Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 105 106 107 108 109 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

caktuss
post 7 Jul 2009, 23:57
Post #3181

Membru autentic

Group: Members
From: Iasi

QUOTE(aaddrryyss @ 7 Jul 2009, 23:49)
Azi a fost ziua mea norocoasa

- mai  aveam si eu fix 2-3 sute de metri pana in fata casei...numai ca momentan ma aflam pe ditai bulevardul cu 4 benzi, in banda 3. Ma opreste garcea sa-mi spuna ca a existat un pieton care a calcat pe banda 1, drept pentru care permisul meu ramane la el pentru 30 de zile.

*

si tu ai fost fraier si l-ai crezut... sad.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II - numar cu gaura 1.6 16v 05-2005
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luck33ro
post 8 Jul 2009, 00:14
Post #3182

Membru autentic

Daca nu au filmat contraventia castigi in instanta fluierand wink.gif De obicei o nenorocire nu vine niciodata singura...asa spunea cineva demult sleep.gif

--------------------
+
St
post 8 Jul 2009, 08:10
Post #3183

Membru

From: Bucuresti

Nu cumva e nevoie doar de un martor?

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
aaddrryyss
post 8 Jul 2009, 08:35
Post #3184

Membru autentic

Bun...in dimineata asta sunt si eu mai odihnit si parca vad problema altfel...ideea e ca nu e absolut nici un martor. Pietonul in cauza a trecut mai departe in treaba lui, domnul ofiter n-a abordat pe nimeni altcineva (alt sofer sau pieton) cu rugamintea de a fi martor, iar masina de politie era parcata cu spatele catre mine...
Singura problema de martor care ar putea fi este ca erau 2 politisti (ca dealtfel fiecare patrula, right?), care se pot sprijini unul pe altul in afirmatii.

Intreb si eu lucrurile astea ca sa stiu cum pot sta lucrurile pe viitor, pentru ca de la situatia curenta nu am nici o pretentie; am semnat procesul verbal si n-am avut nici un comentariu de trecut pe el.

--------------------
Dacia 1410 2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
+
crisolro
post 8 Jul 2009, 08:55
Post #3185

e un fel de anunt ... unul jenant

cine are de facut o revizie si o vrea ieftina, sa ma contacteze: isi cumpara piesele, consumabilele etc. de undre vrea el (probabil cel mai ieftin posibil la talcioc) si vine la mine in fata blocului unde un cretin si-a facut revizia deja la jaful lui de ford din germania anilor 1963 ... evident, cu schimbare inclusiv a uleiului si cu pata aferenta pe asfalt (ce-o fi curs din ligheanul nevestei)

apropo, da-le naibiii de consumabile din talcioc, le suflam si spalam pe alea vechi

astept pm de la cei interesati

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
hitman1234
post 8 Jul 2009, 09:18
Post #3186

Bringing secsi back

victorie.gif Vesti bune symboala pluteste,testat ieri pe "strazile" din pipera..aglomeratie mare,am zis ca decat sa intorc de la politie si s-o iau prin baneasa ca sa ajung la ikea mai bine o iau pe drumul ala ascuns pe sub viitoarea pasarela minune...mmmmda,buuna idee, stiam ca drumul are niste gropi dar am zis ca daca merg incet e ok..vad unul cu un s-classe in departare ca trece si zic,aa,trec si io maa..mda,numai ca atunci cand a ajuns ala cu s-ul in dreptul meu ma cam ridicat putin valul ph34r.gif

--------------------
bemfe vewe .
"Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
+
Flamingo
post 8 Jul 2009, 10:07
Post #3187

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

@aaddrryyss...

Da' ghinionist mai esti mai nene... Eu am fortat semaforul ieri de vreo 4 ori (o data chiar blocand intersectia, bine, nu eram singurul), nu am acordat prioritate unei babe, iar la final, pe alta trecere... cand aveam impresia ca s-au "terminat" pietonii, am plecat rapid dar am vazut cu coada ochiului ca mai aparuse o tanti cu un carucior venind din stanga, deci de la vreo 15 metri cat avea drumul...

