Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 102 103 104 105 106 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

buzasparta
post 25 Jun 2009, 21:30
Post #3091

Membru autentic

Group: Members
From: Judetul Romanica

in multe institutii bugetare in aparatele centrale salariile sint mai mari pentru ca au indici mai mari.lumea se raporteaza la ei. hirtogareala e la putere, e birocratie multa, se folosesc evidente duble chiar triple pentru o hartie sau act intrat sau iesit in si din institutie.
lumea va spune ca productia este la privat. nimic mai adevarat deoarece tot ce era de stat si producea a fost distrus sau "privatizat" apoi distrus. dar si la privat sint care o freaca pentru ca si acolo merge sistemul de pile si cred ca nu e nevoie sa dau exemple de modul cum am fost tratati de multe ori la service-uri, abuzul unor banci in relatia cu clientii, tarifele si japca din turism si exemplele pot continua cu abuzuri privind drepturile angajatilor de la privat si respectarea si apararea acestor drepturi. fiecare vede din punctul lui de vedere problema si fiecare crede ca are dreptatea de partea lui de aici si controversele.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Flamingo
post 25 Jun 2009, 21:32
Post #3092

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Apropo de sectorul bugetar... mad.gif

Stay tuned my dear friends !!!

Maine o sa postez un mic abuz sau prostie sau whaterver... fapte intamplate in urma cu 2-3 ore intr-un parc din Berceni, satul Bucuresti. Sunt prea obosit acum si sictirit de ce s-a intamplat mai devreme. Exista si poze. Maine o sa trimit un mail celor de la ADPP sector 4, pentru ca (se pare) ca reclamatia facuta telefonic la 112 si ulterior la Politia Comunitara nu a avut deloc succes.

So, chip intaci ma frendz... mad.gif

Abonati-va la acest topic... Maine, maxim in jurul pranzului o sa cititi ceva cu ce probabil v-ati obisnuit si ulterior plafonat. In fine. dry.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
papa_mulo
post 25 Jun 2009, 22:19
Post #3093

Membru autentic

QUOTE(buzasparta @ 25 Jun 2009, 22:30)
dar si la privat sint care o freaca pentru ca si acolo merge sistemul de pile si cred ca nu e nevoie sa dau exemple de modul cum am fost tratati de multe ori la .......

De acord cu tine numai ca la privat exista intotdeauna 2-3 negrii pe langa cel care o freaca si care ii fac treaba acestuia din urma. Pe cand la stat... toti o freaca la relanti, de la femeia de servici la director!

@Flamingo: ai luat-o pe urmele lui Dan Diaconescu? Ala te tine o noapte intreaga ca sa-ti arate nu stiu ce si dimineata cand se termina emisiunea iti zice ca ramane pe maine! smile.gif

This post has been edited by papa_mulo: 25 Jun 2009, 22:22

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
NadaLina
post 25 Jun 2009, 22:35
Post #3094

Membru

From: constanta

apropo de patanii cu persoane din sectorul bugetar azi "sanatatea"
astazi plec bucuroasa la poloclinica pt a scapa de gips pacoste care imi intuneca zilele cel putin ultimile 4
ok ajung la cabinet dupa o lunga topaiala ~50m politicoasa bat la usa deschid....pauza nimeni in cabinetla un miment dat isi face aparitia o tanti grasa si trecuta bine de 50 de ani iunra in cabinet eu top top dupa ea
ea ...da ce vrei? pe un ton de superioritata
eu ...stiti pt un control...
ea... dl doctor a plecat
eu... pai e 4 fara un sfert prog e pana la 4 blink.gif
ea.. asa si?maine la ora 9 il gasiti pe dl doctor
eu...doamna eu vin de la ovidiu(~14km)si maine nu pot sa vin nu am la cine sa apelez ...
ea tipand... vai draga dar parca vii de peste mari si tari , am spus maine la 9 ohmy.gif
dupa schimb de replici de genul "lasa prostii sa plateste ,noi frecam menta cu spor"
topai iar 50m spre iesire ajung la usa obosita si transpirata si fac un popas in dreptul usii sprijinita de toc la care un "bosorog"(scz)cu ambebe picioare in uz "uite si asta cum sta in mijlocul drumului vrea sa o ocolesc"si trece pe langa mine in asa fel sa ma atinga,noroc cu fina care era aproape de mine ca altfel cadeam,nu am putut sa tac si dupa 251.gif plec mai departe
in final ajung la policlinica cu plata unde platesc 18lei scap de pacoste mai platesc 50 pt tratament si plec acasa
deci in concluzie eu platesc sanatatea si primesc ...ce?ignoranta si priviri de sus?
251.gif mama ei de romanie

--------------------
Renault Symbol 2007
+
Lucian BLK
post 26 Jun 2009, 06:54
Post #3095

membru blue extreme

From: Pitesti - Bucuresti

Pune si tu aici numele acelei nesimtite, al doftorului, precum si clinica! Fa-le si o reclamatie! Naiba sa-i ia de jigodii!

