Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Sa mor,nu stiam ce inseamna cameltoe,am dat un search pe google si am gasit dunga facuta de tanga prea stransi pe o domnita,cum este cea din pagina 7075.Maine la servici intreb pe toata lumea de cameltoe
![]() ![]() |
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
aphophis |
![]()
|
acu ai aflat si tu la ce foloseste netu
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Maximuse esti expert in astea, cum observ eu...
![]() |
--------------------
**
|
|
aphophis |
![]()
|
cel ce nu a cautat pr0n pe net sa arunce primul piatra
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
7971 e o diva
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Aha, stiu locul, acolo am fost si eu cu juniorul in golfuletzul ala langa dig. Este super pentru copii, ma gandeam ca m-ai pozat si pe mine
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca la cati barbati au vazut pozele astea, usor-usor poate aflam cine e tipa.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu zic sa schimbi locul de plaja anul viitor, c-anu' asta ai nimerit numa' balene, orci, lei de mare si alte minunatii ale naturii...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Tati, vezi ca esti offtopic... si meriti warn ca nu ai citit cu atentie...
![]() Deci dupa cum spuneam mai sus sau in pagina anterioare, pozele sunt facute in 2007, nu anul trecut. Eu din 2007 nu am mai calcat pe litoralul romanesc... Si ca fapt divers, femeile prin strainataturi nu prea fac toples... In Bulgaria poate mai vedeai cate una ratacita, dar in Grecia (Thasos) n-am vazut niciuna, decat pe o plaja de nudisti, dar si aia ascunsa privirilor, plaja la care am ajuns intamplator... Asa ca multumiti-va momentan cu colectia asta ca nu stiu cand mai ajung in ROmania la mare... This post has been edited by Flamingo: 29 Sep 2009, 07:35 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu sti ce ai ratat anul asta
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
Chiar asa... tu ar trebui sa taci ca ai super aparat foto.
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu m-a lasat femeia...
![]() si faza trista e ca la un moment dat au trecut 3 gagici pe langa mine care vroiau poze ![]() ![]() This post has been edited by rtBK: 29 Sep 2009, 08:09 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Bai, deci am descarcat o suta si dooj'de mega ca sa vad 3-4 poze mai acatarii
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu bre..pt tine sunt instantanee de acasa.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.401 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 30 Sep 2009, 00:49) pt tine sunt instantanee de acasa..... Ba s-avem pardon, noi avem nisip mult mai misto si femei mult mai bine "formate" pe-aici. Si tuturor li se bombeaza sfarcurile instantaneu la intrarea in apa de 17 grade ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
rtBK |
![]()
|
nu contestam asta, dar poate iti era dor de RO.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"noi avem nisip mult mai misto si femei mult mai bine "formate" pe-aici"
Nu, EI au nisip mult mai misto si femei mult mai bune, tu esti doar un musafir "who has overstayed his welcome" ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da mie tanti 7075 nu prea mi se pare vreo zeitate...mai ales ca are picioarele cam scurte... ca proportie ....
adip depinde de zona.... eu fusei in tari cu apa calda unde vin f multe englezoacie.... tinere... si nu mau dat pe spate.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Vedeti cum e romanul ? Vesnic nemultumit... Daca v-o dadeam pe tava sa-i faceti ce vroiati voi, tot ar fi comentat cineva cum ca am eu un scop, urmaresc eu ceva...
![]() In alta ordine de idei... Aveti mai jos o poza preluata de pe un forum unde se discuta despre insula Thasos (Grecia)... E vorba de singura piscina naturala din zona, unde nu se poate ajunge decat daca stii foarte bine insula, deoarece aceasta nu este indicata pe harta. Cei care ajung acolo se pot considera norocosi, E un fel de oaza acolo... pentru ca putini au norocul sa se afle in preajma piscinei. Din cate am inteles de la cei care au mai fost, se pare ca turistii (romani sau straini) au marcat drumul pana acolo, punand pietre mari din loc in loc, facand semne pe copaci sau ceva de genul asta, etc... De ce am postat poza aici ? ![]() Sfat: click dreapta si alegeti "open link in new window" sau ceva similar in functie de browserul pe care-l folositi, asta asa... ca s-o vedeti mai bine... . ![]() This post has been edited by Flamingo: 29 Sep 2009, 21:48 Attached thumbnail(s) untitled2.jpg ( Size: 579.93k ) Number of downloads: 382 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
vai vai
![]() This post has been edited by caktuss: 29 Sep 2009, 21:39 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Flamingo |
![]()
|
Gata, am editat acum. Se pare ca mai devreme am avut ceva probleme de conexiune sau de upload. Poza originala este mult mai mare si probabil din cauza asta nu am putut s-o sui pe forum. Are 3871 x 2591 sau p-acolo, deci detalii la greu...
