Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 103 104 105 106 107 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

padre
post 26 Jun 2009, 19:46
Post #3121

Il padrino

Group: Members
From: Bucuresti

Am vazut si eu pe la tv ca i-au arestat pe unii, dar parca erau vreo 11. Iar seful politiei rutiere din Constanta a spus ca i-a chemat pe unii din concediu, ca a apelat la judetele alaturate... Politia rutiera romana apare pe drumuri doar in 2 situatii:
1. cand e rost de spaga
2. cand filmeaza televiziunile
In rest, dorm in post sau pe unde apuca. Romania, the land of choice radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 27 Jun 2009, 00:16
Post #3122

Private Spice

Group: Moderatori

QUOTE(gmt97hr @ 26 Jun 2009, 20:45)
Apropo de politia rurala: din cate am auzit, acestia primesc un bon de 50 lei pentru combustibil pe luna calendaristica.
*

1bon/15 zile wink.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Flamingo
post 27 Jun 2009, 07:41
Post #3123

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(padre @ 26 Jun 2009, 18:05)
112 este numai pentru urgente de genul accidente, incendii, cazuri de urgente medicale, etc.
Stropirea cu apa murdara la care categorie intra???
*

La capitolul INUNDATII !!! Altfel nu veneau comunitarii si superiorii ADPP4 !!!
Chiar asa mi s-a si spus... Am auzit ca cineva inunda parcul. Am venit sa ne convingem. Ah, ca apoi au dat-o la intors si s-au legat de mizeria pe care cica noi am facut-o, aparandu-si PE FATA subalternii, este partea a II a de la Capra cu trei iezi.

Si ca tot am revenit... Cu toate ca am fost amenintati ca a doua zi o sa fie luna parcul (Luna Parc, ce tare), rolleyes.gif ieri nu am observat nicio schimbare. Mai rau, se adunasera si mai multe gunoaie. deci n-ai cu cine mah, n-ai cu cine.

Ce sa mai vorbesc de nesimtirea celorlalti. Cine, eu ? Nu fac eu nimic ! Sa faca aia care au murdarit. Sau alta, mai tare... Nu chema bah Politia, vrei sa ne vada ca bem bere in parc ?

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
rombul
post 27 Jun 2009, 15:23
Post #3124

Membru autentic

From: bucuresti

QUOTE(semit @ 27 Jun 2009, 01:16)
1bon/15 zile wink.gif
*

1 bon 30 de zile wink.gif

--------------------
renault captur - B-21- .... 0,9 tce 90 cp
Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
+
Arpad
post 28 Jun 2009, 15:50
Post #3125

Adolf

Imi e greata de eiii... Cu siguranta Romania ar fi fost vazuta mult mai bine daca nu ar fi existat ei....

Toata starea asta mi-a fost provocata din pacate de personajele (tigani, nu de etnie roma) dintr-un Renault Laguna (din pacate) cu numere de Cluj.
Astazi veneam de la Neptun pe drumul dintre Mangalia si Constanta pe banda 1, pe banda 2 era Laguna. Pasagerul din dreapta fata deschide geamul si arunca in fata mea fara nici macar o jena un pahar de hartie de la McDonalds. Oare de ce nu s-a gandit ca este suficienta mizeria de pe soselele noastre sau ca acel pahar poate lovi o masina, chiar daca e de hartie.................
Cu specime de astea ne primim noi turistii pe litoral................

Ca un fel de razbunare tot drumul pana acasa am ascultat Parazitii- Mesaj pentru Europa, cat adevar poate fi intr-o simpla melodie.

Ce frumoasa ar fi fost Romania fara voi!!!!

This post has been edited by Arpad: 28 Jun 2009, 15:51

--------------------
Reanault Megane 2 - B-42-XXX 2006/ Lux Privilege
Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege
+
clr
post 28 Jun 2009, 18:32
Post #3126

Membru autentic

Din pacate sezonul estival coincide cu vacanta copiilor si ca atare cu drumurile mele mai dese la Calarasi.
Duminica dupa amiaza, A2 plina de dobitoci, cretini, idioti si nu mai stiu cum sa le spun. Cel mai tare m-a enervat unul cu un Megane negru (nu-i mai dau numarul ca poate mai e si membru pe forum) care dadea flashuri de zor fara sa-i pese ca pusesem semnal stanga sa-i arat ca sunt in depasire. Probabil ca trebuia sa ma sui pe cel din dreapta, cine stie.

