Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Facem pariu ca nu aveau nici atunci si nu au nici acum? Si nici nu o sa aiba?
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
dragi forumisti,banca este forma legala a camatariei,BGS-ul este forma legala a taxei de protectie...orice alte comentarii cred ca sunt de prisos.si Oprea de la BGS si Preda au pe cineva din politia romana,din politica,din sri,din... in spate,nu sunt ei de capul lor asa...chiar mai credeti in basme de-astea ieftine dambovitene?ce m-a amuzat teribil a fost declaratia lui Oprea:daca dadeam eu primul nu mai apuca sa riposteze Preda...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Ieri la Ikea,ma duc sa cumpar ceva zi cum imi era foame trag o fuga pana la restaurant sa mananc ceva repede..in spatele meu se aude "staaaii ma manca-tz-as" de vreo 3 ori mai tare decat volumul normal prin zona..ma intorc,dap...era ea ...piranda..care zbiera la puradel..Zic ia uite ba baiete au napadit "italienii" si Ikea ..mananc si plec.
In parcare vad un Laguna 2 lipit de masina mea pe partea dreapta..zic care o fi fost boul care a iesit prin dreapta in conditiile in care era toata parcarea goala? Dau cu spatele si ies si ce vad..Oh Doamne ce inuman,ce ilogic,ce naiba?? Satra de italieni se apropie, ursarul scoate telecomanda si in spatele meu se descuie Laguna.. De cand e Laguna masina de ursar? De ce n-au ramas la Mertanele lor?De ce au pasit din Benve? De ceeeeeeee? Faza jenanta 2: Pe pod la Baneasa 3 cocalari impingeau uphill un Bemve seria 3 d-ala de cocalar,sigur stiti modelul, nike,tobe,etc..acu am inteles de ce umbla astia cate 4 in masina ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
o fi masina aia nemteasca ce nu se strica niciodata
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
E V I D E N T!!!Cum dracu' sa se strice un bemveu??
![]() Nu stiau ciumetii aia sa o conduca si d-ai impingeau la ea!! ![]() This post has been edited by marian-j: 24 Feb 2009, 20:22 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
bmw-urile din generatia aia si opelurile calibra, cred ca-s cele mai abuzate modele de masini din ultimii 20 de ani. n-au vazut decat forja si soferi cocalari. masini cu adevarat rezistente. ce-i drept calibra vad din ce in ce mai rar, dar bmw-uri d-alea is peste tot.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
eu inca nu am inteles daca l-a prins pe vecinu cu parcarea de i-a rupt stergatoru omului?!
![]() |
--------------------
**
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Da' poate au ramas coclenderii cu beamveu' fara combustibil. Cat despre Laguna aia: erau probabil niste ursari mai saraci, imagineaza-ti
![]() On: faza ultra-jenanta in Oz: http://business.theage.com.au/business/pac...6x.html?page=-1 "The company, which makes a swag of well-known labels including Bonds, and announced the retrenchments after posting a first-half loss, which it blamed on difficult market conditions. It will spend $100 million shift the work offshore, to China - a move that comes after a $15 million Federal Government handout that was supposed to bolster Pacific Brands' local manufacturing operations [...]" Adica, ma-ntelegi, baietii destepti, dupa ce au luat 15 meleoane MOCCA de la redneck-ul contribuabil, au bagat 100 de milioane ca sa mute productia in afara tarii. Faina treaba, ce sa zic. Sa nu mai aud la nimeni afirmatii gen "romanul e smecher si hot", ok? ![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ramai on-topic, adip, e vorba despre faze de toata jena din .ro, nu din .kangaroo
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(shoTgunu @ 20 Feb 2009, 12:07) Uite Twigooo ce i-au facut tanarului care a pozat masina de pulitie parcata aiurea. "Polițistul care l-a dus la secție pe un tânăr din Târgoviște a fost sancționat cu mustrare" JENANT ![]() Sursa aici: http://www.realitatea.net/politistul-care-...are_461437.html Aici e vorba de abuz din cate stiu eu ...privare de libertate e caz penal si scarba aia de sef de politie isi apara militienii lui dragi, i-a dat imputitului de tablagiu doar mustrare cand el insusi trebuia sa-si dea demisia! Asta e deja un precedent periculos...pot sa faca politaii orice vor muschii lor in tara asta, doar datoria nu si-o fac ca acolo e mai naspa; cu interlopii e mai greu sa faci talente ! Eu insist si va intreb ce faceati daca baiatul ala saltat la sectie de poolitaiu din Targoviste era un membru al forumului ? ![]() This post has been edited by luck33ro: 26 Feb 2009, 15:01 |
