Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 120 121 122 123 124 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

Flamingo
post 14 Sep 2009, 21:58
Post #3631

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Cu misogini si femei curve. Credeam ca te-ai prins. wink.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
PhilipMorris
post 14 Sep 2009, 22:12
Post #3632

dependent de internet banking

Group: Members
From: Where the streets have no name

Peace rolleyes.gif

Ceva timp in urma, mi-a fost dat sa vad o scena de tot circul. Eram intr-o intersectie asteptand verde. In fata mea, unu super nervos pe cel din fata lui, un papuc. Tipu iesise jumate pe geam si injura de mama focului, cred ca fusese ceva intre ei pe traseu.
Intre timp, omu de il ofticase scoate un deget nesimtit si ghici ce arata: showfinger.gif Avea si un aer de nesimtire, nici macar nu se uita la adresant.
Asta din fata mea, in pragul delirului.
Se da jos din masina, se duce si ii bate usor in geam gagiului din fata, rugandu-l si mai multe nu sa lase geamul jos.
Plin de greata, asta il lasa. Nici una nici doua asta ii baga nasu inauntru baiatului. Cred ca era in pragul preinfarctului, altfel nu imi explic reactia lui atat de inversunata mascata sub rugaminti fierbinti.
S-a urcat in masina si a asteptat verde mai departe.

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
Dan73
post 14 Sep 2009, 22:29
Post #3633

Membru autentic

Una: un motociclist in intersectie cu semafor de stanga. Astepta omul linistit sa se faca verde. Era primul la semafor si motorul era oarecum intors spre stanga. Vine un q7 plin de smecheri in spatele lui. Pe moment opreste la vreo 2-3 metri in spate insa apoi se misca incet pana il impinge pe motociclist si il da pe jos. S-a dezechilbrat si a cazut si el si motorul. Ce putea sa faca bietu' om...s-a ridicat, si-a ridicat si motocicleta si s-a dus mai incolo neavand posibilitatea sa reactioneze....probabil ca ar fi patit-o si mai rau. E aproape sigur ca aia nu vor pati niciodata nimic (dpdv legal vorbind)....doar in acest mod au putut face bani de q7.

A doua: imi cer la gradinita unde o duc pe fiica-mea plata in avans pe luna urmatoare (cam asa fac si firmele de cablu si daca nu ma insel e chiar ilegal sa ceri bani pe un serviciu pe care nu l-ai prestat). Plata se face intre 1 si 15 ale lunii precedente. Deci eu pana maine trebuie sa platesc pentru octombrie. De ce trebuie sa ii imprumut eu pe astia? Ca sunt privati si fac ce vor? Adicatelea cum ar fi sa platesc cu o zi inainte masa la un restaurant? Sau cum ar fi ca salariul sa-mi fie platit in avans pentru luna urmatoare?
Cred ca ma apuc sa caut alta gradinita...ma enerveaza la culme asta...ca idee asa.

This post has been edited by Dan73: 14 Sep 2009, 22:34

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Flamingo
post 15 Sep 2009, 06:17
Post #3634

Membru "SPARKY Team"

La stat nu am auzit de asa ceva. Pentru fii-meu platesc cand pot... rolleyes.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
clr
post 15 Sep 2009, 08:36
Post #3635

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 14 Sep 2009, 23:29)
...
A doua: imi cer la gradinita unde o duc pe fiica-mea plata in avans pe luna urmatoare (cam asa fac si firmele de cablu si daca nu ma insel e chiar ilegal sa ceri bani pe un serviciu pe care nu l-ai prestat).  Plata se face intre 1 si 15 ale lunii precedente. Deci eu pana maine trebuie sa platesc pentru octombrie. De ce trebuie sa ii imprumut eu pe astia? Ca sunt privati si fac ce vor? Adicatelea cum ar fi sa platesc cu o zi inainte masa la un restaurant? Sau cum ar fi ca salariul sa-mi fie platit in avans pentru luna urmatoare?
Cred ca ma apuc sa caut alta gradinita...ma enerveaza la culme asta...ca idee asa.
*

Asta fac eu pentru fiica-mea la after school. Justificarea lor e ca trebuie sa plateasca in avans la firma de catering si alte cele. Pana acum insa nu au fost probleme, sunt persoane care au platit cu intarziere (aka dupa o luna) si nu le-au zis nimic, deci nu e dracul chiar asa de negru. Acum e adevarat ca de anul asta s-a schimbat firma, ramane de vazut daca aici mai e valabil (e drept ca eu pana acum n-am intarziat cu plata nici la firma veche).

