Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1352 Pages « < 80 81 82 83 84 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

Fratzica
post 14 Apr 2009, 15:27
Post #2431

Zen

Group: Moderatori

adip, tu stai linistit ca esti la mii de km departare, nu? smile.gif

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b76bgaarh
post 14 Apr 2009, 15:33
Post #2432

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

si mie ...schimbat bara...vopsit...fara nici o problema...si mai era si la euroins...

deci continua postul ala si dupa paste....(de ce am impresia ca e clona vreunui ilustru coleg ....care vrea doar sa faca misto...)

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
adip
post 14 Apr 2009, 15:34
Post #2433

Banned

From: Melbourne, Victoria

Fratzica: Iti dai seama wink.gif
Oricum, cum eu am mers fara RCA si nu s-a intamplat nimic special, ma gandesc ca poate si co-forumista noastra are acelasi noroc smile.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
NadaLina
post 14 Apr 2009, 15:43
Post #2434

Membru

From: constanta

QUOTE(Afrodita @ 14 Apr 2009, 14:10)
si inca ceva, rca = ioc in romania, arata-mi tu mie om care a fost accidentat, si-a folosit rca-ul si a primit toata suma inapoi, daca gasesti pe cineva pe bune ca tin post negru 7 zile. asta pe langa faptul ca o masina noua are casco, deci no need of rca.
*

afrodita ......hai 7 zile de post negru acum ceva luni mai precis 2 luni masinuta noastra a facut bubuta din vina unui grabit.reparatia pe rca-ul lui si a fost in suma de 1.354,90 cu factura de la service fugura la firma de asigurari ...sti ce suma am primit? 1.355....deci .....si ceva in plus radmasa.gif

b76bgaarh vb ta ...si mai era si la euroins...

This post has been edited by veronik: 14 Apr 2009, 15:49

--------------------
Renault Symbol 2007
+
adip
post 14 Apr 2009, 15:58
Post #2435

Banned

From: Melbourne, Victoria

busted =))

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
luck33ro
post 14 Apr 2009, 16:40
Post #2436

Membru autentic

Eu am avut accident cu un noob incepator acum vreo 3 ani, in provincie prin jud. Constanta - nu mi-a cerut poolitaiu rovigneta (chiar imi faceam griji). Daca insa nu aveam asigurarea se lasa cu strigaturi, amenzi, talon ridicat ...etc smile.gif
PS: stiam cei care nu au RCA valabil o perioada mai maricica de timp li se radiaza masina ph34r.gif

--------------------
+
gabygiovanny
post 14 Apr 2009, 17:04
Post #2437

membrul de la baia mare

vand toba inox la bursa si imi cere unu sa i-o trimit in resita, dupa mutlte negocieri. pe cand o trimit nu mai raspunde la telefon si nici nu o ia de la curier........deci.. am luat teapa

--------------------
reno Megane 2.2 1.6 16v 2007 dec - MM 66 GBY
membru
+
sadi
post 14 Apr 2009, 17:52
Post #2438

tanti moderatoreasa

Group: Moderatori

afrodita, ai grija cu baietii de aici.. prea multa sinceritate strica radmasa.gif
nu sunt baieti rai, insa..

baieti, lasati fata in pace.. cum apare o femeie noua pe forum sariti pe ea laugh.gif

--------------------
VW Passat Confortline 2.0 TDI 140 cp 2009 - numar de moldova :)
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
gotty
post 14 Apr 2009, 17:55
Post #2439

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

ca in viata reala.... 38.gif

--------------------
Private Spice Member
+
Duyu
post 14 Apr 2009, 17:58
Post #2440

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

QUOTE(gabygiovanny @ 14 Apr 2009, 18:04)
vand toba inox la bursa si imi cere unu sa i-o trimit in resita, dupa mutlte negocieri. pe cand o trimit nu mai raspunde la telefon si nici nu o ia de la curier........deci.. am luat teapa
*

Din ce in ce mai multe cazuri de teapa pe forum... wacko.gif URAT!!! mad.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
gabygiovanny
post 14 Apr 2009, 21:10
Post #2441

membrul de la baia mare

mi-am vandut tot asa cd playerul original de reno, cuiva de pe forum. omul s-a dus si mi-a depus banii in cont cu o zi inainte sa ii trimit coletul. iti dai seama ce teapa puteam eu sa dau? dar asta cu toba nu a castigat nimic decat m-a facut pe mine sa pierd

--------------------
reno Megane 2.2 1.6 16v 2007 dec - MM 66 GBY
membru
+
L!nuX
post 14 Apr 2009, 22:26
Post #2442

Membru decent

Nu vreau sa zic ceva sa jignesc pe careva de pe forum care a cumparat respectivul CDplayer insa tocmai din cauza oamenilor ca el se dau asa multe tepe in Romania , pentru ca merge , atat timp cat nu cunosti personal pe respectiva persoana sau predarea nu se face personal totul se vinde cu plata ramburs , nu te duci tu inainte pui banii in cont si te rogi ca ala sa iti mai trimita produsul .

