Bicorp Vs Symbol, diferente, calitate, fabricatie
![]() ![]() ![]() |
Bicorp Vs Symbol, diferente, calitate, fabricatie
AlexC |
![]()
|
||
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
La Bicorp ai varianta cu 2 usi la Symbol nu
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stīnga ![]() |
Symbolul e doar asamblat in Turcia, iar bicorpul nu sint sigur insa am impresia ca e Spania, nu Franta. S-ar putea sa gresesc totusi.
Plasticul de Symbol mi se pare OK, dar acuma e drept ca e o chestiune de gust. Mie dintre toate masinile "populare", ieftine, Symbolul mi se pare ca are plasticul cel mai placut. Pai daca te uiti la Fabia sau la Punto te iei cu miinile de cap (si alea sint mult mai scumpe). Portbagajul Symbolului este imens, dar are gura foarte mica. Nu te lasa pacalit. Poti incarca multe valize mici, dar una foarte mare nu. In rest, vezi ca s-a discutat mult despre plusurile si minusurile fiecareia dintre ele. Chiar destul de recent. Fa niste sapaturi. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
QUOTE Renault Clio is assembled at Flins (France), Valladolid (Spain), Cordoba (Argentina), Curitiba (Brazil), Envigado (Colombia), Cuernavaca (Mexico), Novo Mesto (Slovenia) and Bursa (Turkey). Este vorba de Bicorp. Sursa www.renault.com Din cate stiu eu in .ro vin din Slovenia si doar varfurile de gama (echipare) din Franta. QUOTE The Renault Clio saloon is assembled in Turkey, Brazil, Colombia and Argentina. It is sold outside Western Europe. Este vorba de Symbol. Sursa www.renault.com |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
La Bicorp ai varianta cu motor 1.2L la Symbol nu.
La Bicorp ai varianta sport la Symbol nu. La Bicorp ai radio cd 4x22W iar la Symbol radio cd 4x15W. (cel putin asa am vazut eu acum 24.05.05) La Bicorp poti avea magazie de cd la Symbol nu. (cel putin asa am vazut eu acum 24.05.05) La Bicorp ai varianta cu trapa acoperis la Symbol nu. La Bicorp ai varianta cu "Tempomat (Dispozitiv pentru reglarea automata a vitezei) si limitator de viteza" la Symbol nu. (cel putin asa am vazut eu acum 24.05.05) La Bicorp: Suspensie punte fata - pseudo McPherson La Symbol: Suspensie punte fata - Tip Mc Pherson cu triunghi inferior si bara anti-ruliu (nu stiu daca e aceelasi lucru ... dar banuiesc ca nu e) |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
cb77rcsd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 23 May 05 ![]() |
Motorizari identice (cu exceptia celei de 1,2 si aleia sport). interior la fel (am vazut si la bicorp bord de plastic, nu numai la symbol). In rest ce sa zic, nu-s diferente intre ele decat de marime. Una e mai mare si are ditai portbagaju ,una e mica si e mai mult de oras. Piesele sint la fel pe amandoua.Symbolul e putin mai rustic in dotari ptr ca e facut special ptr piata estica si a fost chestie de pret. Dar daca vrei neaparat boxe de 22w si magazie de cd-uri ,o poti face si la symbol.
Cam asta-s diferentele si asemanarile. Ca fiabilitate is la fel. Nu poti spune ca una e mai buna decat ailalta dpdv al felului cum merge motoru.Poate o sta mai bine pe drum bicorpul ptr ca-i mai scurt.Sau poate ca nu. Oricum eu as lua un symbol ptr ca nu se stie cand ai nevoie sa cari si neste bagaje.Si apoi e si mai ieftin. |
-------------------- |
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
QUOTE(cb77rcsd @ May 24 2005, 02:00 PM) Motorizari identice (cu exceptia celei de 1,2 si aleia sport). Symbolu nu are toate motorizarile bicorpului... de exemplu Bicorpu nu are motorul de 1.4 8v!! Dar are 1.2 16v (care e cam asemanator la performante dar consumul un pic mai mic), 2.0 16v ( no-turbo ![]() ![]() ![]() Si clio mkII Bicorp are bordu identic cu Clio mkIII Symbol... |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Renaul Sport nu costa nici pe departe 40k euro cat spui tu. Pret CIP 15.543 Euro.
La 20.000 un motor de 182CP pe o masina asa mica mi se par explozivi! Nu stiu daca as face alegerea asta, dar este mult mai avantajoasa decat Fabia RS (130CP - 14.736 CIP), Octavia RS (150CP - 19.000 CIP), etc |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
pai clio sport nu e 40k, dar clio v6 este (ca despre asta era vorba), si intr-adevar este cam scump pentru ce ofera.
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
laur_dci |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 21 April 05 ![]() |
pt. AlexC
diferente majore intre bicorp si symbol nu sunt, si s-au amintit cam toate mai sus pe bicorp se pot pune airbag-uri laterale, pe symbol nu > asta e diferenta de securitate, celelalte sunt chestii de brizbriz (mai putin tempomatul), motoarele sunt identice (nu sariti pe mine cu cel de 1.2), reviziile costa la fel masina de familie : symbol |
--------------------
Clio Bicorp
1.5dci 80cp
extreme 2005 clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
|
|
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cb77rcsd @ May 24 2005, 03:00 PM) interior la fel (am vazut si la bicorp bord de plastic, nu numai la symbol). Normal ca bordul este tot din plastic dar cu exceptia ceasurilor, cele doua borduri nici macar nu seamana intre ele. La fel si fetele de usi. Doar scaunele seamana. Nu stiu daca la ultimele symboluri au pus comenzile geamurilor pe usi sau sunt tot pe consola centrala, daca nu le-au mutat, uite inca o deosebire. |
-------------------- Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003 |
|
cmandrei |
![]()
|
La symbolurile mai noi am vazut ca sunt pe usi comenzile de geamuri ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
butonul de dezaburire luneta mi se pare o deosebire majora (nu stiu daca au schimbat la phase3): la symbol e si destul de nasol amplasat, si nici nu se opreste singura dezaburirea.
