Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
ma refeream la cei din linkul tau....
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca-ti place stilul ala de muzica...
http://www.myspace.com/officialmayhem Oricum, ideea e ca ne-am facut iar de cacao in lume... This post has been edited by Flamingo: 1 Oct 2009, 14:30 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
muzica?
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.401 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da... asta sa fie singura problema.... ca nu vin behaitorii aia sa cante.... in rest sa nu aiba tara nici una....
Fratzica.... nu este muzica... sunt doar uniicu mari dureri de stomac... inregistrati in buda..... sa nu spun altfel.... ![]() This post has been edited by cj98czh: 1 Oct 2009, 14:48 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hai bre...
madona a venit...a behait... nea zis sa ii pupam pe tigani...sa nu i discriminam ca nu e frumos...si ne bate la popou..... lasa sa vina si astia...sa behaie si ei...si sa zica ca e bine sa ardem pe rug...pe astia mai colorati.... offf...azi nu am chef de nimic...c |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
posteaza cineva 7075 sau ne lasa sa murim de curiozitate? ca asta ar fi o faza de toata jena...
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mergeam si eu linistit spre casa in coloana... la un moment dat vine un logan albastru cu geamuri fumurii suparat si incepe cu flashuri
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
faza de toata jena.. Porcaria de emisiune cu divertis de pe protv. Nu mi s-a aparut amuzant NIMIC! Mai amuzanta e campania electorala decat astia.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
@padre satura-te
![]() |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Fratzica @ 4 Oct 2009, 21:20) faza de toata jena.. Porcaria de emisiune cu divertis de pe protv. Nu mi s-a aparut amuzant NIMIC! Mai amuzanta e campania electorala decat astia. Au schimbat un pic formatul, au adaugat elemente noi, dar e cam la fel ca in ultimii ani. Divertis nu mai este demult ce-a fost. Bine, nici Vacanta Mare, nici Mondenii... Cam toti se plafoneaza la un moment dat. Parca Voua sunt mai din popor si inca prind... la unele paturi sociale... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ieri la tineretului , taxi cu ambele becuri arse si nici macar pozitii , pe spate parea ok deci era clar ca nu ii mergeau farurile ...
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Astora nu le trebuie faruri, ei au night-vision din nastere
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
sunt profesionisti...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.136 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Faza de toata jena.
Eram cu bicicleta prin parc (fostul 23 August) si ... ma plimbam eu asa pe langa terenurile de fotbal (zgura) cand ma opresc ca-mi suna telefonul. Dupa ce termin de vorbit si-mi pun telefonul in borseta de la bicicleta, vine un pusti mai tuciuriu de vreo 11-12 ani langa mine si-mi spune: "hai, facem o liniuta, ca ai bicla mai smechera, sigur ma iei" ![]() I-am spus ca nu sunt interesat de oferta si ma urc pe bicla si plec linistit. Pustiul s-a tinut dupa mine cca 200 m in care ma tot ruga sa fac o intrecere cu el. Nici nu vreau sa vad cum face ala pe la 14-15 ani cu un scuter... iar mai tarziu (daca mai e in viata) cu un cazan "made in germany" distribuit de BG. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Flamingo |
![]()
|
Sau cu vreo Hayabusa de 1000 cmc.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
ti-a fost frica, ai?
![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.136 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
M-am temut intradevar... dar nu pentru mine, ci pentru el.
Nu cred ca ar fi suportat rezultatul intrecerii, mai ales ca baiatul avea un FIRST BIKE de mare valoare in dotare. ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
lasa colega ca nici cu burta din dotare... nu e de joaca.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Avani |
![]()
|
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
E buna investitia in burta, poti sa rezisti pana trece criza reducand din masa...........
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Avani |
![]()
|
Mastere, apai daca incep sa-mi iau de la gura, pe ce mai merita sa dau banii ?
![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
pe beutura?
![]() |
--------------------
**
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine burta de la bere decat cocosat de munca
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Da ce iti mai place sa muncesti! Nu ai auzit de criza economica? S-ar putea sa ramanem numai cu nadragii dupa criza asta...................
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nadragi?
Io as zice multam sa raman baremi in "spilhozani"! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
Tata avea spilhozani. Am vazut in poze. Parca am avut si eu, dar nu mai tin minte.... Oricum... mai exista asa ceva ? Sau mai nou li se spune "body" ?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th August 2025 - 10:16 |