Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Eu am blocat un taran care mi-a ocupat locul...A chemat comunitarii si aia au venit si i-au zis sa zica mercic ca nu am reclamat sa-l tracteze - ce sechestrare visati fratilor?
![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai incearca tu si vezi ce se intampla daca mai blochezi...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Auzi bre...ca mi-am adus aminte: dar pe aia care a parcat in usa bancii de i-a sechestrat pe aia in modul cel mai la propriu posibil vreo ora ce i-or fi facut?
PS: a nu se intelege ca incurajez blocarile, urasc manifestarile astea, am intrebat asa de conversatie... |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu i-au facut mai nimic deoarece nu lucrau cei de la serviciul tracatari.
Sursa. P.S. Baieti, clik pe link sa vedeti picioarele fetei... Eu poate as fi iertat-o... ![]() ![]() This post has been edited by Flamingo: 14 Jul 2009, 15:46 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg...ai ierta-o sau n-ai ierta-o?
|
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Flamingo, Flamingo, cum sa nu o ierti pe asa o capritza! Cu capul in nori saraca dar foarte amuzanta: Da, am vazut ca am blocat, acum am sa plec!"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
mia-m omorat creierii prin legislatia pe pe site-ul pmb pana acum si dupa indelungi sapaturi am gasit hotararea clmb nr. 32/1994 in care nu pomeneste nimic despre orele in care iti poti revendica locul in cazul in care ti-l ocupa altcineva. am ajuns la hotararea respectiva dupa ce am vizitat hotararile cgmb 124/2008 si 82/2008.
|
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
[quote=rombul,14 Jul 2009, 14:15]
scrie pe hartie ca este al meu ai vreo apasare? <span class='edit'>14 Jul 2009, 15:16:</span> si cum hartia aia a ta atentioneaza oamenii ca ala este loc platit???? ca daca nu e marcat si atentionat in vreun fel...nu poti sa imputi omului ca parcheaza aiurea... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
hai mah, era un amarat de polo. are putin peste o tona o masina de genul ala. daca eram in locul oamenilor respectivi sunam niste prieteni si o luam pe sus,
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
QUOTE(Afrodita @ 14 Jul 2009, 16:58) mia-m omorat creierii prin legislatia pe pe site-ul pmb pana acum si dupa indelungi sapaturi am gasit hotararea clmb nr. 32/1994 in care nu pomeneste nimic despre orele in care iti poti revendica locul in cazul in care ti-l ocupa altcineva. am ajuns la hotararea respectiva dupa ce am vizitat hotararile cgmb 124/2008 si 82/2008. asta inseamna ca ti-l poti revendica oricand, nu? ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
papa_mulo |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Estate
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
[quote=b76bgaarh,14 Jul 2009, 16:59]
[quote=rombul,14 Jul 2009, 14:15] scrie pe hartie ca este al meu ai vreo apasare? <span class='edit'>14 Jul 2009, 15:16:</span> si cum hartia aia a ta atentioneaza oamenii ca ala este loc platit???? ca daca nu e marcat si atentionat in vreun fel...nu poti sa imputi omului ca parcheaza aiurea... [/quote] daca este platit este si marcat |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
curatenia la romani
http://stirileprotv.ro/stiri/social/made-i...ia-de-vara.html |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Aia merita impuscata sa nu se mai chinuie... Vaca batrana in calduri...
![]() |
--------------------
**
|
|
Peruschi |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 89 Joined: 25 January 08 From: Ploiesti ![]() |
Nesimtita mai este... Politia de ce nu se sesizeaza sa o amendeze? Primaria? Asociatia de locatari?
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 61 RCE
2007, 1,4 16V 105 CP Renault Megane Estate / 1,6 16V 115 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
Eh uite ca una ca asta face bucurestenii de ras.
Am si eu in cateva personaje prin zona care au ajuns aici prin casatorie pe timpul lui Ceausescu sau li s-a repartizat loc de munca la IMBG, IMUC sau VULCAN, ulterior dobandind o casa aproape moca de la stat, pe care au reusit s-o cumpere imediat dupa revolutie cand costa 100.000 lei si salariul undeva pe la 35-40 % din pretul ei. Astea cand gatesc, trebuie sa stie toata scara blocului. Deschide vaca toate usile si geamurile din casa, inclusiv pe cea de la intrare, de miroase pana la parter cand astepti liftul a oua prajite, ficatei .... bleah.... carnati vechi... etc. Ah, ca s-a intamplat in Bucuresti, e partea a doua... dar hai sa nu generalizam. Ce sa faca si ProTv-ul ? Sa ofere senzatii tari si sa dea apa la moara celor care sustin cu tarie ca bucurestenii sunt niste nenorociti. De cei din alte orase care joaca table in pijamale in fata blocului la ore tarzii si care dau gauri in lift sa nu uite unde stau cand se imbata sau de cei din dicotecile din provincie in care intri viu dar nu stii cum iesi, nu mai zice nimeni nimic, ca deh... nu se intampla in Bucuresti... Cu alte cuvinte traiesti in capitala, tre' sa ai pretentii de Londra, ce pana mea. Bleah... This post has been edited by Flamingo: 14 Jul 2009, 18:36 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dior |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 13 July 09 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 14 Jul 2009, 13:43) Nu i-au facut mai nimic deoarece nu lucrau cei de la serviciul tracatari. Sursa. P.S. Baieti, clik pe link sa vedeti picioarele fetei... Eu poate as fi iertat-o... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() App tuta asta e de pe forum?? This post has been edited by Dior: 14 Jul 2009, 19:13 |
--------------------
Renault
Clio
1999
|
|
papa_mulo |
![]()
|
O faceam la toate 4 ventilele...
|
--------------------
Renault
Megane Estate
|
Flamingo |
![]()
|
Deci e kkt filmarea asta. Daca as fi moderator as sterge postul !
