Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Hit and run..
O faza interesanta : in apropierea barlogului meu era candva o parcare, in forma de triunghi isoscel ![]() Asa.. eh, in triunghiul ala amenajasera astia de la parcari circa 7/8 locuri de parcare. Acum vreo 2 saptamani s-au apucat sa faca sapaturi pe acolo, au turnat beton.. si vor sa faca parcare d'aia smechera, SmartParking. Totusi, cat de imbecil sa fii sa spargi 7/8 locuri gata facute pentru a putea pune o parcare pentru 12 masini?? ** am atasat o schema facuta in photoshop, cu multe efecte speciale ![]() schita.JPG ( Size: 13.92k ) Number of downloads: 409 De fapt, incapeau 12, face2face, si inca 2 - dar fara loc. Acum, totusi, mai exista posibilitatea (slaba) sa faca 2 parcari acolo (adica 24 de locuri). ** cam asa arata candvadefapt.JPG ( Size: 207.77k ) Number of downloads: 435 This post has been edited by maister_dm: 27 Oct 2009, 12:02 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce bucuros si mandru este romanul dupa ce plateste intretinerea... Si ce mandru e romanul care isi achita datoriile. Si sa-l vezi cum trece pe langa vecinii care stau la coada... Au asa un aer superor de genul "nah fraierilor, acum nu mai am restante"...
![]() ...de parca cine-stie ce fapta buna au facut... ![]() Ceva in genul asta s-a intamplat azi cu vreo 2-3 babe din bloc dupa ce au achitat ceva restante... Imi venea sa le pun la gazeta si sa le felicit ca sa se simta bine. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Flamingo, nu e cazul sa fiu rautacios cu babele. Babele de genul asta fac foamea la greu ca sa reuseasca sa-si plateasca intretinerea. Mai bine fi rau cu smecherii care nu si-o platesc din nesimtire, ca-m intalnit din astia pe peste tot.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.266 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
am si eu in bloc niste campioni cu 30 mil sau 3000ron datorie da toala de firma si parfumul nu lipsesc.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Edit: @Tudor
Nu cunsoti situatia, si nici eu nu am intrat in amanunte. Exista o baba la noi pe scara, ce a batut recordul. Are peste 200 mil lei vechi la intretinere. A castigat ceva procese in trecut cu asociatia de locatari si la un moment dat s-a incercat un fel de reesalonare a datoriilor (cica exista nush ce lege). Baba are niste fete prin Canada si Australia care cica o ajuta dar pe care de fapt nu prea le intereseaza... si de fiecare data cand mai da cate 50-100 lei la intretinere, are un aer de super-sefa, eventual ii mai si scuipa pe cei din fata blocului, pe cei care isi "permit" sa-i bata obrazul ca e datoare. In schimb are grija sa-si plateasca curentul la zi. Cand i s-a spus ca i se va opri apa (se poate pune un fel de robinet la etajul de sub ea), a replicat ca poate merge bine-merci in piata de unde isi poate lua apa in galeti. Ii sfideaza pe toti vecinii, saluta doar cand vrea ea, iar cand se imbata insinueaza ca a vazut pe nevasta lui X sau a lui Y in data de, ziua de, undeva in oras, numai ca sa vada reactia si sa bage de fapt strambe, cu toate ca respectevia femeie era acasa. Deci de genul asta de baba vorbesc, care abia a trecut de 50 de ani. Nu de genul de baba cu batic in cap de +75-80 de ani. Este o femeie pe care la prima vedere dai mai mult de 2 bani. Cand vrea ea stie sa se imbarace cu gust si nu ca o tata ce este de fapt. Si afla ca smecherii aia de care vorbesti tu, culmea... nu au mai mult de 12-13 mil restanta... Total restante bloc = undeva pe la 310 mil lei (bloc de 120 apartamente), din care peste 200 mil ii are numai cotoroanta asta. EDIT: Altî fazî di ccat mai divremi, dar di data asta la mini-n firmă... A vinit un moldovian di prin Bacau shi se lauda iel ca di când i el la Bucurieștî, duci angajații la ristaurant pi banii lui shi le faci cinsti, nu cum fașia fostu lor șief bucureștian. Cu alti cuvinti, tot iel a țînut sî preșizezi, ca daca nu iera moldovieni ca iel, orașu ăsta si dușia pi apa sâmbetii. This post has been edited by Flamingo: 28 Oct 2009, 15:29 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.408 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Esti putin cam rautacios cu altii ca nu s-au nascut in Bucuresti dar au ales sa traiasca acolo... sau mi se pare mie????