La km 15 accident in lant (4 masini). Toata lumea statea la coada sa se "strecoare" pe langa, bineinteles ca "smecherii" (a se citi handicapatii 022.gif ) veneau tare pe banda de urgenta.

Dobitoci!

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
Io_mi_s
post 28 Jun 2009, 19:10
Post #3127

Membru autentic

From: Galati

Nici nu stiu daca-i de toata jena...
La noi in firma a inceput o oarece campanie de innoire a unei parti din parcul auto - vreo 50 de utilitare usoare de 3 - 3,5 t. Au venit primele 10... Printre dotari: oglinzi RABATABILE electric... blink.gif asistenta la plecarea din rampa... blink.gif Am intrebat si io care-s conditiile pe care tre' sa le-ndeplinesc pt. a beneficia de a/c pe masina. 'Pai n-ai primit una noua din cele 4 cumparate anul trecut?' 'Nu mi-ai raspuns la intrebare... Trebuie pile, pupincurism, ce?' 'Ar fi fost bine sa lucrezi pe langa sediul central, nu la unul din depozitele din tara...' 'Pai numelui meu nu-s asociate niste cifre in Excelu' vostru? Cat de mari tre' sa fie?' 'N-au legatura...' Si-i suna telefonul...
Imi dau seama ca-s penibil scriind astea blush.gif , da' chiar m-am simtit aiurea ca nu lucrez in orasul unde-i sediul central al firmei... Cu toate astea, nu-mi dau Galatiul pe nimic! wub.gif

--------------------
Renault Megane 2.2 2006/Confort Privilege
+
buzasparta
post 28 Jun 2009, 19:24
Post #3128

Membru autentic

From: Judetul Romanica

de ce nu ii dai numarul?ce daca e membru? sa stie lumea de specimen.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
Fratzica
post 28 Jun 2009, 21:44
Post #3129

Zen

Group: Moderatori

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
L!nuX
post 28 Jun 2009, 23:12
Post #3130

Membru decent

Mda , oare in orasul acela nu era nici o masina de ridicat ?

Cum adica nu avem ce facem decat sa asteptam , daca se ducea aia la film si venea dupa 3-4 ore ?

Ia sa plateasca 10 mil pt ridicat , sa vedem daca mai e atat de tantosa ...

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
bogdan_bok
post 28 Jun 2009, 23:40
Post #3131

Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o!

From: Deva HD, Jud Sibiu

personal, daca m-as fi aflat in banca aia la ce masuri au fost luate de "oamenii legi"(gabori), as fi dat-o in judecata pentru secestrare de peroane, si pe gabori ii acuz de coplicitate, pentru nepasarea de care au dat dovada.

in maxim 5 min de la apelul telefonic masina trebuia ridicata chiar cu riscul de a o deteriora.

legge a UE prinind sechestrarea de persoane.

28 Jun 2009, 23:41:
personal, daca m-as fi aflat in banca aia la ce masuri au fost luate de "oamenii legi"(gabori), as fi dat-o in judecata pentru secestrare de peroane, si pe gabori ii acuz de coplicitate, pentru nepasarea de care au dat dovada.

in maxim 5 min de la apelul telefonic masina trebuia ridicata chiar cu riscul de a o deteriora.

legge a UE prinind sechestrarea de persoane.

28 Jun 2009, 23:45:
era sa uit. daca tot e vorba de timisoara, acolo se ridica numai masini care sunt inmatriculate in alte judete,chiar daca se afla pe un loc public de parcare, daca vine varul unui gabor si zice ca e locul lui, fara nici un document care sa ateste cele zise.

