Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1352 Pages « < 81 82 83 84 85 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

Afrodita
post 15 Apr 2009, 14:49
Post #2461

membru

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(Master01 @ 15 Apr 2009, 14:17)
Mai, ce mai vitejie, sa schimbi o roata! Dar este normal sa poti face asta,nu? Ai doua maini si doua picioare! Hai, ca acum deja va laudati, voi fetele!
*

si mie mi s-a parut la fel de normal, doar celor din jur li s-a parut deplasat. nu uita, actiunea se petrecea in dorobanti pe la 6 seara.

asta imi aminteste de acum o luna cand colega de birou si-a achizitionat masinutza, am intrebat-o daca stie ce trebuie sa faca in caz de pana, raspunsul a fost: " incui masina si vine sotul si o face". e adevarat ca nic eu nu as vedea-o schimband o roata, e mult prea mica.

a doua zi le-am povestit colegelor si una din ele mi-a zis ca a incercat si ea sa-si schimbe roata, dar nu avea putere sa o ridice si s-a lasat pagubasa. smile.gif

@ b76bgaarh - nu sunt clona, sunt doar noua smile.gif

--------------------
Renault Megane I 1996 1.6 - DYD
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
neumann
post 15 Apr 2009, 15:07
Post #2462

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(Master01 @ 15 Apr 2009, 15:31)
Pe site-ul asta nu se poate schimba ora? Ca suntem cu o ora in urma, eu asa observ, sa ma contrazica cineva!  dry.gif
*

ba da, fiecare poate sa aibe ora lui in functie de ce time-zone isi seteaza in profil.

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
Afrodita
post 15 Apr 2009, 15:14
Post #2463

membru

QUOTE(cristianco2002 @ 15 Apr 2009, 16:07)
ba da, fiecare poate sa aibe ora lui in functie de ce time-zone isi seteaza in profil.
*

and it works excl.gif smile.gif multumesc baieti, am facut si eu schimbarea smile.gif

--------------------
when in doubt google it!
+
papa_mulo
post 15 Apr 2009, 17:31
Post #2464

Membru autentic

Mi-am adus si eu aminte de o faza de toata jena, apropos de toalete, pipilica etc...

Acum 4-5 ani, prietena mea nefiind din Bucuresti, statea la o gazda(o baba de vreo 60 ani). Cotoroantza era specializata pe tinut gagici in gazda...avea 4 camere, doua camere inchiriate la doua fete, una pt. ea si sufrageria comuna cum ar veni...
In 99% din cazuri venea prietena la mine peste noapte insa au fost si vreo 2-3 cazuri exceptionale cand am ramas eu peste noapte "la ea". In unul din cazuri mi-a zis sa vin ca e singura(baba plecata la nu stiu ce rude la tara pentru vreo doua zile iar colega de apartament si aia tot ceva de genul). Ma duc eu...si la un moment dat inainte de a ne culca zic:
"Daca tu zici ca pleci maine dimineata la serviciu(eu eram liber) sa nu cumva sa ma scoli la 7...lasa si tu cheile pe birou, eu dorm cat am nevoie si cand plec, incui si trec pe la tine la servici sa iti las cheile."
Ea zice:
"Sigur ca da...dormi, iti faci cafea linistit...n-ai treaba pt. ca vei fi singur...baba si colega nu vin pana poimaine..."