Numa' bine,
Lucian

--------------------
Renault Megane Bicorp 1.6 16V 2007
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
NadaLina
post 26 Jun 2009, 07:43
Post #3096

Membru

From: constanta

sincer nu stiu daca numele este important ca e vasilica, ionica,popescu ,georgescu.nesimtirea unor cadre medicale ,care din pacate snt platite de noi, este mare .astfel de oameni exista in toate orasele tarii.

sincer am obosit sa ma lupt cu morile de vant am mai facut reclamatie cu privire la comportamentul unui functionar si slava domnului e tot acolo si la prima gresala nu ezita sa imi faca "zile"fripte
asa ca prefer sa "comentez" de fata cu persoana respectiva ii spun cateva cuvinte dure dar elegant... ca si asa noi astea mai tineri snt catalogati"nesimtiti" laugh.gif

--------------------
Renault Symbol 2007
+
clr
post 26 Jun 2009, 08:09
Post #3097

Membru autentic

Ba din pacate tocmai asta cred ca e una din probleme. Ne-am obisnuit sa nu reactionam si sa consideram ca nu avem ce face. Sunt convins ca exista un loc unde se poate depune o plangere, loc unde poti trimite la un moment dat cu confirmare de primire, nici nu trebuie sa te deplasezi pana acolo. Sigur, cu o floare nu se face primavara, dar daca fiecare ar lua atitudine si la un moment dat s-ar strange un anumit "teanc" de sesizari, am putea spera ca apare si o schimbare la un moment dat.

PS: n-o lua ca pe o critica, departe de mine de a sugera ca eu as fi altfel. In general starea de lehamite e atat de mare ca m-am obisnuit sa-i injur in gand si sa trec mai departe. Dar asta nu inseamna ca procedez bine.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
catalin_tm81mis
post 26 Jun 2009, 08:34
Post #3098

sofer de paie

From: Timisoara

sperante desarte:
- am reclamat receptionerul de la service si el imi rade tot din postul ala la fiecare vizita acolo
- am reclamat diferenta dintre pretul din pliant si cel care mi l-a cerut la casa la un magazin de bricolaj. Singura optiune avuta a fost o foaie scrisa inutil la cutia de "sugestii si reclamatii", ce vorbe despre numere de inregistrare sau sunat la opc (fiind 7 seara aia se tavalea pe jos de ras cand i-am cerut numarul de la opc)
- am reclamat la o banca tentativa de phishing pe mail sau cum naiba se scrie si de atunci incepand am cel putin un mesaj pe zi in mail de la adresa aia

Am tot reclamat .... poate ma plictisesc si ma obisnuiesc cu ideea ca nu are rost. Ba mai mult mi se pare ca toti cu care am avut probleme parca sunt tinuti in brate acolo si oricat ar face pe nebunii nu dispar din schema postului.

--------------------
renault megane 2.2 2007 - confort expression
megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
+
DrK
post 26 Jun 2009, 08:36
Post #3099

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

reclamatiile la cutie sunt ca telefoanele date la soferii indisciplinati radmasa.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Flamingo
post 26 Jun 2009, 08:42
Post #3100

Membru "SPARKY Team"

Apropo de plangeri si de "mi se falfaie" afisat de multa lume...

Faza de toata jena ieri intr-un parc din Berceni, intre str. Uioara si Scoala Nr. 36. Ulterior am aflat de la gardienii publici ca mai nou parcului i se spune Costila, probabil datorita unei strazi din apropiere…

In jurul ore 19:00 isi face aparitia o masina de la ADPP 4 al carei sofer o parcheaza fix in mijlocul parcului.