Stiu, poate trebuia sa postez la "Coltul oamenilor sinceri", dar ieri chiar trebuia sa ajung la o "intalnire" cu un r.ahat de client care ma tot plimba cu banii de vreo 3 saptamani si cum e criza si pana si ultimul leu conteaza, am exagerat si riscat incalcand regulamentul. blush.gif Cand mi-a zis ala sa vin la el cu chitanta sa-mi dea restul de bani, nu stiu cum m-am teleportat de la birou in parcare. Pe bune, mi s-a intrerupt "filmul" si m-am trezit conducand spre el cu chef de scandal. blink.gif

Bine ca nu am drum prin zona ta ca acum as fi fost pieton... si am fi mers impreuna la o bere. rolleyes.gif

Roman 100%, asta apropo de testul ala.

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
aaddrryyss
post 8 Jul 2009, 21:50
Post #3188

Membru autentic

Pierdut 2 ore jumate ca sa platesc nenorocirea de amenda...la posta nu m-au vrut, la taxe si impozite m-au scuipat afara, a trebuit sa merg la un ANUME C.E.C. ca sa rezolv problema...

Nenea politzaiu' ar merita sa-l filez vreo saptamana pas cu pas in viata cotidiana cu o camera de filmat...e imposibil ca in decurs de o saptamana sa nu se nimereasca un pieton pe trecere fix cand vine si el pe banda a treia sau a patra.

Sh'a dracului treaba, numai de chestia asta de 2 lei a putut sa se lege...fix la intersectia aia in care m-a saltat trec bizonii pe rosu intr-o fericire, blocheaza tramvaie, sau merg pe linia lui si apoi taie fata la 3-4 randuri de masini pentru ca ei defapt voiau sa faca la dreapta, si cate altele nu se mai intampla...

Parca abia acum incep sa constientizez mai tare ce inseamna viata fara permis...
Pentru ca, fi-iar natzia lui sa-i fie, in 8 ani de cand il am, nu l-am avut niciodata luat, si chiar ma straduiesc zi de zi sa fiu sofer corect (in limitele realitatilor cotidiene, e drept)

--------------------
Dacia 1410 2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
+
rombul
post 8 Jul 2009, 21:56
Post #3189

Membru autentic

From: bucuresti

QUOTE(aaddrryyss @ 8 Jul 2009, 22:50)
Pierdut 2 ore jumate ca sa platesc nenorocirea de amenda...la posta nu m-au vrut, la taxe si impozite m-au scuipat afara, a trebuit sa merg la un ANUME C.E.C. ca sa rezolv problema...

Nenea politzaiu' ar merita sa-l filez vreo saptamana pas cu pas in viata cotidiana cu o camera de filmat...e imposibil ca in decurs de o saptamana sa nu se nimereasca un pieton pe trecere fix cand vine si el pe banda a treia sau a patra.

Sh'a dracului treaba, numai de chestia asta de 2 lei a putut sa se lege...fix la intersectia aia in care m-a saltat trec bizonii pe rosu intr-o fericire, blocheaza tramvaie, sau merg pe linia lui si apoi taie fata la 3-4 randuri de masini pentru ca ei defapt voiau sa faca la dreapta, si cate altele nu se mai intampla...

Parca abia acum incep sa constientizez mai tare ce inseamna viata fara permis...
Pentru ca, fi-iar natzia lui sa-i fie, in 8 ani de cand il am, nu l-am avut niciodata luat, si chiar ma straduiesc zi de zi sa fiu sofer corect (in limitele realitatilor cotidiene, e drept)
*

chiar daca ai platit amenda incearca sa faci o contestatie se poate admite contestatia si sa scapi de sanctiune .

--------------------
renault captur - B-21- .... 0,9 tce 90 cp
Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
+
Flamingo
post 8 Jul 2009, 21:57
Post #3190

Membru "SPARKY Team"

Ti-am mai zis... ai fost ghinionist. Mai mare norocos decat mine, nu prea "se egzista". Sa conduci tu fara permis vreunan de zile fara batai de cap ? Hehehe... biggrin.gif Cica era dosarul in cercetari fara sa am vreo vina palpabila.

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
luck33ro
post 9 Jul 2009, 09:15
Post #3191

Membru autentic

QUOTE(St @ 8 Jul 2009, 08:10)
Nu cumva e nevoie doar de un martor?
*

Un simplu martor nu este suficient - martorul trebuie sa fie chiar cel caruia nu i-ai cedat trecerea ! Stiu caz practic cand instanta a dat castig de cauza soferului pe acest motiv. smile.gif

--------------------
+
Afrodita
post 9 Jul 2009, 09:22
Post #3192

membru

nu uita sa-i faci o vizita domnului politist sa-i inmanezi chitanta doveditoare. fa-ti si tu o copie. suntem asa avansati ca desi platim amenzile unde trebuie astia habar n-au si mai platim inca un drum unde prezentam chitanta doveditoare.

