Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
bardu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ovidius, totusi daca e sa o luam asa, noi ca romani ne plangem de politicieni, de autostrazi, de praf, etc... E inca bine, altii n-au nici apa potabila...
Acum nu zic ca asta scuza atitudinea romanilor, nesimtirea, nepasarea, etc... Dar totusi nu o ducem chiar atat de rau, si tara e, in mare parte, destul de sigura. Te uiti in tari gen America si te sperii. Ce legi stricte si totusi cata criminalitate, totusi intr-o tara in care principala problema e ca n-ai autostrazi eu zic ca stam bine. Din nou, nu spun ca totul se rezuma la asta, dar din nou evitam sa vedem partea plina a paharului. Si asta cu emigratul nu e o solutie decat daca ai o varianta sigura, un serviciu bun, etc... Nu m-as duce in nicio tara sa spal W.C.-uri doar ca "Nu e in Romania." Dar da, daca as avea posibilitatea sa lucrez ceva ce-mi place intr-o tara decenta, as pleca. P.S. = bardu, in continuare vad ca nu ai inteles unde bat eu, cand am spus ca Romania e Cluj, Bucuresti si restul tarii? Tocmai asta incerc, sa explic cat de aiurea sunt stereotipurile bazate pe orasele/zonele de provenienta. Deci ori citesti mai bine posturile de pe aici, ori te abtii de la a comenta aiurea ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Alex, nu ti-a zis nimeni ca povestea cu spalatul WCurilor e doar o metafora?
![]() |
--------------------
**
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai o metafora foloseam si eu. Nu m-as muta in alta tara doar pentru a ma muta, indiferent de ce slujba mizera am. M-as muta doar cu posibilitatea unei cariere in domeniul meu, care sa-mi placa.
Deci pun problema in felul urmator : Daca pot, plec. Nu ca altii, "Orice ar fi PLEC NAIBII DE AICI!!!" |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Eu ii inteleg, sincer
![]() |
--------------------
**
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.266 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
"tarani" sunt peste tot in tara nu ca e Buc sau alta parte a tarii. posibil Bucurestiul sa fie mai mare si prin analogie densitatea de asemenea specimene sa fie mai mare.eu unu' am intalnit oameni de nota 20 din Buc asa cum am intalnit si jigodii. de ex anul asta la munte in timp ce imi trageam sufletul pe partie la predeal am intrat in vorba cu un baiat din Buc si apoi ne-am dat toata ziua cu skiurile ca si cum ne-am fi cunoscut de ceva vreme. dar am avut si experiente cu raideri pe placa care pur si simplu stateau in mijlocul partiei.asta e.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Tara in criza cica! Porsche Panamera bej cu numere rosii de Bucuresti, ieri in Dorobanti!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ma voi o sa ajungeti sa spuneti ca Mihai si apoi Cuza au facut o prostie...
This post has been edited by RaduNG: 29 Oct 2009, 09:32 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
De fapt, marea prostie a fost comisa la Alba Iulia
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca marea prostie a fost facuta de comunisti cu industrializarea lor fortata........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
nu nu ... romanii au facut acu 2000 de ani
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
bardu |
![]()
|
Ba nu, cea mai mare prostie a fost ca n-am ramas maimute cu totii!
PS Prin densitate se intelege o medie, un procent! Daca B e mai mare nu inseamna ca ai o "densitate" mai mare a taranilor, ci un numar mai mare de tarani ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
@bardu vrei sa zici un procentaj. Un procent = 1%
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
bardu |
![]()
|
Exact, multam de observate!
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
UXE |
![]()
|
cu placere
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE cred ca marea prostie a fost facuta de comunisti cu industrializarea lor fortata... Ca sa citez un nefericit ministru liberal de externe: "GOOD POINT"!!! |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.089 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
faza de toata jena cum au ridicat masinile cei de la supercom pe Mihai Bravu colt cu iancului (Piata Iancului-Bucuresti) de au blocat toata intersectia la ora 19 seara cand traficul este infernal.
deci nu mai parcati in fata Bancii Milenium/Jaguar pana in Biserica ca va treziti fara masini ![]() ![]() ![]() This post has been edited by wolfin: 29 Oct 2009, 15:28 |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.266 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
greseala mea. ma refeream la faptul ca in Buc sunt mai multi locuitori decat in orice alt oras din tara.fiind mai multi locuitori sunt si mai multi"tarani". fiind mai multi e si densitatea mai mare .
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(buzasparta @ 29 Oct 2009, 20:28) greseala mea. ma refeream la faptul ca in Buc sunt mai multi locuitori decat in orice alt oras din tara.fiind mai multi locuitori sunt si mai multi"tarani". fiind mai multi e si densitatea mai mare . Galatiul crezi ca nu are taranii sau marlanii lui numai eu cati am vazut asta vara la mare si din aia ''grei'' |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
buzasparta |
![]()
|
are destui ca ma lovesc mereu de ei.peste tot. si in trafic si la carciuma, peste tot.la mare se strang de peste tot. acolo se poate vedea marlania in stare pura.
This post has been edited by buzasparta: 29 Oct 2009, 20:35 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
eu incerc si reusesc sa-i ignor si de cele mai multe ori imi iese bine
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
buzasparta |
![]()
|
eu as vrea sa ii vad morti. asa nu ar mai deranja pe nimeni.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
rombul |
![]()
|
nu sunt asa radical
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Am in Galati o gasca mare de vreo 15-20 de prieteni, unii dintre ei stabiliti in Bucuresti...
Nu stiu ce credeti voi, dar fata de alti, galatenii sunt JOS PALARIA... si nu vorbesc aiurea, m-au ajutat si ne-am ajutat cand a fost nevoie. Adevarati domni... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rombul |
![]()
|
eu nu cred nimic numai ca am vazut si pe acolo unele specimene
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
buzasparta |
![]()
|
ca peste tot sunt si buni si rai. ba cred ca ar fi bine sa fim radicali ca la noi in tara unde subcultura si incultura sunt la putere si la moda niciodata nu ar prinde ce se aplica prin occident de buna voie sau ce se accepta de buna voie.si aici ma refer la orice.multumim de aprecieri Flamingo.
This post has been edited by buzasparta: 29 Oct 2009, 20:47 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(buzasparta @ 29 Oct 2009, 21:47) ca peste tot sunt si buni si rai. ba cred ca ar fi bine sa fim radicali ca la noi in tara unde subcultura si incultura sunt la putere Mda, ai dreptate, dar eu mi-am luat-o zilele trecute spunand ceva similar dar mai cu perdea... Mi-am luat-o de la cj98czh... asa ca ma abtin sa dezvolt ideea... ca sa n-o dam in altele. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
buzasparta |
![]()
|
pentru ce spun si ce fac eu raspund. nu ma poate obliga nimeni sa imi placa anumita categorie de oameni fie ca orientare,rasa sau orice altceva.personal credca au fost tolerate prea multe si prea mult in tara asta.si ca un exemplu: cind vreodata in istoria omenirii au avut tiganii imperiu sau regat ca sa aiba si rege si imparat? partea proasta ca biserica romanan s-a complacut la niste gesturi pentru niste bani. dar si cu biserica....
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
luck33ro |
![]()
|
Adica ce e asa ciudat in faptul ca biserica romana e de toata jena?
![]() |
--------------------
**
|
|
buzasparta |
![]()
|
nu e nimic deosebit mai ales ca de-a lungul istoriei omenirii biserica a fost si un bun instrument de manipulare.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th August 2025 - 21:37 |