Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
demin2609 |
![]()
|
||
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 31 Aug 2009, 23:50) De-aia pe la noi exista un semn care se pune din loc in loc, vezi atasament ![]() Si mai exista, exact cum spune si in articol, infractiunea de sofat periculos, de care se fac practic vinovati mai toti cei care se pun, pe ei si pe altii, in situatii periculoase in trafic, de la intratul pe rosu sau viteza excesiva pana la mers pe contrasens. Attached thumbnail(s) Wrongway_Goback134091220073uhr5.jpg ( Size: 147.9k ) Number of downloads: 576 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am vrut sa comand un incarcator de acumulatori R6 cu specificatia ca vreau sa incarc cate 4 bucati o data. Pe langa faptul ca mi-au gresit comanda au pus si un pret de 60 de lei iar pe un alt site l-am gasit la 34 de lei care e tot o oferta de-a lor . La intrebarea de ce mie imi da cu 60 lei si pe site-ul acela pretul lui este de 34 lei raspunsul a fost urmatorul :
Buna ziua, Pretul acela nu stiu care este treaba cu el, am calculat adaosul pentru pretul acela si mie imi da cu minus asadar va dati seama ca acel pret nu este valabil. Puteti face un test daca doriti si anume sunati pe fix la noi la firma si intrebati un pret pentru acel produs ca sa va convingeti ca nu va umflu eu preturile. Spuneti-mi va rog daca doriti produsul ca sa stiu daca i-l dau lui Ionut sa vi-l aduca la schimb cu cel de ieri. ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sunt obligati sa ti-l dea la pretul de pe site daca tu ai facut comanda online , altfel ii poti reclama la opc
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Masina parcata langa o casa ce are un chiosc, gen bere si suc pentru cartier. Langa masina gasesc un pet de bere de 2l. Iau sticla si o bag intr-o mini-pubela.
Cand sa ma sui in masina, iese nervoasa o grasa din chiosc, scoate sticla din gunoi si o arunca pe jos. Incepe sa imi reproseze ca gunoiul ala e doar pentru magazin, nu pentru gunoiul de pe strada. Acuma trec peste faptul ca sticla fusese cumparata sigur de la chioscul ei si consumata chiar acolo de eternii betivani, dar ca idee... a preferat sa o scoata din gunoi si sa o lase in fata casei. Romania. |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
lapcat |
![]()
|
![]() cracked Group: Members Posts: 84 Joined: 15 June 08 ![]() |
N-am găsit locul potrivit pentru descrierea de mai jos, așa că o pun aici și mozii o pot pune unde cred de cuviință. Aș fi vrut totuși să fie într-un topic separat, dar n-am găsit secțiunea. Nu e vorba de renault ci de skoda, însă cu siguranță în țara asta frumoasă a noastră probabil că sunt exemple și la dealerii renault. O să pun mesajul ăsta și pe forumul ford, sper să nu fie considerat nici acolo și nici aici spam.
