Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Peace
![]() Ceva timp in urma, mi-a fost dat sa vad o scena de tot circul. Eram intr-o intersectie asteptand verde. In fata mea, unu super nervos pe cel din fata lui, un papuc. Tipu iesise jumate pe geam si injura de mama focului, cred ca fusese ceva intre ei pe traseu. Intre timp, omu de il ofticase scoate un deget nesimtit si ghici ce arata: ![]() Asta din fata mea, in pragul delirului. Se da jos din masina, se duce si ii bate usor in geam gagiului din fata, rugandu-l si mai multe nu sa lase geamul jos. Plin de greata, asta il lasa. Nici una nici doua asta ii baga nasu inauntru baiatului. Cred ca era in pragul preinfarctului, altfel nu imi explic reactia lui atat de inversunata mascata sub rugaminti fierbinti. S-a urcat in masina si a asteptat verde mai departe. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Una: un motociclist in intersectie cu semafor de stanga. Astepta omul linistit sa se faca verde. Era primul la semafor si motorul era oarecum intors spre stanga. Vine un q7 plin de smecheri in spatele lui. Pe moment opreste la vreo 2-3 metri in spate insa apoi se misca incet pana il impinge pe motociclist si il da pe jos. S-a dezechilbrat si a cazut si el si motorul. Ce putea sa faca bietu' om...s-a ridicat, si-a ridicat si motocicleta si s-a dus mai incolo neavand posibilitatea sa reactioneze....probabil ca ar fi patit-o si mai rau. E aproape sigur ca aia nu vor pati niciodata nimic (dpdv legal vorbind)....doar in acest mod au putut face bani de q7.
A doua: imi cer la gradinita unde o duc pe fiica-mea plata in avans pe luna urmatoare (cam asa fac si firmele de cablu si daca nu ma insel e chiar ilegal sa ceri bani pe un serviciu pe care nu l-ai prestat). Plata se face intre 1 si 15 ale lunii precedente. Deci eu pana maine trebuie sa platesc pentru octombrie. De ce trebuie sa ii imprumut eu pe astia? Ca sunt privati si fac ce vor? Adicatelea cum ar fi sa platesc cu o zi inainte masa la un restaurant? Sau cum ar fi ca salariul sa-mi fie platit in avans pentru luna urmatoare? Cred ca ma apuc sa caut alta gradinita...ma enerveaza la culme asta...ca idee asa. This post has been edited by Dan73: 14 Sep 2009, 22:34 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
La stat nu am auzit de asa ceva. Pentru fii-meu platesc cand pot...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 14 Sep 2009, 23:29) ... A doua: imi cer la gradinita unde o duc pe fiica-mea plata in avans pe luna urmatoare (cam asa fac si firmele de cablu si daca nu ma insel e chiar ilegal sa ceri bani pe un serviciu pe care nu l-ai prestat). Plata se face intre 1 si 15 ale lunii precedente. Deci eu pana maine trebuie sa platesc pentru octombrie. De ce trebuie sa ii imprumut eu pe astia? Ca sunt privati si fac ce vor? Adicatelea cum ar fi sa platesc cu o zi inainte masa la un restaurant? Sau cum ar fi ca salariul sa-mi fie platit in avans pentru luna urmatoare? Cred ca ma apuc sa caut alta gradinita...ma enerveaza la culme asta...ca idee asa. Asta fac eu pentru fiica-mea la after school. Justificarea lor e ca trebuie sa plateasca in avans la firma de catering si alte cele. Pana acum insa nu au fost probleme, sunt persoane care au platit cu intarziere (aka dupa o luna) si nu le-au zis nimic, deci nu e dracul chiar asa de negru. Acum e adevarat ca de anul asta s-a schimbat firma, ramane de vazut daca aici mai e valabil (e drept ca eu pana acum n-am intarziat cu plata nici la firma