POLITIA ROMANA"SIGURANTA SI INCREDERE"
K K O

This post has been edited by bogdan_bok: 28 Jun 2009, 23:45

--------------------
REnauLT LAguNA - HD 08 AIK, SB 11 VGI 1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
+
L!nuX
post 28 Jun 2009, 23:54
Post #3132

Membru decent

mai ei si "Siguranta Cetateanlui" sleep.gif

Au plecat ei 4-5 milioane de romani in tari cu apa calda si sapun , mai pleaca vre-o 17 milioane si raman sa guverneze politiiiicineii astia care se pare ca doar o boala ceva poate sa ii mai rareasca si toti coruptii si nepasatorii din institutiile statului care nu isi fac treaba da au pretentia la lefuri europene ...

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
caktuss
post 29 Jun 2009, 01:02
Post #3133

Membru autentic

From: Iasi

personal, ii spargeam capul boului care a lipit autocolantul de parbriz in dreptul soferului.

--------------------
Renault Megane Sedan II - numar cu gaura 1.6 16v 05-2005
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
atentat_cu_bomboana
post 29 Jun 2009, 12:35
Post #3134

membru exemplar

Deeeci:
Sâmbătă, Piața Victoriei. El - sofer de taxi. Pe prima bandă. Oprește brusc, fără să semnalizeze. Nimic neobișnuit, nu?

Noi: “Dom’le, nu-ți merge semnalu’?”
El: “Merge, da’ ce, unde scrie în lege că dacă opresc pe banda 1 tre’ să dau semnal? Doar la schimbarea direcției de deplasare se dă. Ce, voi dați semnal când opriți la trecerea de pietoni?”
blink.gif
O fi tot ala care oprește în dreptul rampei pentru cărucioare? Sau ăla care bagă tare pe banda de urgență? Profesionist, oricum...

--------------------
Volkswagen / RAM | Caddy 1.9 TDI - www.bikehouse.ro 2015
“Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
+
Solon
post 29 Jun 2009, 13:34
Post #3135

Membru autentic

Sambata seara am mers la un prieten la un gratar in Stefanesti, Arges.
Mentionez ca weekendul trecut am fost la socrii in Pitesti.
Bun, la intoarcere, conducea sotia! Este evident de ce! blush.gif
Cand urcam spre Trivale-cunoscatorii stiu- evident radar si filtru.
Bun, eram pe prima banda si cand mai aveam cam 20 metri pana la politisti de langa ei pleaca o masina.Taie benzile-3 la numar, pe linie dubla continua- si isi vede de drum.
Sotia, speriata pune una bucata frana de era sa ies prin parbriz! Aveam si centura pusa! Mi-a iesit aerul din plamani!
Las geamul si zic: Domnilor, chiar nu ati vazut animalul care a iesit de pe strada si pe care puteam sa-l fac zob ca intram fix in usa soferului?
Raspunsul primit, dupa ce a venit in pas alergator cu o privire plina de expresivitate, sa nu zic imbecila: Hai ma prostule, da-i drumul de aici! blink.gif blink.gif
La un asemenea raspuns am ramas masca, m-am dat jos si m-am dus dupa el.
Eroul s-a dus usurel mai incolo. Eu ii ceream numele el se ducea ca prostul pe strada mai incolo. Iar restul de gabori se faceau ca aveau treaba.
Si uite asa, pentru atata lucru, de fiecare data cand ma va mai opri un gabor in Pitesti va fi show!

This post has been edited by Solon: 29 Jun 2009, 13:35

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
Flamingo
post 29 Jun 2009, 13:46
Post #3136

Membru "SPARKY Team"

Plec eu vineri seara la C-lung Muscel cu trecere pe langa Pitesti. Sambata dimineata voi fii in Pitesti pentru vreo 2-3 ore. Promit ca te razbun. tongue.gif icon_mrgreen.gif

On topic....