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
Dan73
post 15 Sep 2009, 09:28
Post #3636

Membru autentic

Platesc pe naiba in avans firma de catering. Astia oricum au bucatarie proprie. Eu sunt aproape sigur ca e ilegal sa ceri bani in avans pe un serviciu pe care nu l-ai prestat....nu stiu ce lege zice asta, doar am auzit acum ceva vreme o discutie pe la tv in legatura cu firmele de tv prin cablu care aplica aceeasi metoda. Am uitat sa zic ca astia au afisat in hol faptul ca percep o penalizare de 5% pe ziua de intarziere. La aproape 800 de lei cat costa pe luna inseamna 40 de lei pe zi. Daca imi mai las copilul la ei (abia s-a obisnuit acolo si ar fi cam greu sa o mut chiar acum) o sa le dau banii numai in ultima zi ca prea ma enerveaza treaba asta. Mai sunt si altele care ma enerveaza. De regula eu duc copilul la gradinita insa ieri am fost sa fac ITP-ul. O duc mai tarziu de fiecare data, pe la 9 si o iau intotdeauna mai devreme, cu o ora si mai bine, nu la ora 18 ci pe la 4.30-5, insa directoarea m-a atentionat ca sotia a adus copilul ieri la 8 fara 10 si programul e de la 8. Asta s-a intamplat pt ca ea a mers prima oara cu copilul pe jos si nu stia exact cat face pana acolo si a ajuns mai devreme...oricum educatoarele erau acolo toate.
As fi dat-o la stat insa sunt doar doua crese in tot sectorul 2. Ea are numai 2 ani si 2 luni.
Ia spune tu Flamingo! Cand faci un afis publicitar, sau ce faci tu acolo, ceri bani in avans beneficiarului ca nu ai mouse la calculator sau ti s-a ars placa video si tre' sa-ti iei?

This post has been edited by Dan73: 15 Sep 2009, 09:31

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Catalinmodena
post 15 Sep 2009, 09:40
Post #3637

Membru autentic

From: Aproape de Craiova

Flamingo,m-am cam speriat mad.gif !Eram prea atent la blonda!

--------------------
Renault megane sedan manager 1.4 16v 2007
+
luck33ro
post 15 Sep 2009, 09:41
Post #3638

Membru autentic

QUOTE(cristib @ 14 Sep 2009, 18:20)
azi mergeam pa bicla catre casa, linistit si regulamentar, respectiv pa banda ptr biciclisti situata pe trotuaru' da pa iuliu maniu si-n dreptu' unei statii de otobuz, trage otobuzu-n statie, se deschid usile si ma trezesc cu ditai ghemotocu de hartie in umar. ce se-ntamplase: un nene la fro 40 de ani, cred ca mancase pateuri (ca era hartia unsuroasa) si a aruncat mizeria pe usa deschisa, in  mijlocu trotuarului. dupa cat de mare era ghemotocu de hartie (cam cat o minge de hanbal) cred ca halise fro 10 pateuri. l-am intrebat politicos daca asa face si la masa-n casa, el m-anjurat si m-a dat in sexu' lui. i-am mai zis si io ceva de morti, el a replicat...etc. in fine, cum la momentu respectiv nu aveam chef de imbecili, am plecat mai departe si l-am lasat sa vocifereze.
*

Pai trebuia sa-i dai si tu o flegma ecologica icon_mrgreen.gif

--------------------
+
clr
post 15 Sep 2009, 09:43
Post #3639

Membru autentic

Ma rog asta cu banii in avans e generala pentru serviciile de tip abonament.
Adica platesti abonament in avans pentru : cablu, RATB, telefonie samd
Ar trebui sa se schimbe la toate. Si cum platesti (mai bine zis cine mai plateste smile.gif ) post restant RATB spre exemplu ? smile.gif

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
pcs
post 15 Sep 2009, 09:50
Post #3640

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

@dan73 - cand aveam copiii la gradinita la stat, in luna septembrie ne rugau frumos sa platim in avans pe septembrie si octombrie, ca sa faca aprovizionarea cu alimente de iarna cartofi si alte alea - gradinita avea beci si puteau sa pastreze ceva legume in conditii corespunzatoare. Urmatoare plata insa era in intervalul 1-10 decembrie, pentru luna noiembrie. Evident, daca din diverse motive copilul lipsea cateva zile, banii platiti se reportau pe luna urmatoare.

