Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
ehee vecinii mei, trecuti bine de 20-25 de ani au construit in parcul din spatele blocului o ce?.......o scula in toata regula si splendoarea ei mare de 2,5 m in care copii se omorau sa dea cu bulgari. ie multi domle si majoritatea prosti
da da. poza lu vali seamana cu aia din zona mea. un nou trend? ![]() This post has been edited by catalin_tm81mis: 18 Feb 2009, 12:45 |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Colega,se pare ca ne-am damblagit de la atata zapada!!
![]() A mai pus si colegul Razor o poza din Piata Unirii!! ![]() Multe minti odihnite prin urbea noastra! ![]() This post has been edited by marian-j: 18 Feb 2009, 11:46 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
TresPasser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma duc ieri la spital la pneumologie ca sa ma inscriu la programul pt lasat de fumat. Mi se inmaneaza un chestionar ce trebuie completat pe loc. Dupa completarea chestionarului intru in cabinet unde ma intampina o d-na doctor care... fuma!!!
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.6 16V
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
"Fa ce zice popa, nu ce face popa"
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(TresPasser @ 20 Feb 2009, 00:37) Ma duc ieri la spital la pneumologie ca sa ma inscriu la programul pt lasat de fumat. Pai asta a fost prima greseala, nu trebuia sa te duci, ci direct sa te lasi ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
TresPasser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
In final tot fara medicamente ma las ... de azi
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.6 16V
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Haha. Si eu o stiu pe asta cu "de azi...."!
Mai am 4 tigari in pachet pe care sigur o sa le fumez in trafic si dupa ai ma las ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
TresPasser |
![]()
|
mda, whatever
|
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.6 16V
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Decefalus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 4 December 07 From: CLUJ ![]() |
pai acuma oricum am inteles ca se scumpesc tigarile asa ca o sa fie mai usor sa va lasati
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
1,5DcI Hatchback 2003
|
|
DrK |
![]()
|
Sunt curios daca pretul la "iarba" a ramas pe loc
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Mutzunache @ 15 Feb 2009, 18:01) Incredibil. Si eu ma gandeam ca daca am o urgenta si merg tare si ma prine politia, ma intelege si macar ma lasa sa ajung la destinatie... Dar daca si o ambulanta cu 10 raniti e oprita si tinuta, eu ce pretentii sa mai am? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hahahaha ce visa...frai..visator esti
![]() ![]() ![]() ![]() Si apropo de faze de toata jena: azi am mers la ASE sa-mi ridic diploma de master. Am ajuns la 13:55, casieria care avea program pana la ora 14 era inchisa deja ![]() ![]() This post has been edited by padre: 19 Feb 2009, 22:32 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(twingooo @ 13 Feb 2009, 00:03) articolul pe care il invoca organul cu tarie: Art. 272. - Retinerea sau distrugerea de înscrisuri Retinerea sau distrugerea unui înscris emis de un organ de urmarire penala, de o instanta de judecata sau de un alt organ de jurisdictie, ori împiedicarea în orice mod ca un înscris destinat unuia dintre organele sus-aratate sa ajunga la acesta, când astfel de înscrisuri sunt necesare solutionarii unei cauze, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani blak2oo8, te rog sa imi arati legea care interzice lucrul asta si prin asta sa imi arati ca asta nu e faza de toata jena Uite Twigooo ce i-au facut politistului care a pozat masina de pulitie parcata aiurea. "Polițistul care l-a dus la secție pe un tânăr din Târgoviște a fost sancționat cu mustrare" JENANT ![]() Sursa aici: http://www.realitatea.net/politistul-care-...are_461437.html This post has been edited by shoTgunu: 20 Feb 2009, 12:09 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
