Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si mie ...schimbat bara...vopsit...fara nici o problema...si mai era si la euroins...
deci continua postul ala si dupa paste....(de ce am impresia ca e clona vreunui ilustru coleg ....care vrea doar sa faca misto...) |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Fratzica: Iti dai seama
![]() Oricum, cum eu am mers fara RCA si nu s-a intamplat nimic special, ma gandesc ca poate si co-forumista noastra are acelasi noroc ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
QUOTE(Afrodita @ 14 Apr 2009, 14:10) si inca ceva, rca = ioc in romania, arata-mi tu mie om care a fost accidentat, si-a folosit rca-ul si a primit toata suma inapoi, daca gasesti pe cineva pe bune ca tin post negru 7 zile. asta pe langa faptul ca o masina noua are casco, deci no need of rca. afrodita ......hai 7 zile de post negru acum ceva luni mai precis 2 luni masinuta noastra a facut bubuta din vina unui grabit.reparatia pe rca-ul lui si a fost in suma de 1.354,90 cu factura de la service fugura la firma de asigurari ...sti ce suma am primit? 1.355....deci .....si ceva in plus ![]() b76bgaarh vb ta ...si mai era si la euroins... This post has been edited by veronik: 14 Apr 2009, 15:49 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
busted =))
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Eu am avut accident cu un noob incepator acum vreo 3 ani, in provincie prin jud. Constanta - nu mi-a cerut poolitaiu rovigneta (chiar imi faceam griji). Daca insa nu aveam asigurarea se lasa cu strigaturi, amenzi, talon ridicat ...etc
![]() PS: stiam cei care nu au RCA valabil o perioada mai maricica de timp li se radiaza masina ![]() |
--------------------
**
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
vand toba inox la bursa si imi cere unu sa i-o trimit in resita, dupa mutlte negocieri. pe cand o trimit nu mai raspunde la telefon si nici nu o ia de la curier........deci.. am luat teapa
|
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
2007 dec
- MM 66 GBY membru
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
afrodita, ai grija cu baietii de aici.. prea multa sinceritate strica
![]() nu sunt baieti rai, insa.. baieti, lasati fata in pace.. cum apare o femeie noua pe forum sariti pe ea ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
ca in viata reala....
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
mi-am vandut tot asa cd playerul original de reno, cuiva de pe forum. omul s-a dus si mi-a depus banii in cont cu o zi inainte sa ii trimit coletul. iti dai seama ce teapa puteam eu sa dau? dar asta cu toba nu a castigat nimic decat m-a facut pe mine sa pierd
|
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
2007 dec
- MM 66 GBY membru
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu vreau sa zic ceva sa jignesc pe careva de pe forum care a cumparat respectivul CDplayer insa tocmai din cauza oamenilor ca el se dau asa multe tepe in Romania , pentru ca merge , atat timp cat nu cunosti personal pe respectiva persoana sau predarea nu se face personal totul se vinde cu plata ramburs , nu te duci tu inainte pui banii in cont si te rogi ca ala sa iti mai trimita produsul .
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Nu , din pacate asa e normal prin tarile cu apa calda banii se platesc inainte de trimiterea marfii...La noi e anormal de fapt
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu mi se pare normal ca banii sa fie dati inainte , mai ales unei persoane pe care o cunosc doar din spatele unui nickname de pe forum , la o suma mai mica sa zicem ca te poti "arde" insa la o suma mare deja e prostie . Toate firmele de curierat au posibilitatea de a lua banii la predarea coletului si de a tii returna , conta unui comision , sau poti folosii serviciile postei romane .