Zis si facut...se face dimineata, ma trezesc singur in pat, dau drumul la TV si zic sa ma duc la bucatarie sa pun de o cafea...dar mai intai hai sa ma spal pe dinti si sa fac pipi. Intru in baie, fac ce aveam nevoie, spal dintii si ce mai trebuie si la un moment dat parca aud usa de la intrare dar zic..."no way, e plecata toata lumea, sigur s-a auzit ceva de la vecini!"
Deschid usa de la baie hotarat sa ma duc la bucatarie pt cafea si dupa primul pas pe care il fac in afara baii ridic privirea din pamant si ...dau nas in nas cu baba care era chiar in fata mea(juma de metru, daca nu franam la timp o luam pe ghidon...care ghidon? am omis intentionat sa va spun ca eram gol pusca, asa cum ma ridicasem din pat).
Am rams muti fata in fata timp de 1-2 secunde dupa care am spart tacerea dand buna ziua si scuzandu-ma(ceva de genul "ma scuzati, credeam ca nu e nimeni acasa"), m-am rotit pe calcaie si am intrat la loc in camera "mea". Aud de dupa usa "si eu la fel credeam, stai mama linistit...am venit doar sa iau ceva...". Marele noroc a fost ca ma mai vazuse in treacat de 2-3 ori si ma stia...altfel cine stie ce infarct facea sau chema politia pe motiv ca "se plimba unu in p... goala pe la mine prin casa".

This post has been edited by papa_mulo: 15 Apr 2009, 17:44

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
L!nuX
post 15 Apr 2009, 18:13
Post #2465

Membru decent

@papa_mulo acu' depinde si de dotare , poate nu chema politia :>

--------------------
Renault Megane 1.6 16v - 2007 - Numar personalizat !
+
Flamingo
post 15 Apr 2009, 18:19
Post #2466

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Papa_mulo, ai scapat ieftin bre, eu a trebuit sa stau dezbracat vreo 2 ore (vara) intr-un balcon dintr-un bloc din Mangalia ca venise tacs-o... Sa vezi ce se hlizea lumea din blocul vecin, mama-mama... Pan' la urma tot a aflat batranul si i-a tras cateva scatoalce odraslei ca l-a facut de ras in cartier... sad.gif

Bine, se intampla prin 1993, dar nu pot sa uit prin ce am trecut amandoi... rolleyes.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
lexa1312
post 15 Apr 2009, 19:19
Post #2467

Membru incepator

Buna seara!

Stiu ca nu am mai intrat demult dar asta nu inseamna ca am folosit timpul asta sa ma "clonez" radmasa.gif
Noroc cu Veronik, care a fost foarte draguta si m-a anuntat ca sunt "clonata" pe forum, asa ca am citit si eu ultimele pagini cu "mare interes".

1. Faptul ca pe catelusa ei o cheama Lexa nu are nici o legatura cu ID-ul meu.
Pentru interesati Lexa vine de la Alexandra (este al doilea nume al meu) si 1312 vine de la data nasterii.

2. Daca v-ati fi uitat la pozele cu forumistii ati fi vazut ca nu semanam in nici un fel(ea blonda-eu bruneta)

3. Marian-J....ma uimeste ca tocmai tu te-ai gandit la chestia asta...

Asa ca baieti.....dormiti linistiti ca nu m-am clonat radmasa.gif

Afrodita.....sunt deacord cu baietii.....NU iesi cu masina pe strada daca nu ai toate actele in regula si valabile, dar ca sa te simti bine, am un coleg la munca care a umblat 6 luni cu ITP-ul expirat.... wink.gif

O seara buna!

Veronik....mersi inca odata pt avertisment! smile.gif

15 Apr 2009, 19:21:
si inca o deosebire: ea este posesoare de Megane....iar eu am o buburuza de Clio smile.gif

This post has been edited by lexa1312: 15 Apr 2009, 19:21

--------------------
Renault Clio Bicorp 2001/ 1.4 16v
unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
+
aphophis
post 15 Apr 2009, 19:30
Post #2468

Membru autentic

QUOTE(Flamingo @ 15 Apr 2009, 14:27)
Toate bucatariile blocului nostru dau intr-un luminator... astfel ca fara prea mult efort, poti vedea ce face vecinul sau poti auzi ultimile barfe de pe scara ta sau cealalta.

Intr-o zi, pe cand ma afla singur singurel acasa, doar eu si ala micu, am primit instructiuni sa fac de mancare. Cum celui mic ii dadusem deja sa manance din ce gasisem prin frigider iar acesta a fost super multumit, am amanat cat am putut inceperea filmului cu lingura. Cand in sfarsit m-am apucat si mi-am suflecat manecile si mi-am pus sortul si am dat la o parte sticla de bere, am observat cu coada ochiului ca ma priveau razand de la bucatariile cativa vecini de pe scara cealalta, dandu-si coate parca spunand... "ia ute-l pe Coditza, face mancare, e pedepsit.".