--------------------
Renault Megane 1.6 16v - 2007 - Numar personalizat !
+
luck33ro
post 14 Apr 2009, 22:32
Post #2443

Membru autentic

Nu , din pacate asa e normal prin tarile cu apa calda banii se platesc inainte de trimiterea marfii...La noi e anormal de fapt sleep.gif De aia avem si vorba aia "banii inainte ca la curve"! Suntem natie de codosi... ph34r.gif

--------------------
+
L!nuX
post 14 Apr 2009, 22:46
Post #2444

Membru decent

Nu mi se pare normal ca banii sa fie dati inainte , mai ales unei persoane pe care o cunosc doar din spatele unui nickname de pe forum , la o suma mai mica sa zicem ca te poti "arde" insa la o suma mare deja e prostie . Toate firmele de curierat au posibilitatea de a lua banii la predarea coletului si de a tii returna , conta unui comision , sau poti folosii serviciile postei romane .

Banii inainte pentru mine in orice tara nu mi se pare sigur , mai bine prudent .

This post has been edited by L!nuX: 14 Apr 2009, 22:46

--------------------
Renault Megane 1.6 16v - 2007 - Numar personalizat !
+
Tudor
post 14 Apr 2009, 23:02
Post #2445

Moderator

User-ul care l-a tepuit pe gabygiovanny tocmai a fost banat definitiv.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
zeu_4u_sweety
post 14 Apr 2009, 23:36
Post #2446

Membru autentic

QUOTE(L!nuX @ 14 Apr 2009, 23:26)
Nu vreau sa zic ceva sa jignesc pe careva de pe forum care a cumparat respectivul CDplayer insa tocmai din cauza oamenilor ca el se dau asa multe tepe in Romania , pentru ca merge , atat timp cat nu cunosti personal pe respectiva persoana sau predarea nu se face personal totul se vinde cu plata ramburs , nu te duci tu inainte pui banii in cont si te rogi ca ala sa iti mai trimita produsul .
*

apropos de treaba asta. a venit cineva in service ptr prima data. problema volanta si kit ambreiaj. nu exista piesa pe stoc pt comanda neaparat avans. un coleg isi da contu bancar clientului. a doua zi avea colegu 50 de bulioane in cont. radmasa.gif radmasa.gif multa prostie n tara asta

--------------------
BMW 318 1998/touring/M43
+
papa_mulo
post 15 Apr 2009, 11:25
Post #2447

Membru autentic

@Afrodita: s-au spus multe referitoare la "patzania" ta, singurul lucru pe care vroiam sa il mai adaug este urmatorul:
RCA mai este denumita si asigurarea auto OBLIGATORIE
CASCO mai este denumita si asigurarea auto facultativa
Rovigneta este ultima grija...este foarte putin probabil sa o incurci pentru lipsa ei si maximul pe care il risti este de cateva sute de lei(500 parca a zis un coleg, mai sus).
Ideea e sa intrebi pe cineva si sa iti explice ce reprezinta RCA si ce reprezinta CASCO. Orice sofer trebuie sa stie ce inseamna astea doua astfel incat la un eventual incident rutier(fie el cat de mic, se poate intampla oricui) sa stie cel putin din punct de vedere teoretic care sunt caile de urmat, ce trebuie facut si ce nu dupa accident, care sunt posibilitatile, riscurile etc! Daca nu cunosti ce sunt alea...ori te prosteste partenerul de accident, ori te duci la politie ca mielu la taiere, habar nu ai ce urmeaza sa se intample!

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
Hack
post 15 Apr 2009, 11:45
Post #2448

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Mai lasati-o mah in pace pe fata ca ati rastignit-o destul! Afrodita, macar acum sti ca pe viitor mai bine te abti de la a posta astfel de chestii...prea multi moralisti pe aici tongue.gif .

This post has been edited by Hackmikey: 15 Apr 2009, 11:45

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
Afrodita
post 15 Apr 2009, 11:47
Post #2449

membru

QUOTE(papa_mulo @ 15 Apr 2009, 11:25)
@Afrodita: s-au spus multe referitoare la "patzania" ta, singurul lucru pe care vroiam sa il mai adaug este urmatorul:
RCA mai este denumita si asigurarea auto OBLIGATORIE
CASCO mai este denumita si asigurarea auto facultativa
Rovigneta este ultima grija...este foarte putin probabil sa o incurci pentru lipsa ei si maximul pe care il risti este de cateva sute de lei(500 parca a zis un coleg, mai sus).
Ideea e sa intrebi pe cineva si sa iti explice ce reprezinta RCA si ce reprezinta CASCO. Orice sofer trebuie sa stie ce inseamna astea doua astfel incat la un eventual incident rutier(fie el cat de mic, se poate intampla oricui) sa stie cel putin din punct de vedere teoretic care sunt caile de urmat, ce trebuie facut si ce nu dupa accident, care sunt posibilitatile, riscurile etc! Daca nu cunosti ce sunt alea...ori te prosteste partenerul de accident, ori te duci la politie ca mielu la taiere, habar nu ai ce urmeaza sa se intample!
*

