Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Decefalus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 4 December 07 From: CLUJ ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
1,5DcI Hatchback 2003
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Teoretic e. Nu scrie nicaieri in legislatie ca n-ai voie sa fii travestit. La asta ma refer. Ca acum daca o dam in alte dezbateri, evident, si democratia asta e un fel de religie -- suna bine asa, in general, dar e cam falsa
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ce au unii cu travestitii, homosexualii samd? Probabil ceva inclinatii pe care vor sa le suprime? Fiecare cu hobyul lui... Nu e treaba mea atat timp cat nu ma deranjeaza pe mine ceea ce face fiecare cu propria persoana! In fond e curul lui la bataie
![]() |
--------------------
**
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Normal ,nu toti intorc capul dupa o blonda (acum nah roscata) apetisanta pe strada ,sa ii urmareasca sanii saltareti si fesele miscatoare.Doamne ce pervers sunt
![]() ![]() |
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
QUOTE(padre @ 28 Feb 2009, 10:56) Faza de toata jena a fost ca un grup de indivizi sportivi, bine facuti, in numar de 3 sau 4 - au agresat un homosexual travestit slab ca un bat. Adica unul tinea travestitu', altul ii dadea pumni la ficati, altul il tundea si inca unul statea de 6. PENIBIL! Mie imi suna a cretinism si lasitate, combinate. Asta faza de toata jena. Bine facut nu e = cu sportiv.Sportivii nu-si folosesc forta pe strada, exceptii exista dar ele intaresc regula.Am scapat de bataie la viata mea femei usoare, travestiti si betivi care erau prada usoara pt golani. |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() suspend_nedrept.JPG ( Size: 191.11k ) Number of downloads: 459 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pai daca-l cheama Sebulbus....ie rau.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
eh rau.. , e din ala pe care-l urmaresc dusmanii, pentru ca nu au valoarea lui
![]() This post has been edited by aphophis: 28 Feb 2009, 21:12 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sportivi in contextul de mai sus nu s-a vrut sa insemne persoane care practica sportul. M-am exprimat un pic greoi, vroiam sa spun hiuidume ca am inteles ca aveau o constructie mare, cu muschi, etc.
Ma rog, nu are importanta. Si nu are nici importanta cine a fost persoana agresata, ca a fost Naomi dar putea fi oricine altcineva. Sa fie nevoie de 3-4 indivizi ca sa faci o asemenea chestie e de toata jena. Sa dai intr-un individ care este tinut de un alt individ este de toata jena. Pana la urma, daca esti barbat si ai ceva de impartit cu cineva si nu poti imparti prin dialog te duci si incerci sa te exprimi cu pumnii. Dar iti lasi prietenii acasa, ca altfel te numesti las si lichea. Sper ca e mai clar acum. This post has been edited by padre: 28 Feb 2009, 21:49 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
simbata trecuta am fost la predeal sa ma dau cu schiurile si la coada la un hamburgel erau doo pitzi numai firma pe ele numai n95- uri si se plingeau una la alta- facusera monetaru- si aveau bani doar de juma de hamburger fiecare. cind una a intrebat-o pe cealalta - care se plingea ca ii este foame- cu citi bani a plecat de acasa, am auzit un raspuns bun tare 300 rol.asta e romanasu. firma, smecherie da e gol in stomac.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
in ton cu titlul topicului: elena basescu candideaza la parlamentul european.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ii uram succesuri...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
aia era alta elena....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Aia e Nuțica Udrea
|
--------------------
Sedan
Negru
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Tocmai am primit unul din cele mai cretine e-mail-uri posibile :
emailh.gif Cel mai trist e ca e primit de la o persoana pe care eu o consider foarte inteligenta, deci ma lasa masca faptul ca poate crede in astfel de porcarii... Religia asta, o adevarata faza de TOATA jena... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Vechi...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
DrK |
![]()
|
bine ca s-a renuntat la mesajele cu : o sa mori in chinuri groaznice daca nu trimiti mesajul mai departe...
