Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
caktuss |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 26 Apr 2009, 18:09) Ei au un Matiz... M-a inbeunit mai devreme cand una-doua vroia sa iasa pe balcon sa vada daca nu cumva i-a furat cineva masina... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Stiu s-a mai spus... si nu este nicio prblema pentru mine... atata vreme cat aduc culoare forumului dar in sensul bun...
![]() Apropo, si-au luat Matiz in urma cu 3 ani pentru ca aveam si noi... numai ca "omisesem" sa le spunem ca il dadusem cu cateva zile inainte ca ei sa-i ia Matizaur (mai nou decat al nostru si mai bine dotat, ca deh)... si implicit nu aveau de unde sa stie ca noua masina devenise Clio, numai asa sa nu se infiinteze la noi cu motiv de cinste... Sa vezi ce fete-fete au facut atat ei cat si parintii ei... Cum, nu mai aveti Matiz ? ![]() Nu ! Aia e masina ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 26 Apr 2009, 19:22 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Hai ma nu fi ofticos ca aia au masina...Partea buna e ca Rinou nu ti-l fura nimeni
![]() Si nu scrie nicaieri ca daca i-ai nasit pe aia tre sa ramai cu ei de gat toata viata ![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Offf, asa sper si eu...
![]() Edit: Cealalta perche de fini de ce nu se comporta asa ? El pompier iar ea asistent medical. Sunt de la tara... dar stau in Bucuresti. Ne vedem destul de rar si nu se enerveaza nimeni... La botezul odraslei lor ne-am simtit extraordinar in calitate de nasi, pe cand la primii... Hmmm... trebuia sa ne dam seama ce-o sa urmeze. This post has been edited by Flamingo: 26 Apr 2009, 19:29 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
@A l e x- daca mai tin bine minte in situatia ta trebuia sa opresti.
singurul moment in care un conducator de vehicul motorizat nu trebuie sa opreasca pentru a acorda prioritate unui pieton aflat pe trecerea dedicata este atunci cand pietonul se afla pe sensul opus al unui drum cu mai mult de doua benzi pe sens si atentie, cu spatiu tip insulita verde care delimiteaza sensurile. |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Esti sigur? este clara treaba.....maine ma apuc de citit iar regulile de circulate..
|
--------------------
------
------
------
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
asa stiam si eu... ca drumul trebuie sa fie cu boscheti intre sensuri, cum zice antifizic2...
|
--------------------
-
-
-
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Hai BigEdy.....spune cum sta treaba ca tu esti meseriaș...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Art. 135. - Conducătorul de vehicul este obligat să acorde prioritate de trecere și în următoarele situații:
h) pietonului care traversează drumul public, prin loc special amenajat, marcat și semnalizat corespunzător ori la culoarea verde a semaforului destinat lui, atunci când acesta se află pe sensul de mers al vehiculului. Pana acum, nimic despre boscheti |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
andu911 |
![]()
|
O sa ma uit sa vad daca mai am alea de pe care am invatat...
Uite ce scrie pe siteul politiei. Reamintim conducatorilor auto ca la trecerile pentru pietoni sunt obligati sa reduca viteza, sa opreasca si sa acorde prioritate acestora aflati in traversare pe sensul lor de mers. Mare atentie la drumurile publice, care au mai multe benzi de circulatie pe un singur sens si unde de regula traficul pietonal este foarte aglomerat. Aici trebuie sa oprim neaparat in momentul in care pe benzile alaturate pe sensul de mers, celelalte masini au oprit pentru a acorda prioritate, chiar daca initial nu observam pietoni in traversare. http://bpr.b.politiaromana.ro/Actiuni/Acti...e%20pietoni.htm |
--------------------
-
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ok, dar scrie in lege asa ceva? Asta e sfatul politiei, si se refera la o situatie de gen, sare unul pe banda 1, masina opreste, tu vii tare pe banda 2 si risti sa-l iei.. De asta se recomanda sa opresti... Am inteles...
Dar in situatia mea, eu eram primul, nu era nimeni, decat un pieton pe contrasens... Uite o schema rapida : schema.gif ( Size: 19.42k ) Number of downloads: 290 Eu eram primul la trecere, era clar ca nu e nimeni decat acel pieton care se apropia de linia de tramvai de pe sensul opus, cand am trecut eu... Voi imi spuneti ca trebuia sa-i dau prioritate? Din nou... Conform unei legi, nu ca "e recomandat" sau "e bine sa te opresti" Eu stiam ca in lege scrie clar... PE SENSUL TAU DE MERS. El era pe sensul opus... Doar era ceva trafic, nu aveam viteza, nu as fi avut niciun motiv sa nu opresc daca nu stiam clar ca nu am de ce... Mai ales ca-l vazusem pe capul de creta din fata ![]() P.S. = Vad ca nici macar pe site-ul BPR nu au reusit sa foloseasca corect limba romana... E cam clar |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
luck33ro |
![]()
|
pe vremuri era cu boschetii si cu refugii acum s-a renuntat si la aia ca era prea mare aglomeratia si se doreste fluidizare...
