Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
crisolro |
![]()
|
||
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Da bre, asa e...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
Multe "salutari" posesorului unui clio symbol gri, al carui numar am fost prea ocupat sa il retin, pentru ca parcheaza ca vita pe trotuar, pe stirbei, in fata agentiei de plati. da, de aia aveai stergatoarele ridicate si oglinzile date peste cap (nu de mine...)
rugaminte de tatic: daca parcati pe trotuar, nu e bai, dar lasati loc pentru un carut de copil. ca nu e deloc amuzant sa ma strecor cu carutul printre masini si autobuze in miscare. This post has been edited by Bhal: 5 May 2009, 15:04 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ca am un Renault gri dar nu-mi amintesc sa fi fost prin zona de ceva vreme, hai sa zic si eu...
Daca era Symbol, nu eram eu. Eu am Clio pur sange. Daca nu avea sticker cu forum.reno.ro pe portbagaj, iar nu eram eu. Daca nu avea pe toate partile sticker cu Renault F1 Team, nici atat. Daca nu scria FLAMINGO la parasolar, nema submsenatul. Daca nu avea 2 flamingi pe stalpii din spate, e clar, a fot altul... Deci da, pe langa salutarile lui Bhal mai aduag eu multa carne-n fridiger lu' ne ala... si da, dedicatie tot de la un "tatic". P.S. Ce-ar fi sa spuna Bhal acum "Ba tu ai fost." ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.264 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@flamingo: ce te face sa crezi ca toti bugetarii au salarii mari? da de firmele cere trag in piept ca cica locreaza saracii in pierdere da au masini de serviciu mertane, bmw-uri nu spune nimeni nimic. tot respectul pentru cei muncitori.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
[troll mode]
Vezi tu sa scrie Symbol pe el? ![]() [/troll mode] |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
- B-00-???
2006 What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
@ buzasparta : Da tu unde ai vazut angajati la particular sa aiba BMW si Mertzan sau sa nu plateasca impozite ?
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
@R16/8V...
Puteam sa jur ca la afirmatia facuta mai sus cu "pursange" se va gasi cineva sa sara cu gura... ![]() ![]() QUOTE(buzasparta @ 5 May 2009, 17:23) @flamingo: ce te face sa crezi ca toti bugetarii au salarii mari? Nevasta-mea lucreaza in sectorul de stat si cistiga undeva pe la 1600-1700 lei (cu tot cu sporuri) si in fucntie de numarul de ture, la care se adauga bonurile de masa... si mici atentii din partea pacientilor pe care de regula le refuza... Deh, asa a fost obisnuit romanul ca in loc de buna ziua sa vina cu cadouri sau 5-10 lei... ![]() Risc sa fie data afara este ZERO datrita sectiei pe care lucreaza si mai ales datorita experientei acumulate in ultimii ani. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 5 May 2009, 09:24) ![]() ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 5 May 2009, 20:58 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/sof...iul-noptii.html numai jene dintr-astea la stiri...reisari si cascadori!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.264 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@luk33ro: daca masina e pe firma si administratorul sau patronul sau ce draq o mai fi el o foloseste nu se cheama ca e masina de serviciu? ca o foloseste in scop personal si deconteaza pina si chilotii pe firma numai ca sa fie in pierdere si sa nu plateasca nimic e bine nu? cei , care au firma si platesc toate taxele la stat sint mai prosti ? pogea e ala vopsitu? ca mai confund .
