Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Piata din Salajan e super....e plin de producatori bulgari din jurul Bucurestilor care sunt meseriasi in legumicultura
![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
In sfarsit, dupa 3 ani si ceva de cand sunt pe acest forum am facut jurnal de bord la Clio... Impropriu spus jurnal, dar am zis sa nu raman in urma...
![]() Jurnal de bord |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Merci frate intru-hyundai.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
azi am avut o surpriza de zile mari. am fost pe faleza sa ma dau cu rolele si acolo erau 2 motociclisti- acolo e un loc de intalnire ptr ei. dupa cum stim cu totii cind spui motociclist spui rebel, spui rock, si altele de genul asta. azi lu' unu din aia ii suna telefonul. surpriza . nu era nici ac/dc nu era nici metalica , nici altele de genul asta. avea ca ton de apel o manea.s-a stricat si motociclismul , s-au dus dracu' si bikerii. eu unul cind mergeam cu motorul prin 92-93 aveam un ''ualkmen '' si ascultam aerosmit. astia fac de rusine bikerii. dar cind toata tara e o manea imensa ce sa mai ceri de la unele specimene?
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
in seara asta pe o straduta din cta mergeam incet ,cu geamul deschis si fara muzica (parca auzeam un troncanit)si mergeam eu asa linistita cand la un moment dat un grup de "flacai"parlamentau ..in momentul in care am ajuns in dreptul lor
![]() ![]() ![]() oare cand noi femeile o sa scapam de stigmatul "proaste la volan"? ![]() This post has been edited by veronik: 16 Apr 2009, 20:59 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(buzasparta @ 16 Apr 2009, 21:28) azi am avut o surpriza de zile mari. am fost pe faleza sa ma dau cu rolele si acolo erau 2 motociclisti- acolo e un loc de intalnire ptr ei. dupa cum stim cu totii cind spui motociclist spui rebel, spui rock, si altele de genul asta. azi lu' unu din aia ii suna telefonul. surpriza . nu era nici ac/dc nu era nici metalica , nici altele de genul asta. avea ca ton de apel o manea.s-a stricat si motociclismul , s-au dus dracu' si bikerii. eu unul cind mergeam cu motorul prin 92-93 aveam un ''ualkmen '' si ascultam aerosmit. astia fac de rusine bikerii. dar cind toata tara e o manea imensa ce sa mai ceri de la unele specimene? Te inteleg perfect... Dar totusi... (stiu c-o sa-mi sara in cap juma' de forum)... Cine isi cumpara masini... sunt "baieti", cine isi cumpara motoare... sunt barbati. Deci hai sa-i intelegem si "pa" ei. ![]() 16 Apr 2009, 22:05: QUOTE(veronik @ 16 Apr 2009, 21:58) Iti dau o veste proasta... Mi-a spus un prieten ca veti scapa la urmatoarea eclipsa de luna, prin 2254... ![]() Glumeam... ![]() This post has been edited by Flamingo: 16 Apr 2009, 21:05 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
mai snt 245 de ani
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 16 Apr 2009, 22:00) Te inteleg perfect... Dar totusi... (stiu c-o sa-mi sara in cap juma' de forum)... Cine isi cumpara masini... sunt "baieti", cine isi cumpara motoare... sunt barbati. vrei sa zici donatori nu? |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Tre sa ai carnet de donator din cate stiu eu, plus ca donator poate fi oricine si ghici cati mor pe zi in accidente moto si cati mor in accidente auto ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ieri o mana criminala (bunica-mea), mi-a asezat pe scaunul soferului un carton cu oo. si le-a invelit cu geaca mea. fara sa-mi spuna. cand sa ma urc in masina, am infipt mana in geaca s-o dau la o parte, geaca s-a agatat de carton, l-a ridicat in aer si a imprastiat locatarii cartonului prin masina.
