Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
padre |
![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(padre @ 26 Jun 2009, 18:05) 112 este numai pentru urgente de genul accidente, incendii, cazuri de urgente medicale, etc. Stropirea cu apa murdara la care categorie intra??? La capitolul INUNDATII !!! Altfel nu veneau comunitarii si superiorii ADPP4 !!! Chiar asa mi s-a si spus... Am auzit ca cineva inunda parcul. Am venit sa ne convingem. Ah, ca apoi au dat-o la intors si s-au legat de mizeria pe care cica noi am facut-o, aparandu-si PE FATA subalternii, este partea a II a de la Capra cu trei iezi. Si ca tot am revenit... Cu toate ca am fost amenintati ca a doua zi o sa fie luna parcul (Luna Parc, ce tare), ![]() Ce sa mai vorbesc de nesimtirea celorlalti. Cine, eu ? Nu fac eu nimic ! Sa faca aia care au murdarit. Sau alta, mai tare... Nu chema bah Politia, vrei sa ne vada ca bem bere in parc ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
Imi e greata de eiii... Cu siguranta Romania ar fi fost vazuta mult mai bine daca nu ar fi existat ei....
Toata starea asta mi-a fost provocata din pacate de personajele (tigani, nu de etnie roma) dintr-un Renault Laguna (din pacate) cu numere de Cluj. Astazi veneam de la Neptun pe drumul dintre Mangalia si Constanta pe banda 1, pe banda 2 era Laguna. Pasagerul din dreapta fata deschide geamul si arunca in fata mea fara nici macar o jena un pahar de hartie de la McDonalds. Oare de ce nu s-a gandit ca este suficienta mizeria de pe soselele noastre sau ca acel pahar poate lovi o masina, chiar daca e de hartie................. Cu specime de astea ne primim noi turistii pe litoral................ Ca un fel de razbunare tot drumul pana acasa am ascultat Parazitii- Mesaj pentru Europa, cat adevar poate fi intr-o simpla melodie. Ce frumoasa ar fi fost Romania fara voi!!!! This post has been edited by Arpad: 28 Jun 2009, 15:51 |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
2006/ Lux Privilege Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate sezonul estival coincide cu vacanta copiilor si ca atare cu drumurile mele mai dese la Calarasi.
Duminica dupa amiaza, A2 plina de dobitoci, cretini, idioti si nu mai stiu cum sa le spun. Cel mai tare m-a enervat unul cu un Megane negru (nu-i mai dau numarul ca poate mai e si membru pe forum) care dadea flashuri de zor fara sa-i pese ca pusesem semnal stanga sa-i arat ca sunt in depasire. Probabil ca trebuia sa ma sui pe cel din dreapta, cine stie. La km 15 accident in lant (4 masini). Toata lumea statea la coada sa se "strecoare" pe langa, bineinteles ca "smecherii" (a se citi handicapatii ![]() Dobitoci! |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Nici nu stiu daca-i de toata jena...
La noi in firma a inceput o oarece campanie de innoire a unei parti din parcul auto - vreo 50 de utilitare usoare de 3 - 3,5 t. Au venit primele 10... Printre dotari: oglinzi RABATABILE electric... ![]() ![]() Imi dau seama ca-s penibil scriind astea ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.265 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
de ce nu ii dai numarul?ce daca e membru? sa stie lumea de specimen.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Mda , oare in orasul acela nu era nici o masina de ridicat ?
Cum adica nu avem ce facem decat sa asteptam , daca se ducea aia la film si venea dupa 3-4 ore ? Ia sa plateasca 10 mil pt ridicat , sa vedem daca mai e atat de tantosa ... |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
personal, daca m-as fi aflat in banca aia la ce masuri au fost luate de "oamenii legi"(gabori), as fi dat-o in judecata pentru secestrare de peroane, si pe gabori ii acuz de coplicitate, pentru nepasarea de care au dat dovada.