Banii inainte pentru mine in orice tara nu mi se pare sigur , mai bine prudent . This post has been edited by L!nuX: 14 Apr 2009, 22:46 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
User-ul care l-a tepuit pe gabygiovanny tocmai a fost banat definitiv.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 14 Apr 2009, 23:26) Nu vreau sa zic ceva sa jignesc pe careva de pe forum care a cumparat respectivul CDplayer insa tocmai din cauza oamenilor ca el se dau asa multe tepe in Romania , pentru ca merge , atat timp cat nu cunosti personal pe respectiva persoana sau predarea nu se face personal totul se vinde cu plata ramburs , nu te duci tu inainte pui banii in cont si te rogi ca ala sa iti mai trimita produsul . apropos de treaba asta. a venit cineva in service ptr prima data. problema volanta si kit ambreiaj. nu exista piesa pe stoc pt comanda neaparat avans. un coleg isi da contu bancar clientului. a doua zi avea colegu 50 de bulioane in cont. ![]() ![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
@Afrodita: s-au spus multe referitoare la "patzania" ta, singurul lucru pe care vroiam sa il mai adaug este urmatorul:
RCA mai este denumita si asigurarea auto OBLIGATORIE CASCO mai este denumita si asigurarea auto facultativa Rovigneta este ultima grija...este foarte putin probabil sa o incurci pentru lipsa ei si maximul pe care il risti este de cateva sute de lei(500 parca a zis un coleg, mai sus). Ideea e sa intrebi pe cineva si sa iti explice ce reprezinta RCA si ce reprezinta CASCO. Orice sofer trebuie sa stie ce inseamna astea doua astfel incat la un eventual incident rutier(fie el cat de mic, se poate intampla oricui) sa stie cel putin din punct de vedere teoretic care sunt caile de urmat, ce trebuie facut si ce nu dupa accident, care sunt posibilitatile, riscurile etc! Daca nu cunosti ce sunt alea...ori te prosteste partenerul de accident, ori te duci la politie ca mielu la taiere, habar nu ai ce urmeaza sa se intample! |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Mai lasati-o mah in pace pe fata ca ati rastignit-o destul! Afrodita, macar acum sti ca pe viitor mai bine te abti de la a posta astfel de chestii...prea multi moralisti pe aici
![]() This post has been edited by Hackmikey: 15 Apr 2009, 11:45 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(papa_mulo @ 15 Apr 2009, 11:25) @Afrodita: s-au spus multe referitoare la "patzania" ta, singurul lucru pe care vroiam sa il mai adaug este urmatorul: RCA mai este denumita si asigurarea auto OBLIGATORIE CASCO mai este denumita si asigurarea auto facultativa Rovigneta este ultima grija...este foarte putin probabil sa o incurci pentru lipsa ei si maximul pe care il risti este de cateva sute de lei(500 parca a zis un coleg, mai sus). Ideea e sa intrebi pe cineva si sa iti explice ce reprezinta RCA si ce reprezinta CASCO. Orice sofer trebuie sa stie ce inseamna astea doua astfel incat la un eventual incident rutier(fie el cat de mic, se poate intampla oricui) sa stie cel putin din punct de vedere teoretic care sunt caile de urmat, ce trebuie facut si ce nu dupa accident, care sunt posibilitatile, riscurile etc! Daca nu cunosti ce sunt alea...ori te prosteste partenerul de accident, ori te duci la politie ca mielu la taiere, habar nu ai ce urmeaza sa se intample! multumesc frumos de grija, dar stiu care e diferenta dintre cele doua ![]() concluzia: 1. stiu care e diferenta dintre RCA si casco, nu am comentat mai sus pentru ca am vazut ca aveti tendinta sa va legati de detalii si nu voiam sa alimentez si mai multe discutii 2. verificati data de expirare, inclusiv a permisului sau buletinului ca sa nu va treziti ca au expirat chiar cand aveti mai mare nevoie de ele. 3. si acum hai sa iutam de subiectul asta, va rog, si hai sa bem o bere fara alcool (sunt curioasa cand scot si cei de la redd's fara alcool) ![]() l.e hehe, mersi Hackmikey (situturor celorlalti care nu m-au "rastignit" pana acum ![]() This post has been edited by Afrodita: 15 Apr 2009, 11:48 |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
- DYD when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
hai sa va zic io o faza jenanta. eram in camera intima si ma urinam. si-am uitat sa inchiz usa cu cheia. si-a intrat unu peste mine val vartej, de era sa ma dea cu cracii-n sus. evident ca m-am pisat pa pantaloni si pa pantofi. si-acu stau pa calorifer sa se usce. si miroase a amoniac in birou.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