veche). |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Platesc pe naiba in avans firma de catering. Astia oricum au bucatarie proprie. Eu sunt aproape sigur ca e ilegal sa ceri bani in avans pe un serviciu pe care nu l-ai prestat....nu stiu ce lege zice asta, doar am auzit acum ceva vreme o discutie pe la tv in legatura cu firmele de tv prin cablu care aplica aceeasi metoda. Am uitat sa zic ca astia au afisat in hol faptul ca percep o penalizare de 5% pe ziua de intarziere. La aproape 800 de lei cat costa pe luna inseamna 40 de lei pe zi. Daca imi mai las copilul la ei (abia s-a obisnuit acolo si ar fi cam greu sa o mut chiar acum) o sa le dau banii numai in ultima zi ca prea ma enerveaza treaba asta. Mai sunt si altele care ma enerveaza. De regula eu duc copilul la gradinita insa ieri am fost sa fac ITP-ul. O duc mai tarziu de fiecare data, pe la 9 si o iau intotdeauna mai devreme, cu o ora si mai bine, nu la ora 18 ci pe la 4.30-5, insa directoarea m-a atentionat ca sotia a adus copilul ieri la 8 fara 10 si programul e de la 8. Asta s-a intamplat pt ca ea a mers prima oara cu copilul pe jos si nu stia exact cat face pana acolo si a ajuns mai devreme...oricum educatoarele erau acolo toate.
As fi dat-o la stat insa sunt doar doua crese in tot sectorul 2. Ea are numai 2 ani si 2 luni. Ia spune tu Flamingo! Cand faci un afis publicitar, sau ce faci tu acolo, ceri bani in avans beneficiarului ca nu ai mouse la calculator sau ti s-a ars placa video si tre' sa-ti iei? This post has been edited by Dan73: 15 Sep 2009, 09:31 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Flamingo,m-am cam speriat
![]() |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(cristib @ 14 Sep 2009, 18:20) azi mergeam pa bicla catre casa, linistit si regulamentar, respectiv pa banda ptr biciclisti situata pe trotuaru' da pa iuliu maniu si-n dreptu' unei statii de otobuz, trage otobuzu-n statie, se deschid usile si ma trezesc cu ditai ghemotocu de hartie in umar. ce se-ntamplase: un nene la fro 40 de ani, cred ca mancase pateuri (ca era hartia unsuroasa) si a aruncat mizeria pe usa deschisa, in mijlocu trotuarului. dupa cat de mare era ghemotocu de hartie (cam cat o minge de hanbal) cred ca halise fro 10 pateuri. l-am intrebat politicos daca asa face si la masa-n casa, el m-anjurat si m-a dat in sexu' lui. i-am mai zis si io ceva de morti, el a replicat...etc. in fine, cum la momentu respectiv nu aveam chef de imbecili, am plecat mai departe si l-am lasat sa vocifereze. Pai trebuia sa-i dai si tu o flegma ecologica ![]() |
--------------------
**
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ma rog asta cu banii in avans e generala pentru serviciile de tip abonament.
Adica platesti abonament in avans pentru : cablu, RATB, telefonie samd Ar trebui sa se schimbe la toate. Si cum platesti (mai bine zis cine mai plateste ![]() ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@dan73 - cand aveam copiii la gradinita la stat, in luna septembrie ne rugau frumos sa platim in avans pe septembrie si octombrie, ca sa faca aprovizionarea cu alimente de iarna cartofi si alte alea - gradinita avea beci si puteau sa pastreze ceva legume in conditii corespunzatoare. Urmatoare plata insa era in intervalul 1-10 decembrie, pentru luna noiembrie. Evident, daca din diverse motive copilul lipsea cateva zile, banii platiti se reportau pe luna urmatoare.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Un Clio Symbol (taxi) urcand spre barajul de la Paltinu (jud.Prahova).
