Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Vio |
![]()
|
||
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu acelasi lucru s-ar fi intamplat daca nu erai cu sotia ta... sau ma rog, daca nu erai insurat... Probabil ai fi ajutat-o sau i-ai fi intins o mana de ajutor si un numar de telefon.... ca poate cine-stie... ?
Scuze ca m-am bagat in seama, am gandit ca un barbat. ![]() ![]() Si apropos de faptul ca si femeile se uitau la blonda... Stiu, vorba e mai veche, dar imi mai zice nevasta-mea din cand in cand... "Lasa bah, uita-te, ca ce e frumos ii place si lui DUmnezeu..."... A se traduce.. "Uitat-te dar nu pune mana. Esti "luat" de 10 ani. Teapa tarfelor !!!". ![]() In alta ordine de idei... maine vine vecina pe la noi... si iar o sa-l bat pe barbat-su la table (daca aduce zarurile care trebuie)... si iar o sa facem glume sexoase... cu toate ca... nu se stie daca vreodata o sa ma combin cu nevasta-sa ori barbats-u cu nevasta-mea... radem, glumim... ^%$em, platim... sau cum era vorba aia... sau bancul ala... QUOTE -Tati, cat costa o nunta ? -Nu stiu fiule, eu platesc si acum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Stai linistit, ca asa am gandit si io, cand mi se uita fata in ochi si io incercam sa par ca prelucrez faza la modul cel mai destept posibil... da' ma omora nevasta...
ca si la noi ii un pact de genul asta (cum e si o reclama la bere pe acilea): nur gucken, nicht anfassen! adicatelea in traducere libera: te poti uita, da' jos labele!!! ![]() Intr-o alta ordine de idei, legat de dilemele tale cu vecina, nu stiu cat de e la moda swingingu' prin Romanika... ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Flamingo, nu uita sa faci o poza de familie... si focalizezi pe vecina.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
ce nu fac unii sa aiba si ei posibilitatea de a da un PM
This post has been edited by eduardsebe: 26 Sep 2009, 11:00 Attached File(s) |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Gata, am pus bacteria la incarcat... Acum nu mai ramane decat sa indrept aparatul in jos... fara sa se prinda barbat-su, ca de el mi-e frica, nu de nevasta-mea...
![]() Si apropo de asta, in vara lui 2007 la mare, aveam un aparat mai bunicel decat acum (un Canon Powershot G3, ulterior G7 anul trecut) la care montasem un teleconvertor si am adunat o colectie de 110 poze cu toplesuri... si toate astea cu nevasta-mea langa mine pe plaja. La un moment dat mi-a zis doar atat "Mai fa tu poze Cataline si sa vezi ce ti-o iei de la barbatul aleia"... care fie vorba intre noi, incepuse sa se uite. ![]() Dupa ce m-am mai calmat, pe cine observ la vreo 30-40 metri stanga de noi ? Un super meserias cu un aparat si mai tare decat al meu... ce numai alge sau pasari nu fotografia ci fix de-a lungul si de-a latul plajei cand mai aparea vreo tipa mai buna... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
snaipar de tzatze,specia asta n-am mai intalnit-o pana acum
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 26 Sep 2009, 19:00) Si apropo de asta, in vara lui 2007 la mare, aveam un aparat mai bunicel decat acum (un Canon Powershot G3, ulterior G7 anul trecut) la care montasem un teleconvertor si am adunat o colectie de 110 poze cu toplesuri... Vezi ca daca faci asa ceva la canadezi te trezesti cu procese pe cap in 2 timpi si 3 miscari ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(hitman1234 @ 26 Sep 2009, 14:59) Chiar el... ![]() QUOTE(adip @ 26 Sep 2009, 16:15) Eh, sa ma vad eu acolo si vorbim dupa... ![]() 26 Sep 2009, 16:25: Edit: Gata, bateria de la aparatul foto s-a incarcat si acum asteapta sa "rasara" vishina s-o trag... in cadru ![]() Mai e cam juma' de ora pana atunci... ![]() This post has been edited by Flamingo: 26 Sep 2009, 15:25 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Nimic?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta e de postat la coltul bucurosilor nu la faze de toata jena!
