Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 92 93 94 95 96 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

crisolro
post 5 May 2009, 14:44
Post #2791

Group: Members
From: Bucuresti

banii vin de la munca nu de la stat tongue.gif

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Flamingo
post 5 May 2009, 14:53
Post #2792

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Da bre, asa e... tongue.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Bhal
post 5 May 2009, 15:03
Post #2793

Membru autentic

Multe "salutari" posesorului unui clio symbol gri, al carui numar am fost prea ocupat sa il retin, pentru ca parcheaza ca vita pe trotuar, pe stirbei, in fata agentiei de plati. da, de aia aveai stergatoarele ridicate si oglinzile date peste cap (nu de mine...)

rugaminte de tatic: daca parcati pe trotuar, nu e bai, dar lasati loc pentru un carut de copil. ca nu e deloc amuzant sa ma strecor cu carutul printre masini si autobuze in miscare.

This post has been edited by Bhal: 5 May 2009, 15:04

--------------------
Renault Megane 2.2 Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
+
Flamingo
post 5 May 2009, 16:18
Post #2794

Membru "SPARKY Team"

Pentru ca am un Renault gri dar nu-mi amintesc sa fi fost prin zona de ceva vreme, hai sa zic si eu...

Daca era Symbol, nu eram eu. Eu am Clio pur sange.
Daca nu avea sticker cu forum.reno.ro pe portbagaj, iar nu eram eu.
Daca nu avea pe toate partile sticker cu Renault F1 Team, nici atat.
Daca nu scria FLAMINGO la parasolar, nema submsenatul.
Daca nu avea 2 flamingi pe stalpii din spate, e clar, a fot altul...

Deci da, pe langa salutarile lui Bhal mai aduag eu multa carne-n fridiger lu' ne ala... si da, dedicatie tot de la un "tatic".

P.S. Ce-ar fi sa spuna Bhal acum "Ba tu ai fost." ? smile.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
R19/16v
post 5 May 2009, 16:22
Post #2795

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
buzasparta
post 5 May 2009, 16:23
Post #2796

Membru autentic

From: Judetul Romanica

@flamingo: ce te face sa crezi ca toti bugetarii au salarii mari? da de firmele cere trag in piept ca cica locreaza saracii in pierdere da au masini de serviciu mertane, bmw-uri nu spune nimeni nimic. tot respectul pentru cei muncitori.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
Brohlin
post 5 May 2009, 16:24
Post #2797

Membru

[troll mode]
Vezi tu sa scrie Symbol pe el? tongue.gif
[/troll mode]

--------------------
Renault Symbol Fidji 1.5 dci +80CP - B-00-??? 2006
What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
+
luck33ro
post 5 May 2009, 16:36
Post #2798

Membru autentic

@ buzasparta : Da tu unde ai vazut angajati la particular sa aiba BMW si Mertzan sau sa nu plateasca impozite ? laugh.gif cred ca te uiti in gura lu Pogea prea mult timp radmasa.gif

--------------------
+
Flamingo
post 5 May 2009, 16:38
Post #2799

Membru "SPARKY Team"

@R16/8V...

Puteam sa jur ca la afirmatia facuta mai sus cu "pursange" se va gasi cineva sa sara cu gura... radmasa.gif Multumesc pentru publicitate colega. wink.gif

QUOTE(buzasparta @ 5 May 2009, 17:23)
@flamingo: ce te face sa crezi ca toti bugetarii au salarii mari?

Nevasta-mea lucreaza in sectorul de stat si cistiga undeva pe la 1600-1700 lei (cu tot cu sporuri) si in fucntie de numarul de ture, la care se adauga bonurile de masa... si mici atentii din partea pacientilor pe care de regula le refuza... Deh, asa a fost obisnuit romanul ca in loc de buna ziua sa vina cu cadouri sau 5-10 lei... smile.gif

Risc sa fie data afara este ZERO datrita sectiei pe care lucreaza si mai ales datorita experientei acumulate in ultimii ani.

