Bicorp Vs Symbol, diferente, calitate, fabricatie
![]() ![]() ![]() |
Bicorp Vs Symbol, diferente, calitate, fabricatie
clioex |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault clio
clio extreme
2005, 1.5 80 CP Clio Extreme, 1.5 DCi, 80 CP, 2005
|
|||
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci discutia asta chiar nu isi mai are sensul, bicorp nu mai exista iar symbolul a fost modificat iar dein cate vad eu cel care a initiat topicul a achizitionat un megane. Comparatiile nu isi mai au sensul
![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
drumm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 January 07 ![]() |
Daca optezi pentru calitatea materialelor, mergi pe Bicorp, daca vrei o masina cu portbagaj mare, mergi pe Symbol.
|
--------------------
Renault
Clio
- B-47-AJP
2005 - Symbol - 1.5 dci - 80 Cp
|
|
andreimarinoiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 17 November 07 ![]() |
la symbol nu am vazut motor 1.9 DTI
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
- PH-07-GJS
2003 1.9 Dti
|
|
jri22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 4 January 07 ![]() |
bicorpul la 170kmh se comporta extraordinar...testat de mai multe ori pe autostrada...sta bine la capitolul stabilitate...incomparabil mai bine fata de symbol care de la 150kmh "se ridica" de pe sosea si nu prea mai are stabilitate
|
--------------------
renault
clio
2002 1.2 16v HB
|
|
50IMU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 24 January 07 From: Bucuresti ![]() |
bicorp... all the way!
de la design pana la performanta (ajutat de kilograme) This post has been edited by 50IMU: 11 Jan 2008, 16:20 |
--------------------
VW
El.Polo.Loco TDI
'09 ex. Clio 16v '01 . Prima dragoste nu se uita
|
|
Studebaker |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 30 December 06 ![]() |
QUOTE(jri22 @ 11 Jan 2008, 15:55) bicorpul la 170kmh se comporta extraordinar...testat de mai multe ori pe autostrada...sta bine la capitolul stabilitate...incomparabil mai bine fata de symbol care de la 150kmh "se ridica" de pe sosea si nu prea mai are stabilitate Ai dreptate ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1,5 dci
2005 Expression Am avut candva stramosul lui Clio: Dacia 1100.
|
|
claudelu_nebunelu |
![]()
|
![]() Rau in Traficc Group: Members Posts: 79 Joined: 29 September 07 From: tg-jiu ![]() |
NU MAI retin pe ce pagina am vazut bicorp phase 4 ca si symbolul phase 4 cu acelasi spoiler si grila modifcate si bandouri vopsite in culoarea masinii..pai sa vedeti fratilor ce ceasuri de bord avea..comenzi pe volan nu langa volan,airbag-ul din dreapta era contopit cu bordul nu se observa acel dreptunghi...alte scaune ..alta tapirerie mult mai frumoasa.incontestabil cu mult peste symbolul nostru.si bordul nu este din plastic este cauciucat.si mult mai multe banuiesc insa astea au fost la prima vedere diferentele
|
--------------------
renault
symbol
- GJ-29-Ban
2007
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.005 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ideea generala ca symbolul s*a mai apropiat de bicorp dar nu l-a ajuns
![]() bordul a fost copiat dupa bicorp dar materialele sunt diferite, acum symbolul are cilma automata, dar nu are tempomat. |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Dar nici acelasi pret, sa ne fie cu iertare.
|
--------------------
-
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.005 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
corect
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Este vorba de Clio Campus care se vinde in Franta.
Intr-adevar are avantaje bicorp-ul, dar design-ul nu mi se pare ca ar fi unul dintre ele. Fundurile de la bicorp/symbol mi se par la fel de inestetice. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Ma intreb daca si bicorpul este la fel de deficitar ca si modelul Symbol la categoria spatiu locuri spate. Nu am urcat niciodata intr-un bicorp, deci nu am nici cea mai vaga idee. Plus pentru Symbol - spatiu portbagaj, si, din punctul meu de vedere ceva in plus la estetic. Dar este ceva ce tine de gustul fiecaruia, deci nu tineti cont de asta
![]() Un plus mare pentru bicorp la categoria motorizare, avand de unde alege, functie de nevoi. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
normal si bicorpul are interiorul la fel de ,,spatios,, ca si symbolul numai portbagajul e mai mare la symbol, insa performantele motorului ar trebui sa fie mai bune pentru ca masina e mai usoara..dar mie tot symbolul imi place
![]() |
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
- MM 66 GBY
2007 dec membru
|
|
mmgmarius |
![]() ![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Am si eu o intrebare: Care e diferenta intre Clio si Symbol?