multumesc frumos de grija, dar stiu care e diferenta dintre cele doua smile.gif. din pacate colegii nu au inteles ca ceea ce am facut eu nu e bine, de asemenea vrut sa atrag atentia prin comentariul respectiv ca avem tendinta sa nu ne asiguram de anumite date (in special de expirare). sunt constienta de ce se putea intampla si am fost si atunci, dar mi-am asumat un risc. din fericire nu s-a intamplat nimic. daca as fi fost cu adevarat inconstienta nu as fi facut asigurarea imediat cum am putut.

concluzia:

1. stiu care e diferenta dintre RCA si casco, nu am comentat mai sus pentru ca am vazut ca aveti tendinta sa va legati de detalii si nu voiam sa alimentez si mai multe discutii

2. verificati data de expirare, inclusiv a permisului sau buletinului ca sa nu va treziti ca au expirat chiar cand aveti mai mare nevoie de ele.

3. si acum hai sa iutam de subiectul asta, va rog, si hai sa bem o bere fara alcool (sunt curioasa cand scot si cei de la redd's fara alcool) drunksinging.gif

l.e hehe, mersi Hackmikey (situturor celorlalti care nu m-au "rastignit" pana acum smile.gif )

This post has been edited by Afrodita: 15 Apr 2009, 11:48

--------------------
Renault Megane I 1996 1.6 - DYD
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
+
CGB
post 15 Apr 2009, 12:15
Post #2450

CGB

From: behind

hai sa va zic io o faza jenanta. eram in camera intima si ma urinam. si-am uitat sa inchiz usa cu cheia. si-a intrat unu peste mine val vartej, de era sa ma dea cu cracii-n sus. evident ca m-am pisat pa pantaloni si pa pantofi. si-acu stau pa calorifer sa se usce. si miroase a amoniac in birou.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
nr1_gogon_1979
post 15 Apr 2009, 12:33
Post #2451

MEMBRUL

From: Bucuresti: Floreasca & Muncii

QUOTE(cristib @ 15 Apr 2009, 12:15)
hai sa va zic io o faza jenanta. eram in camera intima si ma urinam. si-am uitat sa inchiz usa cu cheia. si-a intrat unu peste mine val vartej, de era sa ma dea cu cracii-n sus. evident ca m-am pisat pa pantaloni si pa pantofi. si-acu stau pa calorifer sa se usce. si miroase a amoniac in birou.
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

si daca esti chemat acum la sedinta cum te duci?in pantofi?

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 2007
Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994
Chrysler 300c /2010
Mercedes E280 CDI 4Matic /2009
Mercedes C200 diesel /1994
+
Afrodita
post 15 Apr 2009, 12:40
Post #2452

membru

nu e poza reala, e din confessions of a shopaholic si actrita se numeste isla fisher ( logodnica lui borat tongue.gif )

poza reala ar fi asta smile.gif ...si da, sunt blonda naturala tongue.gif

This post has been edited by Afrodita: 15 Apr 2009, 12:42

Attached thumbnail(s)
meeeeeeeeeeeeeeeeee.JPG ( Size: 213.96k ) Number of downloads: 404

--------------------
when in doubt google it!
+
crisolro
post 15 Apr 2009, 12:44
Post #2453

QUOTE(cristib @ 15 Apr 2009, 13:15)
*

daca te urinai inseamna ca faceai deja pe tine cand a intrat ala buluc ... radmasa.gif icon_mrgreen.gif asa ca sa nu-i porti pricina

This post has been edited by crisolro: 15 Apr 2009, 12:45

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
Afrodita
post 15 Apr 2009, 13:12
Post #2454

membru

radmasa.gif peretele din spate este din bucataria prietenului meu smile.gif) si poza e facuta de el.

ontopic: faza de toata jena mi s-a parut cand am facut pana in dorobanti si am schimbat singura roata. s-a adunat lume in jurul meu ca la urs: "schimba singura roata? wow, si mai e si blonda!". cam din 5 in 5 minute eram intrebata daca nu am nevoie de ajutor, pana la urma l-am lasat pe un tip sa-mi slabeasca roata tongue.gif.

acum cand imi amintesc rad, dar atunci a fost foarte neplacut smile.gif oricum, mai bine decat printr-o zona mai "intunecata", gen plumbuita.

