. Iar ca sa anulez.....nu stiu daca mai merita sa plec de acasa. Da, stiu ca nu e politically correct, dar...it is what it is. This post has been edited by vallixx: 22 Aug 2023, 12:29 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
buzasparta |
![]()
|
Pe la radio mai mereu erau stiri ca a plecat undeva deci mai mult a fost in concediu decat a muncit.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
Bibanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 19 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Se spune ca votu' este o loterie.La loterie unii castiga, unii nu, da' nici o data n-a castigat unul care n-a participat.Asa si cu votatu', daca participi poti sa-njuri ca cel pe care l-ai votat nu face ce crezi tu ca trebuie sa faca.Da' daca n-ai votat s-ar putea sa te-njuri singur!
|
--------------------
exRenault, Toyota
Camry
- B11xxx
2020, Hybrid 2.5/218cp
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(vallixx @ 22 Aug 2023, 13:24) Man, nu-ti impartasesc 100% convingerile....ma gandesc ca putem fi de acord ca nu trebuie neaparat sa fim de acord. Eu consider, exclusiv din punctul meu de vedere, ca mooya cea mai mare, din trecutul oarecum recent am luat-o cu Baselu, nu cu neamtul. Nu-i sunt un fan neamtului, sa ne intelegem. L-am votat de ambele dati.....prima data pentru ca am crezut ca....., iar a doua oara pentru ca nu exista alta varianta, dar in pofida celor 2 voturi nu consider ca le-a meritat, macar aici suntem de acord. Cu mersul la vot, in teorie ai dreptate, practic la sesiunea care va urma....cred ca e prima unde nu ma voi duce. Nu vad niciunul in momentul asta despre care sa zic....."hai bah, poate cu asta o sa facem pe dracul ghem". Nu vad....ori ca sa ma duc sa votez politic (iar), gen...."ca sa nu iasa X-ulescu", sincer....am obosit pentru ca am tot facut asta. Iar ca sa anulez.....nu stiu daca mai merita sa plec de acasa. Da, stiu ca nu e politically correct, dar...it is what it is. din punctul meu de vedere, base a fost cel mai ok..... macar a avut curajul sa-si asume tot, cu bune si rele. a fost ticalos? cu siguranta! a facut tampenii??? nu uitam scaderea pompieristica cu 25%. daca ar fi avut sprijinul politic al ficusului, consider ca acum am fi fost intr-o situatie mai buna. sa nu uitam ca pana la el, arestarea unui ministru, deputat era ceva de domeniul SF! p.s. am votat iliescu in liupta cu vadim, am votat base in lupta cu nastase si geaona si ficusu in lupta cu ponta si dancila.... avand in vedere alternativele nu regret alegerile facute. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Io în 2000 în turul doi am votat cu Vadim, după cum și la anu' în turul doi, Geoană vs. Simion (sau pe cine-o propune AUR) o să votez cu ăl din urmă. În turul unu, încă nu știu. Sigur nu cu Geoană sau cu AUR.
De votat votez prin corespondență, așa că nu mai merg niciodată nicăieri pe banii mei "ca să salvez democrația din România". What a sad joke... This post has been edited by Bwwlan: 22 Aug 2023, 23:24 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 12:36 |