This post has been edited by buzasparta: 6 May 2009, 12:34 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
luck33ro |
![]()
|
Astea-s povesti de adormit copiii....patronul care isi permite sa cumpere masina de 100000 euro poti sa fii sigur ca are si zeci de angajati (care nu au BMWee cu care sa mearga la munca pe teren) si plateste taxe si impozite cat cuprinde. Mai repede o sa ii vezi pe mafiotii de guvernanti care fura de rup si incaseaza comisioane babane ca profita de economia subterana si iau spagi samd... ala sigur nu plateste impozite si taxe ca are banii de la matusa tamara
![]() Contabilitatea se face cu acte...acolo e greu sa dosesti ceva si daca incerci sa dosesti, te fura de te rup angajatii proprii (fiindca nu mai poti demonstra ca au furat daca nu lucrezi cu acte) deci teapa... ![]() Impozitul forfetar i-a lovit pe micii intreprinzatori de fapt...aia care daca au un logan sau un fiat sunt fericiti ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
buzasparta |
![]()
|
ai vazut tara unde marii rechini sa nu fie protejati? ala in state a dat o gaura de citeva zeci de miliarde si au recuperat abia 1 sau 2. la noi se da in bugetari la general si nu se face diferenta. de exemplu in mj sint la audit persoane care nu calca in puscarii cu anii dar au unele sporuri de puscarie. si cred ca prin alte ministere este la fel. daca intr-un minister sint 30 de sporuri nu toti angajatii acelui minister beneficiaza de toate 30 de sporuri. dar tv si ziarele si politicienii cum sa faca si ei rating? latraul ala de pitic de isi spune prim ministru spunea ca se reduce personalul bugetar si au fost angajati fostii prefecti si subprefecti pe post de consilieri pe salarii frumoase. mai poti sa-i crezi pe acesti guvernanti? stie vreunul cum e sa lucrezi de unul singur pe o sectie de maxima siguranta cu aproape 200 de detinuti periculosi? cred ca nu. dar e usor sa ii bagi pe toti in aceeasi oala. a experimentat vreunul de pe aici faptul de a-i fi injurata familia pe strada din cauza serviciului? ma indoiesc.
nasu meu si cumnatu meu au firme si alearga zi lumina , mai trag si in piept mai si platesc, dar se misca. un cunoscut are vreo citiva angajati la care le arunca salariul minim, "merge in pierdere" si are volvo xc90. care-i destept si care prost?sefii mari de directii din ministere mereu vor fura si vor " percepe comisioane " dar nu poate fi pus in aceeasi oala cu unul care alearga toata ziua in acelasi minister si are 10 mil. cit despre contabilitate si hartii este loc mare de intors daca ai contabil bun.nu am afirmat ca angajatii de la particular au toti masini scumpe de serviciu.am precizat ca sefii sau patronii sau administratorii si vreo doo neamuri ceva acolobeneficiaza de asa ceva si asta o spun din cazuri cunoscute nu din poze filme sau povesti. daca nu se va potrivi postul cu topicul imi asum raspunderea. This post has been edited by buzasparta: 6 May 2009, 13:18 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
luck33ro |
![]()
|
Si masinile alea nici nu sunt ale lor , sunt in leasing + ca deja le dau inapoi ca nu mai au cu ce sa le achite.... Ete ce de profit au bogatanii dreaq, il tin ascuns si prefera sa dea masinile de leasing inapoi sa-si ia Dacii
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
buzasparta |
![]()
|
luck 33ro : nu am de gand sa polemizez cu domnia ta unu ca nu am chef de asa ceva si doi ca sint dupa mai bine de 16 ore de munca. ce am vrut sa spun este ca nu toti bugetarii sint "de lux" si nu toti particularii aduc venit la stat din activitatea lor.multa sanatate va doresc.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
dragilor, din experienta mea (nu radeti ca lucrez de ani buni, chiar daca sunt micuta
![]() cat despre patroni, nu as vrea sa fiu in pielea lor chiar daca as inota in bani, la ce folos daca eu nu am timp liber sa ma bucur de ei. ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Afrodita @ 6 May 2009, 15:00) cat despre patroni, nu as vrea sa fiu in pielea lor chiar daca as inota in bani, la ce folos daca eu nu am timp liber sa ma bucur de ei. ![]() Stai tu linistita ca si patronii sunt de mai multe feluri! Exista si din aia care vin si le fax sex anal 2 zile la angajati dupa care pleaca doua saptamani prin te miri ce zone exotice! |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 5 May 2009, 17:18) Deci da, pe langa salutarile lui Bhal mai aduag eu multa carne-n fridiger lu' ne ala... si da, dedicatie tot de la un "tatic". Domnu` Flamingo, Bestia nera a matale are floricele pe ea si vpc la numar? Daca da, roag-o te rog pe stimabila nevasta a dumneata (ca tu zici ca nu ai obiceiuri d-astea) sa nu mai ocupe 99% din trotuar cu ea ca nu degeaba au fost pusi stalpii aia mici pe trotuar. Azi eram pe strada Coltei si a trebuit sa ma opresc sa las o doamna cu un carucior (sac) sa treaca prin fata mea ca nu avea loc sa treaca pe trotuar... ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Sanda |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 1 Joined: 6 May 09 ![]() |
Stimate domn Fratzica, din cauza lucrarilor care se efectueaza in incinta Sptilalului Coltea, am fost nevoita sa parchez in acel loc. Imi pare rau de aceasta situatie care este provizorie si va multumesc de efortul plin de galanterie depus.