in maxim 5 min de la apelul telefonic masina trebuia ridicata chiar cu riscul de a o deteriora. legge a UE prinind sechestrarea de persoane. 28 Jun 2009, 23:41: personal, daca m-as fi aflat in banca aia la ce masuri au fost luate de "oamenii legi"(gabori), as fi dat-o in judecata pentru secestrare de peroane, si pe gabori ii acuz de coplicitate, pentru nepasarea de care au dat dovada. in maxim 5 min de la apelul telefonic masina trebuia ridicata chiar cu riscul de a o deteriora. legge a UE prinind sechestrarea de persoane. 28 Jun 2009, 23:45: era sa uit. daca tot e vorba de timisoara, acolo se ridica numai masini care sunt inmatriculate in alte judete,chiar daca se afla pe un loc public de parcare, daca vine varul unui gabor si zice ca e locul lui, fara nici un document care sa ateste cele zise. POLITIA ROMANA"SIGURANTA SI INCREDERE" K K O This post has been edited by bogdan_bok: 28 Jun 2009, 23:45 |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mai ei si "Siguranta Cetateanlui"
![]() Au plecat ei 4-5 milioane de romani in tari cu apa calda si sapun , mai pleaca vre-o 17 milioane si raman sa guverneze politiiiicineii astia care se pare ca doar o boala ceva poate sa ii mai rareasca si toti coruptii si nepasatorii din institutiile statului care nu isi fac treaba da au pretentia la lefuri europene ... |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
personal, ii spargeam capul boului care a lipit autocolantul de parbriz in dreptul soferului.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Deeeci:
Sâmbătă, Piața Victoriei. El - sofer de taxi. Pe prima bandă. Oprește brusc, fără să semnalizeze. Nimic neobișnuit, nu? Noi: “Dom’le, nu-ți merge semnalu’?” El: “Merge, da’ ce, unde scrie în lege că dacă opresc pe banda 1 tre’ să dau semnal? Doar la schimbarea direcției de deplasare se dă. Ce, voi dați semnal când opriți la trecerea de pietoni?” ![]() O fi tot ala care oprește în dreptul rampei pentru cărucioare? Sau ăla care bagă tare pe banda de urgență? Profesionist, oricum... |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
- www.bikehouse.ro
2015 “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sambata seara am mers la un prieten la un gratar in Stefanesti, Arges.
Mentionez ca weekendul trecut am fost la socrii in Pitesti. Bun, la intoarcere, conducea sotia! Este evident de ce! ![]() Cand urcam spre Trivale-cunoscatorii stiu- evident radar si filtru. Bun, eram pe prima banda si cand mai aveam cam 20 metri pana la politisti de langa ei pleaca o masina.Taie benzile-3 la numar, pe linie dubla continua- si isi vede de drum. Sotia, speriata pune una bucata frana de era sa ies prin parbriz! Aveam si centura pusa! Mi-a iesit aerul din plamani! Las geamul si zic: Domnilor, chiar nu ati vazut animalul care a iesit de pe strada si pe care puteam sa-l fac zob ca intram fix in usa soferului? Raspunsul primit, dupa ce a venit in pas alergator cu o privire plina de expresivitate, sa nu zic imbecila: Hai ma prostule, da-i drumul de aici! ![]() ![]() La un asemenea raspuns am ramas masca, m-am dat jos si m-am dus dupa el. Eroul s-a dus usurel mai incolo. Eu ii ceream numele el se ducea ca prostul pe strada mai incolo. Iar restul de gabori se faceau ca aveau treaba. Si uite asa, pentru atata lucru, de fiecare data cand ma va mai opri un gabor in Pitesti va fi show! This post has been edited by Solon: 29 Jun 2009, 13:35 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Plec eu vineri seara la C-lung Muscel cu trecere pe langa Pitesti. Sambata dimineata voi fii in Pitesti pentru vreo 2-3 ore. Promit ca te razbun.
![]() ![]() On topic.... SUna telefonul mai devreme. Eu mancam... Vad ca numarul nu e in agenda dar zic hai sa raspund... - Buna ziua... Sunteti domnul (...) ? - Da, zic eu cu gura plina... ![]() - Ma scuzati ca va deranjez... - Nu-i nimic, mancam... - Ah,imi cer scuze, atunci revin in jumatate de ora. - Hai spuneti despre ce e vorba, ce mai... - Ok. Sunt cutare de la firma cutare as dori sa stabilim o intalnire pentru a va prezenta ofertele noastre in materie de asigurari. Cand ne putem vedea ? - Imi pare rau, pe criza asta nu ma mai intereseaza nimic. Nu mai fac nicio investitie. - Totusi, va mai pot suna ? - Da, sigur. Peste 1 an. Sau 2... Da, mai bine peste 2 ani. - Domnule, glumiti, Nu va permit. - Ba nu glumesc deloc. O zi buna. Bah, astia n-au ce face sa moara bibi. Tara arde si babele se piaptana. Astia-s platiti la comision sau cum ? O avea firma bani sa le plateasca telefoanele ? Si apoi de unde pana mea au astia nr. de telefon ? De la anunturile de publicitate ? Nu cred, ca acolo nu-mi dau numele. In fine. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Da, au comisoane.
