Se duce vopseaua de pe bord !
![]() ![]() ![]() |
Se duce vopseaua de pe bord !
ricochet2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|||
renault_laguna |
![]()
|
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(espacern @ 1 Apr 2010, 16:14) @renault_laguna=nu am poze ca am vandut masina!Dar daca ai problema cu vopseaua care se cojeste incearca ceea ce am explicat eu mai sus.Iti garantez ca este ca noua si nu se vede diferenta cu vopseaua veche!Curaj! Numai bine! Ok,mergem pe pana ta.Eu ma gandeam ca ar fi mai simplu sa merg la un centru de colantare auto si sa imi puna tipii de acolo un autocolant gri mat.Cred ca ar fi mult mai simplu si plus de asta nu cred ca necesita demontare. |
--------------------
Renault
Laguna
2000 PH2 1.9 DCI
- B-01-LAG Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@renault_laguna=recunosc ca si eu m-am gandit la solutia cu folia:dar ce faci cu conturul de la cele doua aeratoare si cu caciulita de la ecranul radio?Ca nu prea cade bine folia pe acolo!Initial am crezut ca se demonteaza doar partea de langa geam:dar nu!! este prinsa cu nituri si nu are rost sa te complici:demonteaza tot bordul,matuieste cu smirlghel de 1000,izoleaza cu grija si cu spray da un foal fin si gata e ca nou!!Trebuie sa astepti ceva(4 ore am stat eu)inainte de montare sa se usuce bine vopseaua(ideal este o zi de uscare)!Numai bine!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Mare prostie asta cu nituri. Nu stiu ce a fost in capul lor. Ca doar nu e avion.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
overburn_x |
![]()
|
![]() VLAD Group: Members Posts: 180 Joined: 28 January 09 From: Zalau ![]() |
nu e avion , dar la peste 170 la ora si 6000 rot/min exact la fel se aude , ca un boeing
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna 1 1.6 l , 16 v
1999 / 12 model - habar n-am-
- SJ64VLD
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
laguna la interior, e o treba foarte bine facuta,dar neterminata =))
|
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Terminata, dar nu pentru drumurile noastre.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Teo2002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 23 December 10 ![]() |
Si la bordul meu se duce vopseaua. Am luat un burete de spalat vasele si am folosit partea abraziva a acestuia in loc de smirghel. Acum este matuit dar nu se mai vede asa urat.
|
--------------------
Renault
laguna1
2000 alize
- nt-07-yds
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Inca un bord revopsit prin metoda demontarii de pe masina.
Sunt 8 suruburi care tin plansa de bord...dupa ce s-a scos volanul/consola centrala/radio/comanda clim. @+ Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 700.52k ) Number of downloads: 364 image.jpg ( Size: 594.23k ) Number of downloads: 409 image.jpg ( Size: 664.87k ) Number of downloads: 395 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:33 |