- Numar de numar Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
fratilor la mine pe strada a aparut de cateva luni o firma de taxiuri ....bun hai ca avem loc toti dar...sa vedeti cum lasa astia masinile ...nu au nici o taina ,nu mai zic ca sunt niste harburi ,nu stiu cum, cine are curajul sa se suie intr-o astfel de masina...acum doua, trei zile o masina a facut buba (Domane fereste) si unde credeti ca s-au apucat astia sa o dezmembreze ........chiar in fata firmei lucru care mi se pare aiurea rau...sa o vedeti pe saraca masina ba este pe stanga ba pe dreapta .... ulei pe drum suruburi,cabluri.......frumos
Attached thumbnail(s) 190220091252.jpg ( Size: 926.35k ) Number of downloads: 480 190220091253.jpg ( Size: 1.04mb ) Number of downloads: 515 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(padre @ 19 Feb 2009, 17:24) Slabut. Eu am fost de 3 ori. De doua ori m-am invoit de la serviciu, si o data mi-am luat o zi de concediu ![]() Faza de toata jena: De dimineata pe bd. Lacul Tei un Megane 2 bleumarin mergea cu viteza destul de mare pe contrasens ![]() Mai exista varianta sa fi avut vreo urgenta, dar pt asta exista 112 ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
2006 Privilege
- B 89 XBM Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
hai zic si eu o faza aiurea
acu vreo 4 zile ma invarteam in cercul de la universitate pe directia piata romana. La primul stop nu stiu cum reusesc de evit o imensa coada si ma nimeresc pe banda 1 in spatele unui megane albastru bicorp. Nu imi trebuie mult si sesizez existenta unui stiker forum RENO.ro pe bara din spate. Nu stau mult pe ganduri si presupun ca este Padre, care tin minte sa aiba o masina de forma culoare si overall aperence la fel. Conform algoritmului incep sa claxonez apind faruri etc. Omul nu reactioneaza initial dar dupa insistentele mele da si pleaca pe ROSU de la stop , brobabil crezand ca ma grabesc sau ca vreau sa il bat, am incercat sa ma tin dupa individ dar a disparut repede la dreapta dupa cofetaria scala si dus a fost ![]() This post has been edited by antifizic2: 20 Feb 2009, 14:13 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
L-ai speriat pe saracul om
![]() Am salutat si eu un RS rosu acum vreo 2 luni crezand ca e un coleg de-al nostru. Dar nu era (RMS la numar). Politicos si un pic mirat m-a salutat si el ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
2006 Privilege
- B 89 XBM Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(przamfiri @ 20 Feb 2009, 14:08) acum doua, trei zile o masina a facut buba (Domane fereste) si unde credeti ca s-au apucat astia sa o dezmembreze ........chiar in fata firmei lucru care mi se pare aiurea rau...sa o vedeti pe saraca masina ba este pe stanga ba pe dreapta .... ulei pe drum suruburi,cabluri.......frumos ceva reclamatie? ... eventual la Protectia Mediului etc. ... nu de altceva, dar le faci un bine alora de la Mediu ca isi iau si ei o spaga (pe criza asta!) This post has been edited by crisolro: 20 Feb 2009, 15:00 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Matei..posesorul meganului este @tt@ck...sau fratele lui.(daca este bicorp 2.1 albastru 1.6 si jante wolfrace 17).din cate am inteles...poate nu a vazut stopul si a crezut ca il claxonezi ca e verde...m-am intalnit si eu cu el in trafic..nu ne cunoastem...asa ca am incercat ''sa ne indepartam''' unul de altul..
