Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
OTV, anyone?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
2007 // 1.4 Dynamique Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Gata bre, nu va mai certati...
![]() ![]() In fine, nevasta-mea mai lipsea de aici... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Flamingo, te-a prins
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Eh lasa, ca nu e primul forum unde suntem "colegi". E al doilea, numai ca dincolo sunt moderator, deci sef...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Si vad ca-ti place sa te amagesti cu ideea asta... ca ai fi sef!
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
- B-00-???
2006 What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nici vorba, de fapt am vrut sa spun ca sunt moderator.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
doamna sanda, bine ati venit printre noi (era si cazul sa mai apara o persoana de sex feminin
![]() ![]() deobicei, cand am treaba in centrul orasului prefer sa las masina la metrou la pipera ca sa avit ambuteiajele si alergarea dupa locul de parcare, dar mai nou nici macar acolo nu mai e loc. sunt parcate masini peste tot, chiar si in locuri stramte pe trotuare ![]() This post has been edited by Afrodita: 7 May 2009, 13:52 |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
NU sunt de acord cu un lucru... Dupa ora 10 se gasesc locuri de parcare
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
acum sincer,de ce ii luati apararea si pe altii in situatii similare ii injurati de mama focului?
nu stie sa parcheze,sa suporte consecintele incepand cu ruperea stergatoarelor si a oglinzilor.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
radu, cred ca tu esti norocos. eu m-am invartit de multe ori pana am gasit un loc, asta ca sa nu mai pomenesc de cate ori ma apucam sa fac manevre de parcare si aparea cate un om "cumsecade" si-l ocupa
![]() poate se gandeste cineva sa faca o parcare etajata cu plata, in loc de mall-uri, poate asa se mai rezolva problemele cu locurile. |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
In fiecare dimineata ma uit in oglinda si incep sa strig: Do you feel lucky "punck"? Do you?
This post has been edited by RaduNG: 7 May 2009, 15:52 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
Afro, nu cred ca Sanda o sa mai dea pe aici. Altele sunt forumurile pe care le citeste...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Afrodita |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nice try !
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ce sa mai zici si tu acum...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mhy tu umblii cu femei de alea?????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Auzi bre, chiar daca ar fi cum zici tu, daca dau logout de pe laptopul de acasa de unde am facut contul, nevasta-mea nu mai poate intra pe forum pentru ca nu stie parola. Contul i l-am facut eu ieri la cererea dansei, dupa care a postat mesajul pentru Fratzica. Deci nicio sansa oricum...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ar fi mai indicat sa umble cu barbati?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Multumesc Semit !
![]() QUOTE - Ce faci ? Te uiti la curva aia ? - Pai si la cine vrei sa ma uit ? La barbat-su ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
flamingo....vezi ca de citit poate oricineeeeeeeeeeeeeeee si oricand....
deci ai mare grija ce spui ca esti monitorizat si poate cenzurat...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Fratilooorrr !!! M-ati inebunit... Ne cunoastem de vreo 10 ani, deci... hai sa fim seriosi.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Do you feel lucky punck"
punk. Scuze RaduNGBOSS, nu m-am putut abtine ![]() Private Spice FTW |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 7 May 2009, 23:45) Fratilooorrr !!! M-ati inebunit... Ne cunoastem de vreo 10 ani, deci... hai sa fim seriosi. Asta, in context, nu inseamna nimic ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Flamingo |
![]()
|
Bre, frana... Hai sa nu intram in alte discutii ca o dam in altele si apoi cu siguranta o sa va simtiti jigniti si o sa va suparati pe mine. Daca ati inteles ce vreau sa spun, bine.. daca nu... asta e.
Over and out ! |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
poate ca nu prea are legatura cu topicul,dar o faza de toata jena am vazut-o ieri cand m-am suit in "masina poporului",4motion alea alea
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 04:01 |