![]() Oricum, tipul car ea postat-o nu s-a prins de "niste" aspecte... Acum sper sa nu contravin regulamentului... si sa ma inteleaga conducerea... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo) E vorba de singura piscina naturala din zona, unde nu se poate ajunge decat daca stii foarte bine insula, deoarece aceasta nu este indicata pe harta. Cei care ajung acolo se pot considera norocosi, E un fel de oaza acolo... pentru ca putini au norocul sa se afle in preajma piscinei. Se pare ca ma numar printre norocosi ... DSCF0551.jpg ( Size: 182.05k ) Number of downloads: 377 Intradevar, se ajunge destul de greu. Da' merita efortu'. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Flamingo |
![]()
|
Da' poza in format orginala nu o ai ? Intreb pentru ca observ mai multa "activitate" decat in poza postata de mine...
![]() Edit: Norocosule, eu nu am ajuns acolo. Nu ca as fi cautat-o prea mult, dar cititnd pe forumuri ca se ajunge greu, si cu un copil dupa mine care de cand se trezea dimineata pana se culca seara, numai pe plaja vroia, iti dai seama ca nu am stat sa vad unde este piscina... M-am rezumat in a face ocolul insulei de vreo 3-4 ori si in a ma opri din loc in loc pentru plaja, shopinguiala si papa bun... ![]() GOOLLL URZICENI !!!! Au reusit sa egaleze cu Stutgart... Scorul in acest moment e 1-1. Se joaca pe Ghencea... ![]() Scuze de offtpic la cafenea... ![]() This post has been edited by Flamingo: 29 Sep 2009, 21:52 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma, deci...Flamingo..am dat si eu pozele jos, am zis nah, a facut omu' poze la femei cu carapacele la vedere....trebuie sa imi clatesc si eu ochiu'.....pfua....stii ce am zis dupa ce am vazut pozele..puneti-ai degetul cu care faci poze in ghips..sincer...sau nu stiu, foloseste-l la altceva...sau este o problema la placa video/ochiul care se uita prin obiectiv, cu randarea sau cu focusul, undeva este o problema...nu ai HD, nu inteleg...ma simt ca in alimentara, cu salamurile si parizerele atarnand in galantar...doar ca miroase a meduze..
In primul rand alege si tu o limita de varsta, apoi greutate, apoi poti aplica diverse criterii: 1.daca are tatza pe stomac de ce sa stric o poza buna 2.trece testul creionului? 3.A alaptat recent o cireada? 4.Beneficiaza de asigurare in caz de alunecari? 5.Se uda pe picioare cand face dus? 6.Ii plac intalnirile sold - tatza? 7.Lasa urme pe nisip cand merge? 8.Are caracatite in familie? 9.Vorbeste ca: Noroc cu 7075... @b76bgaarh 7075...auzi la el are picioarele cam scurte...acum depinde...daca stai pe dictionar in masina..e numa' buna de alingat la Chupa Chups... Pamflet, domne, pamflet.. Pamflet, pamflet, dar va rog, lasati-le sa pasca in liniste, vad destule reclame cu Milka, acum le vad si dezbracate, lasati-le acolo, pe pajiste, pe nisip sa se meduzeze intre ele..... This post has been edited by Mutzunache: 29 Sep 2009, 23:28 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
aphophis |
![]()
|
faza jenanta, a reaparut teleeurobingo la antena1, cu tot cu penibilii aia de tociu si palade. Cred ca Voiculescu e intr-o mare gaura financiara..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo) Da' poza in format orginala nu o ai ? Intreb pentru ca observ mai multa "activitate" decat in poza postata de mine... ![]() Edit: Norocosule, eu nu am ajuns acolo. Nu ca as fi cautat-o prea mult, dar cititnd pe forumuri ca se ajunge greu, si cu un copil dupa mine care de cand se trezea dimineata pana se culca seara, numai pe plaja vroia, iti dai seama ca nu am stat sa vad unde este piscina... M-am rezumat in a face ocolul insulei de vreo 3-4 ori si in a ma opri din loc in loc pentru plaja, shopinguiala si papa bun... ![]() O am da sa stii ca activitatile din zona sunt cat se poate de normale! ![]() Si la amiaza nu dormea copilu'? Si mamica? Ma rog, stateai in alta zona ... |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Flamingo |
![]()
|
Mutzunache, tu citesti bre (si) posturile mele inainte sa postezi ? Cred ca nu, ca altfel nu ai fi dat mesajul de mai sus...
Pamflet dom'le, pamflet.... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th August 2025 - 07:38 |