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
lag_ph
post 15 Sep 2009, 10:39
Post #3641

miles away...

From: Bucuresti // Ploiesti

Un Clio Symbol (taxi) urcand spre barajul de la Paltinu (jud.Prahova).
Viteza de urcare = ~10kmh
Fumul scos (negru, precum carbunii) = ~ 3m
Zgomotul de la motorul supraturat, innecandu-se, abia tragand.. - superb
Prostia si ambitia omului - de nepretuit.

--------------------
Renault Laguna 1.8 16v - de PH - 05.10.1998
+
UXE
post 15 Sep 2009, 10:49
Post #3642

Modelator

ptr ca si-a luat diesel?

--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
lag_ph
post 15 Sep 2009, 11:17
Post #3643

miles away...

From: Bucuresti // Ploiesti

Dieselu e diesel.. Ala era tren cu carbuni smile.gif
Zic ca e de nepretuit pentru ca avea si avariile puse. Adica stia clar ca are problema. Insa omul insista sa urce si sa ajunga la destinatie. Nici prin cap nu i-a trecut sa traga pe dreapta, desi avea unde.

--------------------
Renault Laguna 1.8 16v - de PH - 05.10.1998
+
Flamingo
post 15 Sep 2009, 11:54
Post #3644

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(Catalinmodena @ 15 Sep 2009, 10:40)
Flamingo,m-am cam speriat mad.gif !Eram prea atent la blonda!
*

Tizule, asta era si ideea... tongue.gif cat despre gradinita, repet, platesc cand pot iar faza cu plata in avans pentru firma de catering e vrajeala... (cred). La fii-meu se gateste la "fata locului". wink.gif

--------------------
+
Hack
post 16 Sep 2009, 09:20
Post #3645

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

&feature=response_watch

Ce mai urmeaza fratilor? Reclama la telefonia mobila cu Vali Vijelie si Nicolae Gutza? death.gif

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
Flamingo
post 16 Sep 2009, 09:40
Post #3646

Membru "SPARKY Team"

De ce esti rau ?

De reclamele alea cu baietii de la Simplu si cu Alex nu zici nimic ? Acum nah... fiecare cu fanii lui. Doar nu ai vrea sa apara reclame cu cei de la Immortal. rolleyes.gif
.
.
.

--------------------
+
solidconvert
post 16 Sep 2009, 09:56
Post #3647

Donator

Si mie mise pare teapa faza asta cu plata in avans... evident ca serviciile gen RATB trebuie sa faca exceptie.

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
Hack
post 16 Sep 2009, 11:01
Post #3648

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(Flamingo @ 16 Sep 2009, 10:40)
Doar nu ai vrea sa apara reclame cu cei de la Immortal.  rolleyes.gif
*

Decat reclame cu puscariasi rolleyes.gif ...

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
aphophis
post 18 Sep 2009, 22:45
Post #3649

Membru autentic

doamne cat pupincurism ph34r.gif http://www.jurnalul.ro/stire-politic/ecate...boc-521365.html

ce inseamna sa incerci sa manipulezi prin ziar. Care e faza? Androneasca s-a trezit mare si tare si vrea ca ea sa numeasca directorii de scoli si nu de inspectori ca pana acum. Bineinteles, saraca nu urmareste nimic,doar in scoli nu se face politica..
NU?

