Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mda, au preturi mai mici la mai toate produsele dar si politisti spagari care fara 20 de euro nu iti dau actele inapoi.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 10 Sep 2009, 21:50) Bulgaria cred ca are vreo 5 autostrazi... BULGARIA ARE 2 CENTRALE NUCLEARE, IAR A TREIA ESTE IN CURS DE CONSTRUCTIE... BULGARIA are un program spatial complex, au avut multi cosmonauti (nu unul, k noi, care a zburat o singura data)... Bulgaria are instrumente stiintifice pe statia internationala...BULGARIA ARE INSTRUMENTE STIINTIFICE PE LUNA, trimise cu rachetele indienilor (cautati pe net, daca nu ma credeti)... bulgaria are o industrie de electronica in plina dezvoltare (majoritatea taxi-urilor de la noi au aparate facute in bulgaria; multe firme folosesc case de marcat elka, bulgaresti, etc)... Bulgaria are un turism care chiar aduce venit tarii, nu doar tiganilor ambulati, k la noi... Bulgaria are, totusi, si respect pentru turisti... la noi vor doar sa-ti ia banii... De acord la faza cu politia bulgareasca, care vrea bani... dar, ce, la noi nu e asa? uitati-va la garda financiara, de exemplu... |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Cine cunoaste bulgari, stie ca si-ar dori sa locuiasca in Romania
![]() Reactie neasteptata Am vazut in seara asta la tv ![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
e atat de vecheee
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Dar atat de buna faza. Asa merita toti betivii ce se leaga de oamenii trezi!!!!
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(PhilipMorris @ 10 Sep 2009, 22:29) Cine cunoaste bulgari, stie ca si-ar dori sa locuiasca in Romania ![]() Cunosc mult mai multi bulgari decat cunosti tu romani...si chiar o sa ma mut, acum ca tot mi-ai dat ideea ![]() This post has been edited by luck33ro: 12 Sep 2009, 17:27 |
--------------------
**
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Ma indoiesc
|
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Si eu ma indoiesc de afirmatia ta, banuiesc ca ai inteles asta ..
![]() |
--------------------
**
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
|
--------------------
MK2
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
nesimtiti care nu merita carnet de conducere, precizez ca pana sa ma pun sa filmez au mai trevut vre-o 5 masini printre care un a8, un icscinci, un chiusepte si un megane.....iar a poi a trecut minivanul asta cu nr de francia plin de ciori cu lant la gat
|
--------------------
.
.
.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Azi am fost pana in IKEA .
Parcarea era full , nu aveai loc sa arunci un ac , dau eu ture si vad un loc liber , era pictat pe el o mama cu carucior , zic sa nu parchez ca e rezervat merg mai departe chiar in fata erau 3 locuri libere din vre-o 10 pentru HANDICAPATI , in sinea mea imi zic cati handicapati sunt in ikea ... nu ocup nici unul din cele 3 locuri intrucat erau rezervate pentru peroane cu dizabilitati , ma mai invart eu ce ma invart cand pe locurile pt handicapati parcheaza un posibil coforumist cu megane numarul nu l-am retinut , era un megane gri sobolan B xx Vxx . Daca esti pe aici si te simti iti bat frumos obrazul . Porblema mea se pare ca este generata de faptul ca am avut norocul sa ies destul de mult in tari cu apa calda si sa vad ca regulile se respecta si oamenii sunt ALTFEL . A mai observat ca atunci cand merg in strainatate romanii sunt altfel , mai ascultatori , respecta regulile (si cele de circulati) iar cum pun piciorul pe plai mioritic zici ca pierd cei 7 ani de acasa si revin la stadiul de maimuta ? Mi-e sila de muuulti din conationalii nostri .. |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
in parcarea subterana din mall ai incercat? eu am gasit loc de fiecare data acolo.
cat despre colegul forumist... no coment. probabil ca o sa se apere cu "da unde vroiai sa parchez? " This post has been edited by rtBK: 13 Sep 2009, 16:57 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Mergeam spre Targu Neamt in spatele dubei din poza (B 78 DCX).