Marele meu noroc a fost ca dupa aproximativ 15 minute, a aparut nevasta-mea... si a preluat fraiele. Apoi m-am dus fuguta si m-am spalat pe manute, reocupandu-mi locul la masa in fata laptopului si retrangand mai aproape de sufletul meu paharul de bere, fiind atent intr-un final si la meciul ce se desfasura pe GSPtv.

Ce faza fratilor, va dati seama ? Ntz, ntz, ntz...  rolleyes.gif
*

excl.gif ca o fi asa de rasu lumii sa faci de mancare cu prietena/sotia happy.gif eu unu abia astept sa gatesc impreuna cu ea, nu de alta, dar in rest is cam comod, si nu ma apuca inspiratia daca nu is cu cineva in bucatarie

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Flamingo
post 15 Apr 2009, 20:05
Post #2469

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(aphophis @ 15 Apr 2009, 20:30)
excl.gif ca o fi asa de rasu lumii sa faci de mancare cu prietena/sotia  happy.gif  eu unu abia astept sa gatesc impreuna cu ea, nu de alta, dar in rest is cam comod, si nu ma apuca inspiratia daca nu is cu cineva in bucatarie
*

Aphophis, sa-mi fie cu iertare... asa e cum zici 'mneata, insa mesajul meu s-a vrut un pamflet dupa ce am citit postul de aici. tongue.gif

Sper c-ai / c-ati inteles acum. icon_mrgreen.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
marian-j
post 15 Apr 2009, 20:09
Post #2470

Membru autentic

From: Timișoara

Scuuuze,fetelor! blush.gif
M-o mancat in tur s-o fac pe Sherlok Holmes si am dat-o (di granda) in bara,nu-i asa? huh.gif
No hard feelings,ladies! peacefingers.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
NadaLina
post 15 Apr 2009, 20:21
Post #2471

Membru

From: constanta

sincer eu nu cred ca a ajuta consoarta la treburi e o faza de toata jena
snt atatea familii in care sotul face si mancare si curatenie ,are grija de copil ...si slava domnului nimeni nu rade de el ..asta nu inseamna sa fie tinut sub papuc ..inseamna ca acel om isi respecta sotia si isi da seama ca si femeia tr sa aiba timp liber dupa orele de munca.
tr sa invatam ca si femeia tr sa stie sa bata un cui dar ca si barbatul sa isi coasa un nasture.....
marian stai linistit....tr si lexa sa participe la discutie ...asa e corect blush.gif

--------------------
Renault Symbol 2007
+
Flamingo
post 15 Apr 2009, 20:28
Post #2472

Membru "SPARKY Team"

On topic...

Vernicooo, ca sa te citez.. Slava Domnului ca nu fac parte dintr-o astfel de familie. radmasa.gif

Nasol, uite... acum stau pe laptop in bucatarie cu wirelesul activat... biggrin.gif si sotia face gratar pe tigaia de la Tefal. Deh, asta mi-a fost norocu'. biggrin.gif

P.S. Am exagerat un pic... dar 99% e pe bune... radmasa.gif

--------------------
+
marian-j
post 15 Apr 2009, 20:33
Post #2473

Membru autentic

From: Timișoara

Stau linistit,coana!
M-am facut destul de cacao incat sa nu-mi mai arda sa deschid pliscu'! blush.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
NadaLina
post 15 Apr 2009, 20:35
Post #2474

Membru

eu nu vb de a face in fiecare zi dar macar o data pe saptamana tr asa e frumos cel putin asa vad eu lucrurile ...facem impreuna eu curat el mancare si invers...
nu este o rusine sa iti astepti sotia cu masa pusa ...iti dai seama ce bucurie ii faci?si cate laude? wink.gif
marian a fost o parere te-ai lasat dus de val laugh.gif

