Urmatoarea ta masina, Ce urmeaza?
![]() ![]() ![]() |
Urmatoarea ta masina, Ce urmeaza?
dack |
![]()
|
||
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
O intrebare, nu cumva ti-a venit ideea cand te-ai angajat la MCar?
![]() Nu e urat nici Lancer-ul ala. This post has been edited by dan73205: 5 Oct 2007, 20:19 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Honda Accord, poate peste 2 ani.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Dan, stiu ca ai glumit dar vreau sa precizez ca nu lucrez la/cu nici un concesionar auto. E optiunea mea, pur si simplu.
PS. De ce Laguna 3, de ce Accord? In putine cuvinte... This post has been edited by dack: 5 Oct 2007, 20:26 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Dan73 |
![]()
|
De ce Laguna III? Pur si simplu pentru continuitate (sunt mai conservator) si pt frumusetea interiorului.
PS: Am glumit, normal.....in primavara am alergat si eu dupa Mitsubishi (second hand, Pajero) dar sunt cam rare si nu am gasit ceva convenabil. This post has been edited by dan73205: 5 Oct 2007, 20:31 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
tudor. |
![]()
|
![]() satisfied renault owner Group: Members Posts: 132 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
E cam greu
![]() E greu sa prezici cum va arata piata peste cativa ani. Cel putin pentru mine deabia atunci se va pune problema sa-mi schimb vreo masina. Daca o sa gandesc la fel ca acum peste cativa ani cand va trebui sa-mi schimb clio'ul mi-as lua tot renault. De care? Ramane de vazut, in orice caz hatch. De ce? Pentru ca pentru mine renaulturile au un farmec aparte. Pur si simplu imi plac ![]() Cand imi shimb Volvo'ul, tot Volvo imi iau.(asta daca ma ajuta d-zeu si o sa pot ![]() Mediu ca dimensiuni (in jur de seria 3 & co.) si in 3 volume, si cu diesel mare (peste 2000) si neaparat manual ![]() |
--------------------
Renault/Volvo/BMW
Clio III/S40/X5
2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ceva sport! CLAR!!!! Nu mic, dar sport!
Megane RS sau Coupe? Nu cred cu toate ca imi plac mult. Daca apare laguna coupe - nu mai am dubii!!! Sau o alta optiune, ar fi un BMW. Seria 3. Dar nu SH, deci sunt un pic visator acum! |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ar fi sa vb pt taica-miu cred ca LagunaIII,Honda,Opel sau vreun Volvo. El vrea un Audi A4 dar i-am zis sa revina la realitate.
La mine ar fi prima masina si poate ca pe la sfarsitul lui 2008 o voi avea. As alege intre Clio3,Hyundai Accent,Peugeot 207,Fiat Linea sau daca bugetul o va permite un Fiat Bravo. |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
dobro_c |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 14 August 06 From: Baia Mare ![]() |
prefer ceva sport... deci urmatoarea ar fi o mazda RX8 sau un nissan 200sx, dar daca nu m-as multumi si cu un megane RS
aleg masinile din tara soarelui rasare pt fiabilitate, tehnologie, look, iar dupa parerea mea sunt cele mai bune. RS-ul ar fi o optiune mai low-budget pt ca RX8-ul e cam pretentios iar in SX ar trebui investiti bani pt ca i masina veche '93-'99 |
--------------------
Renault
Megane
2005 1.6
|
|
Zazie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 22 December 05 ![]() |
Renault sub nicio forma.
Asta din cauza atitudinii personalului si a calitatii slabe a masinii. Probabil, un BMW sau un Mercedes. |
--------------------
Renault
Megane
Extreme Renault Megane 2.2 Hatchback. 1,5 dCi 85 CP Extreme
|
|
desk |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 64 Joined: 18 August 07 ![]() |
Jaguar x-tipe sau alfa romeo 156
sunt stilate , frumoase si parca altceva |
--------------------
renault
megane 1,9dci
- SB06---
2002/clasic
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
S 2000 neagra cu hard-top. De ce?
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e º t i ![]() |
Renault Laguna III
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricaşie: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
maxx2000ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 October 07 ![]() |
Am fost nefericitul proprietar al unui Renault Clio 1,5 Dci. Sa nu se supere nimeni de pe forum dar trebuie sa fi un pic mai mult dus ca sa iti iei Renault. In ceea ce ma priveste am fost prost de-a binelea. Cum am luat-o i-a cazut cablul de la ambreiaj. Dupa aceea probleme cu inchiderea de la portbagaj. Placutzele de frana cred ca le fac din scoarta de copac...de sunt asa rezistente...Ce sa mai spun...Noua si in garantie...Am intalnit un alt om "inteligent" si am dat-o. Acum sunt fericitul proprietar al unui Mercedes 190 D. Mana a doua 6000 Euto, impecabila...Principiul meu la o masina este sa nu ii pun decat ulei si motorina...Si eventual mici bibileli...Asta este Mercedesul. Am facut cu el pana acum aproape 60.000 km si no problem...Acum are 210.000 km si merge snur...Concluzia mea este una singura. Renault=gunoi
|
--------------------
Mercedes
190 D
1989
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce pe toate topicurile deschise trebuie sa vina cineva care sa spuna ca Renault e un jeg de masina?