rezultat: din 30 de oo, doar 16 au supravietuit. restul 14 si-au gasit sfarsitul dupa cum urmeaza: 7 pe pres, 2 intre scaune (foarte greu de curatat in zona asta), 4 pe scaunul din dreapta si unul in scrumiera. de fapt pe scrumiera, dar interiorul oului s-a scurs in scrumiera. foarte gretos ptr ca s-a amestecat cu monezile de le aveam acolo. am curatat io cum am putut da' tot miroase a omleta in masina. maine ma astept sa miroasa a oo clocite. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
amsterdam |
![]()
|
![]() no member Group: Members Posts: 181 Joined: 25 July 07 From: sb ![]() |
cate motoare si cate masini sunt inmatriculate??
o sa ai o surpriza! This post has been edited by amsterdam: 17 Apr 2009, 08:46 |
--------------------
renault
megane
2007 expression
- 58-TRZ It is better to beg for forgiveness than to ask for permission
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(cristib @ 17 Apr 2009, 09:46) restul 14 si-au gasit sfarsitul dupa cum urmeaza: 7 pe pres, 2 intre scaune (foarte greu de curatat in zona asta), 4 pe scaunul din dreapta si unul in scrumiera. ![]() lasa ca-ti dau eu alte monezi. Da' erai nervos rau de tot daca le-ai imprastiat in halul asta. Oricum, respectele mele ca ai nimerit scrumiera, cred ca si Michael Jordan ar fi invidios. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
lexa1312 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 April 08 ![]() |
veronik...am patit si eu o chestie tot cu un mare BOU.
Eram la benzinaria Rompetrol de pe centura, ma duceam spre Mihailesti. Cum nu mergea (desi apasasem Del inainte) il intreb pe baietasul de la benzinarie de ce nu pot alimenta. Tipul zice "stati sa verific la casa".....se duce in benzinarie si dus a fost..nu s-a mai intors. (asta era bun de trimis dupa moarte...ca mai traiai 2 ani) In fine, ma enervez dupa cateva minute de asteptat, si ma mut la alta pompa. Alimentez si ma duc sa platesc. Cand ajung la casa, caserita isi cere scuze ca am asteptat atat(deci ma vazuse ca stateam ca proasta acolo), eu ii subliniez plina de nervi ca baiatul ala s-a dus si dus a fost..in fine.(se pare ca plecase unul fara sa plateasca si blocasera pompa) Vine momentul sa platesc...ii dau caseritei o parte din suma in bonuri cadou..si dau sa scot diferenta in bani. Caserita, ia bonurile fara sa le numere si le bate pe casa crezand ca eu i-am dat toata suma. Dupa aceea, vaiete si urlete ca vezi doamne ea nu poate sa anuleze bonul, eu ma iau de ea ca nu le-a numarat inainte.....in fine terminam povestea si ies din benzinarie. Cand ajung la masina (dupa 5 min de stat in benzinarie) ma intampina un "domn manierat" intr-un Cielo, care jumatate iesit pe geam imi spune "hai odata curva proasta ca ma grabesc" ![]() Deci dupa ce ca ma enervasem cu prostii pamantului din benzinarie...mai dau si peste BOU care s-a gandit el ca daca stai mai mult in benzinarie...esti c**va. Fratilor eu nu va inteleg de ce cum va supara o femeie...voluntar sau involuntar trebuie sa o faceti c***a? Bineinteles ca m-am enervat in asa fel incat i-am zis tot ce mi-a venit la gura si m-am apucat sa imi spal geamurile....bare-mi daca tot era omul nervos...sa se enerveze si mai tare. Bineinteles ca a inceput sa isi tureze motorul, sa faca ca toate cele....dar m-am facut ca ploua.... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2001/ 1.4 16v unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
|
|
Flamingo |
![]()
|
Bre, da' astia de la Petrom V chiar sunt nesimititi... Au epuizat stocul de ciocolata cu ROM si acum au la "oferta" oua de ciocolata Kinder Joy... Deci las-o dreaq de treaba...