Nu stiu ce ti se pare atat de interesant si extraordinar ca ai buletin de Bucuresti.... ce rezolvi cu atitudinea asta??? Sau poate putina invidie ca el este sef si tu nu??? Pe mine nu ma interesat niciodata de unde vine omul si ce nationalitate are daca omul este Ok.... pe tine se pare ca te deranjeaza destul de serios.... Adevarul este ca atata rautate intre oameni ca si in Capitala nu am vazut nicaieri in tara asta ... si chiar am avut ocazia sa o bat de la un capat la altul.... de N+1 ori... este insa foarte adevarat ca am cunoscut in Bucuresti si oameni extraordinari ... dar mult mai putini decat cei care te dezgusta efectiv.... alt cuvant nu am gasit mai potrivit.... This post has been edited by cj98czh: 28 Oct 2009, 15:38 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Observ ca tu nu esti de acord nici cu propriile-ti opinii ...
![]() |
--------------------
**
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.408 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si ma rog cum ai observat mataluta lucrul asta??
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Cred ca a observat imediat dupa mica "lectie de matematica"
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Nu stiu ce ti se pare atat de interesant si extraordinar ca ai buletin de Bucuresti.... ce rezolvi cu atitudinea asta???"
Pai ala cum de zice ca fara moldoveni, s-ar fi dus Bucuresti-ul "pe apa sambetei?" Macar Flamingo nu se duce la el in oras sa-l critice... Si mie mi se pare o prostie sa judeci omul dupa etnie, provenienta, etc... dar nu mi se pare ca Flamingo facea asta, ci pur si simplu il ironiza pe acel personaj, care daca se lauda cat de tare e el si ce mare sef e, nu te supara, dar suna a roman tipic "prost si fudul." Dar recunosc ca dupa ce am petrecut cateva zile in Cluj nu am putut sa nu remarc cata liniste e pe acolo si cat de civilizat. Am ramas masca, ma simteam in alta tara... Deci te inteleg sa te simti asa ca si Clujean, in restul tarii e mult mai multa nesimtire. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Alex...poate petreci si cateva zile in Alexandria&imprejurimi...sa vezi ce liniste....numai iubire peste tot....sper sa nu mai am drum niciodata pe acolo
|
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cj98czh |
![]()
|
Alex...in ce spui in postul tau sunt de acord cu tine ... dar nu este prima data cand Flamingo are anumite probleme cu cei din provincie...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
A l e x |
![]()
|
Cat timp nu-i fugareste cu pusca pe strada, eu zic ca e ok. Are si el dreptul la o parere, nu?
Plus ca, e normal cand vezi ca unul e strain (fie el din alt cartier, oras, tara, etc..) si face si figuri, prima data sa te iei de asta, nu? Daca tu in Cluj, in traficul relativ civilizat as spune, il vezi pe unul cu nr. de B ca merge "ca la curse," primul lucru pe care-l zici "Normal, sofer de Bucuresti." Sau daca iti taie un prost fata, zici "Ah ce idiot." Daca acel prost e defapt o "proasta" (eventual si blonda) nu zici "Ah, normal, e femeie." Sunt cateva stereotipuri de care nu scapa nimeni. Asta nu inseamna ca ar trebui sa deranjeze asa mult. Mai ales nu pe un forum. Si eu cand trec cu Renault-ul pe langa un Mercedes plin de cocalari probabil zic aia "Ia uite-l si pe asta cu Dacia lui de sarac." Defapt tocmai acum, si eu am apelat la un stereotip, cocalar cu Mercedes. ![]() Si? Spunea cineva ca te contrazici, eu zic ca e putin adevar in asta. Tu spui ca nu conteaza "provenienta" dar totusi in ce a spus Flamingo l-ai vazut drept un "bucurestean" luandu-se de un "provincial." Daca nu conteaza de unde esti de ce nu i-ai vazut doar ca doi oameni simpli din care unul se lauda ca un prost si celalalt il ironizeaza? Intelegi unde bat? Apropo, eu nu tin cu nimeni, imi dau doar cu parerea. Nu mai fiti atat de sensibili... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
@cj98czh
Am luat atitudine fata de "taranii", "snobii" sau "fudulii" din provincie. Am si eu neamuri in provincie si cand mai vin si fac cate o "fapta buna" prin Bucuresti, nu se comporta ca nea ala din Moldova... Nu inteleg de ce te-ai atacat. This post has been edited by Flamingo: 28 Oct 2009, 16:18 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
A l e x |
![]()
|
Cu Americanii ce ai?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.136 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Fara sa fac vreo aluzie la cineva, majoritatea care ajung in Bucuresti si reusesc sa-si cumpere o casa, o masina, sa plateasca o chirie... sunt MARI si tari. E ceva de genul cum se duce romanul in Londra si isi ia un "a sase" si se filmeaza si pune pe utube.. sa vada ai lui prieteni ce om "realizat" este el.
