Passat B7, 2.0 TDI - euro 3,7 spre 4
![]() ![]() |
Passat B7, 2.0 TDI - euro 3,7 spre 4
Han Solo |
![]()
|
||
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
||
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|||
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Așa știam și eu. Doar la versiunile noi (G7, B8, etc.), gen Discover Media, sunt disponibile hărțile complete.
This post has been edited by RZV: 22 Jan 2016, 15:49 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 22 Jan 2016, 15:45) cre'ca la faza cu 'toata europa' te inseli. e rns510 si hartile sunt impartite in doua: est si vest. O sa verific. Dar am si Germania si Romania... de exemplu... am gasit pe un forum de hackeristi TDIsti o harta si merge... Da ma.. o fi confortline.. nu ma pasioneaza... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Omul a zis bine full-option. Ca sa aiba si dotarile de care vorbiti voi (piele si altele) trebuia sa fie extra-full.
Deci totul corect, nu inteleg de unde atata cearta ![]() Multi kmp fara probleme! |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
danutsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 15 September 07 ![]() |
QUOTE(skija @ 22 Jan 2016, 12:45) ...mai vreau sa-i dezactivez oprirea video in mers. Adica, sa nu se mai opreasca atunci cand plec de pe loc. Ca se uita Erica la desene (scaunul ei e pus pe mijloc). ... Las-o bre sa se uite pe geam, sa vada lumea. Sunt sigur ca are destule "gadget-uri" pe care le vizioneaza acasa. |
--------------------
Wir
leben
Autos
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tractorul e decent, da' blocul e de toată jena
![]() Attached thumbnail(s) IMAG0474.jpg ( Size: 509.67k ) Number of downloads: 562 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si-a luat Passat si locuieste la cutie de beton?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
1. Nu o mai las pe Erica pe telefon... prefer sa vada la DVD-ul masinii cand mergem la drumuri mai lungi
2. Blocul nu e vechi.. e model nou... '83. In plus voi vedeti doar parterul ca de la etajul 1 la 8 e ca nou... 3. Vila e in constructie.. defapt.. cartierul de vile. Ca imi fac cate una pentru fiecare zi a saptamanii + 2 de backup... asa.. sa fie acolo... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vede pe naiba la DVD-ul masinii... distanta e prea mare si luminozitatea ecranului prea slaba.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 23 Jan 2016, 11:18) 10.000 euro (fara TVA) sunt nimic, stiu o multime de persoane care stau la bloc si si-au luat Logan nou de banii aia, teapa lor, daca ma intrebi pe mine. In al doilea rand tu esti obisnuit la tara, unde umbla porcii si alte domesticiuni printre blocuri, in schimb, la oras, in Bucuresti, ca sa stai la casa faci in traficul respectiv 2 ore dus, doua intors pana la servciciu, adica 4 ore pe zi ii petreci in masina, si e neplacut, chiar si in Passat. E mai convenabil la cutie de beton, care e mult mai aproape de locul de munca. This post has been edited by argon: 23 Jan 2016, 17:47 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 18 Jan 2016, 20:55) Cred ca 90% dintre masinile din Germania sunt break. Sedanul nu e popular aici. Poate vreun BMW v8 sau Mercedes S klasse. La masinile de firma in afara de breakuri am mai vazut doar hatchuri mici gen Polo sau vanuri, Transporter... Daca masina a fost folosita pentru naveta, intra greu in aproape toate vitezele. Pe de alta parte se merge cam la blana indiferent daca e Lupo sau RS6. Viteze de 200+ sunt la ordinea zilei, chiar si pe ploaie. Sper ca i-ai schimbat macar uleiul. Astia pana nu fac 20000 nu trec pe la service. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu contesta nimeni cat e de practic un break fata de un sedan, dar cand o companie de software isi schimba flota, nu o face cu gandul la volumul portbagajului, ci la imagine.
|
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
German cu sedan=taran
![]() Majoritatea au cusca pentru caini in portbagaj. Cui pentru remorca si remorci agatate pe tot soiul de masini. Chiar ieri am vazut o remorca mare de tractor pusa pe o platforma trasa de un Passat. Primavara cel putin e nebunie. Taie crengutele copacilor, curata frunzele si le arunca in remorci. Au un loc special pe camp unde se strang toate. E o sarbatoare pe an cand se da foc la toate astea, ca urlariile la noi dar nu foc din cauciucuri ci din uscaturi ![]() Ce noua ni se pare sub nivelul nostru, pentru ei e normal. Probabil de aici si abundenta de break-uri. Practic inseamna normal pt ei... This post has been edited by vis-a-vis: 23 Jan 2016, 18:30 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ma indoiesc ca un manager al unei companii de software are in fisa postului transportul crengilor de copaci zilnic de la 9 la 17.
|
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Dar își poate duce câinii în pădure parcând mașina în liziera...
