Urmatoarea ta masina, Ce urmeaza?
![]() ![]() ![]() |
Urmatoarea ta masina, Ce urmeaza?
Christu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|||
cuculean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 June 07 From: Deva ![]() |
Hmm, nu am chiar aceeasi parere; ar putea sa treaca la ceva intermediar pana la Mercedes; cand o sa se urce in Mercedes direct din Nova sa nu aibe un soc
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Family Car: Laguna III Break sau Mazda 6 Sedan
2. Sport: Clio RS 3. SUV: Santa Fe Am pus trei variante, caci toate ar putea fi in buget, dar nu am hotarat inca in ce directie sa o iau ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
laur_dci |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 21 April 05 ![]() |
Honda Accord 2.2 icdti ; motive sunt o gramada, cel mai important : imi place
|
--------------------
Clio Bicorp
1.5dci 80cp
extreme 2005 clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
|
|
IvanCG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti ![]() |
O Laguna mai noua decat actuala sau daca portofelul va permite un VelSatis sau un 607.
De ce? Pentru ca deocamdata sunt multumit de Renault (e adevarat ca nu trec prin service-urile lor) si sunt sucker dupa gadgeturi si confort interior. 607-le l-am luat in calcul mai mult teoretic, in cazul in care nu voi gasi renoul care sa-mi placa. |
--------------------
Renault
Laguna II
Estate Privilege 1.9 dCi 2002
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.384 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
50 % Laguna 2 1.9 dCi minim Privillege second, 50% Mondeo TDCI ghia....inca nu m-am hotarat...mai am timp pana prin martie..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
Asta o sa fie peste cel putin 3 ani.
La momentul asta probabil Honda Legend - desi un pic prea mare pentru nevoile mele. Daca apare un break mai sportiv si integral de la Accord, tot Accord. Sau Subaru Outback. Depinde de copil + caine ![]() De ce japoneze? Am avut experiente mediocre sau slabe cu francezele. Nu ma atrag germanele. La momentul asta ma simt mai aproape de marcile japoneze, emotional si rational. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
441529 |
![]()
|
![]() Administrator de blocuri Group: Members Posts: 160 Joined: 14 January 07 From: Comuna Bucuresti ![]() |
Eu am pus ochii pe asta. Dar, ma cam incurca taxa de prima inmatriculare...
![]() |
--------------------
Renault Megane
Nissan Pathfinder 2.5 dci SE+ 174 CP
Nissan Urvan 2.4i
|
|
Turkish |
![]()
|
TARE! O fi negociabil?
|
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pai normal...oricand e loc de negociere...mai lasi tu, mai pune el. Trebuie sa lase , ce naiba pentru ca, ia uitati-va voi, are geamuri electrice doar pe fata!!!
Nu mai pun ca are doar climatronic si nu dublu climatronic. Lasand gluma mie mi se pare o stupizenie sa pui un anunt de vanzare Bugatti pe Autovit...auzi la ei: "jante aliaj" ![]() Cum naiba sa pui un anunt cu Bugatti pe un site pe care tre' sa dau de vreo trei ori reload ca sa se incarce pagina?...dar mi-am adus aminte unde traiesc.....nu m-as mira sa il vad expus in Vitan cu tipizatul lipit pe el.....printre nori de fum de la mititei. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Mai este mult pana sa ma gandesc la o ''masina urmatoare'''..Probabil ca va fi un Suv...oricum ceva cu garda mare la sol.. ceva gen :
This post has been edited by MHY: 10 Oct 2007, 20:27 Attached thumbnail(s) 29outlanderM_m34.jpg ( Size: 44.49k ) Number of downloads: 71 MitsubishiOutlander2007.jpg ( Size: 22.04k ) Number of downloads: 53 |
--------------------
------
------
------
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Daca vrei sa privesti de sus pe altii poti opta pentru un SUV, insa la drum greu vei fi dezamagit. Cine isi mai aduce aminte de Pajero? Ce sa mai zic de Defender (singurul care mai tine steagul sus)
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.902 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Lexus...peste vreo doi sau trei ani, cand ii voi da Kia...sau o va lua consoarta...Oricum, masini japoneze sau coreene...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Urmatoarea masina va fi un Matiz (sau vreun Ford Ka, oricum, un mini, depinde ce voi gasi atunci), pe care sa-l tin vreun an, un an si jumatate (vreau sa fac sange rau unora
![]() Oricum, pana la 30 de ani, sper sa am doar hatch-uri, asta mi se potrivesc perfect. Sa dea domnul sa am doar masini pe care sa mi le pot permite, si sa fac 30 de mii de km anual cu ele, nu ma intereseaza gura lumii. Ca sa nu fiu rau sa zic ca Reno-urile sunt "jeg", spun ca, daca isi va schimba Renault atitudinea si calitatea de fabricatie pentru a-mi satisface pretentiile, poate se va gasi si vreun Romb in target. Pentru mine nu conteaza sigla de pe capota si nici moda, conteaza sa fiu eu multumit. This post has been edited by Laurentziu83: 11 Oct 2007, 18:37 |
--------------------
.