În fine, mare atenție când cumpărați o mașină, MAI ALES dacă e sh: Am apreciat intotdeauna Skoda Octavia si dupa nenumarate eforturi financiare am decis sa imi cumpar una . Ok , am mers la reprezentata , mi-am facut calcule .... Dar .....( asa e cind isi baga dracul coada ) am gasit o oferta de la Avia Motors Bucuresti pt o Skoda Octavia Tour 1.9 TDI din oct.2008 la 10800 euro si 11 500 km ( culoare negru , seria caroseriei TMBDS41U888876512.) Mi s-a parut buna oferta , mai ales ca ofereau si garantie la o masina rulata . Am cerut expres consilierului de vinzari de la Avia sa verifice masina sa imi spuna daca a fost sau nu lovita . Mi s-a raspuns ca nu , masina nu are nici o interventie pe ea , nici macar prima revizie . Am cumparat masina (in luna aprilie) . Toate bune si frumoase pina cind in urma cu 3 saptamini mi s-a exfoliat vopseaua pe bara din spate . Am zis ca nu se poate asa ceva ..... Am fost la reprezentata Skoda din alta localitate sa cer explicatii pt ca masina este in garantie . La o analiza atenta a masinii cei de la reprezentata mi-au spus ca masina a fost lovita si schimbat pe ea : praguri , luneta , portbagajul cu totul , axa de pe spate !!!! Ce sa mai ...jumatate de masina . ( plus ca aparuse rugina in ea sub mocheta , in portbagaj ) I-am sunat pe cei de la Avia sa le cer explicatii : in prima faza au zis ca parbrizul si aripa dreapta fata au fost schimbate ( au incercat sa-mi distraga atentia in alta parte ) . Am facut scandal , le-am spus ca sint la o reprezentata Skoda si ca nu au cum sa ma minta si ca nu mi se ofera garantie deoarece masina a fost lovita si nu a fost reparata in reprezentata Skoda . Mai mult , nu aparea nici o reparatie in programele lor . Cei de la Avia Motors mi-au zis ca in programele Skoda ( de garantii si reparatii ) numai in Romania nu pot vedea de la un dealer la altul interventiile pe masini pe motiv ca ''sa nu isi fure clientii un dealer de la altul '' - tipic romanesc . Ok , in cele din urma , cind le-am spus ca voi urma procedurile legale in vigoare ( sa ii dau in judecata pt inselaciune ) si ca voi anunta producatorul Skoda au recunoscut ca masina a fost lovita....... si reparata de Porche Romania ( chiar de importator !!! ) si repusa in circulatie , dar ca ei nu au stiut si ca mi-o repara ( vopsesc ) gratis . Am aflat ulterior ca reparatia costase peste 40 000 ron ( peste 70% din val. masinii ) si normal ( cum se intimpla in UE ) masina ar fi trebuit radiata din circulatie. Dupa discutii telefonice incendiare , mi-am cerut banii inapoi ( initial imi propusesera masina noua + diferenta ) . Au acceptat sa imi returneze banii ceea ce s-a si intimplat si le-am vindut eu masina inapoi ![]() Nu stiu acum cine este vinovat : Avia ca a stiut si a ascuns faptul ca masina este lovita ( dar ce evaluare tehnica au facut ei asa cum se lauda pe site la divizia lor de weltauto ?!?!?) sau Porche Romania care ascunde astfel de lucruri ........... Unele forumuri nu acceptă prin regulament link spre alte forumuri, dar cine e interesat găsește discuția aici. |
--------------------
.
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(UXE @ 2 Sep 2009, 08:45) Am vrut sa comand un incarcator de acumulatori R6 cu specificatia ca vreau sa incarc cate 4 bucati o data. Pe langa faptul ca mi-au gresit comanda au pus si un pret de 60 de lei iar pe un alt site l-am gasit la 34 de lei care e tot o oferta de-a lor . La intrebarea de ce mie imi da cu 60 lei si pe site-ul acela pretul lui este de 34 lei raspunsul a fost urmatorul : Buna ziua, Pretul acela nu stiu care este treaba cu el, am calculat adaosul pentru pretul acela si mie imi da cu minus asadar va dati seama ca acel pret nu este valabil. Puteti face un test daca doriti si anume sunati pe fix la noi la firma si intrebati un pret pentru acel produs ca sa va convingeti ca nu va umflu eu preturile. Spuneti-mi va rog daca doriti produsul ca sa stiu daca i-l dau lui Ionut sa vi-l aduca la schimb cu cel de ieri. ![]() Conform legislatiei in vigoare ai 10 zile in care poti returna produsele cumparate din magazinele on-line ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si inca o faza de la o firma care nu mai exista pe piata ( cel putin eu nu stiam ) care au vandut o masina furata
![]() http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/si-...era-furata.html |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
O faza de toata jena:
http://www.rarom.ro/RO/article--Se%20pot%2...ta%20--200.html Este legal sa inmatriculezi in Romania o masina cu volanult pe drepta ![]() ![]() ![]() Chiar vreau sa imi arate si mie soferul ala cum se asigura sa depaseasca daca este singur in masina. ![]() Registrul Auto Roman eliberareaza cartea de identitate pentru aceste vehicule pe baza acelorasi conditii ca si pentru vehiculele care au postul de conducere pe partea stanga, in plus fiind necesara echiparea vehiculelor cu faruri care emit un fascicul luminos asimetric, orientat spre partea dreapta a drumului (specifice circulatiei pe partea dreapta). |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
luck33ro |
![]()
|
Eu zic ca se asigura de 3 ori sa fie sigur
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Teoretic a sa te asiguri ar trebui sa iesi cu masina de pe banda ta de tot ca sa te poti asigura. Din pacate presimt ca o sa inceapa genul asta de accidente la noi.