Iar numarul si numele... au ei solutiile lor sa le afle. Trust me. ![]() |
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Exista baze de date si cu nr. de telefon, care se vand ca si mailurile ptr. spam
![]() Ieri am primit SMS ca am castigat 3000 euroi si un telefon Nokia xxx de la un magazin mare de electrocasnice (nu vreau sa fac reclama) cica sa-i sun sa intru in posesia premiului ![]() This post has been edited by luck33ro: 29 Jun 2009, 14:04 |
--------------------
**
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Si ai sunat?
|
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
luck33ro |
![]()
|
daca imi fac timp ii sun pe astia la Serviciul Clienti sa-i dau in fapt
![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
Aoleu ce clienta cretina am... Banuiam eu, dar acum s-a adeverit.
![]() 1. Zilele trecute ne da o comanda de bandane ce urmau sa fie inscriptionate cu TYMBARK. Cere mostra deoarece tirajul a fost mare si nu a vrut sa riste. 2. Ne conformam si ii facem femeii mostra cu toate ca pentru noi e foarte greu sa oprim o lucrare si apoi sa-i dam drumul iar, deci alte reglaje etc. In fine, acceptam ideea cu conditia sa ne dea repede "ok"-ul. 3. VIne la noi, ia mostra, zice ca se duce la client si la vreo ora ne trimite mail cum ca e ok mostra si sa dam drumul la treaba. 4. Azi ne spune ca de fapt nu trebuia inscriptionat TYMBARK ci TEDI. Pai cum nene ? S-a dus cu bandanele inscriptionate cu Tymbark la aia de la Tedi si aia au dat ok-ul pe o sigla ce nu era a lor ? ![]() Nu prea imi vine sa cred... Sau a vrut numai de-a dreaq sa ii facem mostra ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Prea tare faza!
![]() Intrebare: Cate bandane ati inscriptionat cu Tymbark? ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
alex.vano |
![]()
|
Poate este ea fan TYMBARK. La asta te-ai gandit?
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Duyu @ 30 Jun 2009, 15:35) Destul de multe, dar nu e o probema pentru ea. Unu la mana, are bani si doi la mana, n-ar fi prima data cand face gafe... numai ca pana acum nu aveam dovada. Ce-mi place frate cand o tii sus si tare ca esti smecher si ca mare agent de vanzari, nu dai doi bani pe furnizori cu toate ca "fraierii" iti mai atrag atentia ca e posibil sa mai gresesti... si cand la final se adevereste. Nu vreau sa rad de ea, dar de data asta chiar o merita. Poate se mai potoleste in a-i considera pe toti cei dinjurul ei niste prosti. ![]() QUOTE(alex.vano @ 30 Jun 2009, 15:36) Neah, e fan parsivenie si prostie. Daca v-as povesti trecutul ei, cred ca v-ati cruci... De unde crezi ca aveam sigla ? De la ea ! Numai ca ea vorbise cu alta firma pentru aceste bandane. Dar nu ne mintii pe noi si ne spui ca vrei mostra, apoi vii si-o iei si ne minti ca mergi la client cu ea... si apoi ne dai ok-ul. Cu siguranta nu a ajuns la aia cu mostra decat la final cu toata comanda gata si abia atunci si-a dat seama cand clientul i-o fi dat cu ele in cap. Deci mai pe romaneste, nu a vrut decat sa ne f**a un pic si sa ne arate ca datorita uneia ca ea noi mai traim ca firma. Parca si vad... Ce ai venit fa aici cu bandane de la concurenta... ? Huh ? ![]() ![]() This post has been edited by Flamingo: 30 Jun 2009, 14:51 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Faza de toata jena..m-a certat cu "" de la asigurari:
http://reno.ro/index.php?showtopic=39760&v...dpost&p=1932449 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
luck33ro |
![]()
|
Daca nu au decontare directa cu serviceul tau atunci e normal sa vada un deviz... Gandeste-te ca va trebui sa suporti costurile singur pana primesti banii de la ei!
![]() |
--------------------
**
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 30 Jun 2009, 15:33) Pai cum nene ? S-a dus cu bandanele inscriptionate cu Tymbark la aia de la Tedi si aia au dat ok-ul pe o sigla ce nu era a lor ? ![]() Ia uita-te pe ambalaj cine face Tedi si cine face Tymbark, ai sa fi surprins ![]() ![]() L.E: Uite aici... nu e reclama(departe de mine gandu asta ![]() This post has been edited by Hack: 1 Jul 2009, 07:18 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
Dap, se pare ca s-a elucidat misterul si pe aici.
Oricum, prostie tot a facut, ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Poate nu e vina ei, poate e vina alora de la Tymbark, nu m-ar mira deloc
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
Ba e vina ei. Unele sunt bandane si altele sunt palarioare de soare... Repet, au fost imprimate "invers". Ce trebuia pus pe bandane s-a pus pe palarii si invers.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 18:45 |