.
.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Se lauda astia ca Laguna e moama! Cica si-au schimbat calitatea de fabricatie!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Turkish |
![]()
|
calitatea are o importanta componenta de fiabilitate. ramane de vazut.
oricine poate sa spuna ca "gata, de maine incolo" o sa fie o nebunie. de la asta si pana la un sistem de control al calitatii (si implicit fiabilitatii) mai e. In plus implementarea - doar conceptuala nu si logistica - a unui astfel de sistem dureaza cel putin 5 ani + inca 5 de fine tune. eu sper sa fie asa. competitia acerba face bine mai ales beneficiarilor adica noi. eu sper sincer ca in 3-4 ani pe langa viitoarea masina sa se modifice suficient gradul de educatie al soferilor in asa fel incat sa fie cat de cat sigur sa merg cu doua roti prin trafic. si deci va exista si o viitoare motocicleta. ceva naked, simplu de la Honda sau Yamaha. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Laguna 3 poate sa fie in toate topurile de fiabilitate din lume pe locul 1, dar inertia folclorului e prea mare pentru a fi batut. Asa ca si daca L3 va fi mega fiabila tot vei vedea oameni pe forumuri care sa arunce cu noroi in ea doar pentru ca scrie Renault.
Vedeti doar exemplul cu siguranta, unde Renault este lider de foarte multi ani si unde majoritatea este convinsa inca de faptul ca un Volvo e in mai sigur ca un Renault. This post has been edited by ssilviu: 12 Oct 2007, 11:50 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Citesc in acest moment despre noul Megane in Quattroruote si zice ca acesta se va lansa in maxim 12 luni, ca este realizat pe sasiul lui Nissan Qasqai, ca va avea suspensie spate independenta (nu ca la alte masini ceva mai mari din gama Renault
![]() Sunt si cateva fotografii in revista, iar botul (unii vor fi dezamagiti) aduce evident cu noua Laguna. Overall insa, masina arata foarte bine, silueta fiind foarte dinamica, gen noul Fiat Bravo. Vizavi de motoare se va merge pe principiul "maximum de putere din minimum de cilindree" - hm... ![]() Sa vedem! This post has been edited by dack: 12 Oct 2007, 16:40 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Turkish |
![]()
|
Corect Silviu. Pe asta cu Volvo am observat-o si eu la multi. Eh, din pacate au ramas in urma la destul de multe. Nici motorizarile nu sunt stralucite, unele dintre ele. Idea e ca daca masina asta e asa cum promit ei peste 6-7 ani se vor schimba lucrurile, incet incet.
M-am suit si eu intr-una la SIAB. Interiorul este foarte reusit desi la o prima vedere miroase a M2 (ca si durabilitate fiabilitate) pe alocuri - parerea mea. Designul insa este tare si confirma priceperea Reno la acest capitol. In schimb exteriorul seamana socant de mult privit frontal cu cel de la C4. Imi place mult mai mult "vechiul" L din acest punct de vedere. In postul meu de mai sus vreau doar sa sper ca "noua calitate" e mai mult decat a marketing stunt. ![]() |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
danbravoksv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 20 April 07 From: brasov ![]() |
Cu siguranta ceva german.
|
--------------------
renault
twingo;1,2 16 V;75 c.p.