Ei bine , lingaii astia din grupul de catei intact, au construit articolul in asa fel, incat androneasca pare o biata victima , ce nu a facut nimic rau.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
rtBK
post 20 Sep 2009, 18:37
Post #3650

Unique like everyone else

http://stirileprotv.ro/video/romania-te-iu...-acasa/60361371

printre scolile prezentate e si cea la care am fost eu... li s-a dat 1.300.000 euro si acum e in paragina. Romania sad.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
IAIA
post 21 Sep 2009, 23:49
Post #3651

Membru autentic

From: Mangalia

degeaba ne aratam unii la altii situatiile (nu jenante) nesimtite din "tara" asta ... hai sa punem de o noua revolutie daca va tine,alta iesire eu nu mai vad ... sau sa declaram razboi americanilor,nemtilor,francezilor,norvegienilor,suedezilor iar dupa aia sa ne predam lor imediat ,asta ca a2-a solutie ...

This post has been edited by IAIA: 21 Sep 2009, 23:50

--------------------
renault megane 2.1 2005 1.5 dci
+
DrK
post 22 Sep 2009, 08:30
Post #3652

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

a 3-a solutie ar fi sa ne facem jumatate asasini si jumatate avocati smile.gif
Eu aleg prima tabara. Ma descurc mai bine la bagat gloane in cap

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
gotty
post 22 Sep 2009, 09:10
Post #3653

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

eu voi fi avocatul tau,ma pricep la cuvinte....

--------------------
Private Spice Member
+
UXE
post 22 Sep 2009, 18:39
Post #3654

Modelator

azi cand am ajuns acasa dau sa bag cartela sa intru in scara... cand ma uit mai atent disparuse interfonul 022.gif

mama ma-sii de romania 251.gif

--------------------
+
eduardsebe
post 22 Sep 2009, 18:42
Post #3655

Membru Expressionist

radmasa.gif noi cand am fost la cineva in vizita am ajuns in fata scarii si zic eu cu spatele la interfon...suna si tu la interfon,la care imi da replica sotia pai de ce nu suni tu...cand ma uit atent nu mai era interfon...dupa ce a iesit cineva ma intrebam oare daca nu au furat si liftul ca stau tocmai la 10 radmasa.gif

--------------------
BMW 330e 2021
+
UXE
post 22 Sep 2009, 18:46
Post #3656

Modelator

cel mai mult am urcat 8 etaje pe scari tongue.gif si mi-a ajuns biggrin.gif

mie mi s-a facut mila de o batranica care sta pe scara cu mine si astepta afara ca nu putea intra... nu i-a dat prin cap sa foloseasca cheia tongue.gif

--------------------
+
Flamingo
post 22 Sep 2009, 19:54
Post #3657

Membru "SPARKY Team"

Interfonul ca interfonul, asta e mizilic pe langa ce am vazut in Berceni in urma cu vreo 7-8 ani... Acolo a disparut usa de la intrare cu totul (de termopan) montat cu doar cateva ore inainte. blink.gif

--------------------
+
eduardsebe
post 23 Sep 2009, 17:58
Post #3658

Membru Expressionist

Faza de toata jena la o soferita aflata in fata mea...a inceput usor,usor sa o ia la vale spre mine cautand cu disperarea ceva pe dedesubt...am claxonat-o la greu pana s-a oprit la cativa cm de mine...o adormita ce sa mai
alta faza de toata jena...pe drumul taberei s-au scos trandafirii pentru a fi inlocuiti cu .........gazon wacko.gif

--------------------
BMW 330e 2021
+
UXE
post 23 Sep 2009, 18:06
Post #3659

Modelator

pe timisoara in zona mall-ului care se construieste au facut pe banda a doua un scuar si deja s-au pus stalpi ptr semafoare.. desi pe sensul care duce spre Plaza au luat din trotuar ca sa pastreze 2 benzi pe sensul celalalt au pus scuar si atat 251.gif nu au mai pastrat cursul benzilor. Si cu semaforul lu peste sa vezi nene blocaj ...nu era de ajuns ca si asa e destul de aglomerat dimineata.

Singurul lucru bun despre mall-uri este ca ofera locuri de parcare, in rest tiganie si cocalarism down.gif

This post has been edited by UXE: 23 Sep 2009, 18:08

--------------------
+
eduardsebe
post 23 Sep 2009, 18:09
Post #3660

Membru Expressionist

UXE cred ca noi doi tinem in top topicul asta biggrin.gif

--------------------
BMW 330e 2021
+
1353 Pages « < 120 121 122 123 124 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th August 2025 - 04:51
Dacia