La un moment dat bizonu deshide geamul si arunca pe sosea o doza (de energizant cred ca era, oricum... de aluminiu). Noroc ca era intre noi o distanta suficienta incat sa evit impactul. Ma gandesc daca izbeam cutia probabil ma alegeam cu un far spart. Il claxonez pe dobitoc, se face ca ploua. A fost unul din momentele in care mi s-a facut greata de tara asta. Attached thumbnail(s) Imag125.jpg ( Size: 286.26k ) Number of downloads: 464 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
dragon star aia e firma de badigarzi... la ce sa te astepti din parte unor specimene de astea...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
R-NOS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 23 December 05 ![]() |
In seara asta eram prin baneasa si vad o dacia logan in fata mea cu stopul de ceata aprins. Cum nu era ceata si era destul de deranjant stopul ala.. trag langa sofer si ii zic " vezi ca ai stopul de ceata aprins" si ghiciti ce raspuns primesc
![]() "Da, stiu" WTF, asta e noul trend acum? |
--------------------
renău
laguna d'aia inițială... :P
2007 butelcă de 2 litri dizăl si 150 ponei nărăvași
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
mda ... era si ieri seara o ceata in capul unora pe E85
![]() ![]() se intuneca mai devreme si trebuie sa suport tot mai multe csenoane puse de agarici in spatele sau pe laterala blocului ... cred ca incep sa am ceva cu astia cu Loganuri: vin stock acum cu xenon cumva si nu stiu eu? oricum astia is vanatori de OZN-uri (bat sus, il orbesc pe soferul OZN-ului si cade OZN-ul) - ce vad ei pe strada daca bat sus? aaaaa ... am mai vazut pe unu cu niste becuri albaste de-i clipeau pe sub bara; venea tare pe banda 2 si ne dadeam toti ca fraierii crezand ca e chiar coloana oficiala etc. - era, evident, doar un nesimtit pt. care mi se pare ca legea e oricum prea blanda de ce isi pun astia cu Logan leduri d-alea colorate care se aprind-sting-aprind-etc. la tiava de esapament? arata ca un pom de Craciun; chiar o sa le atarn cate un globulet cand ii mai vad ... ce sa mai, aratos si doar eu putin invidios (ca tava mea e ascunsa pe undeva pe sub bara spate) - stau si ma gandesc cat s-au chinuit sa-si traga si fire pe acolo ![]() 14 Sep 2009, 08:27: QUOTE(L!nuX @ 13 Sep 2009, 17:54) A mai observat ca atunci cand merg in strainatate romanii sunt altfel , mai ascultatori , respecta regulile (si cele de circulati) iar cum pun piciorul pe plai mioritic zici ca pierd cei 7 ani de acasa si revin la stadiul de maimuta ? si! certamente! ... afara e mielusei-mielusei ... isi mai permit sa faca bambilici pe la bulgari ca stau aia cu mana intinsa ca la capra podului da' mai in vest merg ca la carte ![]() ![]() ![]() This post has been edited by crisolro: 14 Sep 2009, 07:27 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Ieri m-a luat un radar cu 70 km/h pe Depozitelor, in Pitesti (centura veche). Eram singur pe ditamai drumul cu doua benzi pe sens! Nici macar din sens opus nu venea nimeni! Ceea ce e strigator la cer, este ca erau 3 sau 4 echipaje la agatat si in alte zone unde chiar ar fi fost nevoie nu era nimeni!!! Primele 2 puncte ....
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
PhilipMorris |
![]()
|
Frustrant. Varianta nu mai e de mult o sursa de bani numai pentru prostituate
|
--------------------
MK2
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Cum sa ne miram ca vedem tot felul de bizoni cu SUV-urile pe plaja cand uite ce reclama fac cei de la BeMVe (0:48):
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Ala cred ca era pe o plaja in Franta ca numai acolo sunt plaje late...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
n`ai inteles reclama.... ala din reclama isi imagina ca merge pe malul marii...
This post has been edited by RaduNG: 14 Sep 2009, 17:40 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
azi mergeam pa bicla catre casa, linistit si regulamentar, respectiv pa banda ptr biciclisti situata pe trotuaru' da pa iuliu maniu si-n dreptu' unei statii de otobuz, trage otobuzu-n statie, se deschid usile si ma trezesc cu ditai ghemotocu de hartie in umar. ce se-ntamplase: un nene la fro 40 de ani, cred ca mancase pateuri (ca era hartia unsuroasa) si a aruncat mizeria pe usa deschisa, in mijlocu trotuarului. dupa cat de mare era ghemotocu de hartie (cam cat o minge de hanbal) cred ca halise fro 10 pateuri. l-am intrebat politicos daca asa face si la masa-n casa, el m-anjurat si m-a dat in sexu' lui. i-am mai zis si io ceva de morti, el a replicat...etc. in fine, cum la momentu respectiv nu aveam chef de imbecili, am plecat mai departe si l-am lasat sa vocifereze.
This post has been edited by cristib: 14 Sep 2009, 18:23 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Hal de parcare la mine la bloc
Attached thumbnail(s) Imagine152.jpg ( Size: 799.04k ) Number of downloads: 279 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Hack @ 14 Sep 2009, 17:39) Cum sa ne miram ca vedem tot felul de bizoni cu SUV-urile pe plaja cand uite ce reclama fac cei de la BeMVe (0:48): mie mi se pare geniala reclama ![]() ![]() ![]() This post has been edited by rtBK: 14 Sep 2009, 19:26 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(R-NOS @ 14 Sep 2009, 02:10) In seara asta eram prin baneasa si vad o dacia logan in fata mea cu stopul de ceata aprins. Cum nu era ceata si era destul de deranjant stopul ala.. trag langa sofer si ii zic " vezi ca ai stopul de ceata aprins" si ghiciti ce raspuns primesc ![]() "Da, stiu" WTF, asta e noul trend acum? Pai si ce asta e motiv sa te plangi? Eu nu pot sa -l uit pe unul care a pus o frana brusca in fata mea de era sa-l fac praf. Ma uit eu la el, ma intreb cat de tare m-am tampit (puteam sa jur ca lasasem distanta mai mult decat suficienta). Pleaca, merg in continuare dupa el, cand la urmatoarea oprire imi dau seama ca nu are stopuri pe frana. Schimb banda, fortez sa ajung in dreptul lui, las geamul si-i spun ca n-are stopuri pe frana, la care imi raspunde foarte senin ca stie ![]() Ce-a fost la gura mea .... ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Flamingo |
![]()
|
Cristib, eu, pe langa injuraturile cu sexul ma-sii si al meu, ii uram sa-i expire calatoriile pe luna asta si sa-l prinda controlorii sa-l faca de rahao.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
"Fiecare femeie este o târfă, în afară de mama și sora mea, dar să nu uităm că și ele sunt femei." NAPOLEON BONAPARTE
Nu stiu unde sa postesc asta, e o semnatura a unui coforumist. Contrar parerii generale, Napoleon nu a spus niciodata asa ceva. Si vorba in sine este rudimentara si jenanta. Colega, please |
--------------------
MK2
|
|
Flamingo |
![]()
|
Au mai fost discutii pe tema asta...
Si apropo de femei... Blonda care se dezbraca surprinsa de paparazii... (cu sunet). . . . . |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Ce discutii si pe ce tema coane?
|
--------------------
MK2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 21:01 |