Se duce vopseaua de pe bord !
![]() ![]() ![]() |
Se duce vopseaua de pe bord !
Claudiuw |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 5 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2
2001.....1.6 16v
|
|||
Claudiuw |
![]()
|
Chiar nu mai are nimeni problema asta ??????
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2
2001.....1.6 16v
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
pune si tu o poza sa vedem in ce zona este localizat defectul... eventual daca sti ce a provocat asta ce solutii folosesti la curatatul bordului daca nu cumva a fost zgariat da mai multe detalii sa putem analiza problema
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
Claudiuw |
![]()
|
am sa pun poze in aceasta dupaamiaza, defectul e provocat de razele solare, parbrizul meu nu e atermic, toata caldura a incasat-o bordul, si vopseaua se arde, exfoliaza.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2
2001.....1.6 16v
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
nu te panica.
cel mai simplu dupa mine e sa schimbi bordul cu totul in acest sens recomand niste baieti din focsani care au , aduc sau vor aduce absolut toate tipurile de laguna posibile pt dezmembrari. preturile sunt destul de mari, dar ai sansa sa iti achizitionezi un bord de la un model mai recent, sau unu cu mai multe optionale, ceea ce ar fi f frumos nu m-am prins exact cu stau lucrurile cu publicitatea pe acest forum dar daca dai mesaj iti zic siteul si numarul de tel. oricum ii gasesti pe google daca cauti multa bafta |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Claudiuw |
![]()
|
uite si pozele
Attached thumbnail(s) 01072007352.jpg ( Size: 312.35k ) Number of downloads: 1450 01072007353.jpg ( Size: 340.66k ) Number of downloads: 1592 |
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2
2001.....1.6 16v
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Da, destul de urat!
Materialul din care este facut bordul seamana cumva cu materialul din care este facut bordul unui Espero? Din fotografii seamana foarte mult. Acel Espero a patit cam acelasi lucru, cred eu, din cauza siliconului si a unor substante "dubioase" cu care a fost tratat bordul. Ai aplicat ceva pe bord, in-afara de carpa moale putin umeda? Nu vad cum s-ar putea repara. Fie o lasi asa, fie schimbi partea superioara a bordului! |
--------------------
-
-
-
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Aceeasi problema o am si eu...numai ca toata partea neagra e prinsa de bord cu nituri si nu prea am cum s-o desfac doar cu masina de gaurit.Am gasit in dezmembrari pe alta Laguna aceasta parte superioara in stare buna(necojita) dar nici macar ei nu stiau o metoda mai buna de montare la laoc....ce fac il prind cu suruburi?
![]() |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Bordul e vopsit ? Credeam ca fiind din plastic, e turnat direct in culoarea respectiva.
This post has been edited by ricochet2: 20 Jun 2009, 12:07 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
nici eu nu credeam ca e vopsit...surprize, surprize
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
Eu zic ca sigur se duce vopesaua din cauza unor substante chimice. Sa fie oare siliconul? Daca ati mai patit careva si e de la silicon sa imi spuneti ca nu mai dau. Eu zic ca singura solutie e sa schimbi bordul cu totul.
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
La mine e zgariat pe alocuri. Nu ca in pozele lui Claudiu, dar are zgarieturi pe ici pe colo. Nu am inteles niciodata pe cei care zgarie bordul, tapiteria, ornamentele, etc. Jur ca in viata mea si la toate masinile pe care le-am avut nu am zgariat sau rupt ceva la partea de ornament, tapiterie, plasticaraie. Nu inteleg cum se pot zgaria. Doar nu ai treaba cu ele. Bordul nici nu ai de ce sa-l atingi, si daca pui ceva pe el, pui o hartie ceva.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
E periculos siliconul pentri bord? Stie cineva ceva concret?
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Eu am cumparat spray pe care scrie ca e pentru lustruit bordul si are silicon. E facut de Elf.