--------------------
Renault Megane I - DYD 1996 1.6
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
+
Flamingo
post 10 Jul 2009, 17:58
Post #3193

Membru "SPARKY Team"

Mare atentie oameni buni... !!!!! mad.gif

Cotidianul dezvaluie dedesubturile unei noi afaceri televizate: "Tombola castigatorilor va scoate din criza", ai carei actori principali sunt fiii celui care a comis cea mai mare frauda din istoria BCR, Petre Paul Tirdea.

De data aceasta, Bogdan Ionut Tirdea si Andrei Alexandru Tirdea, actionari la Firma Oxigen Company, organizeaza, folosindu-se de infrastructura Loteriei Romane si a TVR, un concurs care le promite naivilor sa ii scoata din criza.

De cateva zile, TVR 2 a inceput sa difuzeze spotul publicitar al tombolei din care aflam cele trei categorii de premii puse in joc: categoria I - „Iti achit intretinerea pe un an”, categoria II - „Iti platesc un salariu pe un an” si categoria 3 - „Iti achit creditul de la banca”. Intretinerea pe un an ar insemna 3.600 de lei, adica 300 de lei pe luna, salariul pe un an ar fi 6.000 de lei, adica 500 de lei pe luna, iar creditul la banca s-ar ridica la 10.000 de euro.

Cotidianul a aflat ca, pentru aceasta afacere, TVR 2 transmite gratis, in direct, doua ore ale emisiunii, in timp ce Loteria romana pune la dispozitie firmei Oxigen toata infrastructura sa, 914 agentii si propriii angajati, pentru a vinde bilete la acest concurs. Pentru acest serviciu, Loteria primeste un comision de 8,4% din incasari, cu o treime mai mic fata de cel pe care Loteria insasi il plateste comisionarilor care ii vand produsele loteristice.

De asemenea, mari semene de intrebare ridica si faptul ca, in regulamentul depus la Ministerul Finantelor in vederea autorizarii, dar si la Loterie, cuantumul premiilor este semnificativ mai mic. Intretinerea este de doar 10 lei pe luna, salariul e de 25 de lei pe luna, iar creditul la banca de doar 200 de euro. In acelasi regulament se promite ca premiile vor creste in functie de incasari. De precizat ca doar 40 la suta din incasari intra in fondul de castiguri, restul ramanand la firma organizatoare.

Programul va fi difuzat in fiecare duminica seara , incepand din data de 19 iulie 2009 si va fi prezentat de catre vedeta Playboy Andreea Mantea si cantaretul Aurelian Temisan.

Tirdea senior a organizat si el in urma cu patru ani un concurs televizat care a dat faliment dupa cateva luni, aminteste publicatia centrala.

In prezent, Paul Petre Tirdea este anchetat de DNA si judecat pentru criminalitate economica, spalare de bani, fals si uz de fals, inselaciune bancara si asociere in vederea savarsirii de infractiuni. Numele lui Tirdea senior este legat de devalizarea BCR Novaci si de obtinerea ilegala de credite de la Romanian International Bank si Banca Romaneasca in valoare de aproape 6.000 de miliarde de lei vechi.

sursa

Astia nu se mai potolesc. Stiu ca merge in Romania de minune sa dai tepe de proportii... Incercati sa dati mi departe mesajul, la rude, neamuri de la tara, la oricine stiti ca este credul.

--------------------
+
Fratzica
post 10 Jul 2009, 22:59
Post #3194

Zen

Group: Moderatori

azi in fata spitalului coltea am vazut o faza.. nu stiu daca de toata jena, dar penibila tot e.
Un el si o ea se deplasau pe scuter, pe acelasi scuter ca sa fiu mai exact.
Pe jos era ud iar in fata lor un passat pune frana la stop, "pilotul" scuterului nu il vede, pune frana, se dezechilibreaza si amandoi dau cu sfecla de pamant. Din fericire ambii purtau casca, ea cred ca o purta degeaba pentru ca i-a sarit de pe cap, nu am observat daca i-a cazut inainte sau dupa ce a dat cu capul de asfalt.
Dom` pilot de scuter se ridica, si fara sa verifice in ce stare e fata (era OK) se arunca la gatul soferului de passat, de parca ala era de vina ca asta nu a cascat ochii.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
adip
post 11 Jul 2009, 03:33
Post #3195