Și ai să fii surprins cum toți își fac curățenie în curte și pe trotuarul din față. Acum că a nins i-am văzut și cu freză de dat zăpada. Nu cade rangul niciunuia. Acasă sunt toți "tarani". Dacă managerul făcea naveta, clar stătea într-un sat d-ăsta. This post has been edited by vis-a-vis: 23 Jan 2016, 18:45 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Pentru carat caini si frunze exista masina personala.
Nicio legatura intre functie si treburile casnice. Problema e abuzul utilizarii masinii de serviciu in scopuri personale. This post has been edited by C a t a l i n: 23 Jan 2016, 19:00 |
--------------------
-
-
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Poate managerul era mai mult managerel si mai ducea si cate-un server in porcbagaj.
Naiba stie cum or fi legile pe-acolo dar dupa mintea mea e mai usor de "ezplicat" la fisc ca masina break e de munnca decat ca masina sedan e de munca. Punem 'softuerul' domne in spate si il ducem. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Greșit! Mașina de la firmă devine mașina ta. Firmele mari achiziționează un lot de mașini și apoi le dau angajaților. Întreținerea intră în atribuțiile firmei iar angajatul o plătește în timp. Cel puțin la firma la care lucrez toți cei de la birouri au opțiunea asta. Nu este obligatoriu, dar majoritatea și le iau pentru ei.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Gresit! Leasingul operational de care e vorba aici si deasemenea in cazul bmw-ului cu volan de plastic nu include o astfel de varianta.
|
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine lumea își alege orice mașină vrea pla lui în suma x.
Ps toți cu mașini e manageri. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
In plus, parca toti amatorii de masini SH din Germania spun ca neamtu' isi cumpara masina noua, de care se plictiseste in maxim 2-3 ani, si astfel apare marea oportunitate pentru romanii amatori de chilipiruri.
Pai leasingul ala se termina asa rapid, iar neamtul cumpara masina ca sa o vanda a 2-a zi? |
--------------------
-
-
|
|
skija |
![]()
|
1. Vis ai dreptate. Intra mai greu in viteze decat o masina similara din ro (cu care am mers)
2. Si eu mi-am pus intrebarea de ce s-a terminat leasingul dupa 2 ani. Se pare ca au schibat toata flota cu Avensisuri la fel de break. Motiv: costuri de intretinere. Desi nu mi se pare plauzibil... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Brecul rosu cu volan de plastic cred c-a vazut jermania doar prin geamul fabricii.
In rest ce sa zic, nu vad de unde-a aparut obsesia asta pentru lizing. Macar stii c-a fost servisata in reteaua autorizată. This post has been edited by cdadan: 23 Jan 2016, 20:27 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu mi-am schimbat putin perceptia. O masina e un bun de care te folosesti, nu te insori cu ea pe viata. Practic smecheria e sa scapi de ea pana nu se devalorizeaza. In consecinta, pentru cativa ani de folosinta nici nu e asa de important ce-a facut ala inainte cu ea, oricum nu ajunge cazan asa de repede...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 23 Jan 2016, 19:07) Gresit! Leasingul operational de care e vorba aici si deasemenea in cazul bmw-ului cu volan de plastic nu include o astfel de varianta. Da' tu chiar nu poti sa cedezi si sa accepti ca nu le stii pe toate? Chiar e o practica destul de raspandita cumpararea de catre ala de-o avut-o in folosinta cand se incheie lizingul. Si daca nu, o ia firma de leasing si incearca sa se scape de ea. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Leasingul operational prevede varianta in care FIRMA poate cumpara masina la sfarsitul contractului. Intre FIRMA si ANGAJATUL firmei, fie el utilizatorul masinii pe aceeasi perioada, dpdv contractual e o mare diferenta.
Ca vreti voi sa inventati povesti astfel incat sa puteti dormi linistiti mintindu-va singuri, nu e tot una cu realitatea. |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Uite, poate mi-a scăpat, dar eu am dormit linistit.
În definitiv, care e concluzia ta? Nu luați de la lizing operațional ca mașinile sunt varză? Căutați sh direct de la propitar, persoană fizică? Sau ce? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
E supărat ca honda nu vinde minunăția de acord la manageri.
Ps mașinile de lizing operațional se vând și utilizatorilor la un preț mai mic decât la liber, tot la noi în firma se practica. This post has been edited by b76bgaarh: 24 Jan 2016, 10:05 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:50 |