2003
|
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Volvo XC90.
|
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
- B-47-ZHK B-13-NCM
Manager 1.5 dCi 85cp
|
|
gicanu |
![]()
|
![]() Membru Rasturnat Group: Members Posts: 151 Joined: 10 July 07 ![]() |
Daca ar fi sa schimb masina in urmatoarele luni pe primul loc ar fi Hyundai Santa fe 2,2 moorina 2wd 5 locuri la 26mii. Pe locul 2 ar fi un bmw seria 3sh asta.Imi mai place foarte mult vectra opc dar as astepta sa apara vectra d
|
--------------------
Renault
Megane
- B-67-KKD
2007 Sedan Privilege Megane Sedane 1,5DCI 105cp euro 4 Lux Privilege
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am mers eu cu Volvo XC90 saptamana trecuta al sefului meu.
OK per ansamblu dar nu m-a inspirat decat cu cei 232 kw, pacat ca era automata si nu puteam eu sa schimb dupa bunul plac. In rest....pozitia la volan....cotiera nu venea pur si simplu, trebuia sa stau cu mana dreapta in spate mult si sa stau inclinat... Si apropos de supermasini - nu avea greierasi, dar trosneau cam toate plasticele pe care le atingeai. Si sa nu mai zic de pielea de pe scaune - inafara de sezut era piele brobonata - super ok as zice - insa gradul de netezire era mai mult decat vizibil - la doar 33.000 km! Sorry de off! |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si apropos de supermasini - nu avea greierasi, dar trosneau cam toate plasticele pe care le atingeai.
Pai si plasticele care scartaie tot la greierasi intra! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi s-au aprins beculetele mai nou la un Volvo V50. Este 25.000 DDP cu motorul turbodiesel de 2 l si 136 CP, de la Ford. Adica de la Peugeot
![]() http://www.km77.com/00/volvo/v50/g01.asp http://www.km77.com/00/volvo/v50/g02.asp Problema este deprecierea cam prea mare pt un Volvo - chiar nu ma asteptam. Pe mobile.de am vazut o gramada de masini din 2005, cu acest motor, incepand de la 15-16.000 Euro, wtf ![]() This post has been edited by dack: 29 Oct 2007, 14:14 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
urmatoarea masina.....in nici un caz renault.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
noul reno megan sedan..cu 2 conditii: sa fie iar in primele 3 locuri la siguranta, politica de preturi a lu reno sa fie aceeasi (2000-3000 de euroi mai putin decat concurenta).......masina ca dimensiuni este de ajuns pt mine.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
eu m-am pus deja pe asteptat un kia ceed, pentru ca are foarte multe dotari, o platforma tehnologica moderna (ma gandesc acum la motorul cu distributie variabila, pe lant, suspensie multilink, amortizoare gaz, etc), siguranta (5 stele), garantie 7 nai si un pret care nu il atinge nimeni.
Cand am sa cresc mare, mi-as dori sa imi iau ceva de gen alfa 195 sau gt..o masina in care sa iti creasca inima sa te urci. Asta daca nu se termina rezerva mondiala de petrol pana atunci sau masinile nu vor deveni extrem de scumpe de "folosit" ![]() This post has been edited by manucu01: 29 Oct 2007, 19:42 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
bdorin |
![]()
|
parerea mea... Group: Members Posts: 55 Joined: 3 November 07 From: suceava-bucovina ![]() |
mercedes clasa c. daca e sa discutam la nivel ideal si sa nu tin cont de buget sau de starea drumurilor si serviciilor de la noi.
|
--------------------
Renault
Megane III Grandtour
2010
|
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Deocamdata sunt multumit de masina pe care o am, dar mi-as dori ori un Subaru Impreza (model 2008) ori un BMW M3
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- B-xx-xxx
2006 Authentique 1.5 dCi Pensii Private ING!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 15:27 |