This post has been edited by veronik: 15 Apr 2009, 20:36

--------------------
Renault Symbol 2007
+
Flamingo
post 15 Apr 2009, 20:46
Post #2475

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(veronik @ 15 Apr 2009, 21:35)
eu nu vb de a face  in fiecare zi dar macar o data pe saptamana
*

Eh, acum parca mai vii d-acasa... icon_mrgreen.gif

--------------------
+
lexa1312
post 15 Apr 2009, 23:12
Post #2476

Membru incepator

hey!

eu nu m-am suparat...ca nu am de ce.
doar m-am amuzat pe situatie....ca de fiecare data cand intra o femeie pe forum...."tabarati" pe ea....ca "sacalii"...(fara rautate)

nu poate sa zica si ea o vorba...ca o suciti 10 insi pe toate partile.
fata a vrut sa povesteasca o faza de toata jena care i s-a intamplat.
Bravo ei ca a avut tupeul sa recunoasca....multi povestesc despre faze intamplate altora, sau in care altii sunt partile negative.

Acum.....comentariile ei ce au urmat ca raspuns la provocarile voastre...e adevarat ca au facut-o sa intre si mai adanc in "nisipul miscator"....dar ..fiti si voi mai toleranti smile.gif

pupici si noapte buna

P.S Eu acum (00:14) am venit din Real sad.gif
uuffff...........urasc cumparaturile de sarbatori

--------------------
Renault Clio Bicorp 2001/ 1.4 16v
unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
+
papa_mulo
post 16 Apr 2009, 08:22
Post #2477

Membru autentic

QUOTE(L!nuX @ 15 Apr 2009, 18:13)
@papa_mulo acu' depinde si de dotare , poate nu chema politia :>
*

Avand in vedere tonul suav cu care mi-a vorbit de dupa usa...sa sti ca mi-a trecut prin cap ca intra peste mine! La urma urmei, 60 ani cat apreciez eu ca avea nu e chiar o varsta la care toate femeile nu mai au apetit...mai ales astea vaduve.

This post has been edited by papa_mulo: 16 Apr 2009, 08:26

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
Afrodita
post 16 Apr 2009, 08:49
Post #2478

membru

QUOTE(lexa1312 @ 15 Apr 2009, 20:19)
Buna seara!

Stiu ca nu am mai intrat demult dar asta nu inseamna ca am folosit timpul asta sa ma "clonez"  radmasa.gif
Noroc cu Veronik, care a fost foarte draguta si m-a anuntat ca sunt "clonata" pe forum, asa ca am citit si eu ultimele pagini cu "mare interes".

1. Faptul ca pe catelusa ei o cheama Lexa nu are nici o legatura cu ID-ul meu.
Pentru interesati Lexa vine de la Alexandra (este al doilea nume al meu) si 1312 vine de la data nasterii.

2. Daca v-ati fi uitat la pozele cu forumistii ati fi vazut ca nu semanam in nici un fel(ea blonda-eu bruneta)

3. Marian-J....ma uimeste ca tocmai tu te-ai gandit la chestia asta...

Asa ca baieti.....dormiti linistiti ca nu m-am clonat  radmasa.gif

Afrodita.....sunt deacord cu baietii.....NU iesi cu masina pe strada daca nu ai toate actele in regula si valabile, dar ca sa te simti bine, am un coleg la munca care a umblat 6 luni cu ITP-ul expirat.... wink.gif

O seara buna!

Veronik....mersi inca odata pt avertisment! smile.gif
<span class='edit'>15 Apr 2009, 19:21:</span>
si inca o deosebire: ea este posesoare de Megane....iar eu am o buburuza de Clio smile.gif
*

scuze, sper ca nu te-ai suparat. cand am primit catelusa, era deja botezata si n-am mai avut ce face, oricum si pe mine tot alexandra ma cheama smile.gif

si eu sunt de acord cu baietii, de acum verific de 5 ori inainte sa fiu sigura smile.gif

--------------------
when in doubt google it!
+
M i h a i
post 16 Apr 2009, 08:55
Post #2479

Traiasca quote...nu am monitor de 30''..asa ca mi-ai umplut toata pagina...chiar era necesar un quote de 20 cm? unsure.gif ...