Cunosc diferite persoane din anturajul meu care nu sunt din Bucuresti (nascuti aici) si fac acest lucru. Deasemenea, exista si soferi din diferite pcte ale tarii care atunci cand ajung in Bucuresti devin incredebil de nesimititi in trafic... ca ce.... asa e acilea, multa nesimtire, hai sa fim si noi asa... ca daca nu, prindem de 4 ori semaforul. Asa mai bine o luam pe contrasens, ne bagam prin fata... etc. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Teorema lui A l e x:
Romania = Cluj + Bucuresti + Restul Tarii ?! Propun sa fie prezentata pentru premiul Nobel la topografie ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Flamingo |
![]()
|
Bravo Avani... Asa este.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
A l e x |
![]()
|
"majoritatea care ajung in Bucuresti [...] sunt MARI si tari"
Care este aceasta majoritate? Cati oameni stii tu ca sa faci o asemenea generalizare? Nu de alta, dar "smecheria" e boala nationala, si cati nu au avut parinti de la sat mutati in B care i-au facut aici, si ei s-au nascut deja "smecheri da capitala?" Exista uscaturi in ambele paduri, nu cred ca afirmatii gen "majoritatea x" sunt prea corecte. Foarte multi oameni isi vad de treaba lor indiferent cati bani au sau de unde vin, dar evident, pe aia nu-i vede nimeni. Unii bucuresteni vad doar provincialii tarani iar unii provinciali vad doar bucurestenii nesimtiti. Nu e totul alb sau negru. P.S. = bardu, eu incerc aici sa-i impac pe toti si sa spun ca peste tot sunt oameni si oameni si tu vad ca ori intelegi altceva, ori te plictisesti si cauti motiv sa postezi aiurea. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 28 Oct 2009, 17:16) Pai ei sunt de vina bre pentru tot ce se intampla, inclusiv pentru faptul ca mi-am permis sa am o parere. ![]() 28 Oct 2009, 17:26: QUOTE(A l e x @ 28 Oct 2009, 17:22) "majoritatea care ajung in Bucuresti [...] sunt MARI si tari" Care este aceasta majoritate? Cati oameni stii tu asa ca sa faci o asemenea afirmatie? Din pacate mai mult de jumatate din locatarii blocului in care stau, cand vine vorba de realizari, etc... incep sa se dea in stamba ca ei au reusit venind la Bucuresti fata de prietenii, consatenii, neamuirle care au ramas "acolo" si ca noi, tineretul din ziua de azi, n-o sa putem face ce au facut ei... dar asta e deja alta poveste. This post has been edited by Flamingo: 28 Oct 2009, 16:26 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
A l e x |
![]()
|
Asta ne este poporul. Suferim, din pacate, de multe frustrari, pentru ca asta e tara. Si singurul scop al unora e sa arate cat "s-au ajuns ma frate" dupa ce se muta ori in alt oras, ori in alta tara. Avem si pe aici pe forum cateva astfel de exemple, care cu orice ocazie tin sa ne aminteasca cat de "sus" au ajuns
![]() Asa se explica clipurile de pe YouTube, capsunarii care inchiriaza masini cand vin in Ro, "vecinii" care ieri aveau Dacie dar azi au garantat cu casa si au dat un avans pentru o masina "nemteasca frate" si care acum se simt vedete... Din nou, e ceva ce se intampla peste tot in tara, nu numai intr-o zona anume. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.136 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
A l e x, majoritatea din cei pe care ii cunosc eu
![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 28 Oct 2009, 17:22) nu...corect este....''bucurestenii vad doar unii provinciali tarani''' ![]() ![]() Flamingo...nu te lua de moldoveni ca ei sunt super ok...mie imi plac ...mai ales moldovencele.. ![]() ![]() This post has been edited by M i h a i: 28 Oct 2009, 16:30 |