DSC00029.JPG ( Size: 472.14k ) Number of downloads: 397

Apoi, o angajata a institutiei mai sus amintite incepe cu nonsalanta sa ude pamantul si bancile. Femeia avea ceva la bord si asta se simtea de la o posta. Intrebata daca are de gand sa inunde tot locul de joaca, imi raspunde ca nu are ce face si ca asa a primit ordin de la superiori. Intre timp soferul pleaca la cumparaturi, fapt confirmat la vreo jumatate de ora cand a venit cu o sacosa plina cu diverse... dar sa revin la “femeia cu furtunul”.

DSC00030.JPG ( Size: 482.04k ) Number of downloads: 444

Incepe sa uda pamntul dar si bancile, apoi uda gardurile, toata lumea pleaca logic in cealalta jumatate a parcului, dar peste putin timp, angajata terminandu-si treaba da sa vina spre noi sa ude si ce mai era de udat.

DSC00031.JPG ( Size: 643.52k ) Number of downloads: 421

Atunci pun mana pe telefon si le iau pe rand… 112, Sectia 16 Politie si Politia Comunitara… Spun pe rand deoarece am tot fost pasat de la unii la altii. Ultimul apel a fost efectuat la 19:41 cand m-au si verificat… sunandu-ma inapoi…

Cei care ne aflam in parc, si aici ma refer doar la parinti am facut un fel de zid ca femeia sa nu inainteze. Ne retrasesem pe un petic de pamant uscat (parinti si copii) unde se mai aflau 2-3 banci. Cei care erau doar in trecere prin zona se uitau fara sa intervina. Acum tanti aia deja mirosise ceva vazandu-ma ca tot vorbesc la telefon si dau informatii exacte cum ar fi numarul de inmatriculare al masinii ce trebuia demult sa iasa la pensie... si a inceput sa bata in retragere.

DSC00033.JPG ( Size: 1.41mb ) Number of downloads: 420

Apare intre timp si soferul care ii da angajatei o fituica cu un tabel sa ni-l arate in care erau trecute cateva adrese cu parcuri de udat. Fara antet, fara stampila, fara semnatura, fara nimic. O simpla hartie. Cu toate ca nu aveam niciun drept sa-i cer explicatii de genul cine te-a trimis si ce-i cu fituica asta… insist totusi si o iau la bani marunti… Vazandu-se incoltita, se duce fuguta la masina, strange furtunul si pleaca.

DSC00032.JPG ( Size: 687.21k ) Number of downloads: 408

Comunitarii cica erau pe drum, numai ca au aparut la vreo 40 de minute dupa ultimul apel, si cam la 10 minute dupa ce cisterna s-a facut nevazuta. Cica intre timp au facut sapaturi si au cautat masina prin zona. Adevarat intr-un fel, deoarece la 3-4 minute dupa ce a venit un nea agent comunitar cu pistol si spray paralizant (inofensiv de altfel si foarte de treaba), apar si “greii” ADPP4 in 2 masini albastre cu girofar. Si aici sa te tii…

Cica de ce i-am chemat ?
Cica subalternii lor asta fac de luni de zile…
Care dom’le de luni de zile ca vin in parculetul asta din martie si e prima data cand o masina intra pur si simplu in mijlocul parcului cu japca, ne afuma cu gazele arse si uda pamantul facandu-ne sa ne retragem traptat-treptat catre captul lui. Nici macar nu sunt flori in parcul ala… si plus de asta..
DE 2 ZILE PLOUA CU GALEATA DUPA ORA 20:00… deci ce rost mai avea sa ude pamantul… ? blink.gif Bun, dar cu bancile ce-au avut ? Copiii aia din parc chiar erau statui ? Pe ei nu i-a vazut nimeni ? Ca sa nu mai zic de manevrele facute cu masina ca puteau dreaq sa dea peste copii…

Si inca ceva… Astflel de “actiuni” nu trebuie sa se intample dimineata devreme sau noaptea tarziu ?

Dar se pare ca discutam la pereti… pentru ca la un moment dat o tanti mare sefa de la ADPP4 ne zice si mare atentie va rog… Dar cu mizeria aia sub banca ce e ? Adica nu a facut decat sa mute discutia catre alte zone… Doamna, ii zic… mizeria aia zace de zile intregi acolo, lucru confirmat si de o gospodina aparuta la fata locului care le arata smecherilor de la Primarie cativa saci cu gunoaie aruncati si neridicati undeva intr-un capat al parcului.