Eu am impresia ca arata identic ambele modele, gresesc? Scuze daca am postat aiurea sau daca unora intrebarea asta o sa le starneasca zambetul. Intreb si eu ca nu stiu... sunt diferente??? This post has been edited by mmgmarius: 15 Feb 2008, 11:09 |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
clio parca e hatchbackul lu symbol sau symbolul e sedanul lui clio
symbol nu s-a vazut (decat in vizita sau o mai fi vreun proprietar amator de masini exotice ![]() bine, in trecut vaz ca symboalele mai vechi tot clio erau din ce vaz eu in clio calitatea materialelor si afinisajelor e net superioara ... de aici si scorul superior intrebarea mea suplimentara e, la partea tehnica ... e si acolo net superior clio? ma refer la motor .. piesele alea de faceau (sper ca nu mai fac!) figuri, gen injectie, pompa motorina, maistiueuce This post has been edited by crisolro: 15 Feb 2008, 11:21 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Renault Symbol provine din vechiul Clio sedan. Cam de la faza 3, nu se mai numeste Clio (sedanul) ci Symbol sau Thalia (in unele tari ca Polonia si Rusia). In locul lui Clio (2 volumes) se fabrica acum Clio III, care este mult modernizata fata de Symbol, atat ca motorizare cat si ca dotari (cel putin asa reiese din parerile de pe aici, din forum).
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Clio Symbol e versiunea cu portbagaj a Bicorp-ului. Initial, Clio a fost proiectata doar ca hatchback, exact ca si Megane-ul. Cum in tarile mai sarace clientii nu prea isi permit masini mai mari sedan (avand nevoie si de spatiu si sacrificand la dimensiunile interioare, nederanjandu-i sa circule cu o masina mica, si oricum la viteze ceva mai reduse decat in vest), dar au nevoie sa circule, au aparut versiunile sedan la masinile mici. Din acest motiv, s-au ales si motorizari mai simple sau mai vechi dpdv conceptual (vezi 1.4 8V ce nu s-a mai regasit la Clio 2 bicorp), pentru a mentine pretul scazut si o calitate mai slaba a interiorului, pe principiul "merge si asa".
Cum cererea s-a dovedit a fi foarte mare, si alti producatori s-au orientat spre aceeasi cerere, rezultand uneori modele penibile (vezi 206 sedan). This post has been edited by hellcat: 15 Feb 2008, 12:43 |
--------------------
.
.
.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Sa nu uitam ca vechile Symbol ... cum am si eu ... s-au numit tot Clio ... mmgmarius ... daca vrei sa intrebi care e diferenta intre variantele Clio (sedan) si Symbol (sedan) ... ea exista ... se numeste - denumire.
Discutii despre Bicorp vs. Symbol - http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41992 |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Pai eu vad pe strada ba Clio, ba Symbol si arata identic. O faza tare e ca am vazut si la Serus expusa o masina care la numar era trecut Clio iar pe spatele masinii scria Symbol. Oare si ei fac confuzii?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Oameni buni...pana in momentul in care s-a trecut la denumirea de Renault symbol (pe la mijlocul lui 2005) si la sigla aferenta pe portbagaj, aceasta masina se numea Renault Clio symbol si pe portbagaj avea doar o sigla cu Clio.
Vorbesc despre denumirile din tara noastra...in alte tari si continente masinuta exista sub alte denumiri si chiar sub sigla Nissan...Platina in America latina. @mmgmarius: Inainte de a mai pune astfel de intrebari...SEARCH!! ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
mmgmarius |
![]()
|
Am dat search dar serios iti spun ca dadea o eroare. nu stiu de ce.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
http://images.google.ro/images?hl=ro&q=nis...F-8&sa=N&tab=wi
tare ... tot zicea un "prieten" ca dac nu-mi nissan ca el is ciumeg Attached thumbnail(s) 16.jpg ( Size: 59.79k ) Number of downloads: 119 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:40 |