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 28 Oct 2009, 17:29) Avem si pe aici cateva astfel de exemple, care cu orice ocazie tin sa ne aminteasca cat de "sus" au ajuns ![]() Asa se explica clipurile de pe YouTube, capsunarii care inchiriaza masini cand vin in Ro, etc... Exact, nea ala povestea in urma cu vreo ora printre altele si ce tare e el si ce masina si-a cumparat de curand ca p-aia veche a vandut-o la fraierii de Bucuresti din Vitan. Tin sa precizez ca el era cel care avea ceva cu bucurestenii, nu eu. QUOTE(M i h a i @ 28 Oct 2009, 17:30) Flamingo...nu te lua de moldoveni ca ei sunt super ok...mie imi plac ...mai ales moldovencele.. ![]() ![]() Stiu ca sunt super ok, ca doar am o gramada prieteni pe traseul lui E85. ![]() Cred ca pe colegul din Cluj l-a fi afectat mai devreme ca am spus "moldovean" in loc de bacauan, de aici si invazia de replici din ultimile 15-20 minute. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
A l e x |
![]()
|
Cred ca nu m-ai inteles Mihai (mai ales ca am pus un i in plus, din greseala). Ma refeream la faptul ca de obicei, tii minte oamenii care sunt tarani, nu pe cei ok. De exemplu, presupunand ca un provincial vine prima data in B cu masina. Vrea sa schimbe banda de 10 ori. De 9 ori il lasa cineva imediat. Dar a 10-a oara ii taie un idiot fata, da geamul jos si tipa "Baaaa taraneeee nu te uiitttiiii???????"
Ce crezi ca va tine minte. Obiectiv, toate cele 10 cazuri, si va spune ca 10% din soferi sunt cretini, dar sunt si multi civilizati? Sau va spune "Ba am fost in Bucuresti, mama ce marlanie e acolo frate, sa nu mai aud de el!!!!" Intelegi unde bat? Oamenii vad doar defectele, calitatile nu le tin minte. La fel cum daca vedem un clip pe YouTube cu niste Americani prosti, in interviuri, care cred ca Germania e un oras din Nebraska de la ei, spunem "Ba ce prosti sunt Americanii" dar uitam ca ei au peste 300 milioane de oameni, printre care poate multi chiar inteligenti si capabili. Dar intr-un montaj cu 5 oameni, normal ca au fost selectati cei mai prosti. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Teoria ta se explica si la scara mai mare. Uite in Italia, spre exemplu. Au fost cativa colorati care au furat si au violat si italianul ce zice? Romanii sunt hoti si violatori. Vine un strain in Romania si e furat la aeroport. Mai conteaza ca intra in tara si e primit ok? Nu, ca nu mai are acte, bagaje sau bani. Totusi, una peste alta, e o calitate extraordinara la un om sa aprecieze ceea ce este mai important din viata sa...
Te-ai dus la mare si ti-ai busit masina. Dar daca ai avut niste valuri superbe si timpul a fost bestial, nu ar mai trebui sa mai conteze. E o masina, se repara... This post has been edited by OVIDIUS: 28 Oct 2009, 16:46 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
A l e x |
![]()
|
Exact. Asta vroiam si eu sa spun... Foarte adevarat exemplul din Italia. Defapt, cam din toata Europa... Si nu numai rromii fac nebunii prin afara, sa ai tu sanatate cati romani "albi" fura si dau in cap. Dar asta nu inseamna ca toti suntem asa.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Problema cea grava mi se pare alta : nu prea vad sanse de redresare a natiei curand. Ii vad pe puradei ca sunt crescuti la fel, vad ca cei mai multi la parinti sunt tot cei crescuti aiurea, lipsa cei "7 ani" si asa mai departe...Unii ziceau ca suntem generatia de sacrificiu dar se pare ca e vorba de mai multe generatii. Si atunci ma intreb, decat sa ne lamentam pe forum n-ar trebui sa facem tot posibilul sa plecam intr-o tara unde copiii nostrii au SIGUR cel putin o autostrada terminata?
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 04:21 |