Noul Fiat Albea
![]() ![]() ![]() |
Noul Fiat Albea
colombina29 |
![]()
|
||
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
|
||
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
- "La rând"
2006
|
|||
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Sper ca ii bagi ulei bun din ala de transformator, nu prostii gen Selenia.
![]() E chiar asa scumpa o manopera la un schimb de ulei, inteleg ca nu e mare branza dar daca nici nu stiti cum se face, mai bine va duceti la vreun atelier. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
omman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 9 January 04 From: Bacau ![]() |
Eu/noi "i-am batut pe turci".
I-ul acela se refera la ei, substituie pe turci. Ce nu ai priceput frate? ![]() Am un coleg cu Albea. De urata nu-i frumoasa. Aud ca nu a avut probleme cu ea, se pastreaza ca si noua, are deja trei ani. Nu s-a plans odata de ea. Este extrem de practica cu acel portbagaj peste Logan. Mie imi pare un Punto sedan.Practic ea a fost prima familiara de buget. Apoi Loganul chiar a venit cu pret mic de buget si a surclasat-o. |
--------------------
Nissan
Almera
2006 Drum bun!
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Si uite-asa a prins viata un topic mort
![]() Acum pe bune, un schimb de ulei nu e chiar scump, se poate face si intr-un service oarecare daca ti se pare service-ul fiat prea scump. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
wolfy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut .Sunt nou pe forum si am citit de Albea.Am 2 zile de cand am vandut Albea,la 44k si ca sa fiu sincer e o masina foarte fiabila .Eu unul , poate am fost norocos,dar nu am schimbat un bec la ea.E totusi o masina ieftina si pretentiile mele nu au fost foarte mari.
This post has been edited by wolfy: 24 May 2007, 21:32 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.6 16v
2007 Privilege
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
M-a rugat un coleg sa-l ajut cu schimbul de ulei. Am intrebat pe forum in ideea ca aflu mai repede ce scule imi trebuie.
Intre timp s-a rezolvat. E nevoie de imbus de 12 pt buson si cheie de filtru tip banda. Am pus ulei sintetic Aral High Tronic 5W40, pt ca Selenia 10W40, semisintetic mi se pare depasit. This post has been edited by $$ilvviu: 25 May 2007, 06:54 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
pun si eu o intrebare desi se poate sa fiu injurat ca e offtopic:
la romanii care nu prea au bani nu va ganditi ? adica romanul care isi cumpara logan ambiance sigur nici nu se gandeste la alta marca decat dacia logan pentru ca nu are cu ce sa plateasca. si slava domnului ca sunt multi romani saraci care nu dispun de sume intre 9000 si 12000 de euro pentru o masina noua ci doar de 1000-3000 de euro pentru dat avans la rate care sigur vor fi la logan. deci inca dacia ramane o masina foarte cautata in romania. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Sper ca va opriti aici cu off-topic-ul.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
stemno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 24 January 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2004, 1.4 mpi
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cum bine a explicat dl.aphophis Albea e facuta de Fiat pt tarile in curs de dezvoltare.Nu cred ca o sa fie concurent la Logan prin simplul fapt ca italienii nu au investit deloc in aceasta masina.Marele minus e ca nu are motorizare diesel.Ca fapt divers,motoarele diesel de la Fiat sunt excelente,sunt facute in parteneriat cu Peugeot.La ora actuala sunt cele mai reusite motoare diesel de pe piata.
Fiabilitatea la Fiat a crescut extraordinar in ultimii 5 ani.Si eu am fost sceptic la inceput cu fiabilitatea dar mi-a trecut repede.Se mai strica si ele,normal,la drumurile din tara noastra nici nu ma mir. La ora actuala sunt peste Renault la fiabilitate. Fiat are o curba ascendenta in ultimii ani,e pe val,cum se spune.Va amintiti ca nu demult erau aproape de faliment? Acuma sunt in top.De "vina" sunt noile modele Fiat, incepand cu noul Punto,Grande Punto,Stilo,Linea,Bravo,si,cireasa de pe tort,noul 500.Cu 500 Fiat a pus Italia pe jar,se vinde masinuta aia ca painea calda.Imi spunea deunazi un amic ce locuieste in italia ca 500 i-a inebunit efectiv pe macaronari.Au reusit sa vanda 51.000 de bucati in cateva zile in Italia si alte 700 in afara tarii.Bine,nu le-au vandut fizic,ele le vor fi livrate proprietarilor pana la sfarsitul anului.Unele zvonuri anunta un nou Argenta si o noua Lancia Delta.Acestea sunt doar zvonuri care circula pe la ei,nu stiu cat sunt de adevarate.In 2008 apare Grande Punto Brutale care va avea aprox.280 CP ,alta bijuterie pe roti.Cat priveste motoarele,ei au trecut,cel putin la 500, pe Euro 5 si pregatesc un nou motor diesel,1900 cm,biturbo,190 CP. This post has been edited by raduboy: 7 Aug 2007, 21:23 |
--------------------
Fiat Stilo
-
- CJ07APZ,
1.8 16V Dynamic
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Trebuie sa recunosc ca si mie imi place ceva la Fiat. Pozitia de condus foarte sportiva si confortabila. (excluzand Albea)
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
daca posesorii de Albea au ajuns sa compare acea masina cu o alta mai ieftina cu 25% ca sa constate ca e mai calitativa, inseamna ca situatia e mov rau la Albea.
