Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
De toata jena mi se pare sa iti cumperi masina noua, sa stai la promisiunile electorale ale lui Dragnea referitoare la taxa de mediu, sa scutesti aprox. 1000 de lei in cazul lui, si acum sa o dai cu M.ie Dragnea...
E bine de stiut ca daca faci cuiva un bine si il afecteaza direct acel bine, sa nu il mai faci ca te ia la p#la...Checked. |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
luck33ro |
![]()
|
Neam de tradatori domle...
![]() Cum ar veni aia era mita electorala, nu program de guvernare pentru popor? Au scos niste taxe pe care tot ei le-au bagat ca sa-i lasam sa devalizeze bugetu legal... Adica poa sa ma fure de ma rupe, da eu sa tac ca mi-au lasat o gaina vie in ograda ![]() This post has been edited by luck33ro: 3 Feb 2017, 10:58 |
--------------------
**
|
|
s-ervin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 1 April 08 From: Harghita ![]() |
si la noi au inceput protestele in sfarsit,
http://www.agerpres.ro/social/2017/02/02/h...borsec-22-18-23 |
--------------------
Renault
Megane
- HR-10-xxx
2013 1.6 dci Bose Edition
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dantes @ 3 Feb 2017, 10:41) De toata jena mi se pare sa iti cumperi masina noua, sa stai la promisiunile electorale ale lui Dragnea referitoare la taxa de mediu, sa scutesti aprox. 1000 de lei in cazul lui, si acum sa o dai cu M.ie Dragnea... E bine de stiut ca daca faci cuiva un bine si il afecteaza direct acel bine, sa nu il mai faci ca te ia la p#la...Checked. Doar ca ei au facut un bine si apoi un rau mult mai mare. Interesant e ca fix ca tie li se pare si lor, PSD. Doar ca oamenii nu mai sunt anesteziati cu galeti, geci, taxe de inmatriculare, etc... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
QUOTE(meganus_bicorpus @ 3 Feb 2017, 07:22) Aproape de la fiecare manifestatie de amploare jandarmii au lasat in urma un videoclip memorabil. This post has been edited by Mr.NiceGuy: 3 Feb 2017, 20:44 |
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Mda, tipic dantes
![]() Vine un pesedeac, sa zicem MuiePonta, ti se caca-n casa, adica iti füte viata cu timbru' de mediu, dupa care vine alt pesedeac, sa zicem, MuieDragnea, curata gagadu' (da' nu din altruism), si sa-nteleg ca io n-am voie sa zic MuiePSD, ca a venit unu' si a curatat cacasotto? 1 sec.: ![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
luck33ro |
![]()
|
Tipic pesedrac prostanac: sa-i lasam sa fure legal daca ne dau si noua ceva, ca oricum toti fura. Ca e o galeata, un kil de ulei sau o taxa scoasa, sa fie primita, e de luat nu de dat...
Auzeam zilele trecute un hantenist ca el nu se supara daca isi face "baronu" conac cu 100 de camere daca ii da si lui ceva. Doar ca individu sta si freaca duda de 20 de ani pe pensie de handicap si mai ciuguleste la negru pe ici pe colo cate "o invarteala" (nu-l tin nici "kknarii de patroni" prea mult ca face mereu scandal). Pe astia se bazeaza pesede sa faca contramanifestatii... ![]() |
--------------------
**
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Discutiile politice de aici sunt pe principiul unghie in gat, oftica la butoi, apa din priza.
Nu am votat niciodata si nici nu o sa fac pentru nu sunt de acord cu democratia, 50.01% sa ii conduca pe 49.99% dar asta este sistemul in care traim si il accept. Majoritatea celor ce nu le convine situatia sunt cei care au luat premiu de participare si au iesit pe locul 20. Sa le dam si o diploma, o funda albastra, sa se simta speciali, unici, flower power. Castigi sau pierzi, e foarte simplu. Ca si BREXIT-ul. Aceeasi mentalitate ca toata lumea trebuie sa castige. Daca se dorea cu adevarat sa nu iasa la PSD unde va sunt voturile? Oare in aia 49.99%? Vreti egalitate? Nu se poate. Mergeti in China. Vreti egalitate? Vindeti-va Mercedesurile, Audi-urile si luati-va Logan. Ah, nu aveti confortul si dotarile, i-auzi! Aici exista locul 1 si locul 2. Ar fi culmea sa ii vezi pe aia la olimpiada pe podium de pe locul 2 si 3 sa scoata pancarte si sa inceapa cu scandal ca vor pe locul 1. So...peace! This post has been edited by Mutzunache: 3 Feb 2017, 21:52 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
luck33ro |
![]()
|
Mutzu noi traim in Europa, cred ca ne confunzi cu Shiiti si Suniti din Irak
![]() |
--------------------
**
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca pot confunda sistemul tribal cu democratia sau ce fel de sistem avem noi.
