Noul Fiat Albea
![]() ![]() ![]() |
Noul Fiat Albea
andreip |
![]()
|
||
spiderman Group: Members Posts: 94 Joined: 1 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|||
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Frumoasa masinuta, dar totusi nu cred ca va fi un concurent foarte serios pt logan deoarece nu am nici un motor diesel, motoarele pe benzina sunt 8 V, la dacia avem motoare si diesel si s-ar putea sa avem cat de curand si 16 V.
Cei de la ziar cred ca vor sa faca o reclama mascata... Tot dacia este Berlina Romanului ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Noul as in facelifted. Sucks.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Oricum motorul asta de 1,4/8v/77CP mi se pare mai potrivit decat 1,2/80CP 12V
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
De ce?
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Oare de ce in tabel e doar ambition diesel ? ca sa compare cea mai scumpa dacie, cu un fiat care nu are standard ABS, airbag dreapta, AC... dar e cam la acelasi pret. Eh...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
lecar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
In Romania nu cred ca va avea nici o sansa in disputa cu Dacia Logan. Insa in lupta pentru vanzari cu Accent si Kalos, poate ca faceliftul asta o sa ii ajute. Noua fata parca arata mai bine. Bordul mie personal mi se pare mai nereusit, iar spatele si partea laterala sunt identice cu vechea versiune.
Schimbare importanta e la motor, unde avem acum o cilindree mai mare (+126cmc), o putere mai mica (-3CP) si un cuplu putin mai mare la o turatie mai mica (115/3000 in loc de 114/4000). Nu stiu daca motorul asta nou o fi mai bun sau mai rau decat cel de dinainte, insa pe cei de la Fiat cred ca i-ar ajuta mult daca ar oferi mai multe tipuri de motor. |
--------------------
Fiat
Coupe
16v Turbo 195CP
- -
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Pai, la dotari si motorizare ca pe Laureate+, Albea costa cu 1400€ mai mult
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ti-ai raspuns singur la intrebare.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Albea nu se poate pune cu Loganul ! Never !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce am impresia ca acest topic nu era Albea face-lift versus Logan all mighty, ci era pur si simplu informativ ca Albea si-a tras face-lift...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Magua |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 29 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
care Logan are servo la varianta de baza sau volan reglabil? Servo face mai mult decat toate absurile obtionale si toate (doua) erbegurile lu' Logan-voda!
|
--------------------
Toyota
Rav4
2011 2.0 VVT
- CJ XX XXX "Concentrati in metropole,condusi de GPS
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des" Parazitii |
|
Magua |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 29 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
chiar si portbagajul e putin mai mare!
Eu astept vremea cand romanu n-o sa mai fie nationalist, si o sa judece o masina in fiunctie de justa ei valoare! Eu am 2 metri inaltime si m-am pus cu cotu pe Logan si i-am infundat plafonul! de ex... ![]() |
--------------------
Toyota
Rav4
2011 2.0 VVT
- CJ XX XXX "Concentrati in metropole,condusi de GPS
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des" Parazitii |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Cine conduce Fiat stie ce servo are masinuta asta! Eu unul as lua Albea in loc de Logan! La Albea interiorul este cu MULT peste Logan! Poti sa il faci bicolor, cd-ul intra frumos in bord, nu se fura, iar ca si masina, cu toate ca nu se aud lucruri bune de Fiat, mie chiar imi place...
Am 10.000 km cu Punto prin Bucuresti! Am bagat-o si pe la tara, prin noroaie, hartoape si nu are nimic! Nici un zgomot! NU papa ulei cum se spune.. Merg linistit cu ea si are consum de 6.8 exclusiv oras! Concluzia mea... Fiat Albea este un pic mai sus decat Logan... Si Albea nu are garantie 100k fara limita? Logan are acum, ca e la promo! Pt garantie mai dai 250e, nu? Si vopseaua met la Loggy e 250e? La Fiat e 100e.. Deci diferenta de 1500e, parca se micsoreaza spre 1000? ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
lecar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
Eu acasa am un Fiat Albea... fara face-lift. Si dupa cum ziceam, fata la asta nou arata mai bine. De motor inca nu stiu ce sa zic, experientele pe care le-am avut in cei circa 3000 km facuti in tara cu motorul de 1.2 au fost numai placute. Repet insa, isi fac mari iluzii desarte cei de la Fiat Romania daca isi imagineaza ca vor putea concura Dacia Logan la vanzarile din Romania. Sa se bata cu altii si eventual sa mai aduca motoare.
Pana una-alta "Loganul turco-italian" (aka Fiat Albea) este o masina OK, cu plusurile si minusurile ei. Si poate ca, odata cu face-liftul asta, o sa fie cu mai multe plusuri. |
--------------------
Fiat
Coupe
16v Turbo 195CP
- -
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Imi place sa citesc aprecieri realiste!
Felicitari! |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
defectul masinii e ca e scumpa si nu cred ca vine cu calitatea unui hyundai accent de exemplu la pretul pe care il are.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
un singur lucru imi place garda la sol:)daca era cu 34- cm mai mare era buna de off-road
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Panda 4x4 ar fi perfecta pentru ce vrei tu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Avantajul la Albea este tocmai motorul de conceptie noua. Este acelasi motor care echipeaza si Grande Punto.
Loganul are motoarele mpi de conceptie de la inceputul anilor '90. |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
argon |
![]()
|
Dar cum multi au avut berlina inainte, cu motor din anii 60, asta de pe Logan din 90 e super-modern..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Asa, si daca am avut inainte berlina cu motor din 60(btw, inca o mai am) ce e? Normal ca in urma unui salt "tehnologic" de 30 de ani senzatia de modern e fireasca.
Aaa, ca exista alte motoare si mai si... asta-i alta treaba. VW, BMW... LE: ca design, mie imi place noul Albea. Raportul dotari/pret face insa din Logan o optiune mai buna. This post has been edited by Illusi0n: 17 May 2006, 12:32 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Peste drum de blocul meu este un distribuitor de FIAT caruia nici nu i-am calcat pragul.QUOTE(argon @ 17 May 2006, 01:47)
Se poate si justificari? Da serioase, si bazate pe fapte reale, nu auzite la o samanta, sprijintit de Logan.. Fiind NATIONALIST celelalte justificari palesc in cazul meu. |
--------------------
a
b
c
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
auzi coane bulane?
![]() Daca esti nationalist, roman verde, iti iei masina frantuzeasca, ai? ![]() Parerea mea: daca Fiat Albea venea cu o motorizare decenta, de circa 90 de cai, si cu un diesel (chiar daca mai scump cu ~700 de orioi), atunci era un concurent serios pentru Logan. Asa... e submotorizat rau... Anyway, nu m-am urcat in el, asa ca nu ma pot pronunta. Vechiul Fiat Albea era oricum mult peste Logan la calitatea materialelor din interior. Nu stiu insa la fiabilitate cum statea... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
baieti macar la fiat gasesti toate plasticele filtrele si alte chestii care la logan nu au fost puse din lene
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
"""Scris 17 May 2006, 16:17
auzi coane bulane? Daca esti nationalist, roman verde, iti iei masina frantuzeasca, ai?""" Pai e made in romania? Se ansanbleaza in aceiasi fabrica care se construia cand eu eram un pusti?Da-mi tu un exemplu de o masina autohtona ansamblata in romania si cu toate piesele pur sange romanesti si eu i-mi cumpar.Cred ca pana am sa mor Globalizarea o sa scoata NATIONALISTUL din mine. |
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:09 |