Tot circul se termina cu sefa de la ADPP4 amenintandu-ne ca merge sa ia aparatul foto sa faca poze cu mizeria dar si noi. De parca ne incanta / speria cu ceva… Apoi ne-a promis printre dinti ca maine, adica azi dimineata parcul va fi luna…

Acum ce sa zic… ?
Tot am rezolvat ceva. Sper ca de acum inainte cisternele sa nu mai vina decat la ore foarte tarzii cand nu mai e nimeni in parc sau dimineata foarte devreme, cat despare curatenia promisa, prea multe sperante nu imi fac. O sa trimit probabil un email la ADPP4 cu pozele si cateva randuri, dar cum a fost primita reclamatia aseara, cred ca ma lupt cu morile de vant.

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
clr
post 26 Jun 2009, 08:42
Post #3101

Membru autentic

QUOTE(catalin_tm81mis @ 26 Jun 2009, 09:34)
sperante desarte:
- am reclamat receptionerul de la service si el imi rade tot din postul ala la ...
*

Pai am si spus, cu o floare nu se face primavara. Daca tipul ala este nesimtit, iar tu l-ai reclamat nu s-a intamplat mare lucru. Dar daca spre exemplu 80% din clienti ar fi reclamat eu sunt sceptic ca ar mai fi ramas la fel. Iar ideea cred ca nu e neaparat sa-l dea afara, e suficient sa ti se ceara scuze iar tipul sa-si schimbe atitudinea.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
aphophis
post 26 Jun 2009, 09:15
Post #3102

Membru autentic

@flamingo, udatul ca udatul, nu e problema asa de mare, insa vad acolo ceva mizerie, mai intai ar trebui facut curatenie si dupa aia creat conditiile pt pus iarba &shit

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Lucian BLK
post 26 Jun 2009, 09:30
Post #3103

membru blue extreme

Patania lui Flamingo imi aduce aminte de-o faza petrecuta in Eforie Nord acum 3 ani. Fetita mea si baietelul finilor, cu care ne petreceam vacanta, aveau cate 2 ani. La amiaza, dupa ce am parasit plaja si am mers la masina (locuiam undeva mai departe de plaja), cat timp puneam lucrurile in masina si tineam usile deschise pentru racorire, cateva colorate nu aveau altceva mai bun de facut decat sa mature strada facad un praf infernal!!!!! In plin sezon estival ei maturau strazile in plina amiaza la 35 grade! Landu' ceoisului masii!!!

Apropo de land of ceois, voi de unde credeti ca vine? Io cred ca-i de la gropile tarii, adica mereu suntem nevoiti sa ceoisuim pe unde le ocolim, ba pe stanga, ba pe dreapta ...

This post has been edited by Lucian BLK: 26 Jun 2009, 09:33

--------------------
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
L!nuX
post 26 Jun 2009, 10:06
Post #3104

Membru decent

poti sa trimiti si la vre-o 2 televizuini relatarile smile.gif

daca nici asa nu merge face Dan Diaconescu vre-o cateva episoade cum ca elodia conducea masina ADP-ului , sau elodia era sub banca , sau elodia era chiar cea care uda laugh.gif

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
luck33ro
post 26 Jun 2009, 10:33
Post #3105

Membru autentic

QUOTE(buzasparta @ 25 Jun 2009, 19:34)
luck in cazul in care ai deschis mai tarziu televizorul: si angajatii de la stat- bugetarii- platesc impozite, dari si taxe ca si angajatul de la privat. la privat unele adaosuri la salariu se numesc bonusuri iar la "stat" se numesc sporuri. nu cred ca toti angajatii de la privat sunt si patroni/administratori ai firmelor in care lucreaza.
acum tre sa imi iau o casca de protectie din cauza pietrelor pe care le vor arunca unii sau altii.
*

radmasa.gif angajatii aia de la stat platesc taxe si impozite tot din banii care-i sug de la buget adica e ca si cum nu-i platesc (tot de la contribuabili provin de fapt). In general acestia nu produc nimic doar birocratie, nervi spagi etc wink.gif

26 Jun 2009, 10:42:
QUOTE(veronik @ 26 Jun 2009, 07:43)
sincer nu stiu daca numele este important ca e vasilica, ionica,popescu ,georgescu.nesimtirea unor cadre medicale ,care din pacate snt platite de noi, este mare .astfel de oameni exista in toate orasele tarii.