Prima data... - Dar un ou Kinder nu doriti ? - Nu, multumesc. A doua oara... - Un pachet de tigari va rog, dar oua nu vreau ! - De ce ? imi raspunde zambind, ca-s la promotie... - Doamna in Cora sunt mult mai ieftine. Stiu asta pentru ca-i cumpar destul de des celui mic. A treia oara (ieri)... - Dar oua Kinder nu doriti ? - Doamna, stiu ca n-aveti vreo vina, dar seful dumoneavoastra nu-si da seama cat de penibili pareti in fata clientilor bagandu-le pe gat aceste oua ? - Poftim ? ![]() - Pai ce, mi le dati gratis ? Ia ca mi-a venit o idee... O sa-mi fac un tricou pe care o sa scriu... "NU VREAU OUA KINDER JOY". ![]() This post has been edited by Flamingo: 17 Apr 2009, 10:01 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Asa sa faci...dar si celui mic
![]() Sa scrie ceva de genul Ciocolata nu e buna,provoaca carii ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
CGB |
![]()
|
si p-astia de la rompetrol ii pune patronu sa intrebe :"mai doriti ceva, un bradut parfumat?"
si prima data cand m-a intrebat aia, io am zis ca-i moca bradutu ala. si-am zis si io :"aaa da, se poate 2". si-mi da aia 2 braduti. apoi cica: 70 de lei motorina si cu 7 lei bradutii..... ce face fa? cum pana mea 7 lei bradutii. io am zis ca-s moca. ia-ti femeie bradutii inapoi. This post has been edited by cristib: 17 Apr 2009, 11:12 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
![]() This post has been edited by nr1_gogon_1979: 17 Apr 2009, 17:14 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
CGB |
![]()
|
ok. ptr cei patrunsi de spiritul mielului o sa ma abtin zilele astea de la expresii licentioase.
ptr mine pastele e doar motiv de belit miei, de haleala si beutura. scuze ptr ateismul meu. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
acum cateva luni in benzinarie la rompetrol asteptam sa platesc pentru ce am cumparat. coada luga la casa, cand un angajat mai deschide o casa si ne pofteste sa platim la el. eu eram cel mai aproape si am ajuns la casa a doua.
plateste prima persoana si cand sa pun si eu ce aveam pentru scanat, o scorpie batrana, de la randul celalat se baga si zice pe un ton superior: "darrr nu crrredeti ca eu ar trebui sa fiu servita inainte? astept de mai mult imp la coada cealalta!" mi-am muscat limba (deh voiam sa-i spun vreo doua), mi-am luat ce aveam si i-am facut loc. cat timp a platit am avut pe fata un ranjet ironic. ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
- DYD when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Si in transportul in comun toti mosii si babele vor sa le dai locul ca sunt batrani....dar sotia care vine de la munca obosita si nu prinde loc ce sa zica?Mai are pretentii sa stea jos
![]() 70% din autobuz e plin cu batrani si dupa aia ii vezi la televizor ca danseaza la petreceri,sau cine stie pe unde se mai distreaza. Pe caldurile alea erau mosii in autobuz ca albinele intr-un stup...si vor sa le dai locul,dar nu mai bine ar merge cu un taxi sau sa stea acasa ca ![]() This post has been edited by eduardsebe: 17 Apr 2009, 11:34 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Flamingo |
![]()
|
Foarte multi batrani au gratuitati pe RATB, daca nu cumva cam toti pensionarii, cel putin in Bucuresti asta e regula... Cat despre ce a spus Cristib mai sus, in linii mari sunt de acord cu unele mici exceptii... dar nu cred ca e cazul sa dezvolt prea mult anumite idei / pareri personale...