![]() |
--------------------
**
|
|
A l e x |
![]()
|
Si inca ceva, politistul sustinea ca pietonul se afla pe sensul meu de mers, desi si eu, si cei 3 oameni din masina mea, vazusem CLAR cum acel pieton era pe contrasens...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Daca nu au martor pe respectivul pieton sau filmare nu pot sa-ti suspende pernisul, ca asa sustin ei. In instanta trebuie dovada
![]() ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
A l e x |
![]()
|
Sa-l lasam pe el, era vai mama lui, avea o fata de aia rosie, de taran, era clar ca nu aveai cu cine discuta...
Vorbim aici de cazul meu... Aveam, sau nu, dreptate, din punct de vedere legal? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
asa m-am certat si eu cu un dobitoc, numa ca eu i-am fugarit pe pietonti de pe trecere... n-avea nici o dovada, ce n-as fi dat sa am si eu 3 martori in masina
am plecat cu actele in buzunar (nu ca le-as fi dat din mana)... si "bou" tot pe mine ma intreba "ca eu ce fac cu pv-ul" ![]() 27 Apr 2009, 00:53: aaa... dpdv legal, din vaginele amintiri pe care le mai am din scoala de sofei, ai dreptate. This post has been edited by caktuss: 26 Apr 2009, 23:53 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
voi omiteti ceva:
militianul era cu fata spre tine ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
caktuss |
![]()
|
clar
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(caktuss @ 26 Apr 2009, 23:52) asa m-am certat si eu cu un dobitoc, numa ca eu i-am fugarit pe pietonti de pe trecere... n-avea nici o dovada, ce n-as fi dat sa am si eu 3 martori in masina am plecat cu actele in buzunar (nu ca le-as fi dat din mana)... si "bou" tot pe mine ma intreba "ca eu ce fac cu pv-ul" ![]() <span class='edit'>27 Apr 2009, 00:53:</span> aaa... dpdv legal, din vaginele amintiri pe care le mai am din scoala de sofei, ai dreptate. L-ai facut din vorbe ma Kacktuse...ce tare esti! Normal ca pe tine te intreba, ca tu erai meseriasul - a vazut omu ca te pricepi ![]() This post has been edited by luck33ro: 27 Apr 2009, 06:47 |
--------------------
**
|
|
A l e x |
![]()
|
caktusse, puteam si eu sa fac scandal, apoi contestatie, plangere, etc... Si as fi facut asta daca ar fi scris PV-ul, dar pana atunci, am incercat sa rezolv omeneste problema, pentru ca eu unul am licenta acum in vara, si am nevoie si de permis, si de masina, si nu am timp sa ma duc prin tribunale doar ca sa-i demonstrez unui idiot ca n-are dreptate...
De acum am sa fiu mai atent cu pietonii cand sunt Garcea prin apropiere, ca sa nu am iar aceeasi discutie... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Parca imi aduc aminte si eu de treaba asta cu boschetii pe mijloc... Lucru care l-am auzit chiar de la un instructor auto pe cand faceam scoala... Eu cand am alergat pietonul pe trecere i-am zis direct domnului politist ca sunt sofer la firma de distributie si s-a mai imblanzit
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Alex , acum te intreb si eu cel de pe banda 1 de ce a oprit ? Sa astepte pietonul de pe contrasens ?
Este si o grila la examenul auto in care este pusa situatia ta si cu ce obligatie are soferul cand pietonul este pe trecere DAR pe contrasens si raspunsul este ca nu are nici o obligatie . |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(semit @ 26 Apr 2009, 22:08) a se vedea avatarul lui semit de messenger.... QUOTE(RaduNG @ 27 Apr 2009, 09:25) ... Eu cand am alergat pietonul pe trecere i-am zis direct domnului politist ca sunt sofer la firma de distributie si s-a mai imblanzit ![]() am observat ca tine destul de bine asta cu distributia...din proprie experienta.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Alex, intreb si eu pentru ca nu imi mai aduc aminte sigur. Deci nu te intreb cu ironie sau alte cele: Nu ai obligatia sa opresti daca ala de pe banda 1 a oprit? Adica tu practic ai depasit de trecerea de pietoni, desi este impropriu spus depasire.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 26 Apr 2009, 17:24) " .............Mergeam frumos pe un superb bulevard din Bucuresti, eram pe banda 2, si la o trecere de pietoni, unul traversa de pe trotuarul de pe sensul opus. Politistul era putin mai in fata, cel de pe banda 1 de langa mine se opreste de frica lui, eu trec, cand pietonul inca era pe contrasens. Din cate stiu, legea spune ca trebuie sa dai prioritate pietonilor pe sensul tau de mers, si fara sa fiu sfidator sau grabit, pur si simplu nu am crezut ca am de ce sa-i dau prioritate. .... Daca tu esti pe banda 2 de mers si cel de pe banda 1 a oprit nu ai voie sa il depasesti, deoarece nu ai vizibilitate. Spre exemplu sunt unii copii mai mici decat masina, si cu greu ii vezi. Nu stau sa te critic, dar se putea sa nu fi vazut ca era un pieton pe prima banda in dreptul masinii care a oprit....si cateva secunde cat stateai oprit te costa.....o viata..Mai bine esti preventiv L.E. Scuze shteffanivlad dar cred ca am postat amandoi in acelasi timp. This post has been edited by mihai_dorin: 27 Apr 2009, 11:19 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
In dreptul trecerii de pietoni, da.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 22:37 |