Hai cu pozele! Si sa-l dai martz pe prost! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"am adunat o colectie de 110 poze cu toplesuri"
Doua cuvinte am pentru tine... TORRENT 'EM! |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Catalinmodena @ 26 Sep 2009, 22:20) Din pacate, la vreo 15-20 de minute dupa ce au ajuns la noi, tipei i s-a facut frig si a dat fuguta pana acasa, deh... cativa metri pana la usa ei, si s-a intors cu un halat in genul celor de spital, gros... asta din cauza ca noi am tinut usa de la balcon deschisa si se facea curent cu geamul de la bucatarie. Fumatori inraiti si noi si ei.... Deci nu avea rost sa fac poze. De altfel nu am facut deloc... QUOTE(Solon @ 26 Sep 2009, 22:28) Asta e de postat la coltul bucurosilor nu la faze de toata jena! Hai cu pozele! Si sa-l dai martz pe prost! La martzuri am fost egali 3-3, dar scor general la partide a fost 9-6 pentru subsemnatul. Daca m-a mai batut pana acum, a facut-o cu niste zaruri pentru copii cu care una-doua dadea duble. Le cunostea smecheria ca altfel nu-mi explic.... si asta din cauza ca este un jucator slab. e el il salveaza dublele... In fine... Cum vede ca am una descoperita, cum ma scoate daca are ocazia, fara sa se gadeasca la urmari... QUOTE(A l e x @ 26 Sep 2009, 22:48) Eu stiu ? Am voie ? ![]() Daca vrei ti le dau tie sa le urci undeva... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 27 Sep 2009, 16:41) tipei i s-a facut frig si a dat fuguta pana acasa, deh... cativa metri pana la usa ei, si s-a intors cu un halat in genul celor de spital, gros... asta din cauza ca noi am tinut usa de la balcon deschisa si se facea curent cu geamul de la bucatarie. Fumatori inraiti si noi si ei.... Deci nu avea rost sa fac poze. De altfel nu am facut deloc... pfoaaaaai ma, dadeai si tu aragazul mai tare in bucatarie, puneai o aeroterma, ii dadeai niste papuci de casa pufosi, sa-i tina cald... Hai ma Flamingo, ce dracu', sa te-nvat io? ![]() ![]() L.E. Stai ca mai am o idee: aranjezi inca o intalnire de familie, voi si ei, aveti grija sa fiti imbracati lejereanu, apoi prinzi o ocazie in care propui sa va trageti toti - in poza, of course! - si o decupezi pe vecina din cadru in fotoșop. This post has been edited by adip: 27 Sep 2009, 14:44 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.399 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Azi noapte unul din handicapatii de la etajele superioare s-a gandit sa nu mai coboare sa arunce gunoiul si i-a dat drumul pe geam... rezultatele capota Skodei si spatele vecinului cu C4 lovite destul de bine... a lui mai tare ca a mea... a fost o punga plina cu sticle si borcane...
Azi .... chemat politia... 2 ore de constatri si declaratii si poze.... sper sa-l prinda... noroc ca a fost in parcare masina de servici si nu meganul.... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
INCREDIBIL!!
![]() Colega cj19czh,cand il gabjiti pe dobitoc sper ca-ti vei indrepta capota masinii cu tzeasta aluia! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Ce oameni!Cum naiba sa faci asa ceva?
![]() |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
si la mine la bloc mai sunt din astia de arunca borcane si cutii de bere direct pe aleea pe care circula oameni cu copii...noroc ca nu sunt masini...dar si pe masina mea mai gasesc rosii stricate...
This post has been edited by eduardsebe: 27 Sep 2009, 17:11 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu recent am dat de o straduta in cartier in care se sparg anvelopele noaptea daca lasi masina. E scris pe perete cu var "Nu parca!" si ghinionistii care nu gasesc loc de parcare noaptea, a 2-a zi se trezesc cu anvelopele facute praf.