Genul de sofer care le intalnesti pe acest gen de masini: This post has been edited by mihai_dorin: 2 Sep 2009, 18:34 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Sa vezi ce o sa-mi pice mie fața cand voi intalni prima masina de acest fel la serviciu.Ma voi sui in ea si voi constata cu uimire ca din "obiectul muncii" lipsesc volanul si pedalele!
![]() Sper sa ma duca mintea sa ma uit in dreapta si sa nu incep sa caut prin spate sau prin portbagaj. ![]() Norocul meu ca la testarea franelor de pe scaunul din dreapta am un pic de experienta datorita dublei comenzi montate pe masinile de scoala. ![]() Acum cativa ani o firma(de bauturi racoritoare) din Tmisoara a achizitionat niste masini de distributie cu volanul pe dreapta(daca mai tin bine minte era vorba de niste camioane Ford fabricate in Turcia).Pentru a le putea pune in circulatie in RO imi amintesc ca cei de la RAR au considerat necesara (pe langa inlocuirea farurilor cu unele cu asimetria corespunzatoare) si masura inlocuirii oglinzilor retrovizoare exterioare de pe partea stanga a masinilor respective cu unele speciale gen periscop. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Mariane... daca nu esti pe faza o sa te afli in pielea personajului blond din banc... "Mi-au furat volanul si pedalele.. A... ma scuzati! M-am suit in spate"
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Io-s cam carunt.Se pune?
![]() This post has been edited by marian-j: 2 Sep 2009, 18:58 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Inmatriculate inca nu am vazut, dar pe la noi e plin de astea cu numere GB sau IRL. O cunostinta i-a luat sotiei un MG cabrio de 133 cp, a dat vreo 2500 lire - comparati cu preturile masinilor normale. Sa va spun si cam cat trebuie sa iesi pe contrasens ca sa te asiguri pentru o depasire cu asa ceva?
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
oare cum e sa schimbi vitezele cu stanga???
![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Un pic mai greu pana te obisnuiesti...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
marian-j |
![]()
|
Si un MG cabrio,zic io,merita efortul!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(pcs @ 2 Sep 2009, 19:12) Inmatriculate inca nu am vazut, dar pe la noi e plin de astea cu numere GB sau IRL. O cunostinta i-a luat sotiei un MG cabrio de 133 cp, a dat vreo 2500 lire - comparati cu preturile masinilor normale. Sa va spun si cam cat trebuie sa iesi pe contrasens ca sa te asiguri pentru o depasire cu asa ceva? Daca esti baiat destept si nu esti in coloana Medgidia-Constanta te asiguri de la distanta unde e unghiul mai larg ![]() |
--------------------
**
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Complet
![]() ![]() Cel mai greu mi s-a parut sa iei mana de pe schimbator sa poti semnaliza, nici macar nu am schitat vreun gest de semnalizare, de cate ori am mers. ![]() Avand permis de niscaiva ani, in capul tau se da o lupta constanta in ce priveste ambreiajul. Chiar daca pedalele sunt la fel, picioarele au un creier al lor care identifica ambreiajul mutat langa consola centrala si acceleratia langa stalpul masinii. In mod normal piciorul cu care te rezemi de consola actioneaza acceleratia si viceversa. Nu cred ca e de toata jena faza cu inmatriculatul acestor masini. Eu chiar as lua una. Sunt si mai ieftine, si au acel ceva. Sa schimbi cu stanga e chiar placut. Plus de asta, dispare aproape in totalitate punctul mort. Si, pentru depasiri, nu te mai bagi pana in assul masinii din fata, lasi ceva distanta si vii mai lansat, nu e o problama mare. Eu gasisem acu ceva timp o laguna 2, 1,8, fabr 2002, full fara piele cu 2000 euroi, da insemna prea multa bataie de cap sa o aduc in tara si am renuntat. Si mai off topic: Sa vezi senzatie cand stai in locul soferului si nu ai volan... Te taie transpiratiile de aduni apa cu prosopul de la dos ![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@luck33 coloana Medgidia - Constanta e concurata cu destul succes de coloanele de pe DN 2 Roman - Siret, DN 17 Suceava - Bistrita si E 58 Suceava - Botosani! Sa mai adaug ca in oras, de vreo doua luni de cand au inceput lucrarile de inlocuire a conductelor se circula in coloana compacta de la intrare la iesire!