--------------------
when in doubt google it!
+
NadaLina
post 15 Apr 2009, 13:37
Post #2455

Membru

From: constanta

QUOTE(Afrodita @ 15 Apr 2009, 13:12)
radmasa.gif  peretele din spate este din bucataria prietenului meu smile.gif) si poza e facuta de el.

ontopic: faza de toata jena mi s-a parut cand am facut pana in dorobanti si am schimbat singura roata. s-a adunat lume in jurul meu ca la urs: "schimba singura roata? wow, si mai e si blonda!". cam din 5 in 5 minute eram intrebata daca nu am nevoie de ajutor, pana la urma l-am lasat pe un tip sa-mi slabeasca roata tongue.gif.

acum cand imi amintesc rad, dar atunci a fost foarte neplacut smile.gif oricum, mai bine decat printr-o zona mai "intunecata", gen plumbuita.
*

afrodita mama si eu am patit ceva de genul asta in curtea facultatii si viteaza cum is suflecai manecile si hai la treaba ...curtea facultatii era plina ,gura casca slava domnului erau ...deja pariurile erau facute ... laugh.gif nu poate e femeie ,lasa ca se chinuie putin si renunta laugh.gif .... mai aveam 20 min ca sa intru in examen in 15 min treaba era rezolvata.dezamagire totala pt spectatori ...pe urma fuguta la baie sa curat mizeria de pe maini si in sala de examen cool.gif
lasa omul sa vada ca si femeia poate sa faca o pana.....

--------------------
Renault Symbol 2007
+
Afrodita
post 15 Apr 2009, 13:40
Post #2456

membru

QUOTE(veronik @ 15 Apr 2009, 13:37)
afrodita mama si eu am patit ceva de genul asta in curtea facultatii si viteaza cum is suflecai manecile si hai la treaba ...curtea facultatii era plina ,gura casca slava domnului erau ...deja pariurile erau facute ... laugh.gif nu poate  e femeie ,lasa  ca se chinuie putin si renunta  laugh.gif .... mai aveam 20 min ca sa intru in examen in 15 min treaba era rezolvata.dezamagire totala pt spectatori ...pe urma fuguta la baie sa curat mizeria de pe maini si in sala de examen  cool.gif
lasa omul sa vada ca si femeia poate sa faca o pana.....
*

adevarul e ca aveau niste fete de parca venea sfarsitul lumii blink.gif . din pacate eu a trebuit sa ma multumesc cu un prosp (pus special im masina) si niste servetele umede sad.gif

--------------------
when in doubt google it!
+
Master01
post 15 Apr 2009, 14:17
Post #2457

Membru autentic

From: Suceava

Mai, ce mai vitejie, sa schimbi o roata! Dar este normal sa poti face asta,nu? Ai doua maini si doua picioare! Hai, ca acum deja va laudati, voi fetele!

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC 2005/1598 cmc 1,6 16 V - Nr. de SV
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
Flamingo
post 15 Apr 2009, 14:27
Post #2458

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Toate bucatariile blocului nostru dau intr-un luminator... astfel ca fara prea mult efort, poti vedea ce face vecinul sau poti auzi ultimile barfe de pe scara ta sau cealalta.

Intr-o zi, pe cand ma afla singur singurel acasa, doar eu si ala micu, am primit instructiuni sa fac de mancare. Cum celui mic ii dadusem deja sa manance din ce gasisem prin frigider iar acesta a fost super multumit, am amanat cat am putut inceperea filmului cu lingura. Cand in sfarsit m-am apucat si mi-am suflecat manecile si mi-am pus sortul si am dat la o parte sticla de bere, am observat cu coada ochiului ca ma priveau razand de la bucatariile cativa vecini de pe scara cealalta, dandu-si coate parca spunand... "ia ute-l pe Coditza, face mancare, e pedepsit.".

Marele meu noroc a fost ca dupa aproximativ 15 minute, a aparut nevasta-mea... si a preluat fraiele. Apoi m-am dus fuguta si m-am spalat pe manute, reocupandu-mi locul la masa in fata laptopului si retrangand mai aproape de sufletul meu paharul de bere, fiind atent intr-un final si la meciul ce se desfasura pe GSPtv.

Ce faza fratilor, va dati seama ? Ntz, ntz, ntz... rolleyes.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Master01
post 15 Apr 2009, 14:31
Post #2459

Membru autentic

From: Suceava

Pe site-ul asta nu se poate schimba ora? Ca suntem cu o ora in urma, eu asa observ, sa ma contrazica cineva! dry.gif

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC 2005/1598 cmc 1,6 16 V - Nr. de SV
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
M i h a i
post 15 Apr 2009, 14:32
Post #2460

my controls..board settings..si bagi GMT+3 tongue.gif

--------------------
------ ------ ------
+
1352 Pages « < 80 81 82 83 84 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 07:15
Dacia