SUna telefonul mai devreme. Eu mancam... Vad ca numarul nu e in agenda dar zic hai sa raspund...
- Buna ziua... Sunteti domnul (...) ?
- Da, zic eu cu gura plina... unsure.gif
- Ma scuzati ca va deranjez...
- Nu-i nimic, mancam...
- Ah,imi cer scuze, atunci revin in jumatate de ora.
- Hai spuneti despre ce e vorba, ce mai...
- Ok. Sunt cutare de la firma cutare as dori sa stabilim o intalnire pentru a va prezenta ofertele noastre in materie de asigurari. Cand ne putem vedea ?
- Imi pare rau, pe criza asta nu ma mai intereseaza nimic. Nu mai fac nicio investitie.
- Totusi, va mai pot suna ?
- Da, sigur. Peste 1 an. Sau 2... Da, mai bine peste 2 ani.
- Domnule, glumiti, Nu va permit.
- Ba nu glumesc deloc. O zi buna.

Bah, astia n-au ce face sa moara bibi. Tara arde si babele se piaptana. Astia-s platiti la comision sau cum ? O avea firma bani sa le plateasca telefoanele ? Si apoi de unde pana mea au astia nr. de telefon ? De la anunturile de publicitate ? Nu cred, ca acolo nu-mi dau numele.

In fine.

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
alex.vano
post 29 Jun 2009, 13:50
Post #3137

Membru

From: Bucuresti, 5

Da, au comisoane.

Iar numarul si numele... au ei solutiile lor sa le afle.

Trust me. biggrin.gif

--------------------
Renault Clio - numar de sarpe 75 caluti
+
luck33ro
post 29 Jun 2009, 14:02
Post #3138

Membru autentic

Exista baze de date si cu nr. de telefon, care se vand ca si mailurile ptr. spam tongue.gif
Ieri am primit SMS ca am castigat 3000 euroi si un telefon Nokia xxx de la un magazin mare de electrocasnice (nu vreau sa fac reclama) cica sa-i sun sa intru in posesia premiului biggrin.gif

This post has been edited by luck33ro: 29 Jun 2009, 14:04

--------------------
+
alex.vano
post 29 Jun 2009, 14:34
Post #3139

Membru

Si ai sunat?

--------------------
+
luck33ro
post 29 Jun 2009, 14:43
Post #3140

Membru autentic

daca imi fac timp ii sun pe astia la Serviciul Clienti sa-i dau in fapt smile.gif

--------------------
+
Flamingo
post 30 Jun 2009, 14:33
Post #3141

Membru "SPARKY Team"

Aoleu ce clienta cretina am... Banuiam eu, dar acum s-a adeverit. ph34r.gif

1. Zilele trecute ne da o comanda de bandane ce urmau sa fie inscriptionate cu TYMBARK. Cere mostra deoarece tirajul a fost mare si nu a vrut sa riste.
2. Ne conformam si ii facem femeii mostra cu toate ca pentru noi e foarte greu sa oprim o lucrare si apoi sa-i dam drumul iar, deci alte reglaje etc. In fine, acceptam ideea cu conditia sa ne dea repede "ok"-ul.
3. VIne la noi, ia mostra, zice ca se duce la client si la vreo ora ne trimite mail cum ca e ok mostra si sa dam drumul la treaba.
4. Azi ne spune ca de fapt nu trebuia inscriptionat TYMBARK ci TEDI.

Pai cum nene ? S-a dus cu bandanele inscriptionate cu Tymbark la aia de la Tedi si aia au dat ok-ul pe o sigla ce nu era a lor ? radmasa.gif

Nu prea imi vine sa cred...
Sau a vrut numai de-a dreaq sa ii facem mostra ? rolleyes.gif

--------------------
+
Duyu
post 30 Jun 2009, 14:35
Post #3142

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

Prea tare faza! radmasa.gif

Intrebare: Cate bandane ati inscriptionat cu Tymbark? radmasa.gif {in afara de mostra}.