![]() Dar ideea de baza este ca daca aia au iesit, intr-o majoritate semnificativa, haide sa muncim cot la cot, sa tragem in aceeasi directie, nu sa pui botic, sa te superi si sa incepi sa dai cu pietre, sa faci pana la caruta si tot asa. Pe principiul jocului copilariei "Nu te supara frate" exista un singur castigator chiar daca iti vine sa ii bagi o furculita in ochi. ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
In primul rand nu a zis nimeni ca nu sunt castigatorii alegerilor, desi 3000000 de PSD-isti nu inseamna Romania...iar daca au ajuns legal la guvernare, atunci sa guverneze dupa cum au promis si in spiritul Constitutiei, nu mai avem nevoie de Surprize-Surprize.
Daca doream sa stam cu sufletul la gura si dimineata sa ne intrebam ce minuni s0au mai intamplat peste noapte, o alegeam pe Andreea Marin...asa, unii au crezut ca aleg un politician serios cu un program care rezona cu nevoile lor, fara insa sa fie anuntati ca osul de ros este de fapt inceputul unei noi dicaturi. |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Deci o parte din cei din strada sunt din PSD?
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Posibil. Daca nu in Bucuresti, poate prin tara.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Nici eu nu le-am negat vreodata dreptul la guvernare. Au castigat alegerile, perfect. Nu doar ca au dreptul sa guverneze, au OBLIGATIA s-o faca. Insa, intre a guverna 18 milioane de romani (ca nu-i pastoresti numa' pe aia de te-or votat) si a te purta ca mosierul pe plantatie, unde faci ce vrea poola ta, cand vrea poola ta si cu cine vrea poola ta, e o mica mare diferenta.
This post has been edited by Bwwlan: 3 Feb 2017, 22:54 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Iar cu argumentul "dacă ieșea lumea la vot nu ieșea PSD"?
Când nu a avut PSD cele mai multe voturi ? Și aici mă refer doar PSD, nu alianțe făcute post electoral. Cam mereu au fost primii și când au fost prezente mari la vot. Nu vă mai grăbiți cu argumentul ăsta. Îmi amintește de episodul "Douche vs Turd" din Southpark. Vrem să iasă lumea la vot, dar când votează diferit față de cum vrem noi ne ofticam. Indiferent de prezență, câștigătorii alegerilor nu au voie să transforme țara în sacul lor de bani și să își privească cu dispreț cetățenii "că doar ei sunt la putere acum". |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Nu este argumentul "dacă ieșea lumea la vot nu ieșea PSD".
Cum am zis majoritate semnificativa, nu cred ca iesea alt partid. |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Bwwlan |
![]()
|
A, era sa uit, o faza de toata kakaua a fost cand nu-stiu-cine a avut ideea "stralucita" sa posteze pe net telefoanele si adesele private ale alora din guvern. Argumentul cu "ei ne-or fript pe noi, hai sa le mutilam viata privata" mi se pare imbecil. Nu e chestie de obraz subtire.
Parerea mea. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
Mutzunache |
![]()
|
Aplicarea constanta a dictonului "Sa moara si capra vecinului" lait motiv romanesc.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Adica, mai pe scurt, tu esti de acord cu ce (si mai ales cum) fac astia cu ordonanta de seara? Trecand peste program de guvernare, legitimitate in urma alegerilor etc., chestii pe care nu le contesta nimeni. Ti se pare ca, daca au castigat cu un anumit program, pot face fix ce vor sau numai in interesul lor?