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Si legatura cu topicul asta care e?
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Sper sa nu fie tot Reno. Adica sa am bani de un Jaguar/Aston Martin.
![]() This post has been edited by ssilviu: 6 Oct 2007, 18:31 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
probabil ca la anul ma voi orienta si eu spre o laguna 2 sh. ca si dotari si pret este mult peste ce ofera alte masini. se pare ca voi ramane in familia renault
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
maxx2000ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 October 07 ![]() |
|
--------------------
Mercedes
190 D
1989
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Atunci fa-ne tuturor un bine si da fuguta la http://www.clubmercedes.ro/ si ramai acolo
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Urmatoare masina va fi ...tot una noua
![]() A propos ''maxx2000ro'',daca tot te-a scarbit asa de tare renault ,ce rost mai are sa te inscrii pe forumul asta doar pentru a ne spune,implicit, ce masini proaste avem ? Si eu (ca multi de aici )sunt la al doilea renault ...De ce ? Pur si simplu la acea data nu erau alte variante atragatoare pentru banii pe care eram dispus sa-i dau pe o masina noua si care sa aiba niste dotari. Nici cu clio ,nici cu megane nu am avut probleme. This post has been edited by cata70: 6 Oct 2007, 19:45 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Daca ajungem Down Under urmatoarea masina va fi japoneza in proportie de 95%. Daca ramanem in etern de jegoasa si fascinant de mizerabila romanie, 70% japoneza, 20% coreeana, 10% restul.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Australia?!
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
yeah mate yeah
|
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(cata70 @ 6 Oct 2007, 19:45) A propos ''maxx2000ro'',daca tot te-a scarbit asa de tare renault ,ce rost mai are sa te inscrii pe forumul asta doar pentru a ne spune,implicit, ce masini proaste avem ? Eu daca as fi producator de automobile as invada forumurile de pe internet cu baieti platiti cu cativa banuti sa faca antireclama concurentei. In mod cert internetul e principala sursa de informare asa ca..... Nu cred in teorii si conspiratii dar prea vin unii cu 2-3 posturi si dispar ca sa vina altii cu aceleasi manevre. Desigur ca eu stiu ca nu am cea mai fiabila masina dar tot atat de bine stiu ca e frumoasa si nu pentru ca imi place mie ci din reactiile celor care o vad. Mie imi place cum arata, imi place cum merge, inteleg ambitia celor cu Octavia sa ma depaseasca neaparat, ii las sa se duca si nu tin deloc sa le arat ca pot merge si eu cu 200km/h. Sper sa nu imi faca prea multe figuri in viitor si daca o sa dispun de mai multi bani voi lua Laguna III.... in ciuda unora ![]() A ..si sa nu creada cineva ca sunt cu ochelari de cal...daca voi castiga la 6/49 voi avea si o Mazda RX8 ![]() This post has been edited by dan73205: 6 Oct 2007, 21:30 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(dan73205 @ 6 Oct 2007, 22:19) Eu daca as fi producator de automobile as invada forumurile de pe internet cu baieti platiti cu cativa banuti sa faca antireclama concurentei. Le zice bloggeri, se cam poarta in ultima vreme sa angajezi asa ceva ca sa scrie verzi si uscate pe forumuri. Dar sa nu generalizam, unii chiar sunt nemultumiti de masina, si de regula cei nemultumiti au mai usor tendinta sa intre pe forumuri decat cei multumiti ![]() |
--------------------
*
*
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
M5 sau daca nu o sa ma bani poate un M3, dar nu cred ca pe asta nu o schimb pana nu am bani de M5. De ce? ..... ca sa nu mai trebuiasca sa inchid aerul conditionat ca sa ajung la 200km/h
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
daca o sa ajung down under o sa incerc sa raman la o europena
![]() |
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
clio 3 sport sper in cateva luni pt ca se stie ca este unul dintre cele mai sportive hatch-uri
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
cuculean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 June 07 From: Deva ![]() |
Daca nevasta-mea nu incepe sa conduca Twingo-ul care il are in dotare, ma bate gandul sa vand si masina mea (Opel) si Twingo si sa ma dotez cu un Passat 4motion.
|
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 10:56 |