Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Afrodita |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
- DYD when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am adus si eu aminte de o faza de toata jena, apropos de toalete, pipilica etc...
Acum 4-5 ani, prietena mea nefiind din Bucuresti, statea la o gazda(o baba de vreo 60 ani). Cotoroantza era specializata pe tinut gagici in gazda...avea 4 camere, doua camere inchiriate la doua fete, una pt. ea si sufrageria comuna cum ar veni... In 99% din cazuri venea prietena la mine peste noapte insa au fost si vreo 2-3 cazuri exceptionale cand am ramas eu peste noapte "la ea". In unul din cazuri mi-a zis sa vin ca e singura(baba plecata la nu stiu ce rude la tara pentru vreo doua zile iar colega de apartament si aia tot ceva de genul). Ma duc eu...si la un moment dat inainte de a ne culca zic: "Daca tu zici ca pleci maine dimineata la serviciu(eu eram liber) sa nu cumva sa ma scoli la 7...lasa si tu cheile pe birou, eu dorm cat am nevoie si cand plec, incui si trec pe la tine la servici sa iti las cheile." Ea zice: "Sigur ca da...dormi, iti faci cafea linistit...n-ai treaba pt. ca vei fi singur...baba si colega nu vin pana poimaine..." Zis si facut...se face dimineata, ma trezesc singur in pat, dau drumul la TV si zic sa ma duc la bucatarie sa pun de o cafea...dar mai intai hai sa ma spal pe dinti si sa fac pipi. Intru in baie, fac ce aveam nevoie, spal dintii si ce mai trebuie si la un moment dat parca aud usa de la intrare dar zic..."no way, e plecata toata lumea, sigur s-a auzit ceva de la vecini!" Deschid usa de la baie hotarat sa ma duc la bucatarie pt cafea si dupa primul pas pe care il fac in afara baii ridic privirea din pamant si ...dau nas in nas cu baba care era chiar in fata mea(juma de metru, daca nu franam la timp o luam pe ghidon...care ghidon? am omis intentionat sa va spun ca eram gol pusca, asa cum ma ridicasem din pat). Am rams muti fata in fata timp de 1-2 secunde dupa care am spart tacerea dand buna ziua si scuzandu-ma(ceva de genul "ma scuzati, credeam ca nu e nimeni acasa"), m-am rotit pe calcaie si am intrat la loc in camera "mea". Aud de dupa usa "si eu la fel credeam, stai mama linistit...am venit doar sa iau ceva...". Marele noroc a fost ca ma mai vazuse in treacat de 2-3 ori si ma stia...altfel cine stie ce infarct facea sau chema politia pe motiv ca "se plimba unu in p... goala pe la mine prin casa". This post has been edited by papa_mulo: 15 Apr 2009, 17:44 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
@papa_mulo acu' depinde si de dotare , poate nu chema politia :>
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Papa_mulo, ai scapat ieftin bre, eu a trebuit sa stau dezbracat vreo 2 ore (vara) intr-un balcon dintr-un bloc din Mangalia ca venise tacs-o... Sa vezi ce se hlizea lumea din blocul vecin, mama-mama... Pan' la urma tot a aflat batranul si i-a tras cateva scatoalce odraslei ca l-a facut de ras in cartier...
![]() Bine, se intampla prin 1993, dar nu pot sa uit prin ce am trecut amandoi... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
lexa1312 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 April 08 ![]() |
Buna seara!
