Passat B7, 2.0 TDI - euro 3,7 spre 4
![]() ![]() |
Passat B7, 2.0 TDI - euro 3,7 spre 4
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Bine ai venit in clubul tractoristilor! B7 e CR, deci nu o sa fii tinta mistourilor cu consumul de ulei.
Defineste un pic "full option". Banuiesc ca e Highline cu mai multe optionale. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
thundercar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 23 April 15 From: buzau ![]() |
Daca nu pui poze nu ai cum sa te dai mare
![]() |
--------------------
dacia dacia audi
1310l 1310li A4
1999 2001 1995
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Si cu key leț go.
This post has been edited by M.C.: 18 Jan 2016, 14:26 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
poxe sa nu se egzista.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
ful opsan, ce sa mai?!
Copy/Paste: - Sistem navigatie - Aer conditionat automatic - Tempomat - Pregatire telefon - Scaune fata incalzite - Camera video pentru mersul cu spatele - Jante de aliaj 16" - Bare longitudinale pe acoperis - Geamuri laterale spate fumurii - Parctronic - Macara geam electrica fata & spate - Calculator bord - Oglinda exterioara reglabila electric incalzita - Oglinda exterioara pliabila electric - MP3 Player - Cititor card SD - Sistem audio - Culoare de interior: negru - CD - Airbag sofer si pasager fata - Airbaguri laterale - Airbag cap - Faruri ceata - Volan multifunctional - Schimbator CD - Cotiera centrala fata - Scaune confort - Senzor de lumina si de ploaie - Suport lombar - Pregatire ISOFIX - Sistem alarma - Telecomanda pt. inchidere centralizata - Control keyless - Radio - Control electronic al stabilitatii laterale - Sistem antiblocare roti - Servodirectie - Filtru particule motorina - Scaun sofer cu reglare hidraulica - Scaun pasager cu reglare hidraulica si 220v si ventilatie in scaune, si fara roata de rezerva... 18 Jan 2016, 19:18: QUOTE(ursul_bipolar @ 18 Jan 2016, 12:05) Tu m-ai luat in serios, este? Normal ca ma intereseaza. Deja am plantat 2 brazi de cand am luat passatu'... Promit sa compensez... This post has been edited by skija: 18 Jan 2016, 19:18 Attached thumbnail(s) VW_Passat_Variant_Comfort._2.0_TDI_DPF_CR_alb_normal_140_PS_Motorina_3.jpg ( Size: 43.44k ) Number of downloads: 737 VW_Passat_Variant_Comfort._2.0_TDI_DPF_CR_alb_normal_140_PS_Motorina_12.jpg ( Size: 47.18k ) Number of downloads: 762 VW_Passat_Variant_Comfort._2.0_TDI_DPF_CR_alb_normal_140_PS_Motorina_15.jpg ( Size: 57.18k ) Number of downloads: 758 VW_Passat_Variant_Comfort._2.0_TDI_DPF_CR_alb_normal_140_PS_Motorina_13.jpg ( Size: 53.14k ) Number of downloads: 749 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Luna și anul fabricației?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
skija |
![]()
|
parca 10/2013 si 01/2014 prima inmatriculare. Am gasit ca a fost la o firma mare de leasing operational (care e si in Ro)
This post has been edited by skija: 18 Jan 2016, 19:30 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Sixt sau Leaseplan?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
skija |
![]()
|
sau
nu-ti pot da informatia asta. Ca sa aflu detalii despre cine a folosit-o am facut neste chestii impotriva regulamentului lor... Deci... unii... This post has been edited by skija: 18 Jan 2016, 19:49 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Poti sa stergi postul daca crezi ca nu e ok intrebarea.
In general, daca n-a incaput pe mana vreunui cocalar sau a unei duamne care n-avea nicio tangenta cu volanul, o masina din asta are intretinerea facuta ca la carte si, vorba aia, la 140.000 km nici n-a iesit din rodaj. S-o folosesti sanatos si cu placere! Ah, sa nu uit: intotdeauna motorina buna, de la statiile "de marca". |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
skija |
![]()
|
Masina a fost a unui manager de la o firma de software (d-aia a cerut 220v cred
![]() Am posibilitatea sa comunic cu respectivul dar nu stiu daca vreau... nu cred ca are rost. Alimentez doar de la Rompetrol. Toata "flota" mea (Transit, Caddy, MCV, Ibiza, papuc) alimenteaza doar rompetrol. Nu au fost probleme pana acum la niciuna... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Reglare hidraulică?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
skija |
![]()
|
nu stiu la ce se refera. Cred ca e reglarea inaltimii dar nu e hidraulica. E pe manivela...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai dracu' manageri de firme de software, cum prefera ei masini break in leasing operational. (Si bmw-ul cu volan de plastic tot asa)
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
skija |
![]()
|
![]() mda... a facut parte dintr-o flota de 10 passaturi break.. puii mei.. asta am obtinut dupa codul masinii si o discutie intre managerii firmei de leasing operational.. Am si mailul utilizatorului si domeniul este al unei firme de software. |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
@Catalin cu spatii
Ce pare asa aiurea? Cand plateste firma in cadrul pachetului de angajat, un "lizing" operational, si ai un buget de respectat si niste preferinte sau nevoie de "utilitate", nimic nu e aiurea. Am coleg cu masina de firma VW Turan, altul are Ford Galaxy, altul Passat Alltrack. Fiecare dupa preferinte si nevoi, intr-un anume buget, au avut libertatea de a alege ce si-au dorit. Comprende? Nu-s toate, in toata lumea ca si in Romania. @initiator Dupa tapiterie nu e varianta Highline. E cel mult un Confortline cu optiuni, sau un Business Line. This post has been edited by RZV: 18 Jan 2016, 21:07 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
skija |
![]()
|
habar nu am ce varianta e... si nici nu ma intereseaza.
@catalin: Daca stii, la firmele de software din Germania, toti sunt manageri. Ca muncitorii sunt in Romania, Polonia, Ucraina... Fac doar managementul la ei. Da' nici nu conteaza. A fost a lu' o batranica si a fost folosita doar in weekend si au dat baietii kilometrajul inainte ca sa iasa la bani buni... real avea 7000 km. |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
@RZV cel pretutindeni umblat:
Cine a zis ca e ceva aiurea? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Sesizez escaladarea malitiozitatii tonului.
Mi-ai dat impresia ca luai in balon contextul, in bunul obicei... |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 18 Jan 2016, 20:55) Ai dracu' manageri de firme de software, cum prefera ei masini break in leasing operational. (Si bmw-ul cu volan de plastic tot asa) Iau si ei ce le da firma. Unde prestez eu erau la moda B7 sedan pana acum 2 ani. S-a trecut la C5 sedan, iar anul asta am vazut Volvo XC60(?). LE: cunosc pe cineva care a vrut B7 break, dar nu s-a putut, ca avea firma de rizling numai sedanuri in parc. Anul asta s-a pricopsit cu Volvo. This post has been edited by marksman: 18 Jan 2016, 21:33 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai ventilatie in scaune cu tapiterie textila ? Din cate am vazut si stiu optiunea asta e disponibila doar cu tapiterie din piele.
In rest, cat mai multi kmp fara probleme ! Cred ca ar prinde bine mai multe poze. |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
skija |
![]()
|
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:44 |