Viteza de urcare = ~10kmh Fumul scos (negru, precum carbunii) = ~ 3m Zgomotul de la motorul supraturat, innecandu-se, abia tragand.. - superb Prostia si ambitia omului - de nepretuit. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
ptr ca si-a luat diesel?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Dieselu e diesel.. Ala era tren cu carbuni
![]() Zic ca e de nepretuit pentru ca avea si avariile puse. Adica stia clar ca are problema. Insa omul insista sa urce si sa ajunga la destinatie. Nici prin cap nu i-a trecut sa traga pe dreapta, desi avea unde. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Ce mai urmeaza fratilor? Reclama la telefonia mobila cu Vali Vijelie si Nicolae Gutza? ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
De ce esti rau ?
De reclamele alea cu baietii de la Simplu si cu Alex nu zici nimic ? Acum nah... fiecare cu fanii lui. Doar nu ai vrea sa apara reclame cu cei de la Immortal. ![]() . . . |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Si mie mise pare teapa faza asta cu plata in avans... evident ca serviciile gen RATB trebuie sa faca exceptie.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
doamne cat pupincurism
![]() ce inseamna sa incerci sa manipulezi prin ziar. Care e faza? Androneasca s-a trezit mare si tare si vrea ca ea sa numeasca directorii de scoli si nu de inspectori ca pana acum. Bineinteles, saraca nu urmareste nimic,doar in scoli nu se face politica.. NU? Ei bine , lingaii astia din grupul de catei intact, au construit articolul in asa fel, incat androneasca pare o biata victima , ce nu a facut nimic rau. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
http://stirileprotv.ro/video/romania-te-iu...-acasa/60361371
printre scolile prezentate e si cea la care am fost eu... li s-a dat 1.300.000 euro si acum e in paragina. Romania ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
degeaba ne aratam unii la altii situatiile (nu jenante) nesimtite din "tara" asta ... hai sa punem de o noua revolutie daca va tine,alta iesire eu nu mai vad ... sau sa declaram razboi americanilor,nemtilor,francezilor,norvegienilor,suedezilor iar dupa aia sa ne predam lor imediat ,asta ca a2-a solutie ...
This post has been edited by IAIA: 21 Sep 2009, 23:50 |
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
a 3-a solutie ar fi sa ne facem jumatate asasini si jumatate avocati
![]() Eu aleg prima tabara. Ma descurc mai bine la bagat gloane in cap |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu voi fi avocatul tau,ma pricep la cuvinte....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
azi cand am ajuns acasa dau sa bag cartela sa intru in scara... cand ma uit mai atent disparuse interfonul
![]() mama ma-sii de romania ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
UXE |
![]()
|
cel mai mult am urcat 8 etaje pe scari
![]() ![]() mie mi s-a facut mila de o batranica care sta pe scara cu mine si astepta afara ca nu putea intra... nu i-a dat prin cap sa foloseasca cheia ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Flamingo |
![]()
|
Interfonul ca interfonul, asta e mizilic pe langa ce am vazut in Berceni in urma cu vreo 7-8 ani... Acolo a disparut usa de la intrare cu totul (de termopan) montat cu doar cateva ore inainte.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Faza de toata jena la o soferita aflata in fata mea...a inceput usor,usor sa o ia la vale spre mine cautand cu disperarea ceva pe dedesubt...am claxonat-o la greu pana s-a oprit la cativa cm de mine...o adormita ce sa mai
alta faza de toata jena...pe drumul taberei s-au scos trandafirii pentru a fi inlocuiti cu .........gazon ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
UXE |
![]()
|
pe timisoara in zona mall-ului care se construieste au facut pe banda a doua un scuar si deja s-au pus stalpi ptr semafoare.. desi pe sensul care duce spre Plaza au luat din trotuar ca sa pastreze 2 benzi pe sensul celalalt au pus scuar si atat
![]() Singurul lucru bun despre mall-uri este ca ofera locuri de parcare, in rest tiganie si cocalarism ![]() This post has been edited by UXE: 23 Sep 2009, 18:08 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
eduardsebe |
![]()
|
UXE cred ca noi doi tinem in top topicul asta
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 04:51 |