Stiu ca nu am mai intrat demult dar asta nu inseamna ca am folosit timpul asta sa ma "clonez" ![]() Noroc cu Veronik, care a fost foarte draguta si m-a anuntat ca sunt "clonata" pe forum, asa ca am citit si eu ultimele pagini cu "mare interes". 1. Faptul ca pe catelusa ei o cheama Lexa nu are nici o legatura cu ID-ul meu. Pentru interesati Lexa vine de la Alexandra (este al doilea nume al meu) si 1312 vine de la data nasterii. 2. Daca v-ati fi uitat la pozele cu forumistii ati fi vazut ca nu semanam in nici un fel(ea blonda-eu bruneta) 3. Marian-J....ma uimeste ca tocmai tu te-ai gandit la chestia asta... Asa ca baieti.....dormiti linistiti ca nu m-am clonat ![]() Afrodita.....sunt deacord cu baietii.....NU iesi cu masina pe strada daca nu ai toate actele in regula si valabile, dar ca sa te simti bine, am un coleg la munca care a umblat 6 luni cu ITP-ul expirat.... ![]() O seara buna! Veronik....mersi inca odata pt avertisment! ![]() 15 Apr 2009, 19:21: si inca o deosebire: ea este posesoare de Megane....iar eu am o buburuza de Clio ![]() This post has been edited by lexa1312: 15 Apr 2009, 19:21 |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2001/ 1.4 16v unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 15 Apr 2009, 14:27) Toate bucatariile blocului nostru dau intr-un luminator... astfel ca fara prea mult efort, poti vedea ce face vecinul sau poti auzi ultimile barfe de pe scara ta sau cealalta. Intr-o zi, pe cand ma afla singur singurel acasa, doar eu si ala micu, am primit instructiuni sa fac de mancare. Cum celui mic ii dadusem deja sa manance din ce gasisem prin frigider iar acesta a fost super multumit, am amanat cat am putut inceperea filmului cu lingura. Cand in sfarsit m-am apucat si mi-am suflecat manecile si mi-am pus sortul si am dat la o parte sticla de bere, am observat cu coada ochiului ca ma priveau razand de la bucatariile cativa vecini de pe scara cealalta, dandu-si coate parca spunand... "ia ute-l pe Coditza, face mancare, e pedepsit.". Marele meu noroc a fost ca dupa aproximativ 15 minute, a aparut nevasta-mea... si a preluat fraiele. Apoi m-am dus fuguta si m-am spalat pe manute, reocupandu-mi locul la masa in fata laptopului si retrangand mai aproape de sufletul meu paharul de bere, fiind atent intr-un final si la meciul ce se desfasura pe GSPtv. Ce faza fratilor, va dati seama ? Ntz, ntz, ntz... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 15 Apr 2009, 20:30) ![]() ![]() Aphophis, sa-mi fie cu iertare... asa e cum zici 'mneata, insa mesajul meu s-a vrut un pamflet dupa ce am citit postul de aici. ![]() Sper c-ai / c-ati inteles acum. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Scuuuze,fetelor!
![]() M-o mancat in tur s-o fac pe Sherlok Holmes si am dat-o (di granda) in bara,nu-i asa? ![]() No hard feelings,ladies! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
sincer eu nu cred ca a ajuta consoarta la treburi e o faza de toata jena
snt atatea familii in care sotul face si mancare si curatenie ,are grija de copil ...si slava domnului nimeni nu rade de el ..asta nu inseamna sa fie tinut sub papuc ..inseamna ca acel om isi respecta sotia si isi da seama ca si femeia tr sa aiba timp liber dupa orele de munca. tr sa invatam ca si femeia tr sa stie sa bata un cui dar ca si barbatul sa isi coasa un nasture..... marian stai linistit....tr si lexa sa participe la discutie ...asa e corect ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
On topic...
Vernicooo, ca sa te citez.. Slava Domnului ca nu fac parte dintr-o astfel de familie. ![]() Nasol, uite... acum stau pe laptop in bucatarie cu wirelesul activat... ![]() ![]() P.S. Am exagerat un pic... dar 99% e pe bune... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Stau linistit,coana!
M-am facut destul de cacao incat sa nu-mi mai arda sa deschid pliscu'! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
eu nu vb de a face in fiecare zi dar macar o data pe saptamana tr asa e frumos cel putin asa vad eu lucrurile ...facem impreuna eu curat el mancare si invers...
nu este o rusine sa iti astepti sotia cu masa pusa ...iti dai seama ce bucurie ii faci?si cate laude? ![]() marian a fost o parere te-ai lasat dus de val ![]() This post has been edited by veronik: 15 Apr 2009, 20:36 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
lexa1312 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 April 08 ![]() |
hey!