--------------------
+
aphophis
post 5 May 2009, 19:40
Post #2800

Membru autentic

QUOTE(luck33ro @ 5 May 2009, 09:24)
ca de obicei militia e de toata jena - filmul actiunii smile.gif
*

radmasa.gif haha , home sweet home , de locuri sunt de undeva de prin zona icon_mrgreen.gif Drifturile alea au loc in parcarea din centrul localitatii borsa, maramures, iar chestia asta nu e noua. Politia e de kko in zona aia, fie de frica (pe unul aproape l-a facut terci un "mafiot" de asta pe motiv ca de ce l-a oprit). Ce ma distreaza e ca anul asta s-au cam schimbat masinile, daca anul trecut era plin de bmw-uri, audi-uri, fauve-uri proaspat luate de firmele de rent a car, anul asta era plin de jafuri golf 3 icon_mrgreen.gif Nesimtirea insa tot acolo a ramas.

This post has been edited by aphophis: 5 May 2009, 20:58

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
twingooo
post 5 May 2009, 20:52
Post #2801

Membru de partid din Republica Ceha

From: Ceska Republika, Praha 4

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/sof...iul-noptii.html numai jene dintr-astea la stiri...reisari si cascadori!

--------------------
Renault Espace 2.0 dci 2007, Privilege
mens sana in corpore barosano!
+
buzasparta
post 6 May 2009, 12:32
Post #2802

Membru autentic

@luk33ro: daca masina e pe firma si administratorul sau patronul sau ce draq o mai fi el o foloseste nu se cheama ca e masina de serviciu? ca o foloseste in scop personal si deconteaza pina si chilotii pe firma numai ca sa fie in pierdere si sa nu plateasca nimic e bine nu? cei , care au firma si platesc toate taxele la stat sint mai prosti ? pogea e ala vopsitu? ca mai confund .

This post has been edited by buzasparta: 6 May 2009, 12:34

--------------------
233 SP 94
+
luck33ro
post 6 May 2009, 12:53
Post #2803

Membru autentic

Astea-s povesti de adormit copiii....patronul care isi permite sa cumpere masina de 100000 euro poti sa fii sigur ca are si zeci de angajati (care nu au BMWee cu care sa mearga la munca pe teren) si plateste taxe si impozite cat cuprinde. Mai repede o sa ii vezi pe mafiotii de guvernanti care fura de rup si incaseaza comisioane babane ca profita de economia subterana si iau spagi samd... ala sigur nu plateste impozite si taxe ca are banii de la matusa tamara wink.gif

Contabilitatea se face cu acte...acolo e greu sa dosesti ceva si daca incerci sa dosesti, te fura de te rup angajatii proprii (fiindca nu mai poti demonstra ca au furat daca nu lucrezi cu acte) deci teapa... smile.gif

Impozitul forfetar i-a lovit pe micii intreprinzatori de fapt...aia care daca au un logan sau un fiat sunt fericiti smile.gif Statul ii protejeaza pe marii rechini mereu ! ph34r.gif

--------------------
+
buzasparta
post 6 May 2009, 13:12
Post #2804

Membru autentic

ai vazut tara unde marii rechini sa nu fie protejati? ala in state a dat o gaura de citeva zeci de miliarde si au recuperat abia 1 sau 2. la noi se da in bugetari la general si nu se face diferenta. de exemplu in mj sint la audit persoane care nu calca in puscarii cu anii dar au unele sporuri de puscarie. si cred ca prin alte ministere este la fel. daca intr-un minister sint 30 de sporuri nu toti angajatii acelui minister beneficiaza de toate 30 de sporuri. dar tv si ziarele si politicienii cum sa faca si ei rating? latraul ala de pitic de isi spune prim ministru spunea ca se reduce personalul bugetar si au fost angajati fostii prefecti si subprefecti pe post de consilieri pe salarii frumoase. mai poti sa-i crezi pe acesti guvernanti? stie vreunul cum e sa lucrezi de unul singur pe o sectie de maxima siguranta cu aproape 200 de detinuti periculosi? cred ca nu. dar e usor sa ii bagi pe toti in aceeasi oala. a experimentat vreunul de pe aici faptul de a-i fi injurata familia pe strada din cauza serviciului? ma indoiesc.
nasu meu si cumnatu meu au firme si alearga zi lumina , mai trag si in piept mai si platesc, dar se misca. un cunoscut are vreo citiva angajati la care le arunca salariul minim, "merge in pierdere" si are volvo xc90. care-i destept si care prost?sefii mari de directii din ministere mereu vor fura si vor " percepe comisioane " dar nu poate fi pus in aceeasi oala cu unul care alearga toata ziua in acelasi minister si are 10 mil. cit despre contabilitate si hartii este loc mare de intors daca ai contabil bun.nu am afirmat ca angajatii de la particular au toti masini scumpe de serviciu.am precizat ca sefii sau patronii sau administratorii si vreo doo neamuri ceva acolobeneficiaza de asa ceva si asta o spun din cazuri cunoscute nu din poze filme sau povesti.
daca nu se va potrivi postul cu topicul imi asum raspunderea.

