Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
si la cati opresc pe trecerea de pietoni,chiar e aiurea....
This post has been edited by gotty: 27 Apr 2009, 11:31 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
sambata am plecat spre service sa-mi sudez toba, ca sarmana Didica facuse mononucleoza
![]() ![]() acum ma gandesc ce noroc am avut ca s-a intamplat sa cada chiar langa service, ca nu stiu ce faceam daca eram mai departe. ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca tu esti pe banda 2 si pe prima banda a oprit o masina, vezi un copilas care traverseaza prin fata acesteia?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Faza este urmatoarea...daca unu opreste si eu nu am vizibilitate din cauza lui mi se pare normal ca sa reduc viteza sau chiar sa opresc, ca sa nu fie un pieton tampit care alearga pe trecere...si sa nu dau peste el....dar daca eu vad clarrr de la o posta ca nu traverseaza nimeni si ala de pe banda 1 opreste ca un nebun ..mi se pare normal sa-i dau treapta 5 si sa trec
![]() ![]() This post has been edited by MHY: 27 Apr 2009, 11:39 |
--------------------
------
------
------
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Pana acum am gasit doar:
http://www.scoaladesoferisibiu.ro/manevre_interzise.php La depasire punctul 3 This post has been edited by mihai_dorin: 27 Apr 2009, 11:45 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai asta nu prea e depasire....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Nu prea e depasire insa tot nu ai vizibilitate:
Interzicerea manevrei: 1. in intersectiile nedirijate; 2. in apropierea varfurilor de rampa cand vizibilitatea este sub 50 m; 3. in curbe si in alte locuri cu vizibilitate redusa sub 50 m; 4. pe pasaje denivelate, pe poduri, sub poduri si in tuneluri rutiere. Prin exceptie, in astfel de locuri pot fi depasite vehiculele cu tractiune animala, motocicletele fara atas, mopedele si bicicletele, daca vizibilitatea asupra drumului este mai mare de 20 m, iar latimea drumului de cel putin 7 m; 5. pe trecerile pentru pietoni semnalizate prin indicatoare sau marcaje; 6. pe trecerile la nivel cu calea ferata si la mai putin de 50 m inainte de acestea; 7. in dreptul statiei de tramvai fara refugiu, cand acesta este oprit (se opreste in dreptul ultimului vagon si se repune in miscare dupa ce usile tramvaiului s-au inchis); 8. in zona de actiune a indicatorului "Depasirea interzisa"; 9. cand, pentru efectuarea manevrei, se incalca marcajul axial continuu; 10. cand din sens opus se apropie alt vehicul al carui conducator trebuie sa efectueze manevre de evitare a coliziunii; 11. in locurile in care s-a format o coloana de vehicule in asteptare, daca astfel se intra pe sens opus; 12. se interzice depasirea coloanei oficiale, intercalarea sau atasarea la aceasta. Pana la urma fiecare procedeaza cum crede, dar tot condusul preventiv e mai sanatos. Poate tot pe acest motiv soferii romani raman soferi romani si cei europeni..europeni.. This post has been edited by mihai_dorin: 27 Apr 2009, 11:50 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 27 Apr 2009, 12:32) Daca tu esti pe banda 2 si pe prima banda a oprit o masina, vezi un copilas care traverseaza prin fata acesteia? ![]() baieti, hai sa nu o "umflam" mai mult. fiecare sofer trebuie sa reduca viteza cand se apropie de trecere de pietoni pentru a putea frana usor. copiii sunt cev mai responsabili pentru ca sunt avertizati de mici de eventualele pericole, cu batranii din pacate am avut experiente mai neplacute, dar chiar si asa ii poti vedea din timp si in cazul in care chiar nu mai apuci sa opresti macar claxonezi sa-l faci atent. cazul colegului este destul de clar, pietonul era pe contrasens, colegul din dreapta a oprit de frica curcanului, chiar daca nu trebuia. mihai - depasirea este altceva. impune schimbare de banda sau cel putin cresterea vitezei. in cazul de mai sus erau doua vehicule, pe doua benzi separate. nu cred ca se poate pune problema depasirii. This post has been edited by Afrodita: 27 Apr 2009, 11:56 |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.135 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
@A l e x: ai procedat corect.
