Se duce vopseaua de pe bord !
![]() ![]() ![]() |
Se duce vopseaua de pe bord !
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
ii da si un lac protector
![]() poate se satura bordul si nu se mai cojeste. acu pe bune. aia nu-i chiar o solutie decat daca vrei sa vinzi masina. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
totusi nu inteleg cum de se cojeste bordul...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Nici eu. Eu nu inteleg nici cum vechiul proprietar a zgariat bordul pe alocuri. Si nu mai inteleg de ce se albesc pe alocuri bandourile si cehstiile alea negre (de la oglinda, stalpi, pe la bari, etc.)
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ornamentele exterioare este normal sa se albeasca
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
overburn_x |
![]()
|
![]() VLAD Group: Members Posts: 180 Joined: 28 January 09 From: Zalau ![]() |
Ia uite ce frumos bord am eu, daca ar fi un manual pentru ''tufe de venetia'' ca si mine , sa imi arate mura in gura cum sa dau acel element decolorat jos de pe bord, l-as imbraca in piele intoarsa sau piele normala si n-as mai avea probleme cu el.
Attached thumbnail(s) IMG0110A.jpg ( Size: 455.2k ) Number of downloads: 1485 IMG0111A.jpg ( Size: 490.48k ) Number of downloads: 1659 IMG0109A.jpg ( Size: 508.16k ) Number of downloads: 1603 |
--------------------
renault
laguna 1 1.6 l , 16 v
1999 / 12 model - habar n-am-
- SJ64VLD
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ca sa dai dracia aia jos, ai ceva de munca dar nu e un capat de tara. poti vorbi cu un tinichigiu
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
Pffff ... ma adaug si eu pe lista celor carora li se cojeste bordul
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.8 16v /
- TM 11 YNF
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
se pare ca este inevitabil........................
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Bun...vad ca suntem multi cu problema asta...am scos iar capacul unde arata temp exterioara si ceasul sa vad chiar e prins in nituri si nu am cum s-l scot?dupa ce am stat si m-am tot uitat si am bagat ogliinzi pe acol sa vad poate poate am ajuns la concluzia ca NU vine jos decat daca gauresc niturile cu o masina de gaurit si apoi sa il prind inapoi cu alte nituri.dar intrebarea e daca se mai poate prinde deoarece pistolul acela pt nituri nu poate fi folosit in locurile acelea imposibile...n-ai loc de parbriz...de bord...tare ciudata treaba,nu stiu de ce nu au putut face un sistem cu cleme sau cu clipsuri ceva....iar varianta cu vopsit nu stiu cum iese plus ca sunt sanse de aproape 100%sa se cojeasca iar si poate va arata mai rau ca inainte...cine stie poate pana la urma vreunu din noi gaseste o solutie la treaba asta ca de obicei totul are o rezolvare!!!
|
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
Johnny78 |
![]()
|
se demonteaza bordul cu totul, apoi se nituieste, desi eu nu am observat nici un nit pe acolo
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Nu isi are locu aici, dar daca e vorba de vopsea..
NU va lasati bijuteria sub duzi. Am avut neplacerea anul trecut de am incasat cateva dude pe un Clio.. abia il spalasem (si cand zic abia, ma refer la 30 min inainte). Am fost de i-am mai bagat o spalare dupa.. Nu stiu pe baza de ce acid functioneaza dudele, dar la ceva vreme am observat ca arsese vopseaua si parca dadea semne de umflare/scorojire. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Johnny78 |
![]()
|
Or fi fost dude atomice...Cernobal scrie pe ele
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Mai, ca stau sa ma gandesc.. era langa un cabinet stomatologic
![]() Dar serios.. a ars vopseaua.. deci, ATENTIE la locul de parcare. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Johnny78 |
![]()
|
si eu am patit-o cu pasarile
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
wolf_ciprian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 April 08 ![]() |
daca stiti firma C&jeler pe masina scrie kent la fel si pe produse exista la ei un prey texturat cu care se vopsesc bord,bandouri si ce mai este de plastic dar faza este ca cred ca se gaseste doar negru acel sprey este bun il folesc si tamtariri de masini sa dea cu el pe bord la masinile care le-au sarit airbag-uri sa nu se mai cunoasca.
|
--------------------
Renault
b568
Laguna 16.16v
- PH-84-WAY
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
interesant....si pe unde gasim asa ceva?