This post has been edited by buzasparta: 6 May 2009, 13:18

--------------------
233 SP 94
+
luck33ro
post 6 May 2009, 13:26
Post #2805

Membru autentic

Si masinile alea nici nu sunt ale lor , sunt in leasing + ca deja le dau inapoi ca nu mai au cu ce sa le achite.... Ete ce de profit au bogatanii dreaq, il tin ascuns si prefera sa dea masinile de leasing inapoi sa-si ia Dacii biggrin.gif Vezi ca nu se pupa?! Nu e asa simpla poveste asta cu economia chiar daca vecinu are Volvo si da salarii minime - e bine ca da inca salarii, ca altii ii dau in somaj deja de bine ce le este wink.gif

--------------------
+
buzasparta
post 6 May 2009, 13:38
Post #2806

Membru autentic

luck 33ro : nu am de gand sa polemizez cu domnia ta unu ca nu am chef de asa ceva si doi ca sint dupa mai bine de 16 ore de munca. ce am vrut sa spun este ca nu toti bugetarii sint "de lux" si nu toti particularii aduc venit la stat din activitatea lor.multa sanatate va doresc.

--------------------
233 SP 94
+
Afrodita
post 6 May 2009, 14:00
Post #2807

membru

dragilor, din experienta mea (nu radeti ca lucrez de ani buni, chiar daca sunt micuta smile.gif )am ajuns la concluzia ca nici la stat nici la patron nu e bine, ambii storc cat pot. exceptie sunt posturile "inalte" ale bugetarilor. ca angajat, singurul avantaj la stat este ca ai trecut salariul real pe cartea de munca.

cat despre patroni, nu as vrea sa fiu in pielea lor chiar daca as inota in bani, la ce folos daca eu nu am timp liber sa ma bucur de ei. smile.gif

--------------------
Renault Megane I - DYD 1996 1.6
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
+
papa_mulo
post 6 May 2009, 14:09
Post #2808

Membru autentic

QUOTE(Afrodita @ 6 May 2009, 15:00)
cat despre patroni, nu as vrea sa fiu in pielea lor chiar daca as inota in bani, la ce folos daca eu nu am timp liber sa ma bucur de ei. smile.gif
*

Stai tu linistita ca si patronii sunt de mai multe feluri! Exista si din aia care vin si le fax sex anal 2 zile la angajati dupa care pleaca doua saptamani prin te miri ce zone exotice!

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
Fratzica
post 6 May 2009, 19:36
Post #2809

Zen

QUOTE(Flamingo @ 5 May 2009, 17:18)
Deci da, pe langa salutarile lui Bhal mai aduag eu multa carne-n fridiger lu' ne ala... si da, dedicatie tot de la un "tatic".
*

Domnu` Flamingo,

Bestia nera a matale are floricele pe ea si vpc la numar? Daca da, roag-o te rog pe stimabila nevasta a dumneata (ca tu zici ca nu ai obiceiuri d-astea) sa nu mai ocupe 99% din trotuar cu ea ca nu degeaba au fost pusi stalpii aia mici pe trotuar. Azi eram pe strada Coltei si a trebuit sa ma opresc sa las o doamna cu un carucior (sac) sa treaca prin fata mea ca nu avea loc sa treaca pe trotuar... dry.gif

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
Sanda
post 6 May 2009, 21:47
Post #2810

Membru incepator

Stimate domn Fratzica, din cauza lucrarilor care se efectueaza in incinta Sptilalului Coltea, am fost nevoita sa parchez in acel loc. Imi pare rau de aceasta situatie care este provizorie si va multumesc de efortul plin de galanterie depus.

Nevinovata fiind de lipsa locurilor de parcare din zona spitalului unde sunt angajata, imi cer scuze acelei femei, mama fiind la randul meu stiu efortul trecerii cu caruciorul a unei borduri. Daca as fi parcat in alte locuri m-as fi trezit ori cu masina vandalizata ori in cel mai bun caz cu un gardian care m-ar fi rugat sa o mut din locurile altora, fortuita fiind sa parchez strict in zona spitalului.