eu nu m-am suparat...ca nu am de ce. doar m-am amuzat pe situatie....ca de fiecare data cand intra o femeie pe forum...."tabarati" pe ea....ca "sacalii"...(fara rautate) nu poate sa zica si ea o vorba...ca o suciti 10 insi pe toate partile. fata a vrut sa povesteasca o faza de toata jena care i s-a intamplat. Bravo ei ca a avut tupeul sa recunoasca....multi povestesc despre faze intamplate altora, sau in care altii sunt partile negative. Acum.....comentariile ei ce au urmat ca raspuns la provocarile voastre...e adevarat ca au facut-o sa intre si mai adanc in "nisipul miscator"....dar ..fiti si voi mai toleranti ![]() pupici si noapte buna P.S Eu acum (00:14) am venit din Real ![]() uuffff...........urasc cumparaturile de sarbatori |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2001/ 1.4 16v unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 15 Apr 2009, 18:13) Avand in vedere tonul suav cu care mi-a vorbit de dupa usa...sa sti ca mi-a trecut prin cap ca intra peste mine! La urma urmei, 60 ani cat apreciez eu ca avea nu e chiar o varsta la care toate femeile nu mai au apetit...mai ales astea vaduve. This post has been edited by papa_mulo: 16 Apr 2009, 08:26 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Afrodita |
![]()
|
QUOTE(lexa1312 @ 15 Apr 2009, 20:19) Buna seara! Stiu ca nu am mai intrat demult dar asta nu inseamna ca am folosit timpul asta sa ma "clonez" ![]() Noroc cu Veronik, care a fost foarte draguta si m-a anuntat ca sunt "clonata" pe forum, asa ca am citit si eu ultimele pagini cu "mare interes". 1. Faptul ca pe catelusa ei o cheama Lexa nu are nici o legatura cu ID-ul meu. Pentru interesati Lexa vine de la Alexandra (este al doilea nume al meu) si 1312 vine de la data nasterii. 2. Daca v-ati fi uitat la pozele cu forumistii ati fi vazut ca nu semanam in nici un fel(ea blonda-eu bruneta) 3. Marian-J....ma uimeste ca tocmai tu te-ai gandit la chestia asta... Asa ca baieti.....dormiti linistiti ca nu m-am clonat ![]() Afrodita.....sunt deacord cu baietii.....NU iesi cu masina pe strada daca nu ai toate actele in regula si valabile, dar ca sa te simti bine, am un coleg la munca care a umblat 6 luni cu ITP-ul expirat.... ![]() O seara buna! Veronik....mersi inca odata pt avertisment! ![]() <span class='edit'>15 Apr 2009, 19:21:</span> si inca o deosebire: ea este posesoare de Megane....iar eu am o buburuza de Clio ![]() scuze, sper ca nu te-ai suparat. cand am primit catelusa, era deja botezata si n-am mai avut ce face, oricum si pe mine tot alexandra ma cheama ![]() si eu sunt de acord cu baietii, de acum verific de 5 ori inainte sa fiu sigura ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Traiasca quote...nu am monitor de 30''..asa ca mi-ai umplut toata pagina...chiar era necesar un quote de 20 cm?
![]() On : nu stiu daca este faza de toata jena...o pasarica azi la stop..pleaca...face dreapta...siiii ...senzatieee...roata din spate iese ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
O fi facut pana cu 50 m inainte de semafor...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
NadaLina |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
Cum am sa-ti cada roata ?
![]() Cred ca da, a facut pana si a uitat sa puna piulitele care acum cine-stie pe unde zac... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Ce masina? Nu-mi spune Hyundai
![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
O coafeza a violat un hot !
Faza de toata jena sau nu... oricum din pacate pentru unii nu cunosc numele coaforului. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by Afrodita: 16 Apr 2009, 09:31 |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
in ce lume traim. Nici sa jefuiesti un coafor nu poti , fara sa fii violat
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Agentii constatatori de la Omniasig sunt de toata jena ...
Au uitat sa imi treaca pe foaie de reparat capota.. desi era evindent ca este indoita. Nici eu nu m-am uitat pe foaie si cand am ajuns la service a trebuit sa mai fac un drum ca BOUL de acolo nu mi-a trecut capota. Vina imi apartine si mie ca nu am verificat inainte sa plec de acolo... Oricum nota -1 ptr cei de la omniasig pentru comportamentul fata de client.. |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
poate nu au uitat
![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
http://www.antena3.ro/stiri/romania/contro...list_69524.html
Ia uitati-va ce se petrece in tara asta. Cam asta e imaginea Romaniei reale...tiganie in toata regula. Din motivul ca toata piata aia e controlata de mafioti mai colorati sau mai putin colorati nu ma mai duc la Obor decat foarte rar, prefer piata de la Ramnicu Sarat din Dristor...parca e putin mai spalata. La sfarsit, unul zice reporterilor ceva de genul 'Iesiti afara ca va omoara tiganii". This post has been edited by Dan73: 16 Apr 2009, 13:24 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 09:43 |