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
MHY, nu mi se pare corect,
daca ai afisat la vedere stikerul forumului nostru iti asumi duda nu incepi porma sa te sperii cand alti posesori de reno-uri te fleshuiesc in trafic |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
faza de toata jena :
azi ora 13 ... intersectie destul de aglomerata ... prima masina de pe banda a doua ramane in pana de benzina ( 2 doamne intr-un "sedan" ).Automat incep claxoane , injuraturi ... tot tacamul.Toti se chinuie sa evite masina ramasa in mijlocul drumului ... si trec un semafor ... doua ... trei ... ajung si eu in spatele masinii.Pun si eu avariile ma duc la masina , vorbesc cu femeia si hotaram sa imping masina de partea cealalta a intersectiei unde se faceau 3 benzi si unde putea stationa lejer pana venea cineva sa ii aduca benzina. Boon ... dar cum am descoperit ca sedanul e destul de greu ( si mijlocul intersectiei putin ridicat) imi zic ca ar fi bine sa rog pe cineva sa ma ajute. asa ceva nu credeam ca e posibil ... am mers pe la vreo 10 - 15 masini ( cu barbati in ele ) pana sa gasesc 2 studenti care m-au ajutat sa impingem masina si sa deblocam intersectia ... restul ... da' ce io's fraieru' lu' aia sa imping masina? sa-si bage vaca benzina ... ba chiar unu m-a luat pe mine la injuraturi crezand ca eu sunt cu masina ... si ma intreb ... decat sa injuri si sa claxonezi ca un bou ... nu mai bine faci ceva sa rezolvi problema ( mai ales ca rezolvarea era simpla)? Se pare ca nu ... jenant! |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
antifizic2 |
![]()
|
sa nu faci asta in bucuresti. risti o scatoalca si cel putin o flegma
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
|
|
DrK |
![]()
|
Si La Fontaine avea o fabula despre cati oameni sunt si cate oi
![]() This post has been edited by RaduNG: 20 Feb 2009, 15:42 |
--------------------
Sedan
Negru
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(antifizic2 @ 20 Feb 2009, 13:32) Nu imi trebuie mult si sesizez existenta unui stiker forum RENO.ro pe bara din spate. Nu stau mult pe ganduri si presupun ca este Padre, care tin minte sa aiba o masina de forma culoare si overall aperence la fel. Nu eram eu ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
Tiriac jr. achitat in alt dosar de trafic de droguri,Preda se bate cu BGS-ul in mall pentru taxe de protectie si muuulte altele...
23 Feb 2009, 14:25: Un autoturism de teren sub sigiliu, aflat in curtea Politiei Vatra Dornei, Suceava, a fost furat la sfarsitul saptamanii trecute chiar de sub ochii oamenilor legii. Politistii erau pregatiti pentru aceasta "miscare" si dezumflasera cauciucurile. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 23 Feb 2009, 14:27: Culmea, Mihali, care este acuzat ca a rupt sigiliile si s-a urcat la volanul BMW-ului indisponibilizat, nu are permis de conducere si mai are doua dosare penale pentru aceasta infractiune. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by nr1_gogon_1979: 23 Feb 2009, 14:27 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
padre |
![]()
|
Magistratii au hotarat judecarea in libertate a batausului Eugen Preda - de la Mall Plaza.
Normal, ca doar nu e un pericol social. Si nici nu are antecedente de acest fel, culmea, chiar in acelasi loc. Mi-e scarba de voi judecatorii lu'peste..... ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
DrK |
![]()
|
Are o gramada de procese pe cap... Ma gandesc ca pana la urma se da verdictul la unul dintre ele si s-a terminat... Pana atunci asistam la "taxe de protectie" in plaza...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@padre, am citit acolo pe hotnews un comentariu interesant al cuiva care cam are dreptate: instanta nu poate retine pe cineva fara probe. Daca handicapatii de militieni si procurori au instrumentat in dorul lelii, judecatorul pe ce baza poate lua decizia de privare de libertate? Doar fiindca "se stie" ca nenorocitul ala de preda e un mafiot ordinar, nedovedit? Daca idiotii care sunt platiti din buget sa-si faca treaba nu au fost in stare sa aduca macar un martor, sau o inregistrare video luata pe camerele din mall (daca exista), ce sa faca judecatorul?
This post has been edited by adip: 23 Feb 2009, 17:16 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 18:50 |