Din ce cauza ???? A se observa spre final cum Jeepul din spatele masinii in cauza elibereaza calea. Deci ori este premeditata faza ori suntem noi tampitati si nu ne dam sesma ? Apropos... Nu iau in calcul faptul ca nenea s-s inscirs de curand pe forum. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
app de divele de genul asta:
http://masca-de-oxigen.sosblog.com/masca-b...cii-b1-p100.htm |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Flamingo |
![]()
|
Am revenit cu hartiile promise...
Cerere tip cu stampila blocului si numar de inregistrare de la primarie... Image2.jpg ( Size: 174.7k ) Number of downloads: 193 si Acord pentru utilizarea locului de parcare cu antetul primariei, numar de inregistrare, stampila, tot tacamul. Image1.jpg ( Size: 267.62k ) Number of downloads: 210 Va rog sa studiati Acordul si sa-mi aratati pasajul / paragraful de unde reiese ca eu sunt obligat sa-i las si pe altii sa parcheze intre anumite ore. In alta ordine de idei, se plangea cineva pe aici de vecinul lui care a reparat o masina si a lasat in parcare pete de ulei, mizerie, etc... Cititind fituica de mai sus care se pare ca tine loc de contract, mi-am dat seama ca vecinul pute fi amendat lejer. Totul e sa pui mana pe telefon si sa chemi comunitarii. Prima data e mai greu, apoi devine obisnuinta. Asa ar trebui sa facem toti, nu sa inchidem ochii la tot felul de smecheri de Bucuresti. Revin cu o alta faza de toata jena intamplata ieri. Actori eu si o vanzatoare care mi-a vandut ceva cu defect ascuns. This post has been edited by Flamingo: 15 Jul 2009, 08:45 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
mda, e vecinul meu care nu are loc platit, parcheaza pe langa bloc si si-a tras si el masina in fata locurilor platite si si-a facut o mica revizie ... ce atata scandal si pe mine, doar n-a schimbat si distributia! ... a lasat doar harta lumii desenata pe asfalt cu ulei schimbat la un diesel
cred doar ca ma isterizez eu prea repede acordul ala de parcare arata cam la fel si la S6, parca aia de semneaza is altii (adica director adp etc. si nu consilieri si directori de la primarie) This post has been edited by crisolro: 15 Jul 2009, 09:17 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
flamingo...au blocat strada...asta se intampla....este pe nerva traian...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Ok, dar spune-mi te rog ce cauta Jeep-ul in spatele masinii ? Nu cumva a blocat-o intentionat ? D-aia ziceam mai devreme ca totul pare regizat. BIne, am inteles... tanti aia a parcat cum a parcat, dar ala cu SUV-ul ?
15 Jul 2009, 10:41: Plangere scrisa... Cine o fi de toata jena ? El, din cauza limbajului sau cei de la Electrica Iasi... ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 15 Jul 2009, 09:41 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
jeep®-ul incerca sa intre pe strada, lucru care s-a si intamplat dupa ce a mutat femeia aia masina...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
din cate am vazut ... ala cu jeep-ul s-a dus dupa ea.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(rombul @ 14 Jul 2009, 16:30) ce inseamna "marcat"? eu am avut treaba de ex in zona liberty mall ziua pe la 12. am gasit un loc de parcare in fata unui bloc din zona si am parcat. locul nu era marcat in niciun fel. cum am parcat a si aparut unu la un balcon si-a inceput sa guite ca-i locu' lui si sa plec d-acolo. ca sa evit vreun conflict, l-am injurat regulamentar de masa si-am plecat. repet: locul nu avea nici un marcaj! cum stiu eu ca un anume loc e platit de cineva? si marcajul de pe locul respectiv e real si nu e facut la plesneala? si alta treaba: observ in acordul de parcare scanat de flamingo urmatoarea chestie: art.4 lit.d :nu are voie sa monteze dispozitive de blocare a accesului la locul de parcare. intrebare: daca locul e al lui 24/24 si 7/7, atunci de ce n-are voie sa blocheze accesul la acest loc de parcare? iar cei care au montate T-uri sau alte tevi pe locul de parcare, sa inteleg ca sint pasibili de sanctiuni? asta e interesant. cand o sa vad un loc liber, dar cu T-eu pe el, sun si io la comunitari. sa vedem ce-or sa faca. conf acordului, cel care incalca art.4 lit.d, este pasibil de raspundere civila sau penala, iar acordul devine nul de drept. super tare. This post has been edited by cristib: 15 Jul 2009, 10:53 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Flamingo |
![]()
|
Si-au pus unii T-uri la noi la bloc si au primit amenda. Nu au fost legale niciodata, pacat ca doar de vreo 2 ani au inceput sa se sesiseze comunitarii sau vecinii car eau chemat comunitarii.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 03:23 |