Inca mai bantuie mesajele cu: o sa te sune persoana iubita in 10 minute si daca iti pui o dorinta se ideplineste... ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
CGB |
![]()
|
am primit si eu un mesaj d-asta. in el era o poza a unei icoane. si io trebuia sa trimit poza mai departe, altfel cica imi mergea rau.
si io ca un ignorant am sters mesajul. eeee, a doua zi a dat diareea-n mine. desi seara bausem neste lapte batut si apoi am mancat compot de ananas, sint convins ca de la icoana mi s-a tras. legat de elenuta basescu, este o faza jenanta ca un asemenea specimen sa catindeze la europarlamentare . dar mai jenant e ca o sa existe unii care-o s-o voteze. si mai jenant e c-o sa ajunga ieuroparlamentar si-o sa reprezinte romania la bruxelles. This post has been edited by cristib: 2 Mar 2009, 12:09 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunct curios daca dupa ce va pleca la Bruxelles - pentru ca se vore gasi destui idioti sa o voteze (mai ales ca se voteaza pe liste din cate stiu, nu uninominal) - va pastra si slujba de la Luxten pentru care e platita cu multe mii de euro lunar.
Bai nene, ne-o meritam, exact pe principiul ca fiecare tara are conducatorii pe care-i merita!! ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
totusi...pana la a zice ca religia e o faza de toata jena...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(cristib @ 2 Mar 2009, 12:04) am primit si eu un mesaj d-asta. in el era o poza a unei icoane. si io trebuia sa trimit poza mai departe, altfel cica imi mergea rau. si io ca un ignorant am sters mesajul. eeee, a doua zi a dat diareea-n mine. desi seara bausem neste lapte batut si apoi am mancat compot de ananas, sint convins ca de la icoana mi s-a tras. legat de elenuta basescu, este o faza jenanta ca un asemenea specimen sa catindeze la europarlamentare . dar mai jenant e ca o sa existe unii care-o s-o voteze. si mai jenant e c-o sa ajunga ieuroparlamentar si-o sa reprezinte romania la bruxelles. Daca mai beai si-o bere aveai parte de toata mania cereasca ![]() Referitor la Nuti....exact aia e si parerea mea, ca exista multi care o vor vota cum il vor vota si pe zeus desi in tarile alea mai de la vest politica asta de tip tribal ar fi de neconceput si ar retrograda un om politic la nivelul de cimpanzeu politic. In parlamentul european va face figuratie sau nici macar atat, practic vom avea un parlamentar in minus, ca si aveasm multi rau. Asta e, modelul vine de sus..presa, asa zisa "societate civila", poporul accepta pana la urma aberatiile astea ca pe ceva normal. Ia gandeste-te daca venea Iliescu (in ipoteza ca ar fi avut o fiica) prin anii 90 si si-ar fi pus fata in functii inalte. Ar fi fost linsat mediatic cum a si fost de fapt pentru ceea ce a facut ca din cauza presei a pierdut in 96 nu din cauza lui Emil. Eu ii prevad lu' zeus inca doua-trei mandate daca mai modifica si constitutia sa ii permita. Ce sa mai ...de toata jena. This post has been edited by Dan73: 2 Mar 2009, 13:27 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
CGB |
![]()
|
exista 2 categorii de votanti:
1. aia care au ceva de castigat daca voteaza cu un anume partid sau persoana. astia voteaza din interes si-i inteleg. am facut-o si eu acum multi ani. 2. aia care voteaza din convingere ca asa e bine. p-astia oricat m-as stradui nu-i inteleg. si mai ales nu inteleg cum pot unii sa voteze din convingere specimene ca: basescu, de ex. si ma opresc aci cu exemplele desi lista ar putea fi lunga. cum poti sa crezi ca cineva ca baselu ar putea face ceva ptr tara asta. e dincolo de puterea mea de intelegere. daca oamenii astia ar vota din convingere, pe cineva nou aparut, despre care nu se stie mare lucru ar avea o scuza. dar sa votezi aceleasi specimene timp de 20 de ani, ptr ca asa consideri tu ca-i bine, e semn de tembelism. frate deci il vezi pa basel cum vorbeste, ce vorbeste, il vezi ce face (mai bine zis, ce nu face), il vezi ca n-are nici o strabatere ptr tara asta, ca nu sta decat de scandaluri si jmenareli de 2 bani, il vezi cat de nesimtit e si totusi, tu, roman patriot, te duci si-l votezi in continuare. c-asa crezi tu ca-i bine. e ceva putred aici si nu ne mai facem bine in veci. daca nu va convine exemplul, puteti schimba numele basescu cu: udrea, becali, mitrea, tariceanu, voiculescu, berceanu, iliescu, stolojan...etc. toti o apa si-un pamant. apropo de stolojan. il vad peste tot iar. pe unde-i boc, hop si stolo. cara mereu o mapa dupa el. stolo a dus nesimtirea si tupeul la rang de arta. dupa toata circaraia cu bocitu' de-acu 5 ani, dupa fazele de rahat cu numirea ca prim ministru, el tot mai are tupeu sa iasa in public. tupeu si nesimtire maxima. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
luck33ro |
![]()
|
cristi, nu toata lumea se inghesuie sa voteze PSDul...eu personal as vota orice - chiar si Romania Mare in locu clicii care a distrus Romania (Iliescu PSD _ FSN ) !
E jenant ca nu exista alternativa, dar asta e situatia in tara noastra de toata jena ![]() |
--------------------
**
|
|
CGB |
![]()
|
pa principiu asta ne-am ales cu pnl+pd la guvernare si cu basescu presedinte. c-au votat unii numai asa sa nu mai iasa psd. si uite ce mare rahat au facut. au votat asa de-ai dracu impotriva "alorlalti", fara sa-si dea seama ca nu exista "ailalti". si "ailalti" si "astia" is la fel.
solutia in gandirea mea ingusta si limitata, la intrebare: "pai pa cine sa aleg?", este sa nu se mai duca nimeni la vot. si eventual in ziua alegerilor sa se adune cat mai multi si sa dea cu oua si rosii in palatul victoria si palatul cotroceni. ceea ce, intr-o tara dezbinata ca romania, n-o sa se intample vreodata. ar trebui facuta o revolutie adevarata, nu mizeria care-a fost in "89. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
"si io ca un ignorant am sters mesajul. eeee, a doua zi a dat diareea-n mine. desi seara bausem neste lapte batut si apoi am mancat compot de ananas, sint convins ca de la icoana mi s-a tras."
![]() Deci e clar, trebuie sa-mi iau hartie igienica serioasa pentru maine... Sau ingerasii lucreaza altfel ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Cristi, dar tu chiar crezi ca nu se duce nimeni-nimeni la vot? Se duc aia pentru care un vot = 3 mici, o bere si o lingurita de mustar. Tie iti place sa aleaga aia pentru tine? Mie sincer nu. Acum au introdus votul alb, dar tare imi este teama ca nu ramane alb. Iar concluzia ta este exact ceea ce gandeste destul de multa lume: ne trebuie o revolutie, ca pana acum n-am avut.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Dan73 |
![]()
|
La starea actuala a natiei romane, asta care voteaza pe Elena Udrea, pe Oprisan si (probabil) pe mezina, nu e posibila o revolutie...doar o revolta dar inca nu s-a ajuns la limita critica.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
A l e x |
![]()
|
Sa inteleg ca atunci cand era PSD-ul la putere, era ok totusi, nu?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
ehe dan73 - a trecut cam multa vreme de la o revolutie, ca asta de prin 89 cam lovitura de stat se numeste
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 22:53 |