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
Cuvy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 16 September 04 ![]() |
QUOTE(cmandrei @ May 25 2005, 12:25 PM) La symbolurile mai noi am vazut ca sunt pe usi comenzile de geamuri ... ... dar sunt puse total aiurea: cel pt geamul din staga e pus sus, iar cel pt geamul din dreapta e pus jos - asta ca sa faca usa cat mai ingusta sa nu ia din spatiul interior; din cate tin minte la bicorp erau puse frumos unul langa celalalt. |
-------------------- Renault Megane I Break, Expression, 1.9 dCi 102cp, 2002
|
|
cmandrei |
![]()
|
QUOTE(galileo @ May 25 2005, 12:26 PM) si nici nu se opreste singura dezaburirea. In ce sens nu se opreste singura ? sa sara butonul automat ? asta nu face ... dar in carte (cel putin la mine) scrie ca dupa 15 minute se decumpleaza automat. |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
Radu718 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Se opreste mai, dezaburirea. Evident ca butonul nu sare, ca este electric. Dar se opreste dezaburirea dupa 15 minute! Se si inchide martorul din bord!
|
-------------------- Clio Symbol Expression 1.4 8V
Gri Boreal |
|
galileo |
![]()
|
aha, asta nu stiam, la symbol-urile de la firma butonul e ca la solenza, si mi s-a parut ca ramane apasat
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
cmandrei |
![]()
|
Cum e la solenta sau la symbolurile alea de care spui tu ? (ramane apasat butonul ...)
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
galileo |
![]()
|
butonul este in panoul din stanga volanului in partea de jos, si e oval si pus pe lungime, si cand il apesi ramane apasat. mie mi-a dat impresia ca e mecanic contactul (ceva gen intrerupator). poate s-a schimbat, nu stiu exact din ce an e masina
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
cmandrei |
![]()
|
nu cred ca s-a schimbat ... la masinuta mea e la fel butonul si amplasarea lui ... cand il apesi ramane apasat pana il dai tu inapoi cu mana ... dar daca nu il "opresti" tu in 15 minute ... dezaburirea se deconecteaza singura chiar daca butonul e inca apasat ... asa scrie in carte la mine
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
galileo |
![]()
|
bun, dupa 15 min opreste dezaburirea, dar butonul ramane apasat nu?
la bicorp difera, e un buton pe consola centrala cu led, si cand decupleaza dezaburirea, se stinge si martorul din bord si butonul. daca vrei sa mai cuplezi inca o data, doar apesi iar pe buton. |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
cmandrei |
![]()
|
Ok la bicorp e diferit atunci ... si da butonul ramane apasat si dupa 15 minute ... cel putin la mine asa este
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Tare butonul asta de dezaburire. O intreaga teorie se poate dezvolta .
![]() |
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
galileo |
![]()
|
e o diferenta, da?
![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(galileo @ May 25 2005, 11:26 AM) butonul de dezaburire luneta mi se pare o deosebire majora (nu stiu daca au schimbat la phase3): la symbol e si destul de nasol amplasat, si nici nu se opreste singura dezaburirea. Nu shtiu unde e amplasat la Bicorp....dar la Symbol inca de la Phase 2 este pus langa reglajul oglinzilor si al inaltzimii farurilor....shi se si opreshte singur pe deasupra.....(nu va luatzi dupa semnatura.....am avut 2 ani Symbol ) |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(cmandrei @ May 25 2005, 01:42 PM) Ok la bicorp e diferit atunci ... si da butonul ramane apasat si dupa 15 minute ... cel putin la mine asa este Tot ashea...incepand cel putzin cu phase 2, butonul nu ramane apasat. Este un buton fara retzinere, care acceseaza un releu cu temporizare.....(cand apeshi pe el auzi tzacanitul de cuplare al releului....)...si dupa ce se duce temporizarea releului (15 minute) se decupleaza.....butonul revine dupa prima apasare...... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
iulym |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 18 April 05 ![]() |
Cred ca e putin off-topic, dar la mine pe expression cica am "blocare automata usi la demaraj", sau cam asa ceva ... habar nu am cum vine asta, ce tre' sa-i fac ca nu blocheaza nimik
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2008 Titanium Renault Clio Symbol Expression 1,4i 8V - MY EX ...
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stīnga ![]() |
Trebuie s-o activezi. Vezi in manual.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Radu718 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pui contactul (nu stiu sigur daca e obligatoriu) si tii lung apasat pe semnul rosu al butonului de inchidere/deschidere al usilor (cam 3 secunde). La plecarea de pe loc, in jurul vitezei de 7 Km/h, usile se vor bloca automat. Procedezi la fel daca vrei sa dezactivezi optiunea.
|
-------------------- Clio Symbol Expression 1.4 8V
Gri Boreal |
|
iulym |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 18 April 05 ![]() |
aha, am sa incerc, merci ... in manual nu am gasit asa ceva ... parca
|
--------------------
FORD
FOCUS
2008 Titanium Renault Clio Symbol Expression 1,4i 8V - MY EX ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:29 |