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(Flamingo @ 11 Jul 2009, 01:58)
[b]Cotidianul dezvaluie dedesubturile unei noi afaceri televizate: "Tombola castigatorilor va scoate din criza"
[...]
Astia nu se mai potolesc. Stiu ca merge in Romania de minune sa dai tepe de proportii...
Lasa bre, ca noi romanii sunt oameni inteligenti si ne prindem usor ca aia e țeapă.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
luck33ro
post 11 Jul 2009, 07:43
Post #3196

Membru autentic

QUOTE(Fratzica @ 10 Jul 2009, 22:59)
azi in fata spitalului coltea am vazut o faza.. nu stiu daca de toata jena, dar penibila tot e.
Un el si o ea se deplasau pe scuter, pe acelasi scuter ca sa fiu mai exact.
Pe jos era ud iar in fata lor un passat pune frana la stop, "pilotul" scuterului nu il vede, pune frana, se dezechilibreaza si amandoi dau cu sfecla de pamant. Din fericire ambii purtau casca, ea cred ca o purta degeaba pentru ca i-a sarit de pe cap, nu am observat daca i-a cazut inainte sau dupa ce a dat cu capul de asfalt.
Dom` pilot de scuter se ridica, si fara sa verifice in ce stare e fata (era OK) se arunca la gatul soferului de passat, de parca ala era de vina ca asta nu a cascat ochii.
*

Poate ala cu Passatul i-a sicanat ... Oricum, cine a castigat? happy.gif

--------------------
+
Flamingo
post 11 Jul 2009, 07:44
Post #3197

Membru "SPARKY Team"

Multi poarta casca degeaba daca nu o tin legata. Sa nu mai spun de tipul castii. Exista si de 100 de lei dar si de 1500 lei. Apoi chiar daca le tin legate pe cele ieftine, sistemul de prindere este foarte prost. Se desfac imediat. sa nu mai vorbesc de mersul pe 2 roti cand asfaltul e umed. Cine vrea viteza, se stie cu ce se alege.

11 Jul 2009, 09:09:
QUOTE(adip @ 11 Jul 2009, 04:33)
Lasa bre, ca noi romanii sunt oameni inteligenti si ne prindem usor ca aia e țeapă.
*

Da, da... Stiu ca ai fost subtil. wink.gif

This post has been edited by Flamingo: 11 Jul 2009, 08:09

--------------------
+
Fratzica
post 11 Jul 2009, 11:28
Post #3198

Zen

Group: Moderatori

QUOTE(luck33ro @ 11 Jul 2009, 08:43)
Oricum, cine a castigat?  happy.gif
*

Fata, ca s-a bagat intre ei.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
CGB
post 12 Jul 2009, 10:41
Post #3199

CGB

From: behind

faza de toata jena: modul in care se inunda enclava numita bucuresti, la orice ploaie de rahat.
si mai de k.kt reactia oamenilor afectati de inundatii: "sintem invatati. in fiecare an se intampla la fel". pai asa va trebuie 'tu-va muma-n c.ur de "capete plecate". in loc sa iesiti sa dati cu pietre-n primarii, lasati capu-n tarana si va lamentati pe la tv.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Flamingo
post 12 Jul 2009, 10:57
Post #3200

Membru "SPARKY Team"

Asta nu e nimic... Spuneau acum unii la TV ca l-ar fi sunat pe viceprimar de la fata locului sa ii spuna ca-s inundatii pe nu stiu care artera principala... La care ala.. "nu e adevarat dom'le, de acolo vin eu acum, nu sunt inundatii". blink.gif Adica aia erau de fata, chiar si filmau (de la Realitatea) si tot vicele cu gura, ca nu-s inundatii...

This post has been edited by Flamingo: 12 Jul 2009, 10:58

--------------------
+
Master01
post 12 Jul 2009, 14:45
Post #3201

Membru autentic

From: Suceava

El nu recunoaste dacat in fata .....Marii Adunari Nationale gun3.gif .............. politica de kko. Nici nu stiu numele viceprimarului? Cumva mebru PRM? Dar mai conteaza?