Pana acum am vazut 2 masini in situatia asta desi nu pare sa fie "loc cu plata" si nici traficul nu il deranjeaza... Oare politia ce face? This post has been edited by rtBK: 27 Sep 2009, 17:13 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
pai ala merita omoru direct - ce sa va mai complicati cu politia? da-ti-i momeala si aranjati-l
![]() |
--------------------
**
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
n-am nici o treaba cu blocul ala, eu doar trec pe acolo pentru ca de cateva luni pentru ca au tras linie dubla continua si trebuie sa ocolesc. Chiar nu am de ce sa ma apuc de "filaje"
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
deh, atunci sa le traiasca - ca-si merita soarta si vecinii
![]() |
--------------------
**
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Membeman, Alex hai cu pozele!
![]() Cataline, mare fraier esti mah! Sa lasi geamurile deschise sa i se faca fetei frig! ![]() Poate citeste barbasu forumul ca ne insira pe toti! ![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Flamingo |
![]()
|
Ala nici pe forumul lui nu prea sta, asa ca nu-mi fac eu griji dar avand in vedere ca de vreo 3 saptamani isi cauta de lucru, nu-i exclus sa stea pe net...
![]() Legat de poze... Am spus mai sus... Le pot da cuiva pe mesneger (Soloane, ce zici ?) si apoi sa le urce la o adresa pentru download... Cateva din ele (poze, chiar merita). ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Solon |
![]()
|
Tu da-le incoa si vad eu ce fac cu ele mai departe!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Domnu Flamingo,cand in noi aparatii televizate?Am vazut ca va prinde asa de bine .Mi-ar fi placut sa va vad in State la Sorbona.Sau in orice alta productie autohtona,nu stiu poate chiar Aniela(dar din pacate v-as fi ratat)nu urmaresc Acasa tv.Aveti talent de actor,si nu va mint ,nici nu fac misto.Va salut cu respect !
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
Flamingo |
![]()
|
Talent pe dreaq...
![]() ![]() Saptamana viitoare ma puteti vedea pret de cateva secunde sau minute (depinde cat se taie la montaj), pe Kanal D la emisunea "Fata lui Tata", duminjica viitoare de la 22:15 sau p-acolo. Joc rolul unui client care o agata pe "fata lui tata". De fapt negociez pretul cu pestele ei, apoi intru in hotel, unde se presupune ca ne facem de cap si iesim. In acest timp (cica) suntem filmati cu camera ascunsa, filmare ce ulterior ii este aratata tatalui si presupun c-o sa iasa scandal... S-a filmat miercurea ce tocmai a trecut... In fine, legat de ce ai spus mai sus, eu nu prea sunt mandru de rolurile astea. Prefe run rol de lunga durata intr-o telenovela decat rolul spporadice si platite prost... Pun pariu ca de duminica incolo, iar o sa spuna lumea ca am amanta (cum au spus dupa ce m-au vazut la "Pact cu diavolita", emisiunea Oanei zavoranu cand jucam un rol de bulibasa intr-o satra de tigani din Racari- si unde adusesem o "romanca") sau dupa ce-o sa ma vada in emisiunea "Fata lui tata" o sa zica lumea ca merg la curve... Asta este. Cand accept astfel de prostii, stiu perfect la ce ma expun ulterior... Probabil ca suntem on topic la Faze de toata jena... ![]() Si apropo de faze de cacao... Nci acum nu am primit banii de la ultima filmare... dar deh, au circumstante atentuante... Nu au trecut decat cateva zile... ![]() ![]() This post has been edited by Flamingo: 27 Sep 2009, 21:25 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Flamingo, pune-le undeva sus si da-ne link-ul pe PM. Nu trebuie facute PUBLICE.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Super o sa ma uit.Din cand in cand ma mai uit la fata lui tata.Ii spun logodnicei ,daca faci fata,sa vezi ce vi-o dau la amandoua,cum sa ma faceti pe mine de ras.Uite pe cine cresti,bla bla .Chiar sunt curios,toate sunt inventate,sau mai exista si cate un sambure de adevar.Chiar asa sa fie fetele curve de mici nu pot sa cred.Sa am eu o fata,sa faca asa ceva,de nu ii bag ardeiul iute in p....Mama ei de copil.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 23:02 |