|
--------------------
Opel/Renault
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pai sa aflam exact produsul, ca netul e mare...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
jungle_21 |
![]()
|
Pai da....eu am vazut odata o masina cu inscriptiile astea da nu mai stiu unde...oricum mi-a atras atentia ca scria kent pe ea si nu era de tigari era un Vw Caddy alb parca.
|
--------------------
Opel/Renault
|
|
Johnny78 |
![]()
|
hmmmm
Kent? nu stiu sa fi auzit de asa ceva |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
jungle_21 |
![]()
|
Am gasit pagina lor.Am intrat la sectiunea Kent,au o gramada de chestii interesane pt masina dar nu am gasit nimic pt plasticul de pe bord.Oricum am postat link-ul sa vedeti si voi despre ce e vb...http://www.cmjeler.ro/old/produse.htm
This post has been edited by jungle_21: 19 Aug 2009, 20:59 |
--------------------
Opel/Renault
|
|
Johnny78 |
![]()
|
cine vrea componente de bord sa imi dea de stire...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
QUOTE(jungle_21 @ 3 Aug 2009, 16:35) ....am scos iar capacul unde arata temp exterioara si ceasul sa vad chiar e prins in nituri si nu am cum s-l scot?dupa ce am stat si m-am tot uitat pe acol sa vad poate poate am ajuns la concluzia ca NU vine jos decat daca gauresc niturile cu o masina de gaurit si apoi sa il prind inapoi cu ....sistem cu cleme ....pana la urma vreunu din noi gaseste o solutie la treaba asta ca de obicei totul are o rezolvare!!! rezolvarea e chiar in comentariul tau. la mine displayul e prins in doua hold-suruburi cu cap stelar. This post has been edited by Adi R5: 6 Sep 2009, 22:57 |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
jungle_21 |
![]()
|
@ ADI R5 stiu ce vrei sa zici dar eu vreau sa scot partea neagra de plastic a bordului.
|
--------------------
Opel/Renault
|
|
ROKOx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 May 09 ![]() |
salut daca vrei sa scapi usor de petele de vopsea ce sa scorojesc este sa le smirglui usor si sa mergi la MIPA sa ceri pasta neagra pentru vopsit plasticele este pe negru sau pe argintiu si nu o sa mai ai probleme este 60ron tubul
|
--------------------
renault
scenic
1999
- tm62any
|
|
jungle_21 |
![]()
|
Am rezolvat problema partial cu o lama lata de cutter.Acum nu se mai vede aproape deloc.Precizez ca e tipul de cutter ca o racleta,dar cu lama in varf.Pt cei care nu vor sa vopseasca bordul.Am avut ocazia sa vad pana la urma si acele spray-uri Kent.sunt pe gri inchis si pe negru,mat sau lucios si intr-adevar sunf bune,mai ales la plasticuri zgariate sau pt retusuri.Dar se comercializeaza doar pt service-uri,spun asta deoarece am lucrat 3 luni la Bosch Car Service in Tg-Mures si am vb chiar cu cel care le livreaza si mi-a spus ca nu se gasesc in comert.Sunt f tari in domeniul vopselurilor si consumabilelor pt tinichigerie.Sute de tipuri de smirghel,panze abrazive si faze dinastea.
|
--------------------
Opel/Renault
|
|
alsk |
![]()
|
![]() LagunaR ~ Group: Members Posts: 121 Joined: 29 March 10 From: JB ![]() |
eventual sa ne pui si cateva poze sa vedem si noi rezultatul ? si mie incepe sa se cojeasca, daca o sa dea bine in pozele in care sper sa le faci , atunci ma voi pune si eu pe treaba .
|
--------------------
Renault
Laguna I
1999 1,6 16V 107CP
- SJ-03-NUU
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Am avut aceeasi problema cu vopseaua de pe bord care se cojea:am dat bord-ul jos(demontat complet)si dupa ce a fost curatat cu smirgel de 1000 si izolat am vopsit cu o vopsea de plastic.Rezultatul este fara comentariu:calitate si culoare la fel ca cel de origine!A durat cam o zi cu demontat,curatat,remontat !Numai bine!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
renault_laguna |
![]()
|
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu poti urca o poza sa vedem si noi daca merita efortul???
|
--------------------
Renault
Laguna
2000 PH2 1.9 DCI
- B-01-LAG Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@renault_laguna=nu am poze ca am vandut masina!Dar daca ai problema cu vopseaua care se cojeste incearca ceea ce am explicat eu mai sus.Iti garantez ca este ca noua si nu se vede diferenta cu vopseaua veche!Curaj!
Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:31 |