Am avut un prieten care la examenul de sofat l-a picat politistul pt ca a OPRIT si a acordat prioritate cand nu era cazul. Situatia era aceeasi, doar ca in locul tau, el a oprit si gaborul a spus.. ca nu cunosti legislatia si ii pui in pericol si pe ceilalti participanti in trafic. Fiecare drum are un ax al lui, in cazul tau, axul drumului era intre cele doua linii de tramvai, astfel daca pietonul se afla pe partea ta (adica axul pe care te deplasai tu) erai obligat sa opresti, in caz contrar, NU AVEAI NICIO OBLIGATIE pentru acel pieton. Faptul ca a oprit berbecul de pe banda 1 e alta poveste, repet, tu ai procedat corect, mai ales ca argumentele "organului" au fost ca pietonul se afla pe sensul tau de mers... deci e clar. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Stiu, ca in cazul acesta nu se numeste depasire, se numeste devansare, insa cum am mai zis fiecare cu parerea lui asupra condusului.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
A trebuit sa cobor putin nivelul poate iti dai seama de ce ai spus mai sus..
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
mihai_dorin |
![]()
|
Nu imi place sa raspund la rautati insa, existand asemenea perceptii in tara asta, ti se pare ca te intorci in timp cand vii in Romania...
This post has been edited by mihai_dorin: 27 Apr 2009, 12:14 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 27 Apr 2009, 12:58) Pai legea este una singura pentru toti... Acum ce facem ? Ne rugam ca politistul sa fie de acord cu interpretarea noastra, ii vorbim frumos precum A l e x ori il sfatuim pe seful lui sa-l schimbe si sa nu-l mai lase in trafic ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
gotty |
![]()
|
atunci nu mai "vi" aici....
p.s.ce mi plac astea cu :nu,ca m ar interesa,dar.... ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Nu am zis ca a procedat gresit cand a vorbit cu politistul insa fiecare cu parerea lui..
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Am primit mai devreme o oferta de pret de la o firma cu care vorbisem in urma cu aproximativ 1 an.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(MHY @ 27 Apr 2009, 11:29) Te rog sa pui articolul...eu nu gasesc asa ceva..mi se pare absurd ceea ce zici..daca unu opreste la misto inseama ca trebuie sa opresc si eu ![]() Doar din contextul conduitei preventive e bine sa opresti in situatia data fiindca nu stii cauza ptr. care celalalt sofer a oprit. Putea fi alt pieton, "mascat" in dreapta si nu cel dp contrasens, pentru care ala dp. banda 1 sa opreasca! Oricum politaiul nu avea motivatia legala si sa-ti ia permisul . Ca si fapt divers eu personal franez pana la limita opririi daca observ ca masina din dreapta mea franeaza brusc si fara motiv - eu neavand vizibilitate in partea lui dreapta. Am scapat din 2-3 situatii grave datorita acestui fapt. |
--------------------
**
|
|
Afrodita |
![]()
|
flamingo, de ce nu le-ai trimis inapoi un avertisment ca lucreaza prea repede, serios, putea sa-i ia si radaru'
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
|
Flamingo |
![]()
|
Da-i in ma-sa... Asat e...
Am impresia ca din cauza crizei au luat la rand toate cererile de oferta primite anul trecut la care nu au trimis raspuns. "Profesionisti", ce mai. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 27 Apr 2009, 12:18) Daca tu esti pe banda 2 de mers si cel de pe banda 1 a oprit nu ai voie sa il depasesti, deoarece nu ai vizibilitate. Da, stiu ce zici, dar nu stiu daca am spus sau nu, dar eu eram inaitea celui de pe banda 1. Deci nu a fost depasire, eu am vazut clar ca nu era nimeni pe trecere pe sensul meu de mers, si am trecut lejer... Iar atunci, cel de pe banda 1 a oprit, si pe mine m-a oprit Garcea. Nu a fost o situatie de genul, cel de pe banda 1 a oprit, si eu am trecut imediat fara sa ma uit. Nu fac asta niciodata ca e destul de riscant, daca vine un pieton grabit. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Atunci eu cel putin sunt lamurit si consider ca Alex cu spatii a respectat legea.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
luck33ro |
![]()
|
A respectat legea si fara spatii...
![]() Depasirea si devansarea sunt 2 lucruri distincte...asa cum spunea un antevorbitor |
--------------------
**
|
|
A l e x |
![]()
|
Cred ca cea mai trista concluzie din discutia asta e ca... Nimeni cu cunoaste bine legea... Nici soferii, nici politistii...
Aici ma includ si pe mine, evident. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Faza tare la o policlinica acum 2 zile...
Intra 3 tiganci dintr-alea cu fuste lungi si cu copii in brate. Asistenta: "Spuneti !" O tiganca: "Am venit la geografie." Asistenta: "Aici e romana, la ecografie maine dimineata" |
--------------------
-
-
-
|
|
luck33ro |
![]()
|
![]() |
--------------------
**
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Daca tu asa zici
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 01:17 |