Sperand ca situatia se va reglementa in curand, imi cer scuze pentru incient.

Cu respect,
Sanda, posesoare a masinii "bestia nera" cu margarete.

--------------------
Hyundai i10 2008
+
luck33ro
post 6 May 2009, 21:55
Post #2811

Membru autentic

group_pointing.gif dom fratica esti galanton , parol !
Doamna Sanda, eu credeam ca au demolat spitalu ala dp Colt - la un moment dat luase si foc smile.gif

--------------------
+
rtBK
post 6 May 2009, 21:55
Post #2812

Unique like everyone else

ce noapte interesanta icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
gotty
post 6 May 2009, 21:56
Post #2813

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

coffee_spitsk.gif

suna bine,daca era si argumentat era si mai frumos!

--------------------
Private Spice Member
+
Fratzica
post 6 May 2009, 22:07
Post #2814

Zen

QUOTE(Sanda @ 6 May 2009, 22:47)
Stimate domn Fratzica, din cauza lucrarilor care se efectueaza in incinta Sptilalului Coltea, am fost nevoita sa parchez in acel loc. Imi pare rau de aceasta situatie care este provizorie si va multumesc de efortul plin de galanterie depus.

Nu e vorba de efort aici. E vorba ca desi masina e mica, tot ati reusit sa ocupati intreg trotuarul.

Daca as fi parcat in alte locuri m-as fi trezit ori cu masina vandalizata ori in cel mai bun caz cu un gardian care m-ar fi rugat sa o mut din locurile altora, fortuita fiind sa parchez strict in zona spitalului.

Sunt sigur ca in locul ala de "parcare" aveti destule sanse sa vi se vandalizeze masina. Locuri de parcare se gasesc sigur, am o prietena angajata la banca de peste drum de spital si tot in zona aia parcheaza. Puteti parca masina fie mai in spate pe stradute, fie peste drum, pe langa kenvelo. Nu cred ca e chiar asa mare problema gasirea unui loc de parcare dat fiind ca buburuza e mica.

Sanda, posesoare a masinii "bestia nera" cu margarete.
*

Sa o stapaniti sanatoasa, simpatica masinuta.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
marian-j
post 6 May 2009, 22:31
Post #2815

Membru autentic

From: Timișoara

Un foarte elegant, "case closed".
Bun venit printre noi,doamna Sanda! smile.gif
Sa revin in topic!
Azi am vazut o Dacia "papuc" cu xenoane!Si nu era un "zambetu' lu' Iliescu" ci modelul acela mai vechi ce are farurile dreptunghiulare!

This post has been edited by marian-j: 6 May 2009, 22:56

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Dan73
post 6 May 2009, 22:43
Post #2816

Membru autentic

Pai inainte, pe vremea lu impuscatu, de la voi venea moda. Vad ca acu ajunge mai tarziu la voi. P'aci prin sud e plin de dacii cu xenoane.

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Fratzica
post 6 May 2009, 22:46
Post #2817

Zen

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
xcss
post 6 May 2009, 22:59
Post #2818

Born to Be Epic

QUOTE(Sanda @ 6 May 2009, 21:47)
[...] fortuita fiind sa parchez strict in zona spitalului.[...]
*

Cu toate scuzele de rigoare, si sper sa nu incepem iar schimburi de amabilitati cu domnul Sanda...asta... Flamingo... tongue.gif Cred ca ati vruti sa spuneti "fortata", ca "fortuit" inseamna cam "intamplator"... In rest, va salut ca un cunoscator al minunatelor conditii de parcare pentru personal din curtea spitalelor si de pe strazile adiacente. Conditii care tind spre inexistenta, din pacate...

This post has been edited by xcss: 6 May 2009, 23:00

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
marian-j
post 6 May 2009, 23:09
Post #2819

Membru autentic

From: Timișoara

Coane Dane,ma "boșorogiși" de tot.Se pare ca nu mai sunt in "trend"! laugh.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Dan73
post 6 May 2009, 23:41
Post #2820

Membru autentic

Nici gand...departe de mine smile.gif Ala cu Dacia aia venise sa ia ITP-ul cu xenoanele alea? biggrin.gif

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
1353 Pages « < 92 93 94 95 96 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 05:53
Dacia