Urmatoarea ta masina, Ce urmeaza?
![]() ![]() ![]() |
Urmatoarea ta masina, Ce urmeaza?
Studebaker |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 30 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol 1,5 dci
2005 Expression Am avut candva stramosul lui Clio: Dacia 1100.
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Visez la o Honda Civic 5D
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut din nou.
Ieri am avut ocazia sa ma dau cu un Lancer nou, cu motorul de 2 litri si 140 Cp, de origine VAG. Este vorba despre masina cu care am deschis acest topic, deoarece ma incanta la acel moment. Am sa va spun impresiile mele despre ea, cu speranta ca intereseaza pe cineva pasionat de marca si model. Am mers cu masina de la sediul MCar (din Expozitiei) pana in Piata Victoriei. Echiparea masinii era Intense, deci penultima, cu destul de multe optiuni, inclusiv esp si controlul tractiunii, clima automata, subwoofer in portbagaj, jenti pe 18, etc.. Exterior, masina arata foarte bine, foarte agresiva din fata si supla din spate. Prea multe nu sunt de spus. Interior - aici in pacate am remarcat mai multe lucruri de-a dreptul surprinzatoare pentru nivelul echiparii si pret.. Tot interiorul - ABSOLUT tot, recte bord, consola, tunel central, panourile usilor, etc..este din plastic negru, tare. Pe cuvant daca diferenta fata de interiorul unui Logan nu e doar de culoare... Exista pe usi cate o portiune in dreptul coatelor unde plasticul este acoperit de o panza subtire, dar fara burete. Agentul de vanzari mi-a spus ca inclusiv versiunea de top se prezinta la fel, din acest punct de vedere..dezamagitor. Climatizarea este automata, dar nu exista afisaj digital pentru temperatura setata, ci doar niste inscrisuri chiar pe...butoanele de reglaj. Nu mai stiu exact, dar pe butoane sunt multe gradatii si din loc in loc mai scrie pe ele 17, 22, 25 de grade, etc...Nu mi se pare foarte confortabil. Mocheta folosita la tapitarea portbagajului este demna de o Supernova. Dacia Supernova. Iar chederele fac in dreptul usilor din fata niste umflaturi care nu mai apar nici la cele mai ieftine masini coreene.. Volanul se regleaza doar pe inaltime, indiferent de echipare. Probabil ca exista motive obiective pentru asta, dar eu nu am mers cu vreo masina care ofera si reglaj pe adancime fara sa trag de volan spre mine macar 5 cm. Deci, personal, ma deranjeaza ca nu pot face asta. Legat de motor - este vorba de celebrul 2.0 TDI de 140 CP, mie mi s-a parut de-a dreptul lesinat. Poate ca e din cauza cutiei, care este Mitsubishi, deci nu VAG...sau poate din cauza ca masina avea doar 1000 Km la bord... Zgomotos si destul de lent in reprize si spun asta dupa ce am mers cu o Octavia 2 cu acelasi motor, dar care ma baga in scaun in acceleratii. Dupa cum am mai spus, masina avea jenti pe 18 si am mai remarcat pe putinele denivelari din traseu ca topaie, ceea ce afecteaza aderenta. Ei bine, in Romania sunt destul de putine drumuri drepte, deci aceasta echipare mai sportiva (dupa cum mi-a spus omul de la vanzari) ar fi de evitat daca vrei sa bagi masina si pe drumuri mai proaste. Directie buna insa, frane la fel. Cam asta. Nu pot sa zic ca masina m-a dezamagit atat de tare incat sa o elimin din optiunile viitoare, dar din pacate, s-a prezentat mai slab decat imaginea exteriora. Este potrivita mai degraba pentru tineri care pun mare pret pe imagine si mai putin pentru cei care cauta calitatea in detalii (cum sunt eu). This post has been edited by dack: 8 Dec 2007, 21:04 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Sper ca peste 2-3 ani cand o sa schimba masina sa o fac cu una dintre:
VW Passat 2.0 TDI Mercedes-Benz C200CDI BMW 320d Motivatia este destul de simpla: as vrea o clasa peste Reno datorita unor dezamagiri de ordin tehnic la aceasta. |
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
dack, nu mi-a placut ce am citit
![]() Tocmai mi s-a pus si mie pata pe un Lancer, si ma gandeam exact la 2.0 DI-D... M-am inscris si eu la un test-drive, sa vedem ce-o fi. Eu oricum nu am de gand sa fac schimbarea mai devreme de 10 luni - 1 an. Lancerul arata foarte bine de afara, imi place. Singura care imi place mai mult este Alfa Romeo 159, dar asta e mai scumpa si deja ajungem la sume care nu merita cheltuite pe masini. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
@Padre - Mergi cu ea, poate tie o sa iti faca alta impresie. Oricum, pe din-afara arata bestial. Dar inauntru e leopardul...