This post has been edited by ricochet2: 21 Jun 2009, 11:05 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
mie nu imi place siliconul ca aduna prafut cu toate ca straluceste bine dupa ce dai cu el
am folosit si silicon spray si pasta |
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Cu silicon dau smecherii care vand masinile.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
Eu stiam ca e bine sa dai cu silicon pentru ca protejeaza impotriva razelor solare.
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Eu asa am luat masina...ce sa-i fac.Mi-e ciuda ca la dezmebrari este una care nici macar n-are parbriz si sta aruncata in iarba de 1 m o bat soarele si ploaia si bordul e perfect...exact partea care la mine e exfoliata la acel bord e in stare f buna.Credeam ca de la soare se poate exfolia da mai degraba de la ceva substante sau alte prostii..Cred ca pana la urma o sa rad cu ceva tot statul acela negru si va ramane un gri mai inchis care e dedesubt.....ca asa arata ca naiba
![]() This post has been edited by jungle_21: 21 Jun 2009, 13:28 |
--------------------
Opel/Renault
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
ricochet2 |
![]()
|
De ce nu cumperi acel bord de la dezmembrari ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
jungle_21 |
![]()
|
sa schimb tot bordu pt atat nu cred ca merita....daca se putea schimba doar chestia de sub parbriz ,ma rog puteau face si ei ceva cu clipsuri sau alt sistem de prindere...
|
--------------------
Opel/Renault
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Dar ce trebuie schimbat ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
grila dintre bord si parbriz
se rezolva cu un spray cu vopsea neagra |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
jevelson |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 12 February 09 ![]() |
A incercat cineva cu spray-ul negru,a dat rezultate?
Am si eu aceeasi problema; ce fel de spray ati folosit? |
--------------------
Renault
Laguna I 1,6 16V
2000
|
|
overburn_x |
![]()
|
![]() VLAD Group: Members Posts: 180 Joined: 28 January 09 From: Zalau ![]() |
exact exact la fel , intre parbriz si bord mi se albeste acel plastic negru, sau se decoloreaza, dar eu stiu sigur cand l-am distrus si cu ce, si anume cu SILICON, am facut o greseala sa cumpar silicon ca sa straluceasca si am dat cu carpa precum in instructii, exact unde am pulverizat siliconul acolo s-a ars vopseaua si acuma e decolorat parca.Vopseaua o vad eu ca si ultima speranta, ca nu stiu sa-mi demontez partea superioara de bord(inclusiv displayul pt ceas si temperatura e ars pe alocuri)
|
--------------------
renault
laguna 1 1.6 l , 16 v
1999 / 12 model - habar n-am-
- SJ64VLD
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Hai ca sintem doi. Eu nu stiu sa demontez nici masca de la volan. Acolo scartaie ceva cand invart de volan, un greiere de ma scoate din minti. Sint sigur ca e un plastic care se freaca de un cauciuc si care se poate unge cu silion (da, silicon, oricum si daca se albeste e tot aia, nu se vede, dar nu se albeste, am dat eu pe chederele de la usi unde mai scartaie). Am spray Elf (altul, nu cockpit spray), e desenata o usa pe tub si scrie ca e special de dat intre plastic si cauciuc. Dar nu pot da jos acea masca. E prinsa in 2 suruburi sub volan dar degeaba, nu vrea sa iasa.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
fiindca trebuie tras volanul in sus la maxim
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Adica spre mine ? Am incercat si asa. Nu iese.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
johnnyfx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 24 December 07 ![]() |
incercati fratilor cu vopsea neagra in strat ffff subtire aplicata cu un mini trafalet de burete..eu asa am vopsit bara fata
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna
1996 - 2.0 RT
|
|
Johnny78 |
![]()
|
trebuie sa iasa...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Niciodata nu am fost bun la vopsit. Odata am stropit cu guase tot peretele din camera. Cu tempera eram mai mult pictat eu decat hartia.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:32 |