Este o onoare pentru logan sa poata fi "invins" doar de masini cu de la 25% in sus mai scumpe, insa e o rusine pentru Albea sa nu poata invinge masini cu acelasi pret cu al ei, ci numai din alea mai ieftine. Este acelasi lucru cum un sportiv de grupa 16-18 ani este incapabil sa faca performanta in grupa sa de varsta si pentru a iesi si el invingator undeva trebuie sa se "lupte" cu sportivi de la grupe de varsta gen 10-12 ani sau 13-15 ani... Daca ar fi asa de bun, ar face performanta in grupa lui de varsta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Numa cate cazuri de exfoliere de vopsea au existat si la Logan... (multe) Deci nu cred ca e cazul sa spunem care masina e mai tare.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
la ce interval se face prima revizie la albea? 1 an sau cati km? sau au limita de timp? cineva ma aburea ca nu e limita dar ma rog... din moment ce distributia tr schimbata la 2 ani, banuiesc ca si prima revizie seface la an, nu?
multumesc |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Prima revizie sa face la 10.000 km.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am mai citit cate ceva legat de domeniul auto, dar ca motoarele diesel Fiat sunt facute in colaborare cu Peugeot...come on! Daca ar fi fost asa, ar trebui sa ambele marci sa le foloseasca, dar nu exista nici o cilindree similara la Peugeot si Fiat.
Mai mult, Peugeot echipeaza cu motoare diesel Ford, Mazda si VOLVO, in timp ce Fiat face acelasi lucru cu Opel si Saab... Sunt de acord insa ca motoarele diesel Fiat sunt foarte bune, am avut doua masini pana acum cu 1.9 JTD si 1.9 MJT de care am fost foarte multumit. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
raduboy |
![]()
|
QUOTE(dack @ 14 Dec 2007, 09:38) Eu am mai citit cate ceva legat de domeniul auto, dar ca motoarele diesel Fiat sunt facute in colaborare cu Peugeot...come on! Daca ar fi fost asa, ar trebui sa ambele marci sa le foloseasca, dar nu exista nici o cilindree similara la Peugeot si Fiat. No shit! Motorul 1.4 hdi de la Peugeot,motor care echipeaza printre altele si modelul 206 e IDENTIC cu motorul 1.3Multijet ce echipeaza Fiat Grande Punto,Doblo,500 etc. |
--------------------
Fiat Stilo
-
- CJ07APZ,
1.8 16V Dynamic
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Numai cilindreea difera?
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Raduboy, ai afirmat ca "motoarele diesel de la Fiat sunt excelente, sunt facute in parteneriat cu Peugeot".
Care sunt motoarele alea de la Fiat care sunt facute cu Peugeot? Daca sugerezi ca e vorba doar de motorul de 1.4 HDI de 90CP similar cu motorul Fiat de 1.3 (deci oricum mai mic), poate imi dai si mie un link, ceva, de unde sa reiasa acest lucru... Daca te referi la 1.4 HDI de 68 Cp similar cu 1.3 MJT de 70 Cp, la fel, astept dovada! ![]() Tot ce pot sa observ este ca motorul 1.4 HDI de 90CP e pe 206 de 1000 de ani, iar 1.3 de 90CP a aparut o data cu Grande Punto, deci muuuult mai recent. This post has been edited by dack: 14 Dec 2007, 20:32 |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
multijetul ala nu are nimic de a face cu hdi-ul..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(raduboy @ 14 Dec 2007, 17:51) No shit! Motorul 1.4 hdi de la Peugeot,motor care echipeaza printre altele si modelul 206 e IDENTIC cu motorul 1.3Multijet ce echipeaza Fiat Grande Punto,Doblo,500 etc. Yeah right ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1,4 e identic cu 1,3. Dar bine, daca vrem sa fim totusi mai cataloci decat papa 1399=1248. Bati campii ca de obicei. This post has been edited by ssilviu: 15 Dec 2007, 11:15 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
raduboy |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 15 Dec 2007, 07:44) QUOTE(ssilviu @ 15 Dec 2007, 11:06) Yeah right ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1,4 e identic cu 1,3. Dar bine, daca vrem sa fim totusi mai cataloci decat papa 1399=1248. Bati campii ca de obicei. Ma bad.Nu am dat exemplul corect,parteneriatul Fiat-PSA exista ,iar cele mai elocvente exemple sunt Fiat Ducato-Peugeot Boxer.Adica motorul Hdi 2.0-100CP=Motorul Multijet 2.0 100CP,3.0 Hdi 157 CP=3.0 Multijet157CP .In plus de asta,Fiat Ducato e identic cu Peogeot Boxer si Citroen Jumper.Motorul 1.3 multijet de la Fiat nu are nici o legatira cu hdi-ul,e conceptie Fiat -GM ,btw motorul anului in 2005 in gama motoarelor turbodiesel categoria 1.0-1.4L.Acuma nu mai bat campii,cum fac unii dastepti de pe forum. |
--------------------
Fiat Stilo
-
- CJ07APZ,
1.8 16V Dynamic
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
si crezi ca spui lucruri noi? stiam de asta de o gramada de timp. Si tot nu vedem legatura lor cu albea si cu multijetul de 1.3
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
dack |
![]()
|
Omul a recunoscut ca a gresit si a revenit cu informatii corecte. Nu vad de ce trebuie sa ii mai dati suturi in burta.
|
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 04:36 |