Nevinovata fiind de lipsa locurilor de parcare din zona spitalului unde sunt angajata, imi cer scuze acelei femei, mama fiind la randul meu stiu efortul trecerii cu caruciorul a unei borduri. Daca as fi parcat in alte locuri m-as fi trezit ori cu masina vandalizata ori in cel mai bun caz cu un gardian care m-ar fi rugat sa o mut din locurile altora, fortuita fiind sa parchez strict in zona spitalului. Sperand ca situatia se va reglementa in curand, imi cer scuze pentru incient. Cu respect, Sanda, posesoare a masinii "bestia nera" cu margarete. |
--------------------
Hyundai
i10
2008
|
|
luck33ro |
![]()
|
![]() Doamna Sanda, eu credeam ca au demolat spitalu ala dp Colt - la un moment dat luase si foc ![]() |
--------------------
**
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ce noapte interesanta
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
![]() suna bine,daca era si argumentat era si mai frumos! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Fratzica |
![]()
|
QUOTE(Sanda @ 6 May 2009, 22:47) Stimate domn Fratzica, din cauza lucrarilor care se efectueaza in incinta Sptilalului Coltea, am fost nevoita sa parchez in acel loc. Imi pare rau de aceasta situatie care este provizorie si va multumesc de efortul plin de galanterie depus. Nu e vorba de efort aici. E vorba ca desi masina e mica, tot ati reusit sa ocupati intreg trotuarul. QUOTE Daca as fi parcat in alte locuri m-as fi trezit ori cu masina vandalizata ori in cel mai bun caz cu un gardian care m-ar fi rugat sa o mut din locurile altora, fortuita fiind sa parchez strict in zona spitalului. Sunt sigur ca in locul ala de "parcare" aveti destule sanse sa vi se vandalizeze masina. Locuri de parcare se gasesc sigur, am o prietena angajata la banca de peste drum de spital si tot in zona aia parcheaza. Puteti parca masina fie mai in spate pe stradute, fie peste drum, pe langa kenvelo. Nu cred ca e chiar asa mare problema gasirea unui loc de parcare dat fiind ca buburuza e mica. QUOTE Sa o stapaniti sanatoasa, simpatica masinuta. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Un foarte elegant, "case closed".
Bun venit printre noi,doamna Sanda! ![]() Sa revin in topic! Azi am vazut o Dacia "papuc" cu xenoane!Si nu era un "zambetu' lu' Iliescu" ci modelul acela mai vechi ce are farurile dreptunghiulare! This post has been edited by marian-j: 6 May 2009, 22:56 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pai inainte, pe vremea lu impuscatu, de la voi venea moda. Vad ca acu ajunge mai tarziu la voi. P'aci prin sud e plin de dacii cu xenoane.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Fratzica |
![]()
|
citroen-jumper-1.jpg + xenon =
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(Sanda @ 6 May 2009, 21:47) Cu toate scuzele de rigoare, si sper sa nu incepem iar schimburi de amabilitati cu domnul Sanda...asta... Flamingo... ![]() This post has been edited by xcss: 6 May 2009, 23:00 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane Dane,ma "boșorogiși" de tot.Se pare ca nu mai sunt in "trend"!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Nici gand...departe de mine
![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 05:53 |