On : nu stiu daca este faza de toata jena...o pasarica azi la stop..pleaca...face dreapta...siiii ...senzatieee...roata din spate iese 04.gif a fost haioasa faza...toti radeau...nu am apucat sa-i vad fata ca ma grabeam la serviciu..asa ca nu am avut timp de pierdut..

--------------------
------ ------ ------
+
Duyu
post 16 Apr 2009, 08:59
Post #2480

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

O fi facut pana cu 50 m inainte de semafor... radmasa.gif blush.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
M i h a i
post 16 Apr 2009, 08:59
Post #2481

radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
------ ------ ------
+
NadaLina
post 16 Apr 2009, 09:00
Post #2482

Membru

QUOTE(Duyu @ 16 Apr 2009, 09:59)
O fi facut pana cu 50 m inainte de semafor...  radmasa.gif   blush.gif
*

cred ca a fost o mana criminala.....

This post has been edited by veronik: 16 Apr 2009, 09:01

--------------------
Renault Symbol 2007
+
Flamingo
post 16 Apr 2009, 09:03
Post #2483

Membru "SPARKY Team"

Cum am sa-ti cada roata ? blink.gif

Cred ca da, a facut pana si a uitat sa puna piulitele care acum cine-stie pe unde zac...

--------------------
+
DrK
post 16 Apr 2009, 09:04
Post #2484

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Ce masina? Nu-mi spune Hyundai radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Flamingo
post 16 Apr 2009, 09:25
Post #2485

Membru "SPARKY Team"

O coafeza a violat un hot !

Faza de toata jena sau nu... oricum din pacate pentru unii nu cunosc numele coaforului.

--------------------
+
Afrodita
post 16 Apr 2009, 09:30
Post #2486

membru

radmasa.gif da am auzit si eu, parca in rusia s-a intamplat radmasa.gif

This post has been edited by Afrodita: 16 Apr 2009, 09:31

--------------------
when in doubt google it!
+
aphophis
post 16 Apr 2009, 09:34
Post #2487

Membru autentic

in ce lume traim. Nici sa jefuiesti un coafor nu poti , fara sa fii violat blink.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
UXE
post 16 Apr 2009, 09:48
Post #2488

Modelator

Agentii constatatori de la Omniasig sunt de toata jena ...
Au uitat sa imi treaca pe foaie de reparat capota.. desi era evindent ca este indoita. Nici eu nu m-am uitat pe foaie si cand am ajuns la service a trebuit sa mai fac un drum ca BOUL de acolo nu mi-a trecut capota.

Vina imi apartine si mie ca nu am verificat inainte sa plec de acolo...

Oricum nota -1 ptr cei de la omniasig pentru comportamentul fata de client..

--------------------
Renault Symbol 2006 1.4 8v - UXE
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
crisolro
post 16 Apr 2009, 13:05
Post #2489

poate nu au uitat icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
Dan73
post 16 Apr 2009, 13:23
Post #2490

Membru autentic

http://www.antena3.ro/stiri/romania/contro...list_69524.html

Ia uitati-va ce se petrece in tara asta. Cam asta e imaginea Romaniei reale...tiganie in toata regula. Din motivul ca toata piata aia e controlata de mafioti mai colorati sau mai putin colorati nu ma mai duc la Obor decat foarte rar, prefer piata de la Ramnicu Sarat din Dristor...parca e putin mai spalata.
La sfarsit, unul zice reporterilor ceva de genul 'Iesiti afara ca va omoara tiganii".

This post has been edited by Dan73: 16 Apr 2009, 13:24

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
1352 Pages « < 81 82 83 84 85 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd May 2025 - 09:43
Dacia