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 2 Sep 2009, 19:30) Eu zic ca se asigura de 3 ori sa fie sigur ![]() ![]() Eu am vazut cateva masini cu volan pe dreapta inmatriculate la noi. @lapcat...practica asta este destul de raspandita. Fostul proprietar incaseaza pe casco dauna totala, ei ii cumpara "epava" pe doi lei si apoi se apuca sa o "repare" Ei oricum au stocuri de piese de pe alte masini schimbate aiurea, asa ca nu investesc prea mult. De multe ori umfla devizele ca sa iasa dauna totala. In momentul ala afacerea devine si mai buna. This post has been edited by Dan73: 2 Sep 2009, 21:42 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Am vazut si eu masini cu volan pe dreapta inmatriculate la noi.Stiu cateva care au fost transformate de la volan pe dreapta,la volan pe stanga.
De curand am vazut un 745,nu ultimul model,ci acela pana anul trecut,sau anul asta.Este foarte frumos.M-a frapat ca are cele mai mari jante care le-am vazut vreodata pe o masina.Nu stiu pe cat sunt,chiar m-am intrebat daca nu au montate cauciucuri pline. Oricum sunt moartea bucselor si a amortizoarelor! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Si eu am vazut in Iasi o Vectra cu volan pe dreapta inmatriculata la noi.
Eu chiar mi-as lua una sh mai micuta pentru oras, dar nu e momentul acum pentru investitii. Chiar am condus un Seat Leon (a venit var-miu din Irlanda in concediu prin Romania) cu volan pe dreapta si nu e chiar greu sa te obisnuiesti. Cu pedalele le-am nimerit, mai nasol ca am dat ceva coate cu dreapta in portiera dand sa schimb viteza ![]() Repet, in oras sau pe autostrada nu vad a fi o mare problema sa conduci asa ceva. Pe nationale, stai si tu mai cuminte ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
ce tara, ce stil, ce metode
s-au reparat niste strazi; acum nu mai sunt gropi, sunt damburi ![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
lapcat |
![]()
|
![]() cracked Group: Members Posts: 84 Joined: 15 June 08 ![]() |
Nu râde că nu e de râs, din păcate.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Cand plec de acasa, ca sa scap de o intersectie infecta, fac un mic ocol pe niste stradute, cu case. Acele stradute sunt cu piatra d-aia "cubica" cu forme ca tampoanele libresse. O straduta e mai carpita - s-au sapat santuri pentru gaze/apa/etc care, acoperite, au devenit niste damburi.
Acum cateva zile, inainte de 2 astfel de damburi, au aparut la distanta de 10 metri intre ele, 2 speed-bumb-uri. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
- B-00-???
2006 What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Adevaru' e ca am tampit de tot cu speed-bump-urile astea..apar peste tot, pe toate stradutele,pe drumuri nationale,ca si asa scoti viteza buna prin Ro
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
si eu mi-as lua o masina micuta de oras cu volan pe dreapta, si mi-as face eu schimbarea ...
faza de tot kktu... sa stai la liniuta si la start sa o iei inapoi... =)) |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 20:16 |