--------------------
**
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
sens giratoriu imens - ptr cunoscatori ala de la termal brd spitalul judetean parvan-
de pe parvan un politist da din labe sa iei avant sa treci, si cum se infierbanta tot mai tare ne gonea tot mai repede. dar la iesirea din sens pe langa brd e o trecere de pietoni si la 40m de ea in parcarea bancii radarul. deci daca ala da din labe sa te grabesti, sari peste 60 ca se agita organu si nu dai prioritate la pietoni, ca daca dai blochezi sensul ce iese? ![]() This post has been edited by catalin_tm81mis: 26 Feb 2009, 09:21 |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
luck33ro |
![]()
|
iese de-o tzeapa si permisu suspendat 3 luni
![]() |
--------------------
**
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 26 Feb 2009, 04:46) e vorba despre faze de toata jena din .ro, nu din .kangaroo Unde zice de faze de toata jena din .ro? ![]() ![]() This post has been edited by adip: 26 Feb 2009, 12:19 |
--------------------
*
*
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena Scrie in descrierea topicului ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
iar incepeti...de toata jena!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
daca tot am initiat topicul sa va si zic despre care tara e vorba..
ROMANIA! (dooooh) |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
dooooh-ul tau e din englezescul d'oh? e bine asa, nu raspunde!
jenanta faza de azi de dimineata cu arestatul din cazul jafului de la brasov, unde comisarul de la politia circulatiei spunea ca ei nu pot verifica toate persoanele pe care le opresc in baza lor de date cu persoane urmarite...dureaza un query de genul asta cam o juma' de ora...si asa cum spunea reprezentantul legii:nu poti tine omul in masina lui sa astepte o juma' de ora! |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
dupa ce mi-am parcat masina, am cotrobait putin prin usi ca sa fac curatenie...am cules un pachet gol de tigari, o sticla de plastic de cola si niste hartii. Am incuiat masina si le-am pus in primul cos de gunoi care era la cca 10 metrii distanta...numai ca le-am aruncat cu tot cu cartela masinii
![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
twingooo |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
Fratzica |
![]()
|
eu sa fiu in locul proprietarului dubei as sta prin tribunale pana ar da coltu baba, doar doar sa o vad bagata in inchisoare pentru vandalism.
26 Feb 2009, 23:11: dati pe otv!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Fratzica: 26 Feb 2009, 22:11 |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
acolo suntem!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
naomi? sau era altceva?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
luck33ro |
![]()
|
Asta cu dati pe OTV intra in top 10 faze de toata jeana !
![]() |
--------------------
**
|
|
Fratzica |
![]()
|
pai stai o secunda ca nu-i asa, io nu ma uit la otv, chiar nu ma uit, nu suport prostia de pe canalul ala, dar cand l-am vazut pe naomi tuns si batut am zis ca merita sa zabovesc un pic
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
exact,pentru asta merita 5 minute de atentie
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Faza de toata jena a fost ca un grup de indivizi sportivi, bine facuti, in numar de 3 sau 4 - au agresat un homosexual travestit slab ca un bat. Adica unul tinea travestitu', altul ii dadea pumni la ficati, altul il tundea si inca unul statea de 6. PENIBIL!
Mie imi suna a cretinism si lasitate, combinate. Asta faza de toata jena. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Daca ii vedeam, eu unul m-as fi bagat. Intotdeauna e bine sa stea doi de 6
![]() Acum lasand gluma, da, cam e lasitate sa bati cu inca 3 pe unul vai mama lui, indiferent ca e travestit sau nu. Acum nici mie nu mi-s simpatici travestitii, dar totusi e o tara libera. Ce cretini. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Fratzica |
![]()
|
tara asta nu e libera deloc
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 13:50 |