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
wolfin
post 13 Jul 2009, 08:13
Post #3202

Haha

i-au furat antena de la logan lu` taicamiu in Eforie N.

ce papagali. ce Dumnezeu fac cu ea. cica le*au furat la toate masinile cu nr de B din fata blocului.

--------------------
pegas 3120 din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
Flamingo
post 13 Jul 2009, 08:40
Post #3203

Membru "SPARKY Team"

Capitolul 1

Ieri dupa ce am venit de la petrecerea alor mei, am gasit locul ocupat de un Logan albastru (am eu ce am cu masinile astea, in bloc fiind cel putin 6 locatari posesori de loganul albastre, si in jurul blocului inca pe atat). Ma uit la numar, si imi "suna" cunoscut. De vreo 2 saptamani se tot plange lumea de el ca parcheaza pe locurile cu plata. Mi se ridica creasta in momentul in care vad ca omul isi pusese si parasolarul in geam, semn ca n-avea de gand sa plece prea curand... deci adio loc de parcare pana a doua zi dimineata.

Capitolul 2

Pun mana pe telefon si mai fac o incercare la Politia Comunitara. Daca in cazul "parcul udat la orele 19:00 PM" nu am rezolvat nimic, ma gandesc si eu ca poate voi avea mai multe sanse de data asta. La telefon ma asculta un nene atent si foarte politicos, asiguransdu-ma ca in 10 minute va veni un echipaj, ceea ce s-a si intamplat. Ma suna astia de jos, cobor cu actele de la Primarie si talonul masinii, astia le verifica, si dau "Loganului" un avertisment. Mai intai sunt intrebat cine e "infractorul"... Le spun ca nu stiu, dar 99 % sta cu noi in bloc pentru ca vine des si ne ocupa locurile (cu toate ca exista placute cu ADP4, Bl ... loc parcare nr....). Neavand baza de date, repet, dau avertisemnt masinii... tongue.gif Ma multumesc cu asta, cu toate ca ala putea spune ca nu a gasit nimic in geam si urc in casa cu gandul ca daca cineva va lua hartia din geam...

Capitolul 3

La 5 minute ma suna un vecin care vede masina parcata acolo si ma intreaba de una-de alta, de-o bere, etc... Cobor sa mai schimb o vorba cu el, moment in care ii vine o idee.... pune mana pe telefon suna "unde trebuie", afla propieatrul, adresa, cate puncte are, amenzi, etc... Cu alte cuvinte, nenea ala sta cu noi in bloc si a parcat cu buna stiinta acolo.

Capitolul 4

Mai stam noi prin fata bocului (nu mai vroiam sa-i sun pe cei de la Politia Comunitara, eventual ma gandeam sa iau somatia si sa i-o pun la cutia postala) si apare si "infractorul" la balcon (de fapt tac-su, se pare ca auzise cam tot ce vorbeam noi pana atunci)... care dupa ce il rog sa-si mute masina, ma ia cu "da' tu cate masini ai bah ?" mad.gif Ii explic ca nu e problema lui cate masini am, atata vreme cat d.p.d.v. legal ocup DOAR un loc de parcare cu plata iar pt cealalta / celellalte pe unde apuc dar repet, nu pe locul altuia... Cica: "bine, hai ca vin acum (jos) si vezi tu"... Opaaa, se lasa cu scandal... blink.gif Pana la urma s-a dovedit a fi un pic las, trimitand-ul pe fii-su care si-a mutat masina.

Incheiere

Faza tare acum... Vede baiatul fituica in geam (avertismentul de la Comunitari), se uita la ea si mi-o intinde.... Ii zic: "vecine, asta nu e pentru mine"... wink.gif La care ala spune ceva de gunul... Pana acolo ai mers ? Pai nu trebuia sa faca cineva odata acest pas ? Oricum, omul si-a dat seama c-a gresit si i-am dat de inteles sa nu se supere pe mine atata vreme cat am actionat pe cai legale si i-am dovedit ca ala e locul meu.

Acum ma astept la zgarieturi pe masina / masini... dar ar fi prea prost sa recurga la astfel de actiuni, ca doar acum stiu unde sta. El nu, poate tac-su... ca ala parea mai "recalcitros".