sincer am obosit sa ma lupt cu morile de vant am mai facut reclamatie cu privire la comportamentul unui functionar si slava domnului e tot acolo si la prima gresala nu ezita sa imi faca "zile"fripte
asa ca prefer sa "comentez" de fata cu persoana respectiva ii spun cateva cuvinte dure dar elegant... ca si asa noi astea mai tineri snt catalogati"nesimtiti" laugh.gif
*

Stai linistita ca oricum te ardea de la prima greseala si inainte, dar acum e f.atenta la ceea ce face/ zice cand se refera la tine... Tot tu esti in avantaj acum dar nu realizezi. Trebuie arsi baietii astia tupeisti fara mila altfel ei cred ca lumea e a lor mad.gif

This post has been edited by luck33ro: 26 Jun 2009, 10:42

--------------------
+
Flamingo
post 26 Jun 2009, 11:47
Post #3106

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(L!nuX @ 26 Jun 2009, 11:06)
poti sa trimiti si la vre-o 2  televizuini relatarile smile.gif

daca nici asa nu merge face Dan Diaconescu vre-o cateva episoade cum ca elodia conducea masina ADP-ului , sau elodia era sub banca , sau elodia era chiar cea care uda  laugh.gif
*

Gata !

Am tirmis la:
- ProTv
- Antena1
- PrimaTV
- KanalD
- TVR

inclusiv la...
- OTV

Unora am putut trimite poze, altora nu, dar mi-am dat numele si nr. de telefon... pentru amanunte... Acum cine stie... I-o doare si p-astia in basca sau nu ?

--------------------
+
DrK
post 26 Jun 2009, 11:52
Post #3107

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

e cum... la OTV o sa fie senzational in direct smile.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Flamingo
post 26 Jun 2009, 12:04
Post #3108

Membru "SPARKY Team"

S-au mai adaugat...

- Evenimentul Zilei
- Jurnalul National
- Gandul
- Ziua
- Gardianul
- Mediafax

Sunt curios daca se intampla ceva... sau daca primesc macar un telefon. Partea prosta e ca pilelel mele nu prea mai lucreaza unde stiu eu, asa ca am mers incognito.

--------------------
+
Lucian BLK
post 26 Jun 2009, 13:20
Post #3109

membru blue extreme

Bravo, esti un exemplu de urmat! wink.gif

--------------------
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
L!nuX
post 26 Jun 2009, 13:39
Post #3110

Membru decent

realitatea , antena3

--------------------
+
Flamingo
post 26 Jun 2009, 13:55
Post #3111

Membru "SPARKY Team"

Am trimis si la Realitatea dar direct de pe site... insa la Antena3 nu...

--------------------
+
M i h a i
post 26 Jun 2009, 13:58
Post #3112

Nu ai ce face..nu mi se pare ca ai motiv intemeiat.

--------------------
------ ------ ------
+
Flamingo
post 26 Jun 2009, 14:03
Post #3113

Membru "SPARKY Team"

Probabil...

Oricum nu-ti doresc sa te aflii in parc pe-o banca si sa treaca o cisterna pe langa tine stropind tot ce prinde, inclusiv pe tine. De fapt banca, pt ca nu au nimic cu tine... Tu ce faci atunci ? Ramai pe loc si aprobi, eventual saluti ideea ?

N-ai fost acolo sa intelegi exact.

--------------------
+
buzasparta
post 26 Jun 2009, 14:08
Post #3114

Membru autentic

From: Judetul Romanica

eu am patit-o la galati pe faleza in timp ce ma dadeam cu rolele. a trecut o masina de gunoi cu o viteza de am crezut ca am gresit strada. am dat telefon la adp si au spus ca au voie sa treaca pe acolo- faleza inferioara e inchisa circulatiei auto- ca sa stranga gunoiul, numai ca masina respectiva nu a strans nici un chistoc.
daca lucrezi ca bugetar nu de la buget itiiei salarul? ai vrea sa fii bugetar si sa iti iei salariul de la privat? hai sa nu ne certam ca nu ajungem nicaieri intrucit fiecare vede problema prin prisma propriului loc de munca si fiecare stim din exemple concrete- prieteni +experienta personala- ca si la stat si la privat sint plusuri si minusuri.