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(eduardsebe @ 17 Apr 2009, 19:33) Pe caldurile alea erau mosii in autobuz ca albinele intr-un stup...si vor sa le dai locul,dar nu mai bine ar merge cu un taxi sau sa stea acasa ca Da' tu ai masina, te doare-n paispe de bosorogii din autobuz, foloseste-o.![]() N-as vrea sa te vad in locul lor, stand incuiat in casa, la un pahar de vorba cu moartea. Cata ura poate exista in unii oameni, nu pricep. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
E o ura reciproca. Ar trebui sa ii pupam cand ne injura ?... si eu le ofeream scaunul si in schimb primeam cate o injuratura. De atunci casti cu muzica in urechi + uitat pe geam. Si eu am probleme de sanatate asa ca am tot dreptul sa stau jos.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Si eu am cateva specimene d-astea da' comuniste/securiste la bloc de care nu mai scap odata
![]() Si ca suntem la faze de toata jena... Poveste: La bloc se amenajeaza parcare de catre primarie. Toate babele vor loc in fata undeva unde sunt 5 locuri mai la separeu si pare-se ca sunt "cele mai bune". Pe langa faptul ca sareau cu scandal una in parul celeilalte...LA PROPRIU, toata treaba a culminat cu o baba carueia fisu' are un tuareg iar buletinul lu' ala ca si masina sunt pe adresa lu' baba.... Vrea si baba parcare in fata si a obtinut dupa ce s-a paruit cu alta baba cu o dacie care nu o misca cu anii....Faza de toata jena e ca fisu' sta in alta parte de vreo 15 ani si o viziteaza pe baba (maica-sa) din cand in cand...nici macar sa stea peste noapte la ea.... Si ca sa fie si mai si...se zvonea ca vrea sa inchirieze locu' .... ![]() ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
luck33ro |
![]()
|
discutii de toata jena in vinerea mare...
![]() |
--------------------
**
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@lexa 1312 trebuia sa ii spui "ma-ta-i curva! "
sa vedeti cind o veni caldurile ce de mosi si babe se vor plimba cu autobuzele cu ac. eu am si permis de moto si de auto si pot spune ca nu se mai poate aplica chestia cu "barbatii isi iau motocicleta" . daca va uitati pe strada si la cum conduc multi haiduci destia destepti nevoie mare veti intelege. |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
luck33ro |
![]()
|
Stim, avem exemple de viteji d`astia de 2 lei peste tot...
![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Un prost a trecut in seara asta cu o duba pe Antiaeriana...un Renault Trafic cu nr de Ilfov ...sau poate sa fi fost Opel-ul ala care arata la fel . Nu ar fi nimic deosebit ca multi prosti trec pe antiaeriana. Insa asta ii intrece pe toti prostii pamantului. Mai mare bou mai rar. Ma pomenesc cu el in spate la ceva distanta dupa ce am intrat pe Antiaeriana ca imi da flashuri de zor de la 2 m in spate. Ma uit pe bord...zic ca poate am adormit eu. De unde, aveam peste 70, spre 80. Evident ca nu ma dau pe banda 1 cum ar fi vrut el, ci imi vad de drum mai ales ca ma apropiam de unii din fata iar pe dreapta mai erau din loc in loc si masini parcate. Cretinul nu contenea cu flash-urile. M-a scos din minti. A fost cat pe ce sa ii pun o frana pana la abs dar am renuntat si bine am facut...ca boul sigur intra in mine de la 2 m dar in momentul ala chiar imi doream sa ma pocneasca in spate ca sa oprim la o mica discutie dupa accident. Continua distractia cu flash-urile si cu faza lunga. Deja fierbeam. Daca a vazut asa bou' dracului, a trecut pe banda 1 si a incercat sa ma depaseasca. Plin de draci si furios la culme nu m-am putut abtine si am calcat-o asa incat nu a reusit sa ma depaseasca..a ramas in urma, la care a inceput sa clazoneze...am claxonat si eu indelung. La a doua tentativa l-am lasat sa treaca cu toate ca in momentul ala l-as fi calcat in picioare. L-am pierdut din vedere la stop la Drumul Sarii pentru ca m-au incetinit unii de faceau stanga pe Ghencea dar l-am ajuns din nou la Razoare la semafor. Am trecut in paralel cu el, am lasat geamul jos si nu va mai zic ce era la gura mea. Erau doi cacaciosi in masina cu doua fete de prosti....tipice.
Sa va mai povestesc de multimea de tembeli pe care i-am intalnit pe drum pana am intrat in Bucuresti? De aia care te orbesc pe sosea cu sute de wati in faruri, cu dementi care depasc aiurea ca au ei BMW-u' cu numere provizorii de Germania si se cred cei mai tari...de multimea de insi cu numere care mai de care ...cu DNA, P NA, DNI, SIE, DIE, ZEU etc etc etc. care de cele mai multe ori se dau in stamba. Multa prostie in tara asta...da pe-afara. This post has been edited by Dan73: 20 Apr 2009, 00:29 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 10:25 |