--------------------
+
Dan73
post 13 Jul 2009, 09:21
Post #3204

Membru autentic

Nu te speria prea tare...probabil ca e genul de om care sufera mult mai tare decat tine pentru o zgarietura pe masina.
Nu stiam de chestia cu avertismentul....eu cand am chemat politia comunitara au aplicat direct amenda (intre 1500 si 2500 lei). Cand a aparut cel care imi ocupase locul a zis cam la fel "chiar asa era nevoie de politie?" Eu i-am spus ca stateam de aproape doua ore pe afara intreband vecinii daca stiu a cui e masina si ca era mult mai simplu din partea lui sa lase bilet cu un numar de telefon in geam si l-as fi sunat pe banii mei.

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Flamingo
post 13 Jul 2009, 09:38
Post #3205

Membru "SPARKY Team"

Daca al meu vecin (cel cu berea) tongue.gif ma suna inainte sa chem Politia, afland la o bere (deci datorita lui) cine e propietarul Loganului, adresa, tot tacamul, poate comunitarii nu mai dadeau avertisment ci il sanctionau p-ala direct.

Eu nu am mai vrut sa mai sun la Politie a doua oara. Am zis ca in cel mai rau caz o voi face a doua zi... dar n-a mai fost nevoie.

Si tot apropos de asta... Eu mai gasesc locul ocupat de altii, dar aia mai stau prin piata 5-10-15 minute si nu are rost sa ma deranjez atat de tare, dar cand l-am vazut p-ala ca si-a pus si parasolarul in geam... blink.gif plus ca il stiam dupa numar ca de ceva vreme parca pe locurile altora, mi s-a pus pata rau de tot.

Urmeaza un tigan cu un BMW rosu, alt tigan cu un Logan rosu si un smecher din cartier cu un Audi negru. Astia ori vin sa joace la aparate ori vin in bloc la cineva.

--------------------
+
Master01
post 13 Jul 2009, 12:09
Post #3206

Membru autentic

From: Suceava

Arde-i Flamingo, sa stie sa respecte legea in Romania. O fac pe jmecherii?

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
DrK
post 13 Jul 2009, 12:32
Post #3207

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Colega, suni frumos la politie si vin baietii si ii ridica masina de pe locul respectiv de parcare... Asta cel putin se intampla in sect. 2 si 6...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Afrodita
post 13 Jul 2009, 12:38
Post #3208

membru

bunul simt e pe cale de disparitie. cred ca mi s-a intamplat de 2 ori sa parchez aiurea (in fata unui garaj si pe locul de parcare platit din blocul prietenei). in fata garajului am parcat ca nu mai aveam unde altundeva si oricum era doar pentru 5 minute, oricum am lasat avariile aprinse si o carte de vizita pe care am lasat numarul de mobil, scuzele de rigoare si mesajul ca nu lipsesc decat 5-10 minute. am alergat pana la banca si inapoi, am facut 10 minute in total, cand am ajuns la masina eram rosie ca un rac si muream de cald, dar m-am bucurat ca nu am deranjat pe nimeni (cred ca vila respectiva era in renovare si muncitorii nu ajungeau la ore asa matinale). cand am lasat masina pe loc platit, la fel nu aveam unde parca, asa ca am lasat cartea de vizita in geam cu scuze si nr. de mobil in caz ca aveam nevoie de loc. cat am stat la ea ma uitam din 5 in 5 minute pe geam sa ma asigur ca n-a venit "apronpitarul". am avut noroc ca nici atunci nu am deranjat biggrin.gif.

--------------------
Renault Megane I - DYD 1996 1.6
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
+
luck33ro
post 13 Jul 2009, 12:40
Post #3209

Membru autentic

Suni la comunitari si aia verifica cine e titularul de drept al locului de parcare. Pe urma ii cheama pe gigeii cu platforma si toata manevra nu il costa mai mult de 700 RON pe smecher smile.gif

--------------------
+
DrK
post 13 Jul 2009, 12:42
Post #3210

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Chestia asta cu "nu am avut unde parca" este o scuza rapida pentru orice.
Exemplu: ma uit la masinile parcate aiurea pe calea mosilor... Pai ce frate, le e lene sa se duca pana in spatele blocului sa parcheze acolo in deplina siguranta. Nu le trece prin cap ca daca mergi in spatele unui bloc ziua ai sanse foarte mari sa gasesti loc de parcare??

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
1353 Pages « < 105 106 107 108 109 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 21:00
Dacia