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
alex.vano
post 30 Jun 2009, 14:36
Post #3143

Membru

Poate este ea fan TYMBARK. La asta te-ai gandit? naughty1.gif

--------------------
+
Flamingo
post 30 Jun 2009, 14:45
Post #3144

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(Duyu @ 30 Jun 2009, 15:35)
Prea tare faza!  radmasa.gif

Intrebare: Cate bandane ati inscriptionat cu Tymbark?  radmasa.gif  {in afara de mostra}.
*

Destul de multe, dar nu e o probema pentru ea. Unu la mana, are bani si doi la mana, n-ar fi prima data cand face gafe... numai ca pana acum nu aveam dovada. Ce-mi place frate cand o tii sus si tare ca esti smecher si ca mare agent de vanzari, nu dai doi bani pe furnizori cu toate ca "fraierii" iti mai atrag atentia ca e posibil sa mai gresesti... si cand la final se adevereste. Nu vreau sa rad de ea, dar de data asta chiar o merita. Poate se mai potoleste in a-i considera pe toti cei dinjurul ei niste prosti. wink.gif

QUOTE(alex.vano @ 30 Jun 2009, 15:36)
Poate este ea fan TYMBARK. La asta te-ai gandit?  naughty1.gif
*

Neah, e fan parsivenie si prostie. Daca v-as povesti trecutul ei, cred ca v-ati cruci...

De unde crezi ca aveam sigla ? De la ea ! Numai ca ea vorbise cu alta firma pentru aceste bandane. Dar nu ne mintii pe noi si ne spui ca vrei mostra, apoi vii si-o iei si ne minti ca mergi la client cu ea... si apoi ne dai ok-ul. Cu siguranta nu a ajuns la aia cu mostra decat la final cu toata comanda gata si abia atunci si-a dat seama cand clientul i-o fi dat cu ele in cap. Deci mai pe romaneste, nu a vrut decat sa ne f**a un pic si sa ne arate ca datorita uneia ca ea noi mai traim ca firma.

Parca si vad...
Ce ai venit fa aici cu bandane de la concurenta... ? Huh ? mad.gif

radmasa.gif

This post has been edited by Flamingo: 30 Jun 2009, 14:51

--------------------
+
mihai_dorin
post 30 Jun 2009, 14:54
Post #3145

Membru autentic

Faza de toata jena..m-a certat cu "" de la asigurari:

http://reno.ro/index.php?showtopic=39760&v...dpost&p=1932449

--------------------
Renault Megane Sedan 1.6 16v 2007 Privilege + Mio C720b
“Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
+
luck33ro
post 30 Jun 2009, 15:17
Post #3146

Membru autentic

Daca nu au decontare directa cu serviceul tau atunci e normal sa vada un deviz... Gandeste-te ca va trebui sa suporti costurile singur pana primesti banii de la ei! sleep.gif Daca e si firma "serioasa" te-ai scos - pot trece si 3 luni pana primesti banii .

--------------------
+
Hack
post 1 Jul 2009, 07:15
Post #3147

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(Flamingo @ 30 Jun 2009, 15:33)
Pai cum nene ? S-a dus cu bandanele inscriptionate cu Tymbark la aia de la Tedi si aia au dat ok-ul pe o sigla ce nu era a lor ?  radmasa.gif
*

Ia uita-te pe ambalaj cine face Tedi si cine face Tymbark, ai sa fi surprins wink.gif , e aceeasi firma laugh.gif .

L.E: Uite aici... nu e reclama(departe de mine gandu asta laugh.gif ).

This post has been edited by Hack: 1 Jul 2009, 07:18

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
Flamingo
post 1 Jul 2009, 07:41
Post #3148

Membru "SPARKY Team"

Dap, se pare ca s-a elucidat misterul si pe aici.

Oricum, prostie tot a facut, smile.gif pentru ca produsele care trebuiau inscriptionate cu Tedi sau inscriptionat cu Tymbark si invers. Azi intra in lucru aceleasi comenzi, de data asta in regula.

--------------------
+
Hack
post 1 Jul 2009, 08:44
Post #3149

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Poate nu e vina ei, poate e vina alora de la Tymbark, nu m-ar mira deloc rolleyes.gif .

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
Flamingo
post 1 Jul 2009, 08:48
Post #3150

Membru "SPARKY Team"

Ba e vina ei. Unele sunt bandane si altele sunt palarioare de soare... Repet, au fost imprimate "invers". Ce trebuia pus pe bandane s-a pus pe palarii si invers. smile.gif

--------------------
+
1353 Pages « < 103 104 105 106 107 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 18:45
Dacia