QUOTE(cristib @ 15 Apr 2009, 12:15) hai sa va zic io o faza jenanta. eram in camera intima si ma urinam. si-am uitat sa inchiz usa cu cheia. si-a intrat unu peste mine val vartej, de era sa ma dea cu cracii-n sus. evident ca m-am pisat pa pantaloni si pa pantofi. si-acu stau pa calorifer sa se usce. si miroase a amoniac in birou. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si daca esti chemat acum la sedinta cum te duci?in pantofi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
nu e poza reala, e din confessions of a shopaholic si actrita se numeste isla fisher ( logodnica lui borat
![]() poza reala ar fi asta ![]() ![]() This post has been edited by Afrodita: 15 Apr 2009, 12:42 Attached thumbnail(s) meeeeeeeeeeeeeeeeee.JPG ( Size: 213.96k ) Number of downloads: 404 |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 15 Apr 2009, 13:15) hai sa va zic io o faza jenanta. eram in camera intima si ma urinam. si-am uitat sa inchiz usa cu cheia. si-a intrat unu peste mine val vartej, de era sa ma dea cu cracii-n sus. evident ca m-am pisat pa pantaloni si pa pantofi. si-acu stau pa calorifer sa se usce. si miroase a amoniac in birou. daca te urinai inseamna ca faceai deja pe tine cand a intrat ala buluc ... ![]() ![]() This post has been edited by crisolro: 15 Apr 2009, 12:45 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() ![]() ontopic: faza de toata jena mi s-a parut cand am facut pana in dorobanti si am schimbat singura roata. s-a adunat lume in jurul meu ca la urs: "schimba singura roata? wow, si mai e si blonda!". cam din 5 in 5 minute eram intrebata daca nu am nevoie de ajutor, pana la urma l-am lasat pe un tip sa-mi slabeasca roata ![]() acum cand imi amintesc rad, dar atunci a fost foarte neplacut ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
QUOTE(Afrodita @ 15 Apr 2009, 13:12) ![]() ![]() ontopic: faza de toata jena mi s-a parut cand am facut pana in dorobanti si am schimbat singura roata. s-a adunat lume in jurul meu ca la urs: "schimba singura roata? wow, si mai e si blonda!". cam din 5 in 5 minute eram intrebata daca nu am nevoie de ajutor, pana la urma l-am lasat pe un tip sa-mi slabeasca roata ![]() acum cand imi amintesc rad, dar atunci a fost foarte neplacut ![]() afrodita mama si eu am patit ceva de genul asta in curtea facultatii si viteaza cum is suflecai manecile si hai la treaba ...curtea facultatii era plina ,gura casca slava domnului erau ...deja pariurile erau facute ... ![]() ![]() ![]() lasa omul sa vada ca si femeia poate sa faca o pana..... |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Afrodita |
![]()
|
QUOTE(veronik @ 15 Apr 2009, 13:37) afrodita mama si eu am patit ceva de genul asta in curtea facultatii si viteaza cum is suflecai manecile si hai la treaba ...curtea facultatii era plina ,gura casca slava domnului erau ...deja pariurile erau facute ... ![]() ![]() ![]() lasa omul sa vada ca si femeia poate sa faca o pana..... adevarul e ca aveau niste fete de parca venea sfarsitul lumii ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Mai, ce mai vitejie, sa schimbi o roata! Dar este normal sa poti face asta,nu? Ai doua maini si doua picioare! Hai, ca acum deja va laudati, voi fetele!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Toate bucatariile blocului nostru dau intr-un luminator... astfel ca fara prea mult efort, poti vedea ce face vecinul sau poti auzi ultimile barfe de pe scara ta sau cealalta.
Intr-o zi, pe cand ma afla singur singurel acasa, doar eu si ala micu, am primit instructiuni sa fac de mancare. Cum celui mic ii dadusem deja sa manance din ce gasisem prin frigider iar acesta a fost super multumit, am amanat cat am putut inceperea filmului cu lingura. Cand in sfarsit m-am apucat si mi-am suflecat manecile si mi-am pus sortul si am dat la o parte sticla de bere, am observat cu coada ochiului ca ma priveau razand de la bucatariile cativa vecini de pe scara cealalta, dandu-si coate parca spunand... "ia ute-l pe Coditza, face mancare, e pedepsit.". Marele meu noroc a fost ca dupa aproximativ 15 minute, a aparut nevasta-mea... si a preluat fraiele. Apoi m-am dus fuguta si m-am spalat pe manute, reocupandu-mi locul la masa in fata laptopului si retrangand mai aproape de sufletul meu paharul de bere, fiind atent intr-un final si la meciul ce se desfasura pe GSPtv. Ce faza fratilor, va dati seama ? Ntz, ntz, ntz... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Pe site-ul asta nu se poate schimba ora? Ca suntem cu o ora in urma, eu asa observ, sa ma contrazica cineva!
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
my controls..board settings..si bagi GMT+3
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:15 |