This post has been edited by buzasparta: 26 Jun 2009, 14:26

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
padre
post 26 Jun 2009, 17:05
Post #3115

Il padrino

QUOTE(Flamingo @ 26 Jun 2009, 08:42)
Apoi, o angajata a institutiei mai sus amintite incepe cu nonsalanta sa ude pamantul si bancile.
.....
Incepe sa uda pamntul dar si bancile, apoi uda gardurile, toata lumea pleaca logic in cealalta jumatate a parcului, dar peste putin timp, angajata terminandu-si treaba da sa vina spre noi sa ude si ce mai era de udat.

Atunci pun mana pe telefon si le iau pe rand… 112, Sectia 16 Politie si Politia Comunitara… Spun pe rand deoarece am tot fost pasat de la unii la altii. Ultimul apel a fost efectuat la 19:41 cand m-au si verificat… sunandu-ma inapoi…

*

112 este numai pentru urgente de genul accidente, incendii, cazuri de urgente medicale, etc.
Stropirea cu apa murdara la care categorie intra???

This post has been edited by padre: 26 Jun 2009, 17:08

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
SwatKat
post 26 Jun 2009, 17:57
Post #3116

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

Eu nu cred ca e neaparat o regula generala bugetari=rai, slariati in domeniul privat=buni.

Cred ca tine de om, asa cum se poate vedea din postarile de mai sus: marlani sunt si la privat, si la stat.

Cred ca valoarea oricarui sistem/organizatie o dau oamenii, incepand cu sefii si terminand cu executantii...

Hai weekend placut biggrin.gif

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
L!nuX
post 26 Jun 2009, 18:43
Post #3117

Membru decent

Faza de toata jena

Azi in afumati , cu putin inainte de curba aia unde este limita 30 la ora pe sensul de mers spre buzau , intamplarea se petrece aproape de centru , acolo este banda dubla continua mergeam regulamentar cu 50 la ora cand pe langa mine trece un bizon cu cazan seria 5 din 93 probabil pe contrasens si evident depasind cu toata masina linia dubla , zic unde e doamne o patrula de la rutiera sa ii salte permisu melteanului , mai merg 10-20 metri iar se baga bizonu in depasire tot pe contrasens si tot peste linia dubla cand vad pe dreapta o masina de politie si zic gata l-a ars , daca l-a vazut macar in oglinda laterala ca a depasit pe interzis il arde ... nu se intampla nimic zic ca nu l-au vazut , cand chiar de langa patrula de politie , tot pe contrasens bizonu iar se baga in depasire , era imposibil sa nu il vada , zic gata stai sa vezi acum sirene , de unde ai mei gabori nu iau nici o masura cand sa trec pe langa ei zic sa le fac un semn , dar nu am apucat ca s-au oprit la carciuma de pana in primarie sau scoala ce o fi aia

deci domnilor de la rutiera intrucat pe masina scria politia rutiera nu rurala meritati o mare showfinger.gif si sper sa ajungeti ca aia de la constanta

--------------------
+
padre
post 26 Jun 2009, 19:27
Post #3118

Il padrino

Azi pe drumul de la Mangalia si pana in Bucuresti (aprox. 265 km) nu am intalnit nici o patrula de politie, nici un radar, nimic! Doar in Constanta, intr-o intersectie, era un politist care dirija traficul. In rest, zero prezenta politia rutiera.
Concluzia? Toti dementii si-au refulat frustrarile, au dat talpa cazanelor, si ce-i mai ingrijorator este ca am vazut foarte, dar foarte multe basculante, cisterne, masini mari cu 3 osii pe spate ruland cu viteze peste 100-110 km/h pe DN, chiar si in zonele cu restrictie 50 km/h, facand depasiri la limita, intrand in depasire (mai ales pe autostrada) taind calea unui autoturism care venea cu viteza din spate, etc... Foarte, foarte periculosi. A, din toti monstrii astia vitezisti marea majoritate aveau benele incarcate cu varf!

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
semit
post 26 Jun 2009, 19:38
Post #3119

Private Spice

Group: Moderatori

nu mai exista politisti de circulatie in judetul Constanta laugh.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
gmt97hr
post 26 Jun 2009, 19:45
Post #3120

Membru

Apropo de politia rurala: din cate am auzit, acestia primesc un bon de 50 lei pentru combustibil pe luna calendaristica. Deci nu va asteptati la urmariri in trafic !!! radmasa.gif

--------------------
RENAULT LAGUNA II 2001 1.8 16 V DYNAMIQUE
+
1353 Pages « < 102 103 104 105 106 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 16:12
Dacia