Si da, o parte dintre cei din strada au votat PSD si acum se simt tradati. Dar tu n-ai votat, n-ai de unde sa stii cum e. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
luck33ro |
![]()
|
Toti sunt de acord, oamenii ies in strada sa-i felicite... Nu intelegeti voi asta ca sunteti manipulati
![]() 4 Feb 2017, 11:48: QUOTE(Bwwlan @ 4 Feb 2017, 01:23) A, era sa uit, o faza de toata kakaua a fost cand nu-stiu-cine a avut ideea "stralucita" sa posteze pe net telefoanele si adesele private ale alora din guvern. Argumentul cu "ei ne-or fript pe noi, hai sa le mutilam viata privata" mi se pare imbecil. Nu e chestie de obraz subtire. Parerea mea. Sunt persoane publice. E normal sa aiba datele de contact publice... Exista pe vremuri chiar Cartea Albastra - unde erau afisate datele tuturor persoanelor publice din legislativ si executiv. Intre timp s-a "transparentizat" totul si nu mai ai de unde sa-i iei pe niciunul ![]() This post has been edited by luck33ro: 4 Feb 2017, 10:48 |
--------------------
**
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Nu stiu despre ce este vorba in acest protest si nici nu imi bat capul. Stiu doar ca au castigat intr-o majoritate semnificativa si ce vad eu este ca cei care au pierdut cauta orice motiv sa ii dea jos.
M-am uitat la proteste si in piata sunt veniti 100.000 de oameni cu 50.000 de motive diferite. La nivel de tara au iesit in strada cat? 2% din 18.000.000? Prea putin. Cand o sa vad 2.000.000 pe strada poate atunci o sa ma intreb. Oricum romanul nu este niciodata multumit. Avem nevoie de o molima sau de un razboi si apoi o sa aprecieze ce are acum. This post has been edited by Mutzunache: 4 Feb 2017, 11:19 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
luck33ro |
![]()
|
Daca nu stii despre ce e vorba de ce iti dai cu parerea? Nu ai votat, nu te intereseaza, ramai la detailingu tau... nu-ti mai bate capsoru degeaba
![]() |
--------------------
**
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Ma intereseaza ca nu pot sa imi rezolv problemele seara prin oras ca e congresul vizoristilor.
Dai un oras de 2.000.000 de oameni peste cap ca te oftici ca nu a iesit cum vrei tu. Si eroii de tastatura tot la tastatura raman, nu ies in strada. Si daca vrei sa protestezi cu adevarat, stai pe pozitie, nu la 12 pleci acasica, ca e frigulet si maine te duci la servici. Ieri a fost vineri. Se putea sta in piata pana dimineata. Stai acolo si lupta! Protesteaza! Si sambata spre duminica nu e protest? Pai normal se merge in club, la shaorma, nu se poate. De fapt protestul asta e tot din motive egoiste, am fost acolo, am facut ceva! Fix pix, exact ca aia care isi pun steagul frantei cu je suis... This post has been edited by Mutzunache: 4 Feb 2017, 11:29 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pune-ti o pancarda ca sustii guvernul Grideanu si mergi in piata diseara. O sa ne faci tuturor un bine.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Ma, cred ca am scris destul de clar ca nu agreez nici o parte, dar deh..
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ia ma mutzule o pancarda ca esti bun... SI arata-le la toti cum se sta pana dimineata
![]() |
--------------------
**
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Pas...Am lucruri mai bune de facut 😀
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am inteles, tu esti neutru. Dar sa stii ca astia cu spirit antreprenorial sunt cei mai detestati de cei de stanga, mai mult decat corporatistii. Cand o sa te calce organele statului zilnic si, ca sa nu cumva sa iti dea amenzi sau sa iti puna sigiliu pe usa pentru ca n-ai in regula te miri ce chestie inventata, o sa incepi sa decartezi, o sa te intrebi care a fost faza cu abuzul in serviciu si de ce nu se mai tem sa il faca. Sa nu cumva sa ajungi la egalitatea aia pe care o descrii mai sus mai repede decat crezi si sa iti schimbi semnatura cu "Kymco"
![]() ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nu-l calca nimeni daca lucreaza la negru... Numai fraierii respecta legile
![]() This post has been edited by luck33ro: 4 Feb 2017, 14:55 |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 20:20 |