Urmatoarea pe lista mea de teste este o Honda Civic Sedan cu motorul de 1.8 benzina 140 Cp, in echipare ES. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Urmatoarea masina: Megane Sedan 1.6 16v BVA (sper sa se realizeze chestia asta in maxim 6-8 luni). Bicorpul o sa ramana sotiei.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
dumid, nu mai bine astepti Megane 3 ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Peste 1-2 ani (cand s-or mai ieftini secondurile tinere
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
peste 2 ani, Honda Civic, asta dupa ce fac afacerea (nunta) si vad ce bani ies.
|
--------------------
-
-
-
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai adaug la lista una bucata skoda octavia II si VW Golf.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt sigur ca M 3 va fi frumos rau dar si cu pret corespunzator , cel putin ceva timp de la aparitie. Plus ca, e de ajuns un hatch in familie, e nevoie de ceva mai mare.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu visez la un M3, dar dupa ce castig la LOTO.
Si e vorba de BMW ![]() Iertati-ma de off-topic dar sunt la o sedinta plicticoasa ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
imi doresc BMW 320d sau Audi A4, in nici un caz Renault, daca n-o sa am bani un Logan nou (mult mai fiabil in Romania decat orice Renault)
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
padre |
![]()
|
Masini de manelist
![]() ![]() ![]() Interesant este ca avem gusturi comune. Eu mai adaug alaturi de cele doua Alfa Romeo 159 2.4 JTDM (200 CP, diesel ![]() This post has been edited by padre: 11 Dec 2007, 17:34 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
roskatu |
![]()
|
membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 22 July 06 ![]() |
No more reno , no more diesel ... Urmatoarea o sa fie ceva de la vag cu motor pe benzina .. Si cum toti mai visam , un audi S5 alb
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence dci90
2011
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ia hai nu mai pierdeti timpul pe net sa scrieti ce va doriti si mergeti si faceti bani pentru masina aia
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
AMDO |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul o viata intreaga am facut in contra vantului spunand ca nu numai nemtii stiu sa faca masini, iar acum la batranete nu mai am incredere sa dau banii decat pe masini germane si japoneze.
Personal, din gama masinilor normale, as prefera VW, Mazda, Honda. Din gama masinilor anormale, sau prea scumpe, as prefera (doar cu titlu de vis frumos): Audi, Mercedes, BMW, Lexus, Infinitti. PS: Ssilviu, ce ma fac, ca nici nu castig cativa banuti si-i bag imediat in automobile. Cunosti un psihiatru bun care ar putea sa ma vindece de boala automobilelor? ![]() |
--------------------
Dacia, Renault, VW
Laureat , Scenic, Cross Touran
2004, 2005, 2008
|
|
cbr-ica |
![]()
|
![]() "Aut vincere aut mori" Group: Members Posts: 275 Joined: 13 April 05 ![]() |
honda accord - toyota avensis - mazda 6
preferabil motorina |
--------------------
2008, Jaguar
X-Type
2.2d, 155CP, 400NM 2005, Honda CBR600RR, 117CP
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Citroen C 4 coupe... iubesc forma ei, si, dupa parerea mea proprie si personala, brandul in sine are cea mai consistenta evolutie in ultimii ani. Si inca odata, C 4 coupe arata bestial.
![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Masini "accesibile: BMW seria 3 sau Saab 9-5
Masini neaccesibile: McLaren SLR si Audi R8 ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
romeod |
![]()
|
![]() Romeo Group: Members Posts: 115 Joined: 5 November 07 From: Bucuresti ![]() |
OPEL NEW ASTRA SEDAN
Pentru ca este superba ![]() |
--------------------
Renault
Clio
- B 94 RVR
2003 Am bani de dat, am datorii la stat.........................
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Chrysler Concorde. Neaparat Lxi. Neaparat gri-petrol! Si neaparat cu plasa de bagaje in portbagaj! Si neaparat daca vor renunta ai nostri ''ca brazii'' la taxa de prima inmatriculare. (In my dreams!)
![]() Sau macar un Subaru Forrester 2.0i... Mor dupa sanioara asta. Relativ modesta ca aspect. Dar, absolut pe gustul meu: dotata, iute, agila si cu motor Boxer. Qashqai-ul m-a dezamagit un pic. Mi-l inchipuiam altfel la interior...Asa ca l-am sters de pe lista. Pan-atunci, imi urez vise placute. ![]